Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko66
tag
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Gift car-ként kaptam egy Lamborghini Miura P400-at és eddig ez az első kocsi amit gyakorlatilag képtelen vagyok normálisan az úton tartani. Kormánnyal (G29) játszom és úgy gondolom a finomhangolásoknál kéne valami(ke)t beállítani. Próbáltam keresni setup-ot de erre a kocsira nem találtam. Vagy pedig van valahol esetleg magyar nyelvű leírás, hogy mi mit jelent és milyen értékekre kell állítani mert van ott egy csomó lehetőség és ehhez már kevés az angol tudásom.
Köszi előre is -
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
v!ct0y
veterán
válasz
SH4D0W2011 #9145 üzenetére
A tourist a fizetős része a nordnak. A hosszú egyenesben van egy kis kiálló rész. Onnan indulhatsz ha leteszel jó sok gempát érte. [link]
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #9145 üzenetére
Elvileg a Nordschleife a hivatalos, de én sem tudom, mi a differencia, mert ugyanaz a hossz...
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Forestgreen #9144 üzenetére
Én eddig a 25 km-es layout-on próbálgattam az autókat. Melyik úgymond a "hivatalos"? Van a normál, meg egy Tourist is. (Bocsi, ha butaságot kérdezek, nem igazán vagyok otthon az autósportban.)
-
Forestgreen
aktív tag
Ti milyen időt mentek a Nordschleifén?
-
törölt tag
Július végén jön a következő kontent frissítés, de csak egy elég ködös utalást kaptunk arra mi lesz benne: [link]
Remélem ahogy közeledik majd a hónap vége megint lesz olyan árnyékolt kocsis kép mint korábban.
-
LucentTwo
tag
Ma ismét megmutatta a játék, hogy kéne még a büntetés rendszerén javítani. 5+3mp-et kaptam ma az egyik versenyen, mert egymás mellett mentünk egy másik taggal és állandóan oldalról nekem jött. El is baszta az egész versenyemet kb, vagyis csak a kedvemet. Mikor nem csinálok semmit, nekem jönnek és én kapok büntetést.
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
Valaki elmagyarázná, hogy hogyan működik a pontozás a bajnokságban? Ha jól gondolom, a rankok által súlyozódnak, az adott versenyen.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #9138 üzenetére
Kár hogy nem játszhatok magyarként mert brit PSN profilom van... Miért nem lehet ilyesmit játékon belül megadni?
-
sultansmith
senior tag
-
törölt tag
Kár amúgy hogy nem volt LeMans World Tour mint múltkor a Nordschleife 24h idején. Jó lett volna megint nézni a srácokat az igazi futam mellett.
-
törölt tag
válasz
hyperspace #9129 üzenetére
Meglepően jó amúgy igen. Mondjuk az Eurosporton a WTCC közvetítés is elég jó volt amikor néztem, inkább az M4 ami minden motorsportot leszar az F1-en kívül.
-
törölt tag
Nézem a LeMans 24h-t, és ha ez GT Sport lenne már mindenkinek lenne vagy 1 óra büntetése. Vonalon belül fordulni kocsit még nem láttam a képernyőn. LOL
-
bordi10
senior tag
válasz
John_Deere #9078 üzenetére
Megvettem potom áron az alzánál a collectors én is, 11990ért, két kód volt benne, egyikben sem volt a téma, csak a szokásos dolgok, ami hivatalosan jár ehhez a csomaghoz, nem használtam fel, megy a steelbookal eladásra, marad nálam a modell meg a könyv no meg a collectors doboza
-
mattheus
őstag
Korabban elmentett Replay és képek, ami nem maradt meg, ahogy latom....
-
mattheus
őstag
Jelentem megtörtént a váltás lemezes kiadásról teljesen digitálissá. Mindenem megmaradt, azaz mentéseim, autóm, pénzem, korábbi festéseim és beállitásaim továbbra is élnek.
-
hyperspace
őstag
Én úgy tudom, hogy csak kulcsként működik a lemez, feltelepít mindent. De a GT elmenti a játékot felhőbe külön.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hyperspace #9113 üzenetére
Lehet láma kérdés, de ha cserélem a lemezt digitálisra, gondolom megmarad minden mentésem online/ps4en is.
Jó lennel eladnom a lemezt, jobban szeretem digitálisan a játékokat. -
hyperspace
őstag
GT Sport
Store-ban le van árazva most. -
eisento
addikt
ha esetleg valaki nezte a ronto ralph 2 trailerjet akkor megtalalja benne a gt logojat
-
Yasofix
csendes tag
Ennyi gennyládát ami a mai Gr. 2 Monza-n van...
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Most hétvégén folytatódik a Hungarian MX-5 Cup versenysorozat.
Aki érez magában kellő elszántságot, lelkesedést, ezen felül van ideje és kedve azt nagyon szívesen látjuk most vasárnap, ameddig van még szabad hely.Versenyről, szabályokról és autó beállításokról bővebben a Gran Turismo SPORT Magyar Klub Facebook oldalon olvashattok az eseményeknél.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
hyperspace #9104 üzenetére
Köszönöm, csak azért kérdeztem mert nem szeretek babrálni csak versenyezni 😉
-
Bazsi1987
őstag
Most akciós a játék a konzolvilágba 6500ft, múltkor mennyi volt digitálisan akciós a storeba? 😊
-
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy itt is vannak autóbeállitások, ha igen mennyit befolyásol a netes versenyeken ha gyári beállitásokal megyek? 😊
-
Yasofix
csendes tag
De igen és ráadásul még van amit még sem jelenít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest