Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko66
tag
válasz
regler19 #9273 üzenetére
Szia.
Én sem vagyok még túl régi "motoros" és hasonlóan hozzád, magyar leírást kerestem. Aztán feladtam és fogtam a GT Sport online manualját és webfordítóval lefordítottam. Elég nagy katyvasz lett belőle ezért olyan játékosokat kerestem akik tuninggal is foglalkoznak. Találtam párat és gyakorlatilag lemásoltam az ő beállításaikat. Ez solo játékban használható de online versenyekben legtöbbször nem lehet változtatni a tulajdonságokon, pár kivételtől eltekintve (TC, Breaking). Ha felmész a GTPlanet oldalra és ott a GT Tuning topikba [link] akkor ott megtalálod ezeket. Keresd Praiano, Minkihl, Team Shmo, Jeje6410, Jump Ace topikjait, az első hozzászólásaikban vannak a setupok.
Youtube-on pedig HammerStudiosGaming csatornáját tudom ajánlani, neki is van rengeteg GT Sport setupja.
Remélem tudtam segíteni ha pedig valamit rosszul írtam akkor vannak itt sokkal tapasztaltabbak akik kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest