Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Ezt kizárólag csak minimum 1dl pálinka után szabad elolvasni. Ez nem vicc! Józanul kiégeti az agyadat. [link]
-
Kékes525
félisten
válasz
Gubu0101 #115640 üzenetére
Igaz, azért egy gyerek is kapjon oltást. Valamikor el kell kezdeni, ha már gyerek korában nem kapott egy gyerek sem vakcinát. Ja, tévedtem, nagyon sok oltást kap egy kicsi gyerek is. Azt is hagyjuk abba? De hát ez kísérleti vakcina, nincs még kipróbálva. Ez is igaz, az a több mint 7 milliárd beadott vakcina, amit már beadtak az semmi, az nem tapasztalat. Az aszpirint és a C vitaminnak sincs ennyi tapasztalata. Ráadásul azoknak sokkal több mellékhatása van. Agyament egy gondolkodása van egy antivaxernek. És most a vakcinák tartalmazta csippel bevitt atombombát, ami jövő karácsonykor fog robbanni, azt már nem is mondom.
-
Kékes525
félisten
válasz
Gubu0101 #115636 üzenetére
Igen, előbb utóbb lesz, de azért még várnak vele. Miért, hogy csökkenjen a nyugdíjkassza? Egyes emberek erkölcsi érzékét ez nem zavarja, de azt mondják, hogy nemzetiek és keresztények. Orbán 3 millió magyar halálával riogat. Ha ez bekövetkezne, akkor ez lenne a minden idők legnagyobb magyar veszteség. Mohács és Trianon elbújhatna mögötte. Ezért sem vezet be járványintézkedéseket, pedig látja, hogy nem veszik fel elegen az oltást. Azaz erre játszik rá egy keresztény nemzeti. Ezt nem lehet másképp értelomezni.
[Orbán: végül mindenkinek be kell majd oltatnia magát, mert aki nem teszi meg, az meghal] -
Kékes525
félisten
Az operatív törzs közli, hogy a koronavírusban meghalt embereknek egy csomó krónikus betegségük is volt. Tételesen felsorolja őket. Mire az Antivaxer erre így reagál:
Persze nem is COVID-19-ban haltak meg, mert egy csomó más betegségük is volt.
Milyen igaz. Tulajdonképpen senki sem hal meg rákban, vagy szívinfarktusban Magyarországon. Ilyen halál nincs, mert nekik is volt egy csomó más betegségük is, és lehetne sorolni a többi halálesetet.
Elképesztő, hogy mekkora hülyeségeket tudnak az antivaxerek kitalálni. Különben itt is ezek az antivaxer dumák számtalanszor elhangoztak már. Szomorú, hogy gyávaságból egyesek ilyen érvek mögé bújnak, hogy csak ne kelljen a vakcinát beadatniuk maguknak.
-
Kékes525
félisten
Nézem az Olimpiát az M4-en. A szünetben a reklámokban: "A migránsok vírusmutációkat hordhatnak be az országba". Az a néhány, akiket félkezemen megszámolhatom, de az a több százezer magyar, aki ki-be megy a határokon azok bezzeg nem. Ez egy jól nevelt vírus, csak a migránsok hordozzák. Akkor hogy -hogy mi elkapjuk? Persze, hisz mi is migránsok vagyunk, "fél ázsiai származékok" -mondta egy nagy ember.
Nem az a baj, hogy ilyeneket mondanak, a baj az, hogy több millió magyar ezt elhiszi.
-
Kékes525
félisten
Tegnap még pánik keltés volt. Ma már megfontol döntés.
[Harmadik oltás: ha az ellenzék mondja, pánikkeltés, ha a kormány, akkor megfontolt döntés]
"Az elmúlt hónapokban csak kevés dologgal lehetett agresszívabb választ kicsikarni fideszes politikusokból, mint a Sinopharm-vakcina hatásosságát kritizáló felvetésekkel. A kínai vakcináról most sem mond a kormány egy rossz szót sem, de nyilvánvalónak tűnik, milyen adatok láttán jelentette be pénteken Orbán Viktor, hogy mehet a harmadik dózis is."
-
-
Kékes525
félisten
válasz
_Atesz #107237 üzenetére
"Nekem az nem hihető, hogy idős embereket kezelés nélkül hagytak, ha tudták, hogy Covid fertőzöttek."
Bocs, hogy közbeszólok, nem tudom, hogy kinek van igaza, de azt tudom, hogy ebben az országban MINDEN elképzelhető. Amit a kormány a Sinopharmosokkal művel, az gyalázat. Ezek után semmin sem csodálkozok.
-
Kékes525
félisten
válasz
HellGreg #107233 üzenetére
Olvastam, hazugság az egész, pontosabban csúsztatás, ami ellentmond a saját korábbi, nagyobb mintán végzett eredményeikkel. Másrészt olyan értékeket nyilvánítottak pozitívnak, ahol a határérték közeliek voltak a negatív eredmények. Ők azokban rendre pozitív értékeket mértek, ugyancsak határérték közelieket.
Másrészt esetleg hiába van a határérték fölött esetleg nagyobb mértékben az antitest szám, a Sinopharm védelme sokkal könnyebben áttörhető, mint a többi vakcináé, ahol sejtes védelem is van, mert a sejtes védelemre ahhoz lenne szükséges, hogy a fertőzött sejteket elpusztítsa, így megakadályozná a vírus eszkalációját a szervezetben. Továbbá ezek a vuháni variánsra adták ezeket az értékeket, ami a deltára nagyon kevés lesz.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
lacafaca #105679 üzenetére
Nem, nem üt ki. A koncepciót ismerem, olvastam egy Sci-fi-ben. [Eric Frank Russell: Az egyetlen megoldás] Nekem ez nagyon tetszik. Mármint a Sci-fi.
-
Kékes525
félisten
válasz
Asbee #105660 üzenetére
"A fingod sincs és a pontosan tudsz minden adatot között gondolom érzed te is a különbséget. "
Érzem. Azok hiányában, amit írtam, neked sincs fingod a magyar helyzetről, mint mindannyiunknak szintén. Alig ismerünk fontos adatokat, sőt amit ismerünk, azok sem megbízhatóak.
-
Kékes525
félisten
válasz
Asbee #105657 üzenetére
"Maximum neked nincs fingod se mi van itthon."
Neked van? Honnan? Kitől? Micsoda? Mesélj!
Egyszerű kérdések:
1. Mi a különböző kórházakban a pontos, mindenre kiterjedő statisztika? A könnyebbség kedvéért csak a COVID-19-re vonatkoztatva.
2. Mond el a nagy városok járványadatait, a nagyváros kerületeinek járványadatait és a kistelepülések járványadatait.
Ezeket a fejlett országokban megadják. Gondolom a hazait te is tudod, hisz pontosan ismered a magyar adatokat.
Nem túlzol egy kicsit?
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
Gsx-rr #105629 üzenetére
1. Ez egy példa.
2. Nem ismered a Dominikai helyzetet. Nagyon sok speciális ok lehet a háttérben. Egy járványt rendkívül sok tényező befolyásol (a kormány intézkedései, a lakosság fegyelme az intézkedések betartására, a személyi higiénia, az egészségügy fejlettsége, a lakosság fogékonysága az adott járvány kórokozójára, az időjárás viszonyok és nagyon sok más egyéb tényezők, helyi viszonyok). Dominika nem arról híres, hogy a járványmegelőzés összes feltételét minden esetben tökéletesen megoldotta és pontosan végrehajtotta és a lakossága fegyelmezetten követte azt.
-
Kékes525
félisten
válasz
lacafaca #105630 üzenetére
OK. Látom te mindent tudsz. Mikor végezted el az orvos vagy a biológus képzést az egyetemen? Mikor doktoráltál a témából? Hány szakcikket közöltél a témával kapcsolatban? Mennyi a citációs indexed és az impaktfaktorod a témával kapcsolatban? Vagy egyszerűen így születtél, mint minden tudó? Nem vagy Te véletlenül Isten, az ISTEN? Nevetséges. Minek képzeled magad?
Azért leírhatnád a tudomány összes kérdésének megoldását egyetlen 37 szavas mondatban, ami hexameterben van szedve és minden szava "k" betűvel kezdődjön és az utolsó betű a "c" legyen. Megsúgom Trurl egy hasonló feladatot már megoldott a Kiberiádában, amikor megalkotta a Mindentudó Gépet. Azaz nem lennél egyedül. [Stanisław Lem - Kiberiáda (részlet)]
Íme a Gépnek kiadott ellenőrző feladat a Mindentudásáról:
"- Írjon kiberotikus verset! - ragyogott fel hirtelen. -
Legfeljebb öt sor legyen, de szóljon szerelemről, árulásról és
halálról, a néger kérdésről és a nimfomániáról, legyen benne a
bonyolult női lélek extrém konfliktushelyzetben történő
meghasonlásának ábrázolása, a középkori feudális viszonyok és erkölcsök maró bírálata, rímeljen, és minden szó k betűvel
kezdődjön!
- És a végtelen automaták általános elmélete ne legyen benne? - horkant fel a vérig sértett Trurl. - Ilyen hülye feltételeket nem
lehet szab...
De elakadt a szava, mert az egész csarnokot betöltő, bársonyos
bariton máris megszólalt:Kóbor kaffer kószál királylány kertjében.
Királylány kacéran kacsint kéjvágyó kedvében.
Kapj karodba, kaffer! Király kinéz, kiált:
Katonák! Kürtszó, kivégzés. Királylány kacag kuszán.
Kegyetlen kor! Kicsapongó, koronás kurtizán!" -
Kékes525
félisten
válasz
lacafaca #105621 üzenetére
Nem nem egyezünk meg. Már előkészítettem a dokumentumokat, holnap belinkelem őket. Azzal bizonyítom azt, hogy a Sinopharm gyengébb vakcina mint a többiek, másrészt azt te is tudod, hogy a használati elő irattal ellentétben NEM 60 év alattiaknak adták be őket. Mindenütt ahol Sinopharmot használnak a világon 60 év alattiaknak adták. Már ez az egy pont is alátámasztja amit állítok, de lesznek tudományos érvek is, amit Nature, Lancet és Jama Network cikkekkel fogok bizonyítani. Amit állítani szoktam, az sosem kitaláció, vélekedés, hanem tudományosan bizonyított, a mainstream tudomány állásfoglalása. Nekem ez a szakmám és ebben nem szoktam a levegőbe kiabálni, üres állításokat mondani.
-
Kékes525
félisten
válasz
hellboy #105616 üzenetére
"Megkérdezhetem, hogy eddig miért nem volt itt jelen? Mi változott?"
Mással voltam elfoglalva, ezért nem jelentkeztem mostanában.
"Ön is 60 év feletti, vagy nem alakult ki megfelelő ellenanyagszint, így jobbnak látta megelőzni a "bajt"?"
Igen, határérték közeli az ellenanyagszintem a negatív tartományban, ezért az egyik ismerősömtől kértem egy kimaradt mRNS vakcinát. Moderna lett. Lehet, hogy még egy kell majd. Ez elfog válni az ismételt ellenanyagszint mérésnél.
-
Kékes525
félisten
válasz
Gsx-rr #105609 üzenetére
Egy nagyon fontos dolgot nem veszel figyelembe. A déli országokban a nyár NEM száraz. Ott általában sokkal magasabb a páratartalom, ami nagyon kedvez a vírus elszaporodásának, mivel hosszabb ideig stabilizálja a cseppeket, amiben a vírus "utazik". Nálunk a nyár viszont általában sokkal szárazabb. Tavaly nyáron is ezért sem (és más okok miatt is) nem tudott elterjedni.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
kolopele #105595 üzenetére
Én sem. Jó ha 60% lesz az országban. Szigorítani, bővíteni kellene a vakcina igazolvány jogosítványán. Én kötelezővé tenném, mert ez nemcsak az egyén, hanem az ország érdeke is a nyájimmunitás elérése, mivel nagyon drága a gazdasági kiesés, a gazdasági és szociális kár, a kórházakban a betegek és a long covidos betegek gyógyítása. A halálesetek pedig pénzben kifejezhetetlenek.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
lacafaca #105573 üzenetére
Miért halnának meg tömegével? A koronavírustól sem hallnak meg tömegével. Úgyhogy egy pöttyet túl feszítetted. Akinek nem termelődött antitestje az ugyanolyan érzékeny a koronavírusra, mint a Sinopharm oltások előtt volt. Akiknek viszont termelődik megfelelő mennyiségű antitest, azok pedig gyengébben védettek, mint a többi vakcina esetében lett volna, mert sejtes védelmet a Sinopharm a többi vakcinával ellentétben nem alakít ki.
-
Kékes525
félisten
válasz
#20749568 #105567 üzenetére
Nagyon is! A Sinopharmosokat mRNS vakcinával kellene oltani. Ettől függetlenül immunológiailag a heterolog vakcinázás erősebb védelmet. Ez a technika régóta ismert.[Heterologous prime-boost COVID-19 vaccination: initial reactogenicity data]
-
Kékes525
félisten
válasz
LED333 #105563 üzenetére
A Sinopharm nem vált ki T sejtes védelmet. Legalábbis csak nagyon kicsit. Nem tudom milyen kereszt immunitásra gondolsz, mert az azt jelenti, hogy egy másik koronavírus elleni védelem hatna az új koronavírussal ellen is, ha kisebb mértékben is. Ilyenről nem tudunk.
A long covid hátterében egyrészt az áll, hogy a COVID-19 endothel betegség és mint ilyen nagyon sok szerv károsodását okozhatja. Ezért sokszervi betegségnek is nevezhetjük. Másrészt, mivel a vakcina csökkenti a tüneteket lehet, hogy a vírus valahol "megbúvik" a szervezetbe és a vakcina fokozza a védelmet, anélkül, hogy a vírus modulálná az immunitást. Azonban pontosan nem tudjuk az okát. -
Kékes525
félisten
válasz
Memmaao #105559 üzenetére
Kovidosan "könnyű" magas antitest szintet elérni a kínaival is.
Mindkét vakcina neked gyakorlatilag a booster volt. A betegséged jelentette a primert. Erős primert...
Én most fogok menni ismét tesztre, a két kínai utáni 1 Modernával. Eddig határérték közeli volt a negatív tartományban.
-
Kékes525
félisten
válasz
Farkassacred #105557 üzenetére
Nem keleti vakcináról volt szó, hanem arról, hogy csak azt kaphatod, amit felajánlanak. Nem volt választás. Vagy beadatod, vagy hónapokat vársz. Az más kérdés, hogy később ez változott, de senki sem jövőbe látó.
-
Kékes525
félisten
válasz
Farkassacred #105555 üzenetére
Csak ez nem ilyen egyszerű. A nagyfőnök kijelentette, hogy aki nem fogadja el a Sinopharmot az a sor végére kerül. Az hónapokat jelentett volna és a legerősebb járvány közepette az idős emberek teljesen védtelenek maradtak volna.
-
Kékes525
félisten
válasz
lacafaca #105540 üzenetére
Mivel a kormány ezekről részletes, mindenre kiterjedő információt ad. Semmit, soha, semmikor nem titkolt és nem is fog eltitkolni.
Igen, te nem vagy képben. A külföldi példákat nagyon jól ismerjük. Ahol van járvány és Sinopharmmal oltottak, ott a Sinopharmosok rendesen fertőződnek.
-
Kékes525
félisten
válasz
lacafaca #105536 üzenetére
Magamat is rémisztgetem. Én is Sinopharmot kaptam. Igaz már 1x Modernával megspékeltem.
"semmi bizonyítékotok rá, hogy bármennyivel jobb védelemmel rendelkezik az, aki nem kínaival oltott.."
Ez messze nem igaz. Nagyon sok bizonyíték van a Sinopharm hatástalanságát az ezt kapó emberek mintegy 25-40%-nál és ugyancsak nagyon sok az mRNS kapók védelméről.
-
Kékes525
félisten
válasz
lafaty80 #105535 üzenetére
Igen, sajnos ez politika. Nagyon sokan csináltattak már tesztet, sokan többet is és mind negatív lett. Lásd a "Sinopharm vakcinával oltottak negatív laboratóriumi eredményekkel" Facebook csoportot. Sokan a Merkely labornál is negatív eredményeket kaptak. Őket oltani kellene, de a kormány nem teszi, mert akkor megkérdőjeleződne a Sinopharm beadásának elszúrása. Az, hogy főleg idősek kapták, akik oltását a gyártó sem javasolta az alkalmazási elő iratban.
-
Kékes525
félisten
[100 ezer Pfizert ad kölcsön Magyarország Csehországnak]
Végül is a hazai magyarok élete nem számít. Például a több százezer védtelen Sinopharmosok kapják csak le a vírust. Úgy kell nekik miért hallgattak a kormányra.
-
Kékes525
félisten
Válasz Dare2Live -nak [link] .
"Az EÜ romokban, MOnak nincs más esélye mint az oltás. Politikailag ráadásul lehet villogni vele. Ezért sztem politikailag lesz 3. oltás."
Közel a választás és sokan eddig is féltek a mellékhatásoktól és azt gondolhatják, hogy Orbán fél évenként akarja oltatni az embereket. Különben is már megkapták a védettségi igazolványt, akkor a kormány hazudott? Tennék fel a kérdést.
"Aki oltatta magát eddig az sztem a 3.oltásra is rávehető."
Szerintem nem biztos, de meglátjuk.
"Ahogy jönnek a mutánsok vagy ld lejjebbi gondolatom zárunk vagy fullba toljuk az oltást."
Nem hiszem, hogy komolyabb zárás lenne. Politikailag nehéz lenne meglépni, mert nagyon elhitette a néppel Orbán, hogy a vakcina az egyedüli a járvány ellen. A nép nem gondolkodik szofisztikáltan.
-
Kékes525
félisten
válasz
perempe #98435 üzenetére
Például: [BioCo szerves Cink tabletta]
-
Kékes525
félisten
válasz
pw12345 #98430 üzenetére
Nagy dózisban ne szedd (40 mg felett). Én most 1x15 mg-ot szedek (ezt: [Jarrow Formulas, Zinc Balance, 100 Veggie Caps] , ha megbetegednék, akkor maximum 2 hétig 2x50mg-ot. Másrészről jó ha rezet is tartalmaz, mert a nagy dózisú cink rézhiányt okoz.
-
Kékes525
félisten
Egy találós kérdés. Mi a neve a török vakcinának?
-
Kékes525
félisten
A többlethalálozásról. A Kocsmában írták a Telex cikke alapján [Tényleg világelsők vagyunk a Covid-halálozásban? A végeredményt csak később hirdetik ki], hogy ebben viszonylag jól állunk. Ez sajnos hatalmas tévedés, két okból is.
1. A telex statisztikája 2020-as évre vonatkozik! Most 2021 van. Nálunk a 3. hullám a legerősebb, ezt kihagyni a számításból hatalmas csúsztatás.
2. Az egyes pontot figyelmen kívül hagyva is csúsztatás a cikk, mert a teljes évre számítja a halálozást. Ezt a pandémia kezdetétől lehet csak megtenni az ilyen összehasonlításokat. A pandémia pedig 2020. március 11-én kezdődött hivatalosan (WHO). Másrészt az első betegek is nagyjából ekkor jelentek meg Magyarországon. Tehát már január és február is kiesett a számításból.
Ha ezeket figyelembe vesszük (és figyelembe kell vennünk), akkor már a többlethalálozásban is az élbolyban vagyunk, sajnos. És még koránt sincs vége a járványnak....
Ja és a többlethalálozás a pandémia lecsengése után is még évekig meglesz a posztkovid és az egészségügy hosszan tartó leállása miatt. A teljes egészségügy máshol a világon nem állt le, csak nálunk. Ez utóbbiban nem vagyok biztos, de megcáfoltok, ha nem így van.
-
Kékes525
félisten
válasz
perempe #98326 üzenetére
40 mg-nál többet nem szabad tartósan szedni, mert réz hiányt okoz. Én eddig 30 mg-ot szedtem megelőzésre, de most lecsökkentettem 15 mg-ra. Ezt szedem, mert ez rezet is tartalmaz: [Jarrow Formulas, Zinc Balance, 100 Veggie Caps] Innét is rendelem. Ez az egyik legjobb táplálék kiegészítő internetes üzlet a világon, de sajnos elég drága, különösen a vám és áfa miatt. Ha megbetegszel, akkor sokkal többet kell szedni (2x50mg Cink (max 2 hétig)).
-
Kékes525
félisten
válasz
pw12345 #98278 üzenetére
"Engem az érdekelne, ha szedem a cinket (ami elvileg vírusölő hatású/ blokkolja az RNS átírást) az leblokkolja nekem a vakcinát is, amúgy a covidot se."
A virális mRNS átírását blokkolja. Egészen pontosan a vírus RNS függő RNS polimeráz enzimjét. [Potential role of zinc supplementation in prophylaxis and treatment of COVID-19] Ez vírus fehérje. A vakcinák pedig a sejtek saját transzlációs rendszerét használják.Tehát két különböző enzimről van szó.
Amúgy azok működéséhez is kell cink. A cink nagyon sok enzim kofaktora.
-
Kékes525
félisten
válasz
t72killer #91252 üzenetére
A szaunának nincs jelentősége a fertőzésben, hiába meleg, a test 37 fokos marad, jelentősen biztosan nem emelkedik a hőmérséklete. A levegőn keresztül pedig gyorsan terjed a vírus nedves környezetben. Úgyhogy a szaunázás nem véd, inkább fertőzési pont lehet, ha többen szaunáznak együtt.
-
Kékes525
félisten
válasz
Chesterfield #91191 üzenetére
Ez egy programozási bravúr.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
daneel_hu #91141 üzenetére
Több mint két hete. Március 4. hozták meg az intézkedéseket és ténylegesen Március 8. óta már müködik. Március 22.-én volt két hete, láthatóan nincs hatása. Az új fertőzött számnak már csökkenni kellene. Persze, mivel ez a szám a tesztelés elégtelen volta miatt nem megbízható, nem tudható pontosan.
-
Kékes525
félisten
[Rékassy: Tragédia, hogy a kormány ilyen lassan kapcsolt, pedig előre figyelmeztették őket]
"a vészhelyzetet a járványmatematikusok és epidemiológusok előre jelezték a kormánynak, sajnálatos, hogy se megfelelő kommunikáció, se felkészülés, se szakmai párbeszéd, előkészület nem volt ezen a területen."
[Túlélő üzemmódban a magyar egészségügy]
"A kormány 3200 lélegeztetőgépes ágyról beszél, de ez erősen optimista összegzés"
Hol lesz ehhez a szakképzett személyzet?
[Egyre több munkás esik ki a gyárakból a koronavírus miatt]
Ezért is kellett volna időben total lockdown.
[A magyar járványhelyzet az egyik legsúlyosabb, amit a világon eddig egy ország elszenvedett]
-
Kékes525
félisten
Elképesztő, hogy micsoda teljesítménye van Magyarországnak: [Tállai András közölte, hogy már 1500 milliárd embert beoltottak Magyarországon]
A pénzügyminisztériumi államtitkár ért a számokhoz.
-
Kékes525
félisten
válasz
lacafaca #88526 üzenetére
Milyen leszel akkor, ha elkapod? Ha nem vakcinázol, akkor elfogod kapni. A táplálkozás nem használ. Az legjobb esetben is csak az egyik fontos tényezője annak, hogy kihozhassa az ember azt magából, amit a genetikai adottságai lehetővé tesznek. Másra, többre nem képes.
-
Kékes525
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #88514 üzenetére
Az új esetszámon kívül mindenben rekord van. Ez egyértelműen azt bizonyítja, hogy keveset tesztelnek. Nagyon sokan otthon, igazolt teszt nélkül fekszenek betegen. Ezek nincsenek benne a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest