Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mafatka82
csendes tag
Ajánljátok légyszíves valami arcados játékot aminek könnyű az irányítása kormánnyal, hogy ha valami haver feljön tudjunk versenyezni... Jah, jó lenne, ha lenne ez a játék PS3ra is, mert nekem csak az van
[ Szerkesztve ]
-
K.Tamas89
aktív tag
válasz t.thomas #16293 üzenetére
Én már a 3. tulajdonos vagyok, de szerencsére megvan az eredeti számla, így nem volt gond a visszaküldéssel. Kíváncsi leszek a további fejleményekre hogy megcsinálják-e, cserélik vagy miegymás. Majd beírom ide hogy mi lett a vége.
Elvileg ezen a héten érkezik ki hozzájuk. -
Jack@l
veterán
válasz t.thomas #16293 üzenetére
Csak tőlük vehette az origi vevő, boltban nem árulják őket tudtommal.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
t.thomas
csendes tag
válasz K.Tamas89 #16290 üzenetére
Szenvednek ezzel a világon egy páran szerintem.. Kíváncsi leszek mennyi idő alatt végeznek vele. Én haverban bízom, hogy meg tudja csinálni, de felajánlotta a Fanatec hogy megcsinálják, csak szeretnék az eredeti számlát csakhogy akitől én ettem az sem közvetlenül tőlük vette. Te egyenesen tőlük vetted?
-
TannerHUN
aktív tag
válasz Richie0116 #16288 üzenetére
Euro Truck Simulator 2.
rFactor és hozzá egy értelmes utcai autókat felvonultató MOD. Akkor alapból nagyobb lockot kap az autó a setup fülön. Vagy akár a Power & Glory MOD a GTR 2-höz, ahol 30 feletti lockkal is szoktak menni.TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
zsiz
őstag
válasz Shodan #16287 üzenetére
Pont így jártam én is, hogy megvettem és nem megy fel az asztalomra (6cm). A tv-s szekrényemre szerencsére fel tudom szerelni, amúgy is jobb tv-n játszani. Ott viszont az volt a baj hogy túl vékony a bútorlap, de azt megoldottam úgy hogy beraktam egy vékony díszléc darabot és így már megszorul rajta a lefogató.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Shodan
addikt
Feldobtam egy ilyet [link], hátha van esetleg valakinek hasonló gondja, vagy a tippekhez jól jöhet
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
itouchfan
senior tag
válasz Richie0116 #16285 üzenetére
Nem, a driverben tudod beállítani. Viszont pl. ha a játékban a kocsi csak 450°-t fordul, akkor a driverben hiába van 900°-ra állítva, 450-et fog fordulni. Viszont ha a driverben 300-on van, akkor a játékban is csak 300-at fog fordulni. Remélem a kérdésre válaszoltam
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Richie0116
tag
A 900 fokos kormányzás tehát játékfüggő? GTR 2-ben nem találok erre utaló beállítást.
-
Bubu0074
csendes tag
Sziasztok nagy segítség kellene. Mi a véleményetek e 2 kormányról.
Thrustmaster Ferrari Challenge Wheel PC/PS3
Thrustmaster Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition PC/PS3F1 2013 játékhoz kellene válaszokat előre is köszönöm.
-
mafatka82
csendes tag
válasz Richie0116 #16277 üzenetére
Nekem a GT6ban a DFP alapból, semmit nem állítottam, a WRC3 viszont alapból olyan 360 lehet (meg se néztem hol lehetne állítani De gondolom magában a játékban kell keresni, ha támogatja...
-
mafatka82
csendes tag
Amit vettem DFP külsőre zsír állapotban van, működésileg is tökéletes, de mivel már egy korosabb darab lehet (jó ideje nem gyártják) nem kell valami karbantartást elvégezni rajta?
-
Richie0116
tag
Sziasztok ! Sikeres tulaja lettem egy DFGT-nek. Hogyan tudok 900 fokot belőni a játékban ? A Logitech profilerben megvan de játékban nem fordul el annyit, GTR 2-t próbálgatom
[ Szerkesztve ]
-
TannerHUN
aktív tag
válasz t.thomas #16251 üzenetére
Szia!
El voltam foglalva, ezért nem írtam hamar vissza, elnézést kérek!
Szóval két variáció van. A VMware Workstation és a VirtualBox. Utóbbi régen jobban szerette az AMD környezetet, ez nem tudom, hogy változott-e azóta. Ugyan úgy működik, mint egy valódi PC. Telepíthetsz rá rendszert (különbözőt), telepíthetsz rá szoftvereket (játék, program), sőt még BIOS-ba is beléphetsz.
A VMware-t ajánlanám, mert atom stabil gyors Intel processzor és megfelelő memória mellett. Igaz ez kissé drága és erre az egy feladatra nem éri meg megvásárolni. Én is külön licenckulcsként jutottam idehaza hozzá... A VirtualBox ingyenes, egy próbát megér.
De ha a kormányod már működésképtelen, akkor sajnos ez se lesz rá a megoldás.TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
Jack@l
veterán
válasz wolf033 #16273 üzenetére
Bónusz pecabotot is adnak mellé?
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
tikshow
addikt
-
mcgyver87
csendes tag
válasz Jack@l #16265 üzenetére
Nem fakocka aluból vannak, tényleg gyárinak néznek ki. Az egyik (a képen az alsó) tök jól passzol a kormányon lévő lyukakhoz, de a másikon kb 5mm-rel mellé van fúrva a lyuk...
Amúgy tuti az lesz, fúrok egy lyukat a jó helyre, csak kíváncsi voltam, találkoztatok-e már ilyesmivel. Még az jutott eszembe, hogy lehet hogy a hibás távtartó egy másik típusú kormányhoz való, és összekeveredett?
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz mcgyver87 #16264 üzenetére
A kormányhoz passzolnak? Ha nem, akkor fúrjál mellette jó helyre egy lyukat...
Amúgy ez egy fakocka?[ Szerkesztve ]
-
mcgyver87
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy használt Fanatec GT2 kormányt, amihez adta a srác az alu váltófüleket is. Ezek a vásárláskor nem voltak felszerelve, csak itthon álltam neki összerakni. Az egyik távtartó viszont akárhogy nézem, nem stimmel, túl közel vannak egymáshoz a furatok. A két távtartót egymás mellé téve szemmel látható az eltérés, nem akarom elhinni, hogy ez gyártási hiba lenne.... Így csak az egyik oldalit tudom felszerelni, a másik esélytelen. Amúgy mindkét távtartó gyárinak néz ki. Hallottatok már ilyesmiről?
-
zsiz
őstag
már nem bírom szerkeszteni mire újra megtaláltam amit kerestem.. tegnap erre bukkantam rá, szerintem egész jónak tűnik, ráadásul ilyen fotel amúgy is van a szobámban, úgyhogy én lehet, hogy valami hasonlót fogok csinálni/csináltatni magamnak. [link]
elég egyszerűnek tűnik, nem foglal sok helyet, főleg ha teljesen szétszedhetősre csinálom meg. nekem tetszik az ötlet. esetleg annyival egészíteném ki, hogy plusz lyukakat fúrni rá, hogy valamennyire állíthatós legyen.. de ha jól bemérjük, hogy kényelmes legyen akkor tökéletes így is.
-
zsiz
őstag
válasz mafatka82 #16260 üzenetére
PS.: engem is érdekelne valami, kicsi, könnyű, elrakható mert kicsi a szobám így egy fix autóüléses túl sok helyet foglalna, plusz át kellene rendeznem az egész szobát. tegnap én is nézegettem képeket hátha találok valamit, de vagy nagy volt, vagy nem tetszett..
[ Szerkesztve ]
-
mafatka82
csendes tag
Egy egyszerű állvány ötlet nekem is jól jönne, valami pici amit el tudok dugni ha nem használom!
-
Garsza
veterán
Helló tudnátok nekem valami rajzot linkelni ami alapján tudok csinálni ithon egy kokpitot. Az ezközeim megvannak hozzá anyagot meg beszerzem. Ülésnek meg a főnöki székem gondoltam hogy rá teszem.
-
arty
veterán
válasz mafatka82 #16252 üzenetére
---
Én is kaptam Fanatectől ígéretet valami diszkont árra az uj wheel base-re, de hogyan gondolkodjak a vételen, ha SEMMIT nem tudok róla - azaz h melyik konzollal lesz kompatibilis, mennyibe kerül majd az a bizonyos kompatibilitás, stb.
Idióta egy cég, de a marketingesek mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
mafatka82
csendes tag
Megnéztem a DFPt! Zsír az állapota, a Gt6ot elhoztam, a kormányt meg mondtam a srácnak meggondolom... Beszéljétek rá, mondván hogy helyet úgyis talalok neki helyet szerintem 15be odaadja...
-
t.thomas
csendes tag
válasz TannerHUN #16250 üzenetére
Nem vagyok valami nagy faktor ilyesmiben... sajna nem tudom hogyan tudnám ezt a virtuális PC megoldást kipróbálni.
Fizikai problémát ugye nem tudok okozni a kormánynak ezzel, hogy sikertelenül végződnek a flash-elések? Teljesen agyhalott a kormány jelen állapotban, de bootloader módba mindig bekapcsol. (olvastam olyat, hogy valakinek az segített, hogy a temp file-okat kitörölte és volt olyan aki win reinstall után tudta véghezvinni a frissítést...de nem hiszem hogy nincs egyszerűbb módja)[ Szerkesztve ]
-
TannerHUN
aktív tag
válasz t.thomas #16246 üzenetére
Virtuális PC-vel próbáltad?
Szvsz a ESS semmibe nem kavar bele... Nagyon régóta használom egyéni szűrőkkel + hardveres tűzfallal kombinálva, de nekem még soha, semmibe nem kavart bele. Főleg nem firmware frissítésbe
De próba szerencse, próbáld ki más PC-n, amire nem az van telepítve. Ha tényleg az ESS miatt áll le, akkor a firmware-ben keresendő a hibaTannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
TannerHUN
aktív tag
-
t.thomas
csendes tag
válasz Jack@l #16245 üzenetére
Tűzfal külön nincs telepítve, ESS-t mindig leállítottam, de már végső elkeseredésemben le is szedtem a gépről, win beépített tűzfalát is kikapcsoltam, de nem fut végig a flash.
Indítottam rendszergazdaként is és anélkül is.
Minden gép amivel próbálkoztam hasonló programokat futtat, ESS vagy NOD mindegyiken van, lehet az kavar be, de mivel volt olyan próbám is hogy az le volt szedve nem tudom mi a gond...
Gari nincs. -
Jack@l
veterán
válasz t.thomas #16243 üzenetére
Úgytom mikor átkapcsolod olyanba, akkor lehet a g27 driverével használni. De majd a fanatec-esek kijavítanak. Tuti nem garis a kormány, hogy visszaküld? (remélem frissítés alatt tűzfal virusirtó nem futott és adminisztrátorként indítottad)
-
Chrys_
addikt
Kapott már valaki Fanatec megrendelő-kódot a Base V2-höz?
-
t.thomas
csendes tag
válasz Jack@l #16242 üzenetére
Igen, ezért kezdtem bele a firmware frissítésbe, mert az 177+ drivert szerettem volna használni, de tudtam hogy a kormány régebbi minthogy a legújabb FW legyen rajta, így gondoltam előbb azt megfrissítem. Fent volt a gépen a driver is de nem hinném, hogy az bezavar. Abban sem vagyok biztos hogy ennyi sikertelen próbálkozás után rámegy-e egyszer valahogy a firmware és használható lesz :/
A fentebbi linkelt forumot átfutottam de sajna nem találtam olyasmit ami hasonlít az én esetemhez
PS3 mód? ilyenről nem is hallottam még. Szerintem a GT3RS-nek nincs ilyen[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz t.thomas #16234 üzenetére
P.S.:
http://www.fanatec.com/eu-en/racing-wheels/porsche-911-gt3-rs-v2-wheel-eu.html#downloads
Driver:
Please only use the latest driver (144 and newer) if you already installed the latest firmware (756+) on your wheel.Firmware:
After installing the latest firmware (756+) on your wheel please also install the latest driver on your PC (177+).A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
válasz t.thomas #16234 üzenetére
Olvassál bele ebbe: http://www.avforums.com/threads/idiots-guide-to-setting-up-fanatec-gt3rs-pwts-wheel-pedals.1343411/
Azt hiszem jó lenne ha kiszednéd ps3 módból.[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz atomeec #16233 üzenetére
Szigszalag
-
atomeec
senior tag
válasz t.thomas #16235 üzenetére
Akkor nem tudom pontosan mi a neve, mert az amerikai széles szürke cucc, amivel beragasztják a túszok száját, az más, mint amit nálunk lehet kapni és leginkább tényleg csak vezetkékekhez használnám...
-
t.thomas
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló gonddal küzdök mint amit pár hsz-el előttem írt valaki: nem sikerült a firmware frissítés a fanatec kormányomnál(GT3RSv2). Nálam is phase2-nél adta meg magát a dolog elsőre, de az updater fagyott ki, és azóta se tudom lefuttatni, pedig sokszor sok gépen próbáltam, már a fanatec supporttal is próbálkoztam, de annyit tanácsoltak próbáljam másik gépen, de 3 laptopon is ugyanez volt a gond.
Ha valakinek van tapasztalata és esetleg még Szeged közeli is hogy akár személyesen ránézzen a bajomra az írjon. Köszi!! -
atomeec
senior tag
Persze, nekem is vannak, csak azért írtam, mert nagyban játékfüggő is, hogy érdemes állítani meg persze egyéni preferencia. Konkrét játék topikban meg lehet találni már, illetve gyorsan lehet is kapni segítséget. A DFGT meg elég népszerű, tuti minden kérdésedre lesz válasz valahol
Korábbi kérdésemre nem érkezett válasz, így kérdezek kicsit mást
G25/G27 váltójában használ valaki ragasztószalagot, hogy a váltás kattanó hangja eltűnjön? Ha igen, mi javasolt? Külföldi leírásban "duct tape" van, aminek nem tudom mi a magyar megfelelője, sima szigszalag vagy az a barna, amivel dobozokat szoktak leragasztani lehet nem bírná sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
no, ma végre megjött a DFGT-m
köszi mindenkinek aki segített választani. még nem sokat nyúztam, remélem beválik majd.
most jönnek majd a beállítgatások. van valahol vmi leírás, hogy mit, hol, és mennyire érdemes állítani?
-
olm3
csendes tag
Szia. A második lépésnél állt meg és sajnos akkor indult újra a gép és így nem hajlandó felismerni a gép olyan most mintha egyszerre lenne ps3-hoz illetve xbox-hoz kötve legalább is világít minden gomb sajnos most ott kellett hagynom mert elvileg melózok Szóval nem vagyok otthon és sajnos még nem értek annyira hozzá mert nem rég vettem használtan szóval ezt a driver uninstallt megpróbálom amit írtál de őszintén szólva azt sem tudom hogy a második lépésben mit kellett volna csinálni mert akkor indult újra a gép.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
van, nekem is egyszer belehalt a CSR a frissítésbe, asszem phase2-ben
vagy netán már küzdesz vele és nem áll át bootoader módba se?
hol akad meg pontosa, melyik lépés nem hajtódik végre rendesen?
nekem annyi volt a megodás, h lepucoltam rendesen a drivert és ujra csináltam lépésről lépésre..."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Jack@l
veterán
válasz mafatka82 #16224 üzenetére
Az csúszkálni fog inkább egy emelvényt csinálj ami a szőnyegen van. (vagy valami gumitalpasat a parkettára/kőre) Pedáloknak se árt egy fix hely.
[ Szerkesztve ]
-
olm3
csendes tag
Sziasztok van 1 Fanatec GT2 kormányom amin megpróbáltam firmware-t frissíteni csak történ 1 baleset és a gép kikapcsolt ilyenkor mi a tehendő ha van még egyáltalán ?
-
TannerHUN
aktív tag
válasz mafatka82 #16222 üzenetére
Emiatt szerintem ne csüggedj... Lehet PC-n is használni, ergo jól jársz vele mindenképp.
Ismerősöm csináltatott rá kereket, amivel gyorsan ide-oda lehet tologatni. Ötletnek nem utolsó Nem drága megcsináltatni valakivel. Ugyanígy fotelből játszott.
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
válasz mafatka82 #16219 üzenetére
Nem lesz alacsonyan? Nem lesz kényelmetlen?
De, van rá jó esély. Alapvetően az a legjobb elrendezés, ha valamennyire autószerűen tudod megoldani (én a DFGT pedálját ráadásul kicsit megdöntve szerettem, anélkül nem volt igazán jó, szerintem kicsit túl laposan kell nyomni alapból, ami hosszú távon fárasztó). Magasság-távolság viszonyban.
Sent from my keyBoard
-
atomeec
senior tag
válasz mafatka82 #16213 üzenetére
Ha ott van helyben, meg tudod nézni, nyugodtan vedd meg azt. Lehet van DFGT 25-ért, de ha postázni kell, meg ellenőrizni is csak utólag tudod...meg azért most 1 darab van hardveraprón, ami még nincs jegelve. Az a legtutibb, ha személyesen lehet rendezni. - Szerintem
-
mafatka82
csendes tag
válasz wolf033 #16212 üzenetére
Az az igazság, hogy ps3hoz szeretném használni, egyenlőre azt se tudom hova rakjam... Mivel van egy kislányom ezért mindig szét kell szedni, lehet csak nagyon ritkán fogom használni, ezért nem akarok nagy pénzt belerakni... De még sose volt kormányom, sőt nem is játszottam FFBs kormannyal, szeretném kipróbálni
[ Szerkesztve ]
-
wolf033
senior tag
-
Joshi
titán
válasz mafatka82 #16203 üzenetére
A pedál potija szokott sz@rakodni ami abban nyilvánul meg hogy ha nem nyomod a gázt akkor is olyan mintha picit nyomnád(DFGT-nél is előfordul). Haveromnál egyszer a "pillangó" váltó mikrokapcsolója romlott el, de pótoltuk egy egérben lévő mikrokapcsolóra. Az erő visszacsatolás is problémás lehet de azt csak játék alatt lehetne kipróbálni.
Játékkal próbáld ki lehetőleg 100%-os FFB-vel, ha pontos és nem ad ki rendellenes hangot akkor jó. Azt tudni kell hogy a fogaskerekes megoldások eleve zajosak ha még nem volt dolgod ilyen kormánnyal. -
mafatka82
csendes tag
Sziasztok! Holnap megyek megnézni egy DFP kormányt természetesen használtat Tudnátok segíteni mit kell rajta megnézni? Milyen hibái lehetnek? Külsőre kiváló azt írta az ember... Köszi
-
Švejk
őstag
Köszönöm mindenkinek a készséges választ!
Úgy látom egy véleményen vagyunk, az ETS nem az igazi kis elfurdulással.
Nos, csábít a momo, a Driving Force EX, a DFGT kiváltképp, de előbbiekkel nem lennék előrébb mint voltam, a DFGT-re meg nincs píz
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10310U/16GB RAM/512 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop garanciás
- XPG LANCER BLADE 2x16GB DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest