Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
válasz
Lacko66 #9696 üzenetére
Persze, hogy lehet tudni. Vagy legalábbis, lehet sejteni. Ezt korábban fejtegettük is páran, hogy míg a Daily versenyek vagy szerveralapúak (tehát egy adott szerverre csatlakozol) vagy net-kapcsolat által is szűrt játékosokkal zajlik, addig a lobbyban ugye szabad a belépés, nincs szűrés plusz inkább tűnik peer to peer alapúnak, azaz, a játékosok vagy a hoszthoz csatlakoznak netügyileg vagy egymással vannak kapcsolatban és ez eléggé érzékeny egyes játékosok internetminőségére. Leginkább ilyet a For Honor játékban láttam hasonlót. Mostanában nem toltam Daily Race-t, ott nem tudom, mi a helyzet, de lobbynál ez szinte mindig téma. Hogy miért, nem tudom, valószínűleg a játékosforgalom miatt vagy franc tudja miért tervezték így, de nagyon kibukik, ha valakinek például mikrohullámú internete van, ahol a ping sok vagy az is megesik, hogy 1-2 játékosnak jó a netje, de van valami zűr csatlakozásnál és ki-be kell lépkedni, hogy ne ragadjon be rajtnál. Megoldás részünkről nincs, trükközni kell míg vagy így - vagy úgy, de minden okés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest