Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz barcalaci84 #18999 üzenetére
CSP V1-re gondolsz? Mert V2-t tuti nem kapsz 35-ért. Sztem még V1-et sem.
Amúgy a max amíg elmegyek a G27 moddal az a Nixim ~8e Ft-ért, ennél többet nem éri meg foglalkozni vele (nekem). De amúgy lehet először kipróbálom a szilikonos, a szivacsos és az o-gyűrűs modokat olcsón.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
OK, de én most az SRS-ről beszéltem.
Amúgy a PTR most 35000 Ft, ez meg 50 EUR ami ~15650 Ft, szal közel 20k a különbség, a load cell külön megvéve ennyibe kerülne?[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
G27 modok keresgélése közben ráakadtam erre, itt sztem még nem is volt róla szó: [link]
Sztem sokkal jobban megéri, mint a Nixim vagy a GTEye, és ha azt veszem, hogy a PTR-től csak a load cellben különbözik, akkor is megéri.
-
Potyka03
senior tag
Van egy Thrustmaster Ferrari 458 Italia kormányom,Win 7-sen minden fasza volt,de pl. ETS2-nél a Gáz és a Féktengely-t Z-nek érzékeli,és megfordítja.. hiába próbálom kalibrálni,valami gond van vele Mit csináljak? :S
Eszközkezelőben jók a beálltások,ott mindent faszán érzékel. Bár ott is Z tengelynek érzékeli a gázt és a féket,de ha a gázt nyomom balra megy,ha féket jobbra megy,alapból közép álláson van.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Laby
őstag
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
törölt tag
Nekem a megjelenés napjától működik a több usb eszköz kezelése. Jelenleg egy T500, th8 és egy kisipari kézifék dolgozik együtt nagy boldogságban!
A H-s váltóval az lehet a trükk, hogy amíg a nehézségi szintnél nem választod ki, nem fogod látni a kormány menüben sem.
Az EA miatt egyébként se konzekvens a program, mert a GamerPC-men keresztül nem látja a TX kormányt, míg egy kutyaközönséges laptopon meg igen...
-
Chapel
addikt
beszerztem projekt carst, már csak a kormány van hátra, azért kipróbáltam bill-el, lássam hogy fest, hangok stb, huhh de jóó lesz ez
Letisztult menü, szép graf, megy kb. maxon 40-60 fpssel és elsőre bőven elég ez a 65 autó meg a pályák is.
Eleinte még szoknom kell majd dfgt-t, de utána jönnék multira, van helyi csapat?Ahogy látom éppen izzik a topikja, most kicsit pihentetem
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Joshi
titán
válasz barcalaci84 #18987 üzenetére
Akkor ez lesz a gond, a TH8-nál semmi ilyet nem találtam a Controlsban.
-
Joshi
titán
válasz barcalaci84 #18985 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz barcalaci84 #18983 üzenetére
Pontosan hol? A Controlls menüben én nem találtam ilyen opciót.
-
Joshi
titán
Igazad volt, sajnos nem működik. De olyan szinten nem, hogy a G25 H váltó részét se érzékeli, az 1-es és 2-es fokozatot nem érzékeli. Kipróbáltam az Assettoban de ott hibátlan mind az 5 fokozat.
Az a gond, hogy a Dirt-ből hiányzik a részletes konfigurálás, ha a sebességeket egyesével konfigurálni lehetne akkor bármilyen eszközzel működne. -
arty
veterán
válasz barcalaci84 #18977 üzenetére
thrustmaster tx + th8a a teljes konfig
ezért is nem mertem megvenni most az akcióban, de majd elkérem ujra havertól (az accát) és megnézem, hátha. annyira nem fáj a szívem amugy, mert a rally nem az én műfajom, de azért jó lenne néha menni vele
Joshi:
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Garsza
veterán
Köszönöm a sok segítséget amit kaptam. Nagyon segítőkészek vagytok.
-
arty
veterán
válasz barcalaci84 #18974 üzenetére
tudom, h a régiek nem kezelték a több usbs eszközt, sajna nekem a dirtrally se engedte használni a th8a-t, amikor néztem (másfél-két hónapja talán?)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
barcalaci84
őstag
a dirt rallyt vagy valamelyik korábbi DIRT--tel próbáltad ..a régebbiek ha jól tudom akkor valóban nem szerették több usb-s eszközöket..
illetve a dirt rally -nál is is írták páran h gond van a külön usb-s váltókkal (pl fanatec clubsport váltó egyik ismerősnél csak szeki módban hajlandó menni ) ezélrt is (na meg h h kéne memegcsinálni az analog kéziféket hozzá) próbáltuk ki...nem a nyugger bénázásom volt a lényeg a videóban...hanem h valóban minden probléma nélkül felismerte kezelte a Herry féle váltót....
de mintha th8 -casl is olvastam volna problémát a játék fórumán h nem akar menni....
-
arty
veterán
válasz barcalaci84 #18963 üzenetére
ezekszerint már kezel végre két usb-s eszközt a dirt?
-
ozoli78
tag
Nekem van gondolom a fékre gondolsz.
Én a legolcsóbb megoldást választottam nixim rugo és vettem hozzá leo kábelt nekem nagyon bejött .
Sokkal de sokkal jobb volt a fék hatás szépen felkeményedett gyorsultam is vele nem sokat és inkább az
átlag időm lett jobb.
De a Tillus féle mod is jó csak drágább,pont egyik haverom kipróbálta a fana pedálját és azt mondta rosszab
mint a tillus féle mod.
Itt prohardveren árulnak nixim copy rugot azt meg venném és ha gondolod meg kérdezem milyen gumit
tesznek bele,mert ugye a niximhez jár egy gumi bak amit a rugo közzé kell berakni.
Ez meg lenne 2-3000ft ból,és már ezzel is sokkal jobb.
A leo kábel az csak hab a tortán a felbontást javítja azt hiszem 255-1080 ra
Most T500 am van de nem igazán érzem.
[ Szerkesztve ]
OSW SimuCUBE & Alcantara & Dtm style Rim & Heusinkveld pro pedal
-
bajzal
őstag
Most egy hülye kérdés jön... G27-em van, de hogy tudom így beállítani ebben a játékban a kormányt, hogy vissza húzza magát középre? Mert ha bekapcsolom a force feedback-et a játékban akkor a kormányt nagyon nehezen lehet eltekerni és tekerés közben olyan rohadt hangos mint ha a fogaskerekek között por vagy kavicsok lennének. Nem is tudom mihez hasonlítani. Ha meg kikapcsolom az ffb-t akkor meg ugye nincs, de akkor nem húzza be magát középre.
-
fLeSs
nagyúr
válasz barcalaci84 #18964 üzenetére
Az o-gyűrűs mod poénnak tűnik, csak szerintem az önmagában nem olyan jó, mint amilyennek tűnik.
Még esetleg megpróbálom ezt [link]"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
barcalaci84
őstag
tegnap beszereztem a dirt rally-t ...ki is próbáltuk a Herry féle H-váltóval
mondjuk tök béna vagyok (az FFB-t is tökre elállítgattam mielőtt jöttek a váltóval), de a váltó fasza lesz (na meg a kézi is remélhetőleg könnyen beköthető lesz majd
[link] -
veterán
Nekem progressziv rugo kerult be, meg megcsinaltam az o gyurus modot melle, a rugot pedig egy 50es es egy 20as segitsegevel meg kemenyebbe tettem.
Mikor jobb labbal fekezem, mindig meglepodok, mekkora kulonbseg van a ket labam kozott.
Aki beul a cockpitembe, es elsonek megy 2 kort nordon, sirva szall ki meg a gazpedaltol is. A feket a vegen mar nem is nagyon hasznaljakEn teljesen megszoktam, persze nem olyan mint egy loadcell, de azert szepen lehet tartani blokkolashatar kozeleben. Es kerult 1000ftba xD akarom mondani 1070be
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Jack@l
veterán
Rakjál bele még egy rugót vagy gumihengert, hogy felkeményedjen a második fele, azt megúszod 1-2 ezer forintból. Load cell drága(már alapból maga az elektronika is) és nem árt ha nincs rákókányolva a pedálra, hanem eleve úgy készült.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
barcalaci84
őstag
én is ezt mondom sőt én azt mondom h egyáltalán nem éri meg rá költeni...lesni kell h mikor lesz aprón clubsport vagy csr elite..a g27 pedált meg még aznap elmegy min 15 ezerért
GTeye-t még nem próbáltam , Niximet már igen...Nixim mod kb annyi pluszt adott hozzá az élményhez mint mikor a dfgt-be squash labdát tettem...
kb ilyen Niximhez hasonló megoldás lehet szerintem amúgy a g29-ben gondolom... -
fLeSs
nagyúr
válasz barcalaci84 #18958 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem fogok 100+ USD-ért G27 modot venni, mert annak nincs értelme, inkább veszek egy Fanatec szettet, szóval most az van, hogy a G27-ből akarom majd kihozni a maxot a legolcsóbban.
Melyik a jobb, a GTEye vagy a Nixim?
Btw a legjobb progresszív fék
[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
ezért lehet hasonló érzésre..első benyomásra de mikor menni kell azért más érzés lesz...mert továbbra is a pedálutat számolja...ahogy hozzácombosodsz majd úgy fog kiderülni h ugyanúgy nem az erő számít hanem a h adott helyen álljon a pedál...
ez kb olyan mint amikor dfgt pedálba sqash labdát rak az ember..csak a profibb változat
mindenesetre rohadt kicsik a pedálok így is úgyis hacsak nem 30-as lábad van -
fLeSs
nagyúr
válasz barcalaci84 #18954 üzenetére
Amúgy most jutott eszembe, hogy egyszer darabokra szedtem a CSP V2-met hogy megtisztítsam, és azon a fékpedálon a rugó abszolút nem különleges, viszont a "házban" van benne egy ilyen izé (gumiszerűség) mint amit a Nixim modhoz adnak. Akkor még egyáltalán nem tudtam, hogy ez mire van, fogalmam sem volt.
Meg ugye a Fanatecen ott van még az a szilikonnal megtöltött kis tartály is."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
Na itt ez a bemutató (5:08-tól): [link]
A fickó asszondja, hogy mindig load celles pedált használt, és a Niximmel érzésre nagyon ott van a G27 is, nekem kb. ez a mondat a lényeg, ennyit akartam tudni."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
barcalaci84
őstag
ahogy Kommy is a rugó az rugó marad, apotis pedál is potis marad
alapvetően szerintem eleve felesleges még plusz költeni a g27 pedáljára...nem csak a load cell hiányát fogod érezni, hanem pl h 10 éves gyerekekre méretezték(a g29 videon is látszik )...nem lehet állítgatni stb...a PTR mod tök jó, loadcell meg minden...viszont árban sem valami olcsó és ugyanúgy csak egy moddolt G27 pedálod lesz(később pl ha kijön valami jóság akkor nem fogod tudni eladni árában)...nekem seciel a clubsport v1 pedál árban még olcsóbban is jött ki, mintha PTR-re váltottam volna (eladtam a meglévő g27 pedált)
aprót érdemes figyelni h mior lesz fenn megint clubsport...
szerintem
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
válasz barcalaci84 #18932 üzenetére
OKs.
Szal nekem korábban Fanatec CS V2-m volt, de eladtam mindennel együtt.
Most viszont lesz egy G27-em, a Fanatecre túl sokat kéne várni.
Szóval olvasom ezeket a GTEye meg Nixim modokat amik lényegében csak a rugót cserélik ki a fék alatt.
És ugye van a loadcell.Az érdekelne, hogy mi a f@szom a különbség érzésre?
Jó lenne, ha a G27-et kb. olyan szintűre tudnám modolni, mint a CS volt, és én ezalatt csupán annyit értek, hogy annyira kelljen lenyomni egy bizonyos fékezéshez, amennyire.
Tehát tegyük fel megveszem a Nixim pedál rugót (meg azt az izét ami belemegy), és úgy érzem, hogy jó kemény, nehéz lenyomni a féket, ami már egy pluszpont.
Ha ezután a játékban beállítom, hogy adott lenyomásnál érje el a fék a 100%-ot a játékon belül, akkor lényegében olyan lesz, mint a load cell, vagyis a játék szempontjából és a talpammal kifejtett erőhatás szempontjából ugyanolyan, nem?Elképzelhető, hogy teljesen értelmetlen amit írtam...
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz Csabnett #18943 üzenetére
Én G25-öt nem vennék. Gondolkoztam használt vásárlásán, 40-ért már lett is volna jó, de kipróbáltam. Marhára zavart, hogy milyen hangosak az egyenes fogazású fogaskerekek.
Inkább még vártam, és amikor leakciózta az eMag, vettem egy vadiúj G27-et 70-ért. Ebbe legalább még senki nem izzadt bele, és ha esetleg keveset használnám, el tudnám adni 55 körül. Ahogy néztem, a G29/G920 semmi újdonságot nem hoz, így nem hiszem, hogy lejjebb menne a használt ára a G27-eknek. -
Jack@l
veterán
válasz Csabnett #18945 üzenetére
Annyit nem ér egy lestrapált g25. Gyűjts inkább egy új fanatec-re.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Csabnett
tag
Sziasztok!! Logitech G25 vagy Fanatec Porsche 911 Turbo Wheel ?? Melyik lenne jobb választás???
"Minden cél útba esik!"
-
Garsza
veterán
Helló! Van egy G27 kormányom. Szeretném átalakítani a féket load cell -esre. Tud nekem valaki segíteni hogy hol tudom hozzá beszerezni a dolgokat? Meg pár tanács hogy hány Kg erőmérő az ideális hozza, milyen elektronikára van esetleg szükség. Ha tud valaki kész elektronikát olcsón az is érdekelne de ha van valami rajz az alapján is meg tudom csinálni.
Meg kéne valami rajz egy egyszerű de jó cokpit építéséhez.
-
Enton
addikt
válasz neilszab #18922 üzenetére
Most indítottam el leszedni, ez a 14.2GB az most az alap vagy ebben már minden benne lesz?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
válasz Shodan #18936 üzenetére
Azt kb. képek alapján is lehetett már gondolni, hogy minimális az előrelépés. Mondjuk a hall szenzoros működés nem tudom mennyivel jobb/tartósabb, mint a potis, de azzal és a gombokkal együtt (+ módosított fék) se nagyon éri meg szvsz azt az árat, amit kérnek érte...
Sent from my keyBoard
-
Sent from my keyBoard
-
fLeSs
nagyúr
Van itt olyan ember, aki találkozott már a Fanatec Clubsport féle loadcelles fékkel és a gyári Logitech G27-tel IS?
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
ment privi..
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
törölt tag
Aki dedikált kéziféken töri a fejét az keressen meg...
-
whatnot
őstag
válasz Shodan #18924 üzenetére
A váltó áttételén kicsit finomítottam, határozottan jobb lett. (Ezeket a beállításokat is majd(TM) egyszer átnézem.)
Most 1:55:777 lett az idő. Utánanéztem, hogy milyen segítségek vannak bekapcsolva és mindent gyárira állítottam. Kocsitörés azért még kikapcsolva
Hát, most kezdődik igazán csak a tanulás
NFS billentyűzettel simán megy, bár gondolom, ezt itt nem nagyon kéne emlegetni -
Shodan
addikt
válasz whatnot #18916 üzenetére
Nekem 3-4 hónap volt még egyátalán a kormányt megszoktam. Kezdetek óta billel játszottam minden autós játékot, sokáig billel még igy is jobb időket mentem mint kormánnyal. Most már legalább kormánnyal megyek szar időket ez is előre haladás
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Csabnett
tag
Sziasztok!! Valakinek esetleg árván egy G25/27 pedál eladó sorban??????????
"Minden cél útba esik!"
-
neilszab
őstag
Minden tartalom mindenki számára elérhető péntek 18:00-tól vasárnap 18:00-ig...
Nincs más dolgotok, csak letölteni a programot a Steam-ről, aztán pályára vinni a közel 80 féle versenyautót a legkülönbözőbb kategóriákból (WTCC, GT, DTM, Prototype, Historic, Hillclimb, stb..) és válogatni a több mint 20 ismert versenyhelyszín közül!
Hogy legyen azért valami kihívás is a dologban, a hétvége során 4 db futamot fogunk tartani, ahol szervezett körülmények között is jó alaposan megkergethetjük egymást és a legizgalmasabb gépeket!
Péntek - 21:00: GT2/GT3 2014 - Shanghai
Szombat - 16:00: Group 5 Classic - Bathurst
Szombat - 21:00: DTM 1992 - Bathurst
Vasárnap- 16:00: WTCC 2014 - MacauA részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit a rajtrácson!
Szerver adatok: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5330[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
fLeSs
nagyúr
Eredetileg az érdekelt volna, hogy hol lehet kapni olyan rugót mint amit a Mixim modhoz adnak, de közben utánaolvastam, és láttam, hogy létezik ez az o-gyűrűs módszer, meg itt van ez is: [link] más meg szivacsot rak a rugóba [link] .
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Van itt vkinek G25/G27 pedálmoddal kapcsolatos tapasztalata?
-
CJ4567
nagyúr
válasz Chapel #18917 üzenetére
Kormánnyal játszható a V.
Whatnot: látom nem csak engem fog le kormánnyal egy szimulátor
És nekem nem is DFGT hanem egy Wingman Formula Force GP van, ami elég öreg De tud FFB-t, és elég jó korához képest. Csak 4+hátsó váltó k helyett lehetne rajta legalább 6+váltó gombok.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Chapel
addikt
válasz whatnot #18916 üzenetére
Ohh hát az az érzés minden igazi játékban megvan...csak még egy küldi, csak még ez.
GTA V okoz nálam hasonló függöséget éppen, de ez már kb. az első rész óta tart. Most hogy van belső nézet, igazán lehetne komolyabb fizika és kormény támogatás, hejj mi menne ott
A tippet köszönöm, meglesem emagon
-
whatnot
őstag
válasz Chapel #18915 üzenetére
Nem. Szombaton rám jött, hogy hátha még hétvégére be tudom szerezni a kormányt.
Westendben 50e a kormány, gondoltam, trükközök: mobilon megrendelem webshopból és átvétel a Westendben. Egy boltjuk kivétel sehol nem engedte az átvételt. Szállítási idő ráadásul 10-14 nap.Amúgy emag-on is 37e a kormány, én onnan rendeltem. Kiszállítás ingyenes. Ma érkezett meg. Nincs összehasonlítási alapom, így nyilván véleményezni nem fogom, csak annyit tudok mondani, hogy veszélyes így a játék:
- Hm, ezt a kört elrontottam, na még egyet.
- Hopsz, ezt is elrontottam, na még egyet.
- Na még egyet.
...
- Hopsz, már 23 óra van, ki kéne szállni... Na még egyet.Ahogy vártam, egyelőre gyalázatosak az eredmények, Assetto Corsa-ban Monzán McLaren F1 GTR 96-tal 1:59 körüli a legjobb eredményem, a hozható 1:51-1:52 lenne
Majd még az 5.1re lennék kíváncsi, de gondolom, az versenyben jön majd ki rendesen, nem single practice-ben.[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Utoljára egy éve mentem ezzel egy kört...továbbra sincs jó opció 50k körül? Ahogy látom továbbra sincs az olcsó és drága/pro között arany középút.
DFGT lenne a nyerő, de nem bánnám ha lenne egy felújított kiadása. Régivel sincs gond, csak már vagy nincs vagy 1-1 db 55-60k környékén és sajna annyi időm nincs rá, hogy ennyiért álljon egy hétből 5-6 napot
Ferrrari 430 volt még nagyon bejövős, de dfgt árban volt és sehol nem volt a 900°hoz képest stb.Logitech semmi új, normál árú, jó ár/érték aránnyal rendelkező vasat nem ad(ott) ki?
-
Dark Wander
tag
Hosszú utána nézésnek, megvettem a Logotech-től Vezető Erő Gran Turismo kormányt. Mikor kibontottam a csomagot kellemesen meglepett hogy a védő borítás nem 1 egyszerű karton doboz hanem eredeti logitech doboz és a ragasztó is eredeti. Sokszor rendeltem netről mindent de még ilyen megtisztelésbe nem volt részem hogy a külső karton doboz is eredeti. Viszont jött a "fekete leves" nincs lemez a dobozba, de hivatalos oldalon letudtam szedni a drivert. Biztos azé nem addtak lemezt mert nincs benne a gta 5 update patch és így inkább netről szedjem le a frisset.
Kormány fogása kényelmes, műanyag és elvileg bőr borítású kormány. A váltó csak előre és hátra működik, de nekem ez is elegendő. Láttam a g27 h váltója teljes realisztikus kialakítású+ van kuplung hozzá viszont még így is sokallom 80 k érte. Ráadásul annyit meg nem játszok autós játékokkal hogy megérje nekem g27.
Járt még a felfogatáshoz 2 szűkítő mely kb 10-25mm vastag asztalhoz is hozzá lehet rögzíteni. Én e-nélkül használom 40mm vastag asztalhoz.
Általában játékonként eltérő beállítás kell alkalmazni ami nem gond, pl TDU 2 nagyon jól irányítható vele.
Nyilván szimulátorral lenne izgalmasabb de nem izgat a körkörös versenyek. Így alternatívként fél arcade/ fél szimulátor és arcade játékokkal fogom nyomni.
Amúgy aki kérdezné hol tudtam megvenni 38 k -ért annak javaslom ezt a jó oldalt:
http://www.avplanet.hu/logitech-ps3-driving-forcegt.html
Ahhoz képest sokkal olcsóbb mint a konzolboltokba! Végszó, ez jó vásárlás volt, ajánlom annak aki nem túl sokat nyom autós játékokat. Régen ps2 korszak idején vettem tescoba 6000 ft olcsó kormányt, nagy ra.. .za... volt! Lényeg hogy piacon kell spórolni, nem a kormány vételén, ezt kezdőknek mondom! -
-
Jack@l
veterán
válasz #48967168 #18906 üzenetére
Valahol megszakadt a kábel vagy csatlakozó. (trükkösen, mert csak nagyobb ffb rántásra jön elő a probléma)
[ Szerkesztve ]
-
Gabryth
csendes tag
Üdv mindenkinek! Az lenne a kérdésem hogy lehet-e a kormány gázpedálját tuningolni? Adott egy Logitech Rally Wheel ForceFeedback kormányom amit pc-hez használok ( tudom nem egy minőség szimulátorhoz de most egyelőre ez van) az a bajom vele hogy nem lehet adagolni a gázt és a féket. Meg lehet azt valahogy oldani hogy finoman lehessen rá adni? Nem mint ha így nem tudnék el vezetni csak mégse az igazi.
-
törölt tag
T500RS tulajoktól kérdem:
Milyen alaplappal használjátok a kormányt? Abszurd, de az Asus Rangerem úgy tűnik nem tud elegendő kakaót kinyomni magából USB-n, és nagyobb FFB-nél "elejti a kormányt" nem is érzékeli, asztalra kilépve az eszközkezelőből is eltűnik...
Újraboot és minden visszajön! Ezt egyébként nem csak a T500-as játsza el, hanem a TX-el is! Ellenben a céges laptopomon simán megy és PS3/XO alatt sohasem tapasztaltam...
Úgyhogy a PC-vel van a baj, és úgy tűnik lapcsere lesz... Vagy ha van valami ötlet, ne kíméljetek! (az egész kanosszajárást szívesen leírom, ha van rá igény)
-
Sleek
senior tag
válasz wolf033 #18904 üzenetére
Ő a fanatec előtt g 25 öst használt azt mondta jó volt nagyon a g 25 is. Tehát nem csalódott csak jött neki egy jó ajánlat egy fanatec csr elite kormányra
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
válasz gabri83 #18902 üzenetére
Nekem g 27 van persze lehet azért furcsa jelenleg mert haver kb 15 éve nyomatja a szimulátort én meg most kezdtem pár hete és lehet nincs jól belőve még a kormány. De tény a fanatec nem olyan hangos meg kicsit lágyabb a járása
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
gabri83
csendes tag
én azt már beszereztem még tavaly hollandiából elég jó áron azóta vettem hozzá fanatec váltót az SQ-t meg egy bmw rimet, amúgy tényleg élmény vele menni, de itt valaki linkelt egy másik oldalt ahol pedált lehet rendelni az se lehet rossz olcsóbb is csak nem tudom kinek mi a tapasztalat azzal, mert azt is most dobták piacra egy pár hónapja
-
Sleek
senior tag
válasz gabri83 #18900 üzenetére
Én valami fanatec kormányban gondolkodom . Havernál próbáltam nagyon jó érzés volt vele menni.
De annyit nem akarok rá áldozni mert lehet hamar megunom a szimulátort. Inkább ezt a pénzt beleteszem a lakásba vagy vmi szerszámgépbe .<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest