Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz kubokra #22041 üzenetére
Hali, szétszeded, és letskarítod a potit valamivel. Sokan wd-40-ezik, devaz nem a legjobb+ a port is összeszedi. Inkább féktisztítót ajánlok, csak a műanyag részeket nem megöntözni, mert rideggé és konnyen törhetővé válik.
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
válasz kubokra #20406 üzenetére
én elhiszem, hogy meg vagy ezzel elégedve..de, hogy az ilyennel engem a világból is ki lehetne kergetni az is biztos. Az ölemben a kormány..és...kiráz a hideg komolyan ez rosszabb mint a vizes zokni, vagy a fogmosásra narancslé de ne vedd sértésnek tényleg, nem ellened irányul
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
zsiz
őstag
válasz kubokra #20406 üzenetére
ezt a combtámaszosat én elfelejteném.. nem hiszem, hogy kényelmes lehet, meg egy jobb kormányban FFB is van, úgy pedig biztos nem marad az öledben a kormány. nézegess használt Logitech DFGT-t vagy esetleg DFP-t, nem jársz rosszul velük. de ezeket már asztalra kell fogatni.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest