Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Z.É.T.
őstag
válasz
lacafaca #108697 üzenetére
Olyat nem lehet, hogy előre fizetek annyit, amit a havi 5-10 bittube kattintásom hoz, cserébe nem linkelsz erről a bosszantóan szar chatornáról semmit, vagy legalább jelzed előre, hogy ide visz a link?
(app-ből fórumozom, telóval, nem látom a hivatkozást kattintás előtt)
-
lacafaca
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #108690 üzenetére
várjávárjá...van erre egy jó vidim
[link]
-
Cs1csó
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #108690 üzenetére
Miért nem vártad meg a Pfizer-t? Aki külföldön dolgozik, vagy külföldre akar menni tanulni, nyaralni stb. annak szerintem már az elején világos volt, hogy csak és kizárólag a nyugati vakcinával lesz zökkenőmentes a ki-be jutás.
-
lacafaca
addikt
[link] végre most gyorsak voltak a fiúk...nem akartam délelőtt idelinkelni az én "konteós" forrásomból...hát skacok, nagyon úgy néz ki, baszhatjuk
kovid vs tudomány 4:0 #mindmeghalunk
-
válasz
Cs1csó #108689 üzenetére
Nem pénzről beszéltem...
Amikor kimentem kb 2,5 hónapja, akkor nem fogadták el az oltási papírjaimat (Ügyfélkapuról nyomtattam, amit csak lehet, + plasztik kártya, Szputnyikot kaptam)
Első körben le kellet fordíttatnom daccs-ra (mert köztudottan angolul nem beszélnek ugye (nem a lófaxot nem)) 65 Euro...
De a sok mecsetbubus (Amsterdam és Rotterdam közt ingáztam és még véletlenül sem vagyok rasszista) azok meg bammeg mentek mindenfelé ezerrel, úgy, hogy ZÉRÓ oltás...
Most is csak azért jöttem haza, mert haver is jött(kettős állampolgár, vagy 25 éve kint él), mert Ő is csak kb. 10 napja kapta a Pfizer 2. löketet (47 éves amúgy, most került csak sorra, szvsz ez szégyen), de most szigorít Holland, hogy akinek nincs meg a 3 hét a 2. oltás után, az a következő hetet követő héten már csak karantén meg egyéb szopacs után mehet csak vissza...Nevetségesnek -nem, inkább vérlázítónak- tartom, hogy aki ott él 25 éve, avagy kimegy melózni (minden papír megvan, legális, az naptól be vagy jelentve, EÜ megy, adó megy stb stb) azt szopatják, azokat meg nem, akik semmilyen módon nincsenek oltva, de még csak nyilvántartásban sem szerepelnek adott esetben, Téged meg ellenőriznek 1-2 naponta...
Hollandia itt tart...
UI: Diszkók/PUB-k/Mariskák stb stb tömve, csak daccsul szólaj meg, mert azon kívül kellemetlen meglepetés érhet...
-
Cs1csó
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #108688 üzenetére
Nálunk iszonyat nagy tülekedés lenne, ha belengetnék, hogy aki felveszi az oltást az kap mondjuk 30 ezer forintot - persze csak ha a másodikra is elmegy vagy ha Jansen akkor már az első után megkaphatja a pénzt -
sőt már 10k-t kaphatna az első után is a 30-ból. Az országunk lakosságának a fele létminimum körül él, úgyhogy lenne tülekedés. -
Friss helyzetjelentés Hollandból... (A fejlett nyugat ugyebár)
Fiatalokat úgy vonták be az oltásba, hogy aki megkapja az oltást, az mehet bulizni...
Ez eddig nem hangzik földtől elrugaszkodva, csak egy "kicsit" félreértelmezték a daccsok...
Reggel megkapták a fiatalok a Jansen-t, este mentek(MEHETTEK) bulizni... -
lacafaca
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #108686 üzenetére
ne vegzálj vele te is
...nem vagyok káposztatermelő...az egy mellékszál csak, mint az évenkénti betonozás...ha csak egy oszlopot, de minden évben
-
-
lacafaca
addikt
ne keverj! mondotta soumya...addig, amíg le ne zajlott a magyaroknál a kísérleti szakasz
még jó, hogy idehaza már csak mutatóban van jelen a józan ész.
-
lacafaca
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #108681 üzenetére
zsaluztam
amúgy meg nem káposzta, ez...na akarjátok látni, mi van alatta
[kép]
talán megússza a körmöcske a csípőfogós operációmat -
válasz
radi8tor #108676 üzenetére
Luciferkó nem veri kékre a körmét (meg arra egyébként a káposztalevél nagyon jó)
Mondjuk így visszaolvasva, nem tudom mi a lacafaxát kalapált ez is. Paradicsomkarót bizti nem. (max. a járókereten igazított))(Szia Laca)
Szevasztok ~2 hónap után, megint a "mind meghalunk" topikban ...
UI/PS
Olvasok ezerrel vissza, de hát mintha ez a 2 hónap nem is létezett volna... (ide illő smiley nincs is) -
Cs1csó
titán
válasz
radi8tor #108678 üzenetére
Amúgy ez ritka - mármint gyomorrontásnál láz - de elképzelhető, hiszen a "láz" a szervezet védekező mechanizmusa.
Nekem a "legviccesebb" (akkor nem nevettem) amikor ültem a vécén és f.stam közben hánytam egy lavórba és ettől a kombótól még könnyezett is a szemem, meg persze izzadtam, remegtem stb.
Egy bő este alatt túl voltam rajta (délután kezdtem rosszul lenni majd kora estétől éjfélig hánytam és stb. majd utána 2 napig iszonyat gyenge voltam nem is ettem semmit majd a második napon annyira éhes voltam, hogy megpróbálkoztam kajával és csak az lett az eredménye hogy hamar irány volt a vécé. -
Cs1csó
titán
válasz
Angelina87 #108671 üzenetére
Nyáron "divatosak" a hányással összekötött megbetegedések, bár itt szerintem túl sok az egyéb tünet de ettől még bármi lehet. Feküdt ki, pihenj, egyél könnyű ételeket és pótold a folyadékot. Attól, hogy lesz egy teszted arról, pontosan mi a bajod nem fogod jobban érezni magadat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ebben a topikban nem bántanak. Itt laca a lucifer.
Jobbulást!
-
Nikaré
őstag
válasz
Angelina87 #108673 üzenetére
Miért bántanak ezért?
Lengedeznek már infók (az, hogy mennyire valós az más kérdés) hogy készülnek rá. -
-
Nikaré
őstag
válasz
Szia!
Pedig egy teszt nem ártana.
A találgatás, meg a jóslás sosem használt.
Jobbulást kívánok!!! -
Angelina87
tag
Sziasztok.
Megbetegedtem: 39 fokos láz...égető fejfájás, hányás, hányinger, torokfájás de összességében is iszonyú rossz közérzet: Megkérdezték vagyok-e oltva???
Vagyok, így maradt a sima vírus... kategória....
Covid lenne?? csak szeptemberig eltologatják??De különben állítólag ez most eléggé menő vírus... jó mindig is voltak ilyenek, meg lesznek, csak feltűnt a tüneti hasonlóság
Tesztet senki nem ajánlott... pedig munkakör miatt én azt hittem ez lesz a nyitóóó tánc
Mindenkinek betegmentes napokat
-
Z.É.T.
őstag
válasz
lacafaca #108668 üzenetére
Te és azok, akik minden marhaságot elhisznek, ők a legolcsóbb ügynökei a propagandának
Na, mára elég is volt a szórakoztató csörtékből, majd a nyolcadik olimpiára is eljövök
(Aida)Ölelés mindenkinek, ide is beírom, nehogy elfelejtsétek: ma van a barátság világnapja!
-
Z.É.T.
őstag
válasz
lacafaca #108665 üzenetére
Itt most nem a bubim a lényeg, hanem a tgy + eü kapcsolatok.
Nem, határozottan nem az mRNS vakcinákkal van a legtöbb gond, sőt.
Magasan, toronymagasan:
Covid >>>>>> AZ > Sino >> Sputnik/J&J >>>> Pfizer. (Modernáról kb nulla infóm van, talán 3-4 "előbb jött meg tőle" sztorin kívül, de arról is tudnék mesélni, mivel a fodrászokkal MINDENT megosztanak
a nők.
Ezt több tízezres minta alapján és nem fizetett fb trollok alapján.(mivel itt minden konteó elfér: szerintem közvetetten, de a kormány által fizetett trollokról van szó, ahogy láttam ezek közül rengeteget...)
-
lacafaca
addikt
Z.É.T.inkább itt...tényleg ne szarjunk a gyermeked fejére
tudom, hogy tudod, hogy tudom, a te speciális buborékod nem állt sorba a szerencsesüti osztásnál, viszont én meg (hálistennek) csak ezekből tudok meríteni
-
lacafaca
addikt
amikor az agybaj már rekordokat döntöget: tíccsunk be minden természetest, levelük
-
radi8tor
MODERÁTOR
Néztem mi ez az aktivitás, meg a kereső nem adta ki kocsmát, mert temporary closed.
Ejnye fiúk, gyertek csak ide politizálni legalább nem mindenki lacába áll bele. -
lacafaca
addikt
na...legalább most mindenki visszaolvashat, (ráértek erre a pár órára amíg parci visszamegy zenbe
) itt legalább a valóság jön szembe..
hagyok is itt egy linket, nyammogjatok rajta, ráértek
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Van olyan összegző kimutatás esetleg amely az antitest vizsgálaton alapulva látható, hogy milyen hatásfokkal működnek oltások?
-
-
-
BalanceR
addikt
válasz
lacos001 #108652 üzenetére
Ez kb olyan, mint amikor 10-ből 9 melóson nincs munkavédelmi sisak / bakancs / mellény ...
Ha valami fejes, vagy ellenőrzés van, akkor meg mindenki kobakban szaladgál....
Az, hogy a hétköznapokban leszarják a szabályokat, kötelességeket, nem annulálja azok értelmét, vagy szükségességét.
" Buszon csak akkor lyukasztok jegyet, ha jön az ellenőr, akkor meg minek ez az észjáték? 100 emberből, aki így csinálja csak 4-et büntetnek meg átlagban, a többi megússza" -
-
lacos001
senior tag
Megbeszélés a melósokkal....Téma lényegtelen.
[kép] [kép]
Napközben, munkaidő alatt több tucatnyian egymás hegyén hátán, akkor minek ez az észjáték?....
Bár minek is írom, hiszen igy "zajlik" már jó ideje minden.
(netes kép, hiába van itt a kikötő nem messze tőlem)
Hivatalosan a 3.800+ melósból 82 volt eddig pozitiv 2020 január 27 óta... -
-
-
lacafaca
addikt
válasz
BalanceR #108646 üzenetére
1: nem használok wifit, minden tikbélen megy, még a sátrakba a kamerákhoz is kihúztam, van anélkül is elég elektroszmog(sicc)
2: nemhogy alusapkát, simát sem használok soha, sőt tavasztól későőszig a séró is le van dobva kettesre
2: csalódnom kell, hogy nem ismered föl a browsert -
lacafaca
addikt
válasz
Kékes525 #108643 üzenetére
megtettem amit a haza megkövetelt...de saajnos engem itt sem látnak szívesen
-
lacafaca
addikt
azért egy-két dologra "büszkék" lehetünk...lakosságarányosan dobogón vagyunk a halottakkal, viszont most felléptünk a legfelső fokra, nálunk fogják először letesztelni a birka lakosságon, hogy viszonyulnak a piacon elérhető szmötyik egymáshoz az emberi testben...ha minden fasza és nem irtjuk ki velük a tülekedőket, akkor büszkén húzhatjuk ki magunkat...igen, ezt is megcsináltuk...ha igen, ráfogjuk az oltatlanokra.
-
válasz
lacafaca #108630 üzenetére
mivel mostanra már szinte elmúlt a fájdalom
No látod, nálad is működik a pszichológia, már úgy beijedtél, hogy el is múlt a fájdalom!
(#108629) zolivissza
Fura az ilyent katonadolognak nevezni, mivel ugye a katonák sose lesznek ekkora marhák, hogy a saját kezüket kezdik el klopfolni!
-
lacafaca
addikt
válasz
ubyegon2 #108628 üzenetére
mivel mostanra már szinte elmúlt a fájdalom, így ezt a lehetőséget is passzolom, de értékelem, hogy minden követ megmozgatnál e szerencsétlen ujjacska eltávolításának érdekében...hagyjuk a helyén
zolivissza ez csak egy bóhacsipés...ennél jóval meredekebb dolgokat is túléltem már homemade
amúgy köszi
-
-
válasz
lacafaca #108627 üzenetére
Huha....no figyelj, ha nem ragaszkodsz hozzám, nyomban körülkérdezek, ki van ahhoz a lokációhoz legközelebb! Ezt bármelyik exkollégám lemetszi menetből, gyakorlatilag észre sem vennéd! Külön előny lenne, hogy erre már többször nem tudnál rácsappantani!
Ügyesek ám a srácok nagyon.
-
válasz
lacafaca #108623 üzenetére
a zorvosokban semmi bizodalma a zembernek...
Nekem se nagyon Laca, de akkor nyugodjál meg, nem vagyok orvos szerencsére, csak épp huszonévek hadiszolgálatban, gyakorlatilag elég sok szakterületet le tudtam már a végére fedni.
Mondjuk a kollégáim is mind a honvédkórházat választották inkább, mert azért békeidőben az is opció volt, no emiatt tényleg csak a nem túl pepecs műtések mennek!Ja és ne aggódj, szurit tuti nem kapsz előtte!
-
Cs1csó
titán
válasz
zolivissza #108610 üzenetére
Na igen, mondták azt is, hogy majd az orvos dönt, felőlem dönthet, de ha nem ad Pfizer-t akkor ugye nem is megyek el a 3. oltásra.
-
lacafaca
addikt
-
BalanceR
addikt
válasz
lacafaca #108611 üzenetére
Ha kékül, érdemes lenne megnézetni orvossal, csak ha mész, ne felejtsd otthon a védettségi... Oh várjunk csak...
Cancel.
Káposztát rá, "abbúl baj nem lehet", de ha van patak a közelben, lehet, hogy a pióca is megteszi.
Egyébként meg minek jáccasz a kalapáccsal a kertben?
Csak nem kalapácsot vetettél?Az nem szökken szárba, csaxólok...
-
lacafaca
addikt
tessék...lehet röhögni.
olyant basztam a hüvelykujjamra kalapáccsal délután, hogy a kékföstő már ki is mázolta...mondjuk a 3. utcában is összefutottak a népek, valakit tuti meggyilkoltak...melyik volt az, amelyik megátkozott -
-
Cs1csó
titán
válasz
zolivissza #108608 üzenetére
Bolond aki nem vár.
Én csak a módosított - deltára kihegyezett - Pfizer-t vagyok hajlandó beadatni. -
"Fontos, hogy hivatalosan csak az kaphatja meg a harmadik oltást, akinek már négy-hat hónap eltelt a második óta, vagyis első körben azok jelentkezhetnek, akik 2021. április 1-éig már be voltak oltva mindkét dózissal."
Aki bolondok napjáig nem kapta meg, várnia kell picit. -
válasz
Csókolom #108606 üzenetére
Ahhoz haza kéne utazni a ködös Albionból - ahogy rendszeresen szoktam is. Csak most hol karantén hol járattörlés és persze kötelező méregdrága tesztek. A doki meg be van f.sva minden "külföldi" páciensétől, már tavaly nyáron is 10perc összekapott fércmeló után dobott ki a székből. 20év precíz, megbízható munka után nagyon gáz volt.
-
törölt tag
válasz
BalanceR #108598 üzenetére
Ezek az oltások is tiszta lottó.
Tetanuszra nagyon rasz.rtam, borogatós ajánlások ellenére semmit nem csináltam és kb azt is kaptam a oltasreakciokbol.envagyok# oltóponton családok voltak 12 eves gyerekkel(-nem szédülsz, jól vagy?) Azt hittem torta is lesz meg gyertyagyújtás annyira megadták a módját
-
envagyok
veterán
Hova süllyednek emberek..
Jól szituált érettségizett/fősulit végzett 3 gyerekes család szívbeteg és más krónikus betegségekkel rendelkező nagyszülőkkel:
Teljes oltásellenesség. Ők már biztos elkapták, meg különben is ezzel ki akarják irtani az embereket.
A csaj hűtőmágnessel rohangál, mert kimutatja szerinte az oltást. Nálam nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI FPV Racer drón
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest