Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
válasz
szabi__memo #106174 üzenetére
A vakcinával semminek sem vetsz véget, sajnos. Ahogy mutálódik majd a vírus, úgy fognak kelleni az újabb vakcinák. A többit meg leírtam, olvass vissza.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Qtya123 #106189 üzenetére
Igen, mivel te szenvedsz egy télnek csúfolt semmitől.
Egyébként 34 fokban nem olyan jó edzeni, ezt egy hete mértem, amikor edzettem.
Nem panaszkodásnak szántam, de pár év múlva ilyenkor már kihagyom, és úgy néz ki, hogy ezek a hőség periodusok a Kárpát-medencében nőni fognak.
Lábjegyzet: egy hete Kanadában 49 fokot mértek.
Kanadában.
Szóval érezze magát mindenki faszán, hiszen nyár van. -
Qtya123
őstag
válasz
S e t h #106187 üzenetére
Nem azt írtam, hogy havas, hanem hogy hosszú és sötét. Én utálom, mikor korán sötét van délután 4-kor de még azt is, ha este 7-kor. És este 7-kor csak áprilisban lesz világos. Skylake "Dzsoni" ez neked is szól, még mielőtt keresztbe le akarsz nyelni...
Na de mindegy is, ebben a topikban még a napsütés említéséből is egy másodperc alatt eljutottunk a halálhoz és a kórházakhoz...
-
-Skylake-
addikt
válasz
Qtya123 #106182 üzenetére
Sötét hosszú tél ? A másik irányba van a fal Dzsoni, kicsit eltévedtél. 10 éve nem volt tél, se hó nincsen, se hideg. 7 fok napsütés az nem tél, az egy gyenge késő őszi nap lehetne maximum, csak ősszel meg nyár van... Nálunk jelenleg két évszak van : egy kurva meleg , meg egy meleg. Ezt oszd el a 12 hónapra.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Qtya123 #106182 üzenetére
Balesetet írtam, nem meleg miatti exitust, bár a krónikus betegek körében extrém terhelést jelenthet a 35 fok feletti hőmérséklet.
Ha mindenki olyan jól bírná a meleget, akkor nem lennének csúcsra járatva a légkondik.
Alváshoz 20 fok alatt van az optimum, nem 30 felett.
A héten ismét lesz 35-40 fok, kórházban dolgozó meg tudná erősíteni mennyire egyenletes ilyenkor náluk is a meló.A sötét hosszú télre nehéz vigyorgás nélkül reagálnom, amikor vannak fotóim 3 méteres hóemberekről amiket csináltunk anno, most meg a gyereknek évek óta hólapáttal dobom össze az udvarból az 1 centis hóból ami kihozható.
-
-
Qtya123
őstag
válasz
S e t h #106175 üzenetére
Hogy nektek semmi nem jó!
Melegben a kialvatlanságtól szervleállás? Alig pár nap kánikula volt eddig? Tényleg gyakori lenne ilyen halál?
Jó, a meleg az tényleg ember függő. Nekem 25 fok alatt már kezd elmenni az életkedvem. 25-30 között érzem azt, hogy megérkeztem. 35 felett, hogy most azért már meleg van.
Szoba benti hőmérséklet 29 fokig rendben van nálam. 30-31-nél kell némi szellő és ennyi. Autóban azért nyűgösebb vagyok, ott 25 fokot csinálok.
Persze fizikai aktivitásnál meleg térben mérhetetlenül izzadok, de inkább 1000x ez, mint a sötét és hosszú tél.
-
LED333
csendes tag
válasz
radi8tor #106176 üzenetére
Na persze, milyen jó a dinnye! Kérdés, hogy kinek jó? Kérdés, hogy kiknek jó?!
200 Éve még sehol nem volt Magyarországon, most meg tonnaszám termesztik!
A búza ~7000 éves, bevált növény, erre az östermelőmaffia ránk erőlteti ezt a KÍSÉRLETI zöld gömböt ahelyett! Tele van cukorral, ami köztudottan rombolja az emberi szervezetet, nem más mint méreg!! Ráadásul rohadt vízigényes növény, idén alig esett,honnan az a sok víz?
Megmondom én! Elveszik az emberek ivóvizét, hogy ezt az undorító , és káros növényt termesszék tonnaszám! Ébredjetek! Vajon kinek az érdeke elvenni a vizünket, és cukros, ronda, drága dinnyét termesszen, ami megöl!? Ez tervezett népírtás! Már csak azért sem fogok dinnyét venni, helyette eszek egy jó kis proteázgátló-pörköltöt! (Ha naponta 14-szer leírom, hogy proteázgátlás, biztos komolyanvesztek) A Facebookon van egy jó kis recept, a tudnodkellmiazigazságistenifény- oldalán van megosztva! -
_Atesz
addikt
válasz
szabi__memo #106172 üzenetére
Minek? Bebizonyosodott, hogy annak a legrosszabb a hatásossága.
A proteázgátlás bármelyik mutáns ellen ugyanolyan hatékony tud lenni, hisz a vírus proteáz szálakkal kapcsolódik. Ennyi.
Ennek az egész helyzetnek véget lehetne vetni, ki lehetne dobni az összes nyüves vakcinát a kukába, nem kellenének gazdaságromboló lezárások, kulazsákok a fejre... de akkor nem tudnák végrehajtani az eltervezett vakcinázásokat: [link] -
_Atesz
addikt
válasz
szabi__memo #106169 üzenetére
Nem csak hogy kísérleti, hanem teljesen más típusú oltások, valójában nem is lehet oltásoknak nevezni őket, ezért is hívják inkább vakcinának.
A hagyományos oltás arról szólt, hogy egy halott, vagy legyengített vírust injekcióztak be, amire a szervezet reagált és kifejlesztette a védekezést ellene.Ezek a vakcinák teljesen más elven működnek. Ezt kellene megérteni.
Ezért írtam ne keverd össze a kettőt.Van egyébként természetes, kedvezőtlen mellékhatásoktól mentes védekezés, már sokszor linkeltem: [link]
Tehát ha védekezni szeretnél, akkor van rá mód, hogy ne kelljen magad kísérleti nyúlként használnod. Oltakozzanak csak mások, majd ha 2-3 év alatt bebizonyosodik, hogy ezek a fajta vakcinák biztonságosak, akkor lehet róla szó, addig én köszönöm nem kérek belőlük, ennyi.
lacafaca
Azonnal szurit neki! -
_Atesz
addikt
válasz
szabi__memo #106165 üzenetére
Szabi, az ősten áldjon meg. Hol máshol tudná megtanulni a vírus, hogy kibújjon a vakcina hatásossága alól, mint az oltott személyben. Ez egyáltalán nem bonyolult, ezt mondja el a hölgy: [link]
-
Qtya123
őstag
válasz
_Atesz #106161 üzenetére
Vegyétek könnyedén a dolgokat, ne marakodjon senki a másikkal, személyeskedni meg főleg ne személyeskedjen senki.
Ja és mindkét oldalról kerülni az elborult szélsőséget. Más egyebet jelenleg nem tudok hozzáfűzni.
Ja még annyit, hogy itt a nyár, jó az idő legyen boldog mindenki, használja ki mindenki úgy, ahogy szeretné és neki jó.
Más egyéb nem kell.
De tényleg.
-
_Atesz
addikt
válasz
szabi__memo #106162 üzenetére
-
_Atesz
addikt
válasz
szabi__memo #106158 üzenetére
A rendesen kitesztelt, hagyományos oltásokat ne keverd már össze ezekkel az új típusú kísérleti oltásokkal.
-
_Atesz
addikt
-
válasz
Disk4mat #106135 üzenetére
Az összes oltott kihalt a topikból, még a rokonaik is
#106130: de te mint nem oltott, garantáltan nem fogod kitermelni a következő armageddont
Segítek: ahhoz, hogy egy mutáns kialakuljon, SOKÁIG kell egy gazdaszervezetben lennie a vírusnak, hogy legyen ideje változni, a változatoknak érdemi mennyiségben elszaporodni és még fertőzni is. A kiindulás lehet mutáns1, ami ellen ugyebár x%-al védenek az oltások = mutáns1 az oltottban jóval rövidebb ideig él, mint az oltatlanban, még akkor is, ha megbetegíti.
-
syberia
veterán
válasz
szabi__memo #106141 üzenetére
Én mindent (is) elhiszek Faucinak. Ő csak az igazat szokta mondani. Tuti.
(#106142): jenkiceci XD egy betűt azért ki lehetne cserélni
-
lacafaca
addikt
válasz
Disk4mat #106143 üzenetére
ja hogy közvetlent? hát én mégcsak nem is ismerek olyant, akit a kovid vitt el, oltás után itt tavasszal viszont hullottak az idősek, jött a hír, ez is az is, sőt egy korombeli is leadta a szerelést/embólia...persze senki nem a zótástól, mind az oltóponton (sicc) fertőződtek
-
szabi__memo
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
_Atesz #106137 üzenetére
Helyedben kezdeném magam görcsösen vakarni és szárítani amennyi lipid természetes módon is van a szervezetemben...
[link]
However, the Cayman Chemical product information sheet explains here that they supply SM-102 as “a solution in chloroform”. The Cayman Chemical safety fact sheet which lists the hazards explains here that the product (labelled “item No. 33474”) is therefore made up of 90% chloroform and 10% SM-102. The only product listed as a “dangerous component” and “hazard-determining component of labelling” (here , here) is chloroform. SM-102 is simply listed under “other ingredients”. -
fatal`
titán
válasz
lacafaca #106134 üzenetére
Mi van a lipid burokkal? SM-102, eddig is lehetett tudni. Mi baj van vele
Ugye nem azt gondoltad, hogy kloroform van benne? Csak mert ide az van írva, hogy ezt a vegyületet (SM-102, C44H87NO5) a kloroform oldja.
A kloroform elég sok mindent old, lévén oldószer, az egyik legelterjedtebb.
-
Disk4mat
csendes tag
Látom itt délelőtt óta pöfög a retardvonat.
Nem kell már sok, és mindemhalunkazoltásoktól....
Btw itt ebben a topicban hány ember vesztett el közvetlen családtagot covidtól, és hány vakcinától?
Gondolom 1/ 999999 az arány ... -
FrezeR
senior tag
válasz
kolopele #106128 üzenetére
Úgy hihetőbb lenne ha zaklatottabb hangnemben írják le szavait? Én úgy láttam nem az egész család, hanem csak a nagynéni nyilatkozott. Amúgy meg amikor ilyen tragédiák történnek gyakran a tv riportokban is "nyugodtan" beszélnek a hozzátartozók, aminek oka lehet akár a nyugtató hatása, vagy simán a sokk a beletörődés. Ez meg egy cikk, amit egy újságíró közöl ahogy ő jónak látta. Honnan tudjuk, hogy milyen állapotban nyilatkoztak élőben? Ezt egy szöveg nem feltétlenül adja vissza. Amúgy is most pont ez a lényeg ebben a hírben?
-
FrezeR
senior tag
-
válasz
kolopele #106122 üzenetére
A covidot is vissza fogjuk kapni az állatoktól, marhára remélem, hogy nem a tevéktől...
(#106120: a Mutáns mutánsa rész idézet volt a #106015-ből)
#106123: az influenzát a madarakkal csereberéljük, szóval ja, a csiripöri nokival mínusz csirke esete elő-előfordul alkalmanként.
-
válasz
_Atesz #106014 üzenetére
"Ahol magas az oltottság, ott fog tombolni a delta variáns."
Pl indiában se volt magas az oltottság és a halottszámot a folyók vízszintjéből kell megsaccolni... Oroszországban se valami nagy az oltottság (vmi 30% rémlik), ott is a delta a sláger.
#106100: jah.. UK-ben totál "tombol" a delta: egy ideje már napi 20-30ezer(!) esetük van, és 30 alatti halott, ezt egy ütősebb influenza-kiadásnál is meg lehetne süvegelni. Az oroszok, akik inkább szájon át "oltogatják" magukat, már nem ilyen szerencsések. Házi feladat: hogy is viszonyul a mostani brit halottszám az egy évvel ezelőtti, oltatlan állapotokhoz?
A mutáns mutánsával lesz gond, ami az oltottakban alakul ki. <- Jótanács...
-
kolopele
nagyúr
válasz
_Atesz #106114 üzenetére
"Mivel természetes proteázgátlókat szedek, ezek mellett C és D vitamint, így nem lesz gond, 2 max. 3 nap alatt, komolyabb szövődmények nélkül fog átfutni rajtam."
Kérlek, fejezd beNem oltatod be magadat, nem kötelező, a te életed. Szerencsére a beoltottakat talán ez nem fogja veszélyeztetni, a saját életeddel meg azt csinálsz amit akarsz.
" nekem megvan a természetes védekezésem"
Az mindenkinek megvan általában, és jól is működhet egy normál nátha mellett, viszont mennyire nem működött a spanyol nátha idején. -
csapee
őstag
Amúgy ez a 95 helyett 65 százalék tudod mit jelent a delta variáns ellen? Hogy ennyien vannak akik tünetmentesen kihordjak a vírust. Akinek van tünetei azok is enyhébb es kisebb beavatkozást igényel. Nézd az angol halálozási adatokat is.
Ha itthon nem tudunk az 50-60 százalék fölé menni az azt fogja jelenteni hogy nem napi 300 hanem 150 halott lesz. Ezek nagy része a nem oltott kategóriában, ergo akár te is felhetsz tőle. Te tudod.... -
_Atesz
addikt
válasz
csapee #106112 üzenetére
kolopeleTehát nem vesznek aktívan részt az új vakcinák kifejlesztésében. Ennyi érdekelt.
Nem kérdőjelezem meg a szakmai hozzáértésüket, nem erről szól a dolog.
Elkapni bárki elkaphatja, a lefolyása a kérdés. Mivel természetes proteázgátlókat szedek, ezek mellett C és D vitamint, így nem lesz gond, 2 max. 3 nap alatt, komolyabb szövődmények nélkül fog átfutni rajtam. -
kolopele
nagyúr
válasz
_Atesz #106111 üzenetére
"Vagy csak azt az anyagot adják le, amit eléjük tesznek?" Megnézted a videót amit még belinkeltem anno? Már ne haragudj, de ha csak negyede volna meg benned abból a tudásból, akár büszke is lehetnél magadra. Úgy látom már csak a személyeskedés maradt, be is fejezhetjük. Viszont ha netalán elkapod a vírust, ne itt sírj majd.
-
_Atesz
addikt
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról