- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Androidos fejegységek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steelsec
aktív tag
Sziasztok
Már egy ideje töröm a fejem egy kormányon, de jelenleg nem igazán vagyok eleresztve, olvasva az ajánlót megakadt a szemem egy Logitech Driving Force Pro-n, 17 ért láttam itt hardveraprón.
Kipróbáltam a nap folyamán egy kollégám DFGT-jét és nagyon megtetszett. Griddel, és Project carssal próbáltam, elsősorban ezekkel szeretnék játszani, ezekhez megvan a szükséges vas is.
A kérdésem az lenne, hogy szabad-e ennyiért használt kormányt venni, vagy inkább várjak 1-2 hónapot és vegyek egy DFGT-t?
Nyitott vagyok tanácsokra, de úgy gondolom csak olyan kormányt szeretnék venni, ami 900 fokban fordul minimum és van ffb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest