Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Így néz ki a G29 és a G920-hoz választható váltó (60$). Olyan mintha levágták volna a gombokat, hogy aztán technikailag fejlesztették vagy sem azt nem tudom.
-
Nayrobi
őstag
válasz
neilszab #18804 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok, de eladtam a pc-m pár éve, utána vettem egy "gamer" laptopot, ami mára kissé elavult, így konzolra váltottam. Valamikor beújítok egy újabb gépre, mert hiányzik az iracing meg az rf2, de a fő platformom továbbra is a ps4 marad, ezért lenne jó egy g29, vagy ha kapna egy updatet a g27.
-
guftabi96
addikt
Hát nem tudom. Nekem eddig csalódás a két új kormány.
Rettenetesen drága, teljesen olyan hatást kell, hogy egy délután fogtak egy G27-et meg egy DFGT-t és pár sör után összetákoltak valamit.
A fékpedálra viszont kíváncsi leszek.A váltó is csalódás. Bíztam benne, hogy lesz szekvenciális váltás is benne, de úgy látom, hogy kihagyták belőle
Biztos 50Ft-tal többe kerülne a legyártása....
-
kőkemény árakat kaptak az uj logi kormányok
lehet, ennyire drága a konzol licensz?
vagy tényleg a logi is beáll a sorba és dehogy akar árvesenyt kezdeni.... -
neilszab
őstag
válasz
Nayrobi #18800 üzenetére
Hát ennek ennyiért tényleg semmi értelme, nulla fejlesztés és összességében 30%-os áremelkedés cserébe pár gombért...
-------------------------------------------------
Nayrobi.... szerintem semmi értelme csak a konzol miatt ennyi pénzt kiadni a G29-ért, ha Assetto Corsa-zni, vagy PCars-ozni akarsz, akkor arra a PC még mindig nagyságrendileg jobb platform, más értelmes cím meg nincs konzolon, amihez ilyen kormány kéne... -
likeaRAINBOW
senior tag
Ha jó áron lesz valakinek g27, engem érdekelne
-
zzeN
aktív tag
-
zsiz
őstag
válasz
Nayrobi #18794 üzenetére
na így már én is azt mondom, hogy elmehetnek a...
60k-ért simán jó lett volna, ehelyett 130+20k. de túl szépen is hangzott az a 190 EUR.. ezért is mondtam, hogy amíg nem hivatalos addig mi mondhatunk itt bármit..
mindegy, marad az kis DFGT-maztán majd 1x beújítok egy használt G27-et vagy egy új 911-es Fanatecet ha addig nyerek a lottón vmi nagyot
-
shteer
titán
Nézzétek a jó oldalát, lesz pár G27 az aprón
-
Jack@l
veterán
UI: ennyit a jófejségről...
http://gaming.logitech.com/en-us/product/g920-driving-force?wt.ac_id=global_news_g920_06112015
400 dodó
http://gaming.logitech.com/en-us/product/g29-driving-force?wt.ac_id=global_news_g29_06112015
Hülyeséget beszéltem, windowson is elmegy majd. -
-
Nayrobi
őstag
Na most már hivatalos. G29 ps3, ps4, pc kompatibilis lesz, júliusban jön és 300 font az ára, külön a váltó még 50 font. Jön az X1 változat is októberben G920 néven.
-
ozoli78
tag
válasz
Jack@l #18791 üzenetére
Uj g27 mikor volt 60 alatt? soha
A használt g27 emet 45 ért az ujat 69 ert vitték el
2-3 honapja pont hogy drágábbak voltak
Ez meg ha 60 bol kijön a legjobb ár ertek arányu kormány leszMost váltottam T500 ra ,hát kurvára nem vagyok elájulva.
Ja es a dfgt t ne hasonlitsuk a g27 hez az is volt es hogy is mondja khm hangos pedál sem az igazi.
Amikor meg lett a g27 onnan kezdett komolyabban erdekelni a simezés, addig csak játék volt
Jo kormány a dfgt ,belépő szintű kormány ennyi ,a hangja pl idegesített. -
Jack@l
veterán
Amíg az "új" kormány + váltó többe fog kerülni, mint a g27, addig szimpőla lehúzásról beszélünk. Remélem még senki nem felejtette el, hogy nem is olyan rég 60e környékén/alatt lehetett kapni őket.
Most meg lesz az amúgyis semmire emelés után még egy bújtatot áremelés, vagy 20k-ért fogják árulni a váltüt, amit erősen kétlek logiékat ismerve.
Mondjuk Fanatec is gondolt egyet és megemelte a kormányai árát kb 40%-al, szóval ahhoz képest lehet elfogadható, de csak ne az legyen már az alap hogy a konkurencia is pofátlan. -
-
zsiz
őstag
válasz
neilszab #18786 üzenetére
én teljesen egyetértek veled.
már ránézésre is jobb a pedálja mint a dfgt-nek. + fém és bőr a kormány.
ja hogy van aki szerint ez nem ér meg +20k-t a DFGT-hez képest? akkor a G27 miért is érne meg +40k-t a DFGT-hez képest?190EUR-ért, -ahogy korábban említették- a G29 egész korrekt, annak aki minőséget akar (mert elvileg minőség lesz), de hajlandó kompromisszumra (nincs H váltó). viszont ha tényleg 400EUR lesz, ahogy amazonon tűnt fel akkor viszont tényleg drága.
és (ez már nem neked szól) miből lehet tudni, hogy 40k lesz a váltó mellé? jövőbe láttok?
Egy TH8A kerül annyiba kb.. és biztos vagyok benne hogy nem lesz egy szinten a kettő. akkor pedig olcsóbban kell adniuk, vagy ha nem akkor nem fogják tudni eladni.
de minden csak felesleges találgatás, amíg a Logitech hivatalosan nem közli, hogy egyáltalán létezik-e G29 és ha igen, mit mennyiért fognak adni.. persze addig is véleményezni lehet, de a saját véleményét úgyse tudja ráerőltetni a másikra, gondolom mindenkinek van saját akit érdekel a téma.
-
Joshi
titán
Kiegészíteném a mondandómat egy kis szösszenettel.
A logitech milyen réteget célozna meg a G29 Driving Force termékével amit eddig nem sikerült? Szerintem van a csóri réteg akinek még a 30-40k kormány is elérhetetlen, és van a prémium réteg akinek ez is vicc kategória. Tételezzük fel, hogy van egy köztes kategória aki pont az 50-60 környékét célozta meg. Szerinted ez adja a Logitech vásárlórétegének a krémjét?Ettől várná a Logitech a megváltást? Nyilván nem a magyarországi eladások a mérvadóak, de szerintem ez így életképtelen.
-
neilszab
őstag
1: A kuplung pedál akkor is igen hasznos, ha nincs H váltód, például a rajtoknál, vagy megpördüléseknél
2: A DFGT és a G27 volánja és pedálja azért minőségileg nem azonos.
3: Ha a DFGT kerül 35-40 ropiba, akkor a G29 teljesen jól illeszkedik a palettára 55-60 ezerért. Így jóval tágabb rétegekhez majd jut el, a H váltó meg egyébként sem létszükséglet... -
-
ozoli78
tag
-
-
-
Nayrobi
őstag
-
Sziasztok!
G25 és G27 ffb-je között mi a különbség? Szerencsés módon egy időre mindkettő hozzámkerült. Érzem, hogy van köztük valami különbség, másképp reagálnak valahogy, de meg nem tudnám mondani melyik a jobb.
-
Bakitm
tag
Hello! Olvastam, hogy itt valaki WD40-re esküszik poti tisztításnál valaki meg a szétszedésre. Nem is akarom újra felbolygatni. Szét akarom majd szedni a g27-em gáz pedálját, mert magától érzékel többször, gondolom eléggé poros lehet már, 3 éve vettem a kormányt azóta nem nyúltam hozzá csak használtam. A lényegi kérdés, lehet hozzá esetleg csere potit kapni, ha véletlen elcsesznék valamit és elbasznám a potit?
-
neilszab
őstag
"egy jobb kormány bármilyen autósjáték alatt jobb élményt ad, teljesen lényegtelen, hogy mennyire "komoly" az adott játék
"
Nem értek egyet, vannak olyan autós játékok, ahol nem elég reális a fizika ahhoz, hogy jobban élvezzem kormánnyal, mert szinte fizikai fájdalmat okoz és csak felk%rom magam "vezetés" közben... de más kontrollerrel vígan elszórakozom velük.
Illetve amiket felsoroltál, azokra nem azt mondtam, hogy nem jók kormánnyal, hanem hogy nem használják ki érdemben a G27 képességeit, ezért egy egy olcsóbb is bőven elég hozzájuk... és akkor nem az jár végig az ember fejébe játék helyett, hogy istenem de szörnyen gagyin kezeli a kormányt ez a szoftver.
-
Én sem szeretek kontrollerrel "szenvedni", az autósjátékhoz nekem hozzátartozik a kormány, ergo nem volt választásom - olyat kellett venni, ami megy konzollal és pécével is (TH TX). És nekem nem opció csak a PC, mert itt komplett műfajok hiányoznak (noha a pcars és az assetto valamelyest javított az elkeserítő helyzeten): normális, karrieres, arany és pénzgyűjtős szingli autóka, ill. a sandbox környezetben való szabad közlekedés. Emellé persze minél jobb szimuláció, de ebben konzolon kompromisszumokat kell kötni.
Gondolom te és itt a topikban a keménymag hcszimekkel és főleg multizik, így nyilván jól elvagytok csakpécén.
(#18769) zsiz
"Te pl élvezed, hogy nem nyersz mondjuk NFS-ben, csak mondjuk 6. leszel mert kormánnyal nem vagy olyan hatékony?"
Nyerek így is, csak nehezebben - nagyobb a kihívás.
Persze van egy határ, a Rivals vagy a Hot pursuit már játszhatatlan volt (kösz criterion - ők ugye korábban burnoutot gyártottak).
Én anno az FM2-t nyomtam gamepaddal, de hamar kevésnek éreztem és az FM3-nak már az MS igen béna műanyagvackával vágtam neki, amit az FM4-re egy Fanatec váltott - egyre jobb minőségben akartam élvezni a forza által nyújtottakat
(és oké, h béna volt az ffb, de frankó karriert csak itt kaptam...)
GTA azért nem autósjáték, de anno pl a Mafiát lehetett kormánnyal játszani, én anno azzal csináltam meg a hírhedt autóversenyes küldetést.
Horizonban mész a közúton, előzöl a forgalomban, pakolod a H váltót... hidd el, megvan annak is a feelingje, még akkor is, ha a fizika itt már igen leegyszerüsített (persze még így sem egy grid/nfs).
-
zsiz
őstag
"Minden autósjáték élvezetesebb kormánnyal, mint kontrollerrel. (azt nem állítom, hogy hatékonyabb is)"
Te pl élvezed, hogy nem nyersz mondjuk NFS-ben, csak mondjuk 6. leszel mert kormánnyal nem vagy olyan hatékony? Így ebben a formában nem értek egyet veled, de tény hogy sok olyan van ami élvezetesebb kormánnyal. Viszont akad bőven olyan is amire ez nem igaz.
Persze, hogy játszható. De kormánnyal összehasonlíthatatlanul élvezetesebb.
Ebben lehet valami, FM5-el mint mondtam nem volt még alkalmam játszani. Valamint FM4 + kormánnyal sem. De nem is éreztem, hogy annyira kellene.
Én a The Run-t is kormánnyal nyomtam végig, pedig az aztán szörnyen rosszul kezelte
Már nem vagyok NFS fan mióta rosszabbnál rosszabb címeket adnak ki...
De próbáltam Underground-ot, PS-et, HP-ot, Rivals-t kormánnyal, és nem kellett sok idő, hogy azonnal dugjam be a gépbe a kontrollert.. mert egyszerűen annyira irreális a vezetési modell a játékban, hiába tekergetek egy kormányt, semmi valóságérzetem nem lesz tőle, csak lassabb leszek és többet hibázok. Ellenben a Shift 1-2-t kontrollerrel nem tudtam értelmesen irányítani (értsd: jóval lassabb voltam), azt tényleg jobb volt kormánnyal.
De autót kormánnyal vezetünk. Azzal adja az ótóvezetés érzetet.
De pl GTA-ban sem ülök át a kormányhoz ha elkötök egy kocsit
Megintcsak: nem szükséges, csak éppen jobb, összehasonlíthatatlanul, sokkal-sokkal jobb
Kinek ez, kinek az.. nem vagyunk egyformák
nekem kell a játék alá egy elfogadható fizika is, ahhoz hogy beüljek a kormány elé. Van amit tényleg összehasonlíthatatlanul jobb játszani kormánnyal (AC, PC, Spintires, Race07.. ezeket konkrétan próbáltam is bill. vagy kontrollerrel, de végül a kormány lett a nyerő.) FM-ot is kipróbálnám kormánnyal szívesen, az még lehet, hogy tetszene, de egy Horizon szerintem már nem.
Húú ez kicsit hosszú lett, bocsi.. mindegy úgyse nagyon pörög most a topik
-
Joshi
titán
Nem tudom, de akik komolyan gondolják a szimulátorozást azok költenek hardverre is (pl kormányra), én nem hinném hogy ebbe a kategóriába belefér a konzol. Azt tudom hogy nekem a büdös életbe nem lesz konzolom, mert kontrollerrel nem szeretek játszani, ha pedig autós játékról van szó akkor egyértelmű hogy PC.
Az egyik haverom PS3-on tolja a GT6-ot és eleinte nem látta be hogy gyengébb mint a PC-és szimulátorok, de amióta az Assettóval játszunk beismerte hogy bőven van különbség a két játék között.
Most is az a véleményem hogy a leendő G29 mindennel együtt közel ~80k-ért nem lesz Best Buy, mert a konzolos srácoknak nem az a lényeg hogy a lehető legjobb szimulátoros érzést kapja. Hiába érné meg a Loginak a gazdaságos gyártás, ha nem ér el az átlagemberhez. Márpedig ennyi pénzért ez nem lesz átlagtermék. -
nem lesz olcsóbb, de a több gomb miatt "jobb" lesz (ha nem is szebb
) + ps4 támogatás is jól jöhet
ezek miatt én azonos áron inkább ezt venném (H váltóval), mint egy g27-et
nyilván nem váltja meg a világot, de örülni kell annak is, hogy nem 100+ ezerért jön...(#18756) neilszab
"Ezek konzolos címek közül egyedül talán a Project Cars az, amiért érdemes lehet megvenni egy G27 szintű kormányt, a többihez szerintem felesleges ilyen minőségű, mert nem tudják érdemben kihasználni a hardver képességeit."
egy jobb kormány bármilyen autósjáték alatt jobb élményt ad, teljesen lényegtelen, hogy mennyire "komoly" az adott játék
(#18757) zsiz
"Igen, ezekhez szerintem nem kell kormány."
Miért nem?
Minden autósjáték élvezetesebb kormánnyal, mint kontrollerrel. (azt nem állítom, hogy hatékonyabb is)"az 5 is teljesen játszható kontrollerrel."
Persze, hogy játszható. De kormánnyal összehasonlíthatatlanul élvezetesebb.
"NFS-eket meg hagyjuk
a Shift 1-2 ami jobb kormánnyal, a többi szerintem rosszabb.. azokhoz inkább kontroller."
Én a The Run-t is kormánnyal nyomtam végig, pedig az aztán szörnyen rosszul kezelte
De autót kormánnyal vezetünk. Azzal adja az ótóvezetés érzetet."az említett játékok nagy része miatt nem vennék kormányt (kivétel PC és AC) szerintem nem szükséges hozzájuk, attól hogy autós játék, nem feltétlen jobb kormánnyal játszani."
Megintcsak: nem szükséges, csak éppen jobb, összehasonlíthatatlanul, sokkal-sokkal jobb
-
zsiz
őstag
lehet kontrollerrel, de az már van olyan összetett hogy igényli egy jobb kormány meglétét, mint ahogyan a Project CARS is. ellenben az összes többi felsorolt játékkal
a Dirt Rally-t 1x próbáltam ki kb 10 percre, nekem nem jött be, biztos nem fogom megvenni. ettől még lehet jó játék, csak én nem szívlelem a rally-t
-
Joshi
titán
-
zsiz
őstag
Igen, ezekhez szerintem nem kell kormány. Mint mondtam, még nincs One-om, így a tévedés jogát fenntartom, de ez a véleményem.
FM5: nem játszottam vele, viszont a 3-at kijátszottam 100%-ra, a 4-et meg csak azért nem mert közben vettem egy PC-t játékra.. legnehezebb fokozaton, kontrollerrel, ebből gondolom, hogy az 5 is teljesen játszható kontrollerrel. Tény, hogy a legkomolyabb autós játék xbox-ra a FM sorozat, de annyira nem komoly, hogy ne lehessen kontrollerrel is tökéletesen játszani.Horizon 2: még "árkádabb" mint a Motorsport, tehát ehhez még annyira se szükséges kormány.
Crew: szintén elég árkádos, igaz csak PC-n játszottam vele, de nem kormánnyal, inkább itt is a kontrollert használtam. Pedig a lehetőség adott volt.
A Project Cars az oké, azt pl gépen is kormánnyal játszom. Ehhez már tényleg kell a kormány, bár úgy hallottam konzolon eléggé butítva van minden szempontból.. (És még hozzátartozik, hogy rengetegen kontrollerrel nyomják, sőt sokan billentyűzettel és úgyis meg vannak elégedve.)
Assetto meg majd jön, azt még nem tudni milyen lesz. Persze azt mondják ugyanaz a fizika lesz mint PC-n, akkor tényleg kell kormány hozzá. De nem ez volna az első eset, hogy a játékiparban nem tartják be az előzetes ígéreteket, ha esetleg mégiscsak butított fizikával és irányítással adnák ki...
A többire ami majd jön, ugyanez vonatkozik szerintem.. majd kiderül mennyire irányítható kormány nélkül.
NFS-eket meg hagyjuk
a Shift 1-2 ami jobb kormánnyal, a többi szerintem rosszabb.. azokhoz inkább kontroller.
PS4-el pont ugyan ugy nem mennek a régi kormányok, ahogy az Xbox one-al sem.
Konkrétan nem PS4-re gondoltam, régen kerestem konzolhoz kormányt, akkor még nem is volt PS4 és One.. Szinte minden kormányhoz amit néztem oda volt írva a PS kompatibilitás, ellenben xboxosat csak elvétve találtam, az is ár-érték arányban nagyon rossz volt..no offense, csak vélemény.
az említett játékok nagy része miatt nem vennék kormányt (kivétel PC és AC) szerintem nem szükséges hozzájuk, attól hogy autós játék, nem feltétlen jobb kormánnyal játszani. persze ha már megvan egy drága kormány és mellé egy drága konzol is és nem működnek együtt az már bosszantó.. -
neilszab
őstag
Ezek konzolos címek közül egyedül talán a Project Cars az, amiért érdemes lehet megvenni egy G27 szintű kormányt, a többihez szerintem felesleges ilyen minőségű, mert nem tudják érdemben kihasználni a hardver képességeit.
Jó, amik még nem jelentek meg, azokról nyilván nem nyilatkozom.... illetve nemrég olvastam egy interjút az Assetto Corsa készítőivel, hogy a grafikával szenvednek már csak, a fizikát és az FFB-ét már meg tudták ugyan olyanra csinálni konzolon is mint PC-én.
-
Joshi
titán
De itt arról írtatok hogy ez így milyen jó vétel lesz, semmivel se lesz olcsóbb mint most egy G27 ha a váltót is akarod. A kuplungnak H váltó nélkül mi értelme van? Én azért régóta olvasom a topikot, de a többségnek 20-30k a lélektani határ egy kormányért, ez nem fér bele az tuti.
-
"Ugyanakkor az is igaz, hogy nincsenek olyan komoly játékok konzolra, mint pc-re, amikhez annyira kellene a kormány."
Ezekhez tehát nem kell kormány?
Forza Motorsport 5, Forza Horizon 2, The Crew, Project Cars, ... de jön az Assetto Corsa, a Forza6, Horizon3, Gran Turismo 7, Need for Speedek biztosan és ki tudja mi minden még."De PS-hez még talán a kenyérpirítóm is kompatibilis, Xbox-hoz meg alig lehet találni vezérlőt, azt is drágán..)."
PS4-el pont ugyan ugy nem mennek a régi kormányok, ahogy az Xbox one-al sem.
Ráadásul mindkét konzolgyáros kikötötte, hogy NEM lehet olyan kormány a gépéhez, ami a másik géppel is megy. (Fanatecet hagyjuk, ők egyelőre kiskapuznak, nincs rendes ps4 licenszük)Ettől még igazad van, dögöljön meg az MS, amiért "elfogadottá" tette a speckó konzolos kormányok gyakorlatát.
(#18752) Joshi - bár nem tudjuk mennyi lesz a váltó ára, de 60e a g27 80ezres árához képest kb reális, miközben a ps4 licensz nyilván szintén nem ingyen volt.
-
zsiz
őstag
Egy H váltó sokaknak nem létfontosságú, így nem is olyan fájó pont, ha kimarad a csomagból ha ezáltal olcsóbban tudnak adni egy G27 minőségű kormányt. (Persze ha már kuplung van, akkor nem ártana a H váltó sem..) Arra én is kíváncsi leszek, mi lesz az ára és milyen lesz a minősége a váltónak.
-
Joshi
titán
-
zsiz
őstag
Pár újabb infó:
"A Logitech új kormánynak hivatalos neve G29 Driving Force és az ára várhatóan 189 euró körül alakul majd. A H-váltó azonban nem lesz az alapcsomag része, azt külön lehet majd megvásárolni, ami szerintünk egy okos húzás a gyártó részéről. A műszaki tartalom változásáról a G27-hez képest egyelőre nem sokat tudunk, a plusz gombokon kívül eddig az egyetlen újdonság amire fény derült, az a nem lineáris fékpedál, ami őszintén reméljük nem csak vmi marketing maszlag, hanem tényleg érdemi fejlődést rejt magában. Az új kormány PS4 és PS3 támogatással érkezik, az XBox One nem szerepel a listán, a PC-és támogatást illetően pedig szokásosan nincs egyértelmű információ, csak úgy mint a korábbi Driving Force modellek esetében."
Forrás: Assetto Corsa Hungary
Vélemény: nekem továbbra is tetszik külsőre. Az Xbox persze megint kimarad.. Gratulálok Microsoft. (Ugyan még nincs One-om, de előbb-utóbb be kell szerezni már a 360 mellé..Ugyanakkor az is igaz, hogy nincsenek olyan komoly játékok konzolra, mint pc-re, amikhez annyira kellene a kormány. De PS-hez még talán a kenyérpirítóm is kompatibilis, Xbox-hoz meg alig lehet találni vezérlőt, azt is drágán..). Remélem használnak hozzá bőségesen fémet és bőrt és akkor nem is tűnik vészesnek ez a 60k körüli ár. Abban mindenképp bízom, hogy ha ez kijön jó áron, akkor az lentebb nyomja a többi kormány árát, aztán lehet, hogy nem így lesz, de hátha. Egyszer mindenképp szeretnék feljebb lépni a DFGT-ről. (Mellesleg tudtátok, hogy a Logitech oldalán 112k egy G27? Annyiért már inkább Fanatec, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest