Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• John_Deere

tag

válasz Lacko66 #9696 üzenetére

Persze, hogy lehet tudni. Vagy legalábbis, lehet sejteni. Ezt korábban fejtegettük is páran, hogy míg a Daily versenyek vagy szerveralapúak (tehát egy adott szerverre csatlakozol) vagy net-kapcsolat által is szűrt játékosokkal zajlik, addig a lobbyban ugye szabad a belépés, nincs szűrés plusz inkább tűnik peer to peer alapúnak, azaz, a játékosok vagy a hoszthoz csatlakoznak netügyileg vagy egymással vannak kapcsolatban és ez eléggé érzékeny egyes játékosok internetminőségére. Leginkább ilyet a For Honor játékban láttam hasonlót. Mostanában nem toltam Daily Race-t, ott nem tudom, mi a helyzet, de lobbynál ez szinte mindig téma. Hogy miért, nem tudom, valószínűleg a játékosforgalom miatt vagy franc tudja miért tervezték így, de nagyon kibukik, ha valakinek például mikrohullámú internete van, ahol a ping sok vagy az is megesik, hogy 1-2 játékosnak jó a netje, de van valami zűr csatlakozásnál és ki-be kell lépkedni, hogy ne ragadjon be rajtnál. Megoldás részünkről nincs, trükközni kell míg vagy így - vagy úgy, de minden okés.

Új hozzászólás Aktív témák