Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
M1 Hirado:
Izraelben ujra korlatozasok varhatoak, korhazba kerultek 57 szazaleka oltott.
Es most kapaszkodj, a hulyek gyulekezete:
Svedorszagban, 3 azaz harom uj lambda mutanssal fertozottet talaltak es ebbol a hatalmas szambol megallapitottak ez a jelenlegi legfertozobb mutans! -
BalanceR
addikt
válasz
laszlohu #108896 üzenetére
Ahogy nézem egyelőre kicsi a minta, de bíztató.
Viszont ez csak a cytokin vihar ellen "véd". Egyéb, endothel problémákra nem írják, hogy jó lenne (szív / agy / érrendszer...) és a heges tüdőgyulladás esetén sem megoldás, de legalább már valami. De talán legalább egy fejét le lehet vele vágni a 10 fejű hidrának. -
laszlohu
addikt
Teljesen újként mutatják be az alábbi szert, ami 90 % - ban megállítja a citokinvihart ,
amit a koronavírus okoz,
pedig ezt a csodaszert már korábban linkeltük, az alábbi link viszont friss eredmény :egyébként ha ennyire hatásos ez az izraeli gyártású inhalációs szer, miért nem használják a világon mindenhol?
-
BalanceR
addikt
válasz
LuckyL #108890 üzenetére
Aki dolgozik, annak évente van kötelező ( üzem) orvosi vizsgálat, ahol a vér/ vizelet / vérnyomás értékekből + szemrevételezésből ( izomzat, BMI... ) azonnal kibukik, ha tavalyhoz képest zsírosodsz, ha alkesz vagy , vagy ha csökkent a tüdőkapacitásod, az már egy mérőpont lehet pl.
-
sipi700
tag
válasz
Di Natale #108886 üzenetére
Neked az a legnagyobb bajod?
Sokkal jobban zavarnak a bezárt szálláshelyek és az, hogy nem engedik a futóversenyeket
Köszi, hogy nyáron engedik, ilyenkor nem versenyzek. Maszkot ki lehet bírni a boltban 15 percig (most is felveszem boltban), utcán soha nem hordtam (igaz többnyire sportoltam ha autó nélkül mentem ki), tömegközlekedéssel vagy 10 éve nem utaztam (akinek kell annál megértem, ha lázad ellene
) , cégnél most is kötelező, ha egyátalán bemehetek.
-
válasz
BalanceR #108887 üzenetére
igen, csináljunk egy egészségügyi gestapot, aki az utcán erőnlétet mér fel fekvtőtámaszal, felüléssel, dohányzókat fényképez, italboltokban kamerás arcfelsimerést
honnan jönnek neked ezek a képtelen ötletek
mielőtt bedobsz egy iylet elgondolkozol a gyakorlati megvalósíthatóságán? -
válasz
#57833216 #108885 üzenetére
vagy pedig legyen opcionális az állami egészségügyben való részvétel.
nincs ilyen lehetőség, leírni is képtelenség
ha kiveszed azt az elemet a rendszerből, hogy mindenki fizessen bele, akkor onnantól összeomlik az egész, a drága gyógyszerek, kezelések finanszírozhatatlanná válnak az emberek 70-80% ának
elaprózódik több biztosítóra a piac, ezáltal romlik az alkupozíció és ha mondjuk egy 4 gyerekes család akar valamiféle ellátási biztonságot, akkor simán fizethet több millió ft ot évente tb-re
bármilyen kormány azonnal belebukna, tehát teljesen irreális ötlet -
BalanceR
addikt
válasz
ubyegon2 #108879 üzenetére
Mennyi most a kötelező biztosításod a verdára?
Mennyi lesz, ha havonta összetöröd, meghúzzák, reped a szélvédő....?
Nyilván magasabb, sőt egyéb kockázati tényezőket is figyel a biztosítód, és annak függvényében változik a biztosítás ára.
A Társadalom Biztosítás is mehetne ilyen alapon.
Aki szarik magára, az fizessen többet, aki vigyáz, odafigyel, az meg kevesebbet.
Kb az én eddig befizetett TB-m nagy része ment el alkeszek májgyógyszerére, dialíziséra, meg drogosok rehabjára, bagósok onkológiájára...
Ráadásul ha a TB alacsonyabb lenne a vegán sportolóknak, mint a dagadt alkeszoknak, ösztönözné is a társadalmat az egészséges életmódra, mert nem mindegy, hogy havi 5 vagy 25K... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Angelina87 #108883 üzenetére
Én inkább arra szavazok hogy ha bele gebednek az EÜ intézmények akkor lesz korlátozás, de sokkal enyhébb mint tavaly. Pl nem zárnak be semmit de maszk kötelező lehet.
-
Angelina87
tag
már csak azért is kérdezem, mert egyre több embertől hallom, h na majd a kormány már ezt úgy sem meri megtenni, én meg mindenkinek mondom, hogy: DE-DE!, lesz szerintem
Úgy döntöttem, itt is tartok egy közvélemény kutatást!!! -
Di Natale
senior tag
válasz
Angelina87 #108880 üzenetére
Sajnos nagy az esély. A média már kezdi adagolni, kapunk egy hónapot, hogy szépen lassan megbarátkozzunk a gondolattal.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Angelina87 #108880 üzenetére
1000
-
Angelina87
tag
Sziasztok,
Tudom, hogy senki nem jós közületek, de láttok reális esélyt arra, h az oltások ellenére ősszel újra lesznek lezárások, bezárások, gondolok, itt idegenforgalom, iskola-hibrid oktatás stb?
bocs, ha nagyon előre szaladtam :-)
-
-
BalanceR
addikt
válasz
lacafaca #108875 üzenetére
Nem IFA az Laci bácsi, hanem OPNI betegszállító kisbusz, amiből kiszabadult a "nívós" kompánia, és kényszeresen késztetést éreznek ide posztolni hülyeségeket...
Jut eszembe, mik a hírek? Gates bácsit kiengedék már Guantánamról? Vagy ott tartják, amég ki nem javítja a Windows KB 2609786-os patchével megjelent post script / nyomtato port bugot?Tom Hankset viszont sajnálom azért... Kár érte, kíváló ügynök volt ...
Daffini2:
Persze, nyilván.... Kérsz belőle? -
BalanceR
addikt
válasz
Gsx-rr #108871 üzenetére
Ami azt illeti én is huszon' éve fizetem a TB-t és soha nem voltam kórházban, de orvosnál is egy kezen megszámolós... Ez nem takarékpénztár, hogy visszakérd, amit befizettél...
Abba is bátran belemennék, hogy mondjuk a drogosok / alkoholisták / dohányosok kezelése ne legyen TB támogatott, vagy fizessenek 3x annyit. Mindezt úgy, hogy dohányzom. ( És azután, ami ebben a topicban az elmúlt pár héten folyt, lehet, hogy rászokok a piára meg a kábszira)
-
Gubu0101
veterán
válasz
BalanceR #108870 üzenetére
Igy is megy/menne,ha nem masra koltenek
15 eve kb nem voltam orvosnal,persze ez jo nekem,viszont a tb- ugyan ugy fizetem
Nyugodtan csapkodhatnank mi is az asztalt,hogy akkor szepen,minden evben ha nem voltam ellatasra szorulva,meg egy natha miatt se,akkor szepen johet vissza a befizetett osszeg,vagy csak egy resze.Inkabb azokat kellene kiszűrni,akik kamu betegek es csak azert mennek orvoshoz,mert epp budos a munka
-
válasz
BalanceR #108870 üzenetére
azt is lehetne hogyha valaki az oltás miatt lesz súlyos beteg, azt se lássuk el, hiszen ő döntött a cucc mellett
tönkretette a vérnyomását, trombózist okozott sebaj
esetleg egy szett ciántablettát kiutalunk neki/irónia off
fel nem tudom fogni hogy tudsz ekkora baromságot leírni józan ésszel amit leírtál
-
BalanceR
addikt
válasz
Sir Pocok #108864 üzenetére
Itthon az is egy ösztönző alternatíva lehetne, ha a kórházi Covid kezelések (ellátás, ágy, beavatkozások, gyógyszerek, vizitek, konzultációk... szóval minden.) térítését kivennék a TB-böl oltatlanság esetén. Ha nem vagy oltva, és bekerülsz igazoltan coviddal ,akár csak 1-2 napra, az utolsó lázcsillapítóig mindent lehet zsebből csengetni.
Ha nem voltál oltva, és coviddal kezeltek, megy a pár százezres csekk, többnapos bent lét esetén akár milliós.
Persze a teljes összeg közvetlenül mehetne a kórháznak. -
Ez ennyire laza topic? Még a MODI is segg hülye? (Na most kapom a BAN-t)
Azt még értem, hogy LAZA, de ennyire?
Skacok, elő a farbával... Nem baj, ha nem osztják a véleményt, de azért ennyire azé' nem...
Ez a Topic azé' van, hogy olyan dolgokat is megoszthassatok, amit a "Pfizer is a King" topicban nem -> (tudnék még írni), szóval hajrá...
Hákúnámátátá, milyen gyönyörű szó... -
radi8tor
MODERÁTOR
A covid lockdown mellékhatásai: [Megrongált ágyakat, lyukat hagytak a falban maguk után hazautazó ausztrál olimpikonok]
De ettől függetlenül szuper hogy majd kinyitják a határaikat ha meglesz a 80% átoltottság. -
Z.É.T.
őstag
válasz
radi8tor #108865 üzenetére
Soha egyetlen fesztiválnak se kívánnám, hogy "beszántsák", mert rengeteg embernek a munkahelye(i), szemmel látható gazdasági tényező, sokaknak pedig az éves kikapcsolódás, de ez a helyzet senkinek (a profitmaximalizálókon kívül) nem jó.
A hangnyomás-limit miatt a mainstage hangja baromi kevés egy 40-60 ezres tömegnek, a lakóknak meg rengeteg.
Az más kérdés, hogy magáról a felhozatalról (zenei és guest) többnyire az örökbecsű "sörtől elbutult hús, sárral kevert vér" sor és a hulladék drogok jutnak eszembe.Természetesen jó szórakozást és egészséget minden fesztiválozónak!
Mindazok mellett, amit említettél is, persze. Azt a kevés zöldet, ami egy-egy nagyvárosban még maradt, illene védeni, karbantartani.
-
törölt tag
Miért ne lehetne aludni? Nagyon sok fesztiválon megfordultam már, a legtöbb alkalommal sátraztam és soha nem volt problémám az alvással.
-
Qtya123
őstag
válasz
radi8tor #108858 üzenetére
Én nem is a gyep, hanem a lakosság miatt csodálkozom, hogy nem pakolták át máshová a sziget fesztivált.
2017-ben a sziget időszaka alatt volt 2-3 nap, amikor késő este a Kaszásdűlőn volt dolgom. Ott ugye van egy csomó 10 emeletes panel és simán odahallatszottak a koncertek, de nem kicsit.
El nem tudom képzelni, hogy hogyan tudtak ott a népek aludni nyitott ablak mellett. Azt meg főleg nem, hogy emiatt hogyhogy nem költöztették el a helyszínt. Azért nem 1 napig tartó buli, hogy jóvanna 1 estét kibírnak. -
válasz
radi8tor #108858 üzenetére
Mondjuk gyepet karbantartani/0ról helyreállítani nem rocket science, igazából fordulnak rajta pár megfelelő géppel, kiszórnak egy platónyi fűmagot és 3 hónap múlva tökéletes lesz a terület. Csak intézni kell a tehervonatnyi műanyagszemét, "ottfelejtett" bugyi, használt koton, stb elszállítását és megsemmisítését..
-
radi8tor
MODERÁTOR
Helyreállt 2 év alatt ja. De amikor évente volt itt fesztivál akkor kb egy homokos saras valami volt szinte egész évben.
Értem én hogy marhára kellenek a milliárdok az önkormányzatnak, de szerintem jobb helyen lenne ez valami eldugottabb helyen.
Nem vagyok besavanyodva, de korábban sosem jártam ki a szigetre mert ocsmány volt, most hogy nem kopaszították le minden évben így már szerintem vetekszik a Margit sziget minőségével. -
bopeti98
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bopeti98 #108853 üzenetére
Egyszer úgyis lesz, mondjuk titkon reméltem hogy egy búzatáblára költöznek majd ki az M0 mellé. De nem jött be.
Apropó fesztivál, csodálom hogy nem került szóba itt Kapolcs ahol vasárnap fejeződött be Művészetek Völgye. Ismerős dolgozott kint egy portán, azt mondta kellett pár nap míg visszaszokott a tömeghez. Brutális sokan voltak azokon a szűk helyeken.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Megint lesz Sziget
Yess, végre megint tönkre vágják a zöld felületeket. -
-
BalanceR
addikt
Eközben Finnországban
Teljes szörnyfelszerelésben ment el az oltásra a Lordi énekese -
Kaba
veterán
Volt már valakinek az ismerettségi körében rezidens/háziorvosi látogatás az oltásra való rábeszélés miatt a mai napon?
-
törölt tag
válasz
BalanceR #108843 üzenetére
Mennek a "vicces" mémek, körbemagyarázás, úgy látom, hogy ideje a legegyszerűbben, konkrétan feltenni a kérdést, hogy pontot tegyünk a "vita" végére:
Szerintetek a Pfizer és a Moderna úgy növelte az árat, hogy a termékegységre eső nyeresége egyetlen centtel sem nő ettől? Igen vagy nem? Más lehetőség ugye nem nagyon van.
Amennyiben azt mondjátok, hogy nem, akkor ugyanazt állítjátok, mint amit én, így meglehetősen nehéz megérteni, hogy pontosan min is próbáltok vitatkozni.
Mivel elég heves ellenreakciót kapott az eredeti kommentem, ezért ha jól értem az az álláspontotok, hogy igen (sőt, még a profitjuk egy részéről is lemondtak, ugyanis az esetek nagy többségében ugyebár ezt jelenti az igen válasz az egyetlen lehetőség mellett, amikor ugyanannyi maradt a profit, vagy hát tartozzon ide persze az elhanyagolható különbség is), ebben az esetben pedig nekem semmi gondom a naivitásotokkal, elfogadom, és arra sincs szükség, hogy engem ilyen vehemenciával próbáljatok meggyőzni erről. Sőt, ezekkel a cégekkel sincs gondom, látva a reakciókat, inkább azt kell hogy mondjam, nem emelték eléggé az árat. De majd legközelebb jobban belövik.
Egyébként a "nőttek az üzemanyagárak, szállítási költségek" kijelentéssel egy időben azért az olyan apróságokon is el lehet gondolkozni, hogyan alakítja egy olyan termék esetén az egységre jutó költséget a gyártási mennyiségek fokozatos növekedésével az a tény, hogy a költségek jelentős részét a K+F teszi ki, ezt csak így mellékesen jegyzem meg.
Szóval igen, nem, ahogy érzitek, az is elég ha magatoknak válaszoljátok meg, nincs nagy jelentősége. Egyben köszönöm a diskurzust.
-
BalanceR
addikt
válasz
#25237004 #108842 üzenetére
Külső szemlélőként:
K - "25-35%, vastagon fogott a ceruza. Emberbaráti szeretetből.
Ez hogy triggerelné a Covid kocsmát.."- Némi pikirtség, szarkazmus, a Pfizer ellen, (A gonosz BigPharma, aki csak a pénzt látja mindenben) a komoly kocsma degradálása (kb: "azok hülyék ott milyen nagy vehemenciával védenék a Pfizert, ha tudnák...")
N - "...ne láss bele semmi egyedit."
- reflektálva a hozzászóásra jelzi a kolléga, hogy hiába nem szimpatikus Neked a Pfizer, ez a lépésük teljesen indokolt, és normális a jelen piaci helyzteben, nem kell bele gonosz, tenyerüket dörzsölő, dollárszemű Pfizer vezetőket látni.
K -
-
törölt tag
válasz
#57833216 #108840 üzenetére
Szinte folyamatosan egyetértek, milyen "arguing"? Még mindig nem értem, mi az az állítás, amiről "vitatkozunk".
Egyébként hasznos is tud ez lenni (inkább nem fejteném ki miért), meglehetősen ritkán vitázok fórumon, félévente rámjön egyszer pár napra egy-egy érdekesebb témában, általában megunom, mert mindenki habzó szájjal reagál mindenre, ami kicsit is kimozdítja őket valamilyen szempontból a komfortzónájukból. A manager úrnak pl. gyanítom több vitában volt már része a 15k hsz-ével. -
törölt tag
Nem értem a problémádat, hiszen még egyet is értettem veled. Mi pontosan az az állításom, ami ekkora ellenérzést váltott ki?
"Én biztosan rosszul látom, hisz csak egy manager vagyok"
Ez a kedvencem. A "bedobom az álszerény megjegyzést, amivel sugallom, hogy mekkora sztár vagyok és ezért nekem van igazam, bár azt sem tisztáztuk, hogy pontosan miről vitatkozunk". Erre azt mondom: Ne szégyenkezz, az is valami. Ugyan így is kell utasításokat követned, alkalmazkodnod bizonyos elvárásokhoz, de azért megsüvegelendő, meg valószínűleg a fizu is elmegy szódával. Még azt is el tudom képzelni, hogy van, akit ez lenyűgöz.
Mára is elég volt a szórakozásból. -
natë
nagyúr
válasz
#25237004 #108832 üzenetére
Jajj ezekbe a hurkokba ne menjünk bele. Volt elég a másik topikban. Nézd a Pfizer és Moderna emelésről szóló első postod. Egyértelmű volt a célod vele. Értem én, hogy kielégítő számodra, ha bedobod a "csalit" amire jönnek akár egyet nem értő válaszok, s ezekkel végigjárod a covid topikokat (sokszor kihangsúlyozva, hogy mindent is tudsz, hisz tele vagy tapasztalattal), de egy idő után elfárad ez a dolog.
Megelőzöm a reakciód : mindenben igazad van. Én biztosan rosszul látom, hisz csak egy manager vagyok, a többiek pedig szintén más területen mozognak. -
-
natë
nagyúr
válasz
#25237004 #108823 üzenetére
Iparban dolgozom, nagy multinál. MINDEN beszállított cucc árát emelték, még olyan cikkeknél is, ahol nem volt indokolt, de a szállítás drágulása emelte annak az árát is. Van, ahol jóval nagyobb mértékben, mint ahogy a Pfizer/Moderna tette.
Semmi különleges nincs az áremelésben, ne láss bele semmi egyedit. -
BalanceR
addikt
válasz
#25237004 #108823 üzenetére
Nem túl "szép" gesztus, de szabadpiac van. Anyiért adja , amennyiért megveszik, ráadásul az alapanyag árak felmentek, csakúgy mint a szállítási költségek. A nagyobb kereslet miatt azonos idő alatt nagyobb mennyiséget kell legyártani, kiszállítani, szóval nem teljesen indokolatlan, volt már ennél gusztustalanabb áremelés ezen a piacon.
-
syberia
veterán
-
törölt tag
Megemelte a Pfizer és a Moderna a vakcinák árát
25-35%, vastagon fogott a ceruza. Emberbaráti szeretetből.
Ez hogy triggerelné a Covid kocsmát... -
BalanceR
addikt
válasz
nagylaci6417 #108821 üzenetére
Tőlem haikut
is írhat róla csak ne
írjon faszságot. -
Z.É.T.
őstag
A szokásos egymásnak esés, egymást hülyézés helyett ajánlanám a Buda Péter nemzetbiztonsági elemzővel készített interjút/beszélgetést mindenkinek, szerintem ebben sok olyan tételmondat hangzik el, amiben a káposztás, a gazdaGsági elemző, az IT huszár és a meteorológus is találhat közös nevezőt, közös "ellenséget", közös feladatot.
Persze - gondolom - mindenki máshol húzná meg benne a befogadási limitet, de még akkor is "kötelező tananyaggá" tenném 16 év felett, ha utólag kiderül, tartalmazott túlzásokat, tévedéseket. (érzésem szerint nem sokat) -
BalanceR
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #108817 üzenetére
Jogos érvelés.
Ezért IS lenne fontos, hogy mondjuk évente kétszer alanyi jogon elérhető legyen ingyenes teszt. (Még ez is kevesebbe lenne, mint ha kezelni vagy ellátni kellene azokat, akikben nem alakult ki / lecsökkent a védelem.)
Kötelezni valóban nem lehet, de mondjuk a munkáltatóra lehet bízni, aki már elvárhatja az oltottságot, a legtöbb cég saját érdeke is, hogy dolgozói a lehető legjobban védettek legyenek. Nem kötelező, de ha dolgozni akarsz, akkor kell. (persze, ha valaki valamilyen egészségügyi ok miatt nem kaphatja meg az más) -
válasz
BalanceR #108815 üzenetére
Jó ez a szakmai állásfoglalás, csak ha elolvasod a teljes PDF-t, akkor láthatod, hogy 2 ponton el is vérzik a dolog...
A 3. oltásra azoknak lenne célszerű menni(első körben), akiknél nem alakult ki meg felelő védelem (avagy semmi) ill. akik eddig nem kérték az oltást.1. arra senkit nem lehet kötelezni (jelenlegi jogszabályok szerint), hogy saját költségen végeztessen ilyen-olyan tesztet
2. akik eddig sem kérték az oltást, azokat szintén nem lehet kötelezni (szintén a jelenlegi szabályzás szerint), hogy beoltassák magukat
3. akik beoltatták magukat, azoktól sem elvárható, hogy tűpárnává váljanak csak azért, hogy az 50% nem oltottat így védjék...Nagyon jó az állásfoglalás valóban, de megfelelő törvénymódosítás/szabálymódosítás/esetleges szankciók nélkül -szvsz- nem kivitelezhető.
-
BalanceR
addikt
Amikor a kormány több millióból hónapok alatt összeállított oltási tervénél praktikusabb átláthatóbb megoldást rak össze pár független szakértő ingyen, néhány hét alatt..
-
Asbee
veterán
válasz
BalanceR #108805 üzenetére
Időnként csak csak belebukdácsol, bár ez most azért mindent vitt. Szépen mutatja ez az eset, hogy itt előadja mennyire naprakész , mennyire átlát mindenen. Holott szellemileg…….. Mindent elhisznek, szó szerint mindent. Persze ki lesz ez magyarázva pár röhögő smiley + zagyvasággal, vagy fél nap hallgatás, és csak úgy random egy újabb ökörség bedobása.
Szégyenemben elbújnék ez után. -
lacos001
senior tag
-
BalanceR
addikt
válasz
Nikaré #108810 üzenetére
Korábban már megállapításra került, hogy ennek a topicnak a tartalma nem igazán tükrözi a topic címét, sajnos azonban szükséges a megléte, mert nélküle a "komolyban" szabadulna el a pokol.
Amolyan szemetesként működik... Azok, akik túl khm "okosak" meg "felébredtek", egyből át vannak paterolva ide. Itt meg csak pár racionális ember tartja az ajtót, (Hodor!) hogy ne ömöljön át a szar. PH berkekben sajnos ez lett a "legalja" színvonal, néhány jóembernek köszönhetően.
Ha néhány napig a "máskéntgondolkodók" szabin vannak, azért itt is ki tud alakulni normális eszmecsere, de az a néhány "józanparaszti eszű" ezt hamar és tartósan fel tudja borítani.
Volt már itt minden: Gyilkos BillGates, Felirattal rezgetett víz, gonosz világbanki terv, Ördögi háttérhatalom, Nanochip az oltásokban, Grafén oxid a Pfizerben... -
Nikaré
őstag
válasz
BalanceR #108808 üzenetére
A topik neve:
"Laza koronavírus topik"
Csak azt nem értem miért megy el a butaság, a provokáció és az ugye megmondtam mi van "ámerikában"
stb. stb.
Nem elég nekünk az országhatáron belüli hülyék produktuma?
Vallási felekezeti nemi iskolázottsági, titulus, celeb.. stb. -tól függetlenül!?!?
Miért kell az arcunkba tolni a ezt az alja színvonalat???
Én azt hittem, hogy segítő, konstruktív, jóindulatú stb. témakör lesz a topik címe szerint! E helyett buta, semmitmondó, felesleges kivagyiság a fő sodrás iránya. Összemosva az azt hallottam, hogy "a szomszéd nővérének az unokatestvérének a meg nem született fia testvére, látott olyat amit .... ezzz biztos, tuti mert fent van aaaaa neten..."
Szomorú, hogy ennyire "gyengének" nézik egymást az emberek.Inkább bosszantó!
-
csapee
őstag
Szegény orosz ügynök most túltolta.
-
BalanceR
addikt
-
lacafaca
addikt
[link] nem tudom igaz-e, de ha igen
-