Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem lesz olcsóbb, de a több gomb miatt "jobb" lesz (ha nem is szebb
) + ps4 támogatás is jól jöhet
ezek miatt én azonos áron inkább ezt venném (H váltóval), mint egy g27-et
nyilván nem váltja meg a világot, de örülni kell annak is, hogy nem 100+ ezerért jön...(#18756) neilszab
"Ezek konzolos címek közül egyedül talán a Project Cars az, amiért érdemes lehet megvenni egy G27 szintű kormányt, a többihez szerintem felesleges ilyen minőségű, mert nem tudják érdemben kihasználni a hardver képességeit."
egy jobb kormány bármilyen autósjáték alatt jobb élményt ad, teljesen lényegtelen, hogy mennyire "komoly" az adott játék
(#18757) zsiz
"Igen, ezekhez szerintem nem kell kormány."
Miért nem?
Minden autósjáték élvezetesebb kormánnyal, mint kontrollerrel. (azt nem állítom, hogy hatékonyabb is)"az 5 is teljesen játszható kontrollerrel."
Persze, hogy játszható. De kormánnyal összehasonlíthatatlanul élvezetesebb.
"NFS-eket meg hagyjuk
a Shift 1-2 ami jobb kormánnyal, a többi szerintem rosszabb.. azokhoz inkább kontroller."
Én a The Run-t is kormánnyal nyomtam végig, pedig az aztán szörnyen rosszul kezelte
De autót kormánnyal vezetünk. Azzal adja az ótóvezetés érzetet."az említett játékok nagy része miatt nem vennék kormányt (kivétel PC és AC) szerintem nem szükséges hozzájuk, attól hogy autós játék, nem feltétlen jobb kormánnyal játszani."
Megintcsak: nem szükséges, csak éppen jobb, összehasonlíthatatlanul, sokkal-sokkal jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest