Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Shodan #22033 üzenetére
(#22032) arty: Most en is ugy hasznalom, es masszivan kapja az oda vissza rantasokat, es nem mozdult meg egyaltalan. Nem tudom akkor mi legyen, csereljem de akkor 3-4 hetet varjak, vagy egyenlore hagyjam igy.
Jaja en is erre gondoltam, de ahhoz ossz 8 csavart kell kiszedni, ebbol 4 meg inbuszos, es az nem igen akart kijonni. Lenyalni meg nem szeretnem, mert a vegen ramfognak hogy en mokoltam szet
Nekem a driver settingsbe az All force az 75%, Constant az 100%, a tobbi meg 0%.
De pl project carsba azt hittem lemozdul a monitor a helyerol, pedig maxon nem is ment, van am benne ero. Meg en azert is valasztottam Th-t, mert a fogaskerekes logi nem jon be. Fanatec, meg tarsai az meg dragak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest