Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz hobizoli #111699 üzenetére

Nem én "hamisítom" ezeket az adatokat szóval egy másik helyről némi infó? [link]

A televíziós szolgáltatói piacon Magyarországon ma három nagy szereplő van jelen, akik lefedik a 3,4 milliós előfizetői piac 85 százalékát, de egyelőre se a Telekomnak, se a UPC-nek, se - az Invitelt tavaly felvásároló, piacvezető - Digi Magyarországnak nincs érvényes szerződése a TV2-vel a Spíler 2-re. (A legjelentősebb, a vezetékes szolgáltatások piacán a DIGI részesedése 30,1 százalék, a Telekom 26,1 százalékkal, a UPC követett 25,4 százalékkal áll.)

Amúgy ezen adatok alapján az 1,1m előfizető hihetőnek hangzik.

"Sajnos" a Spíler2 nem állt pénteken túl rózsásan

RTL sem érint engem személy szerint, havonta talán 1 filmet, ha nézek rajta, TV2 hasonló kabát. M1, M2, M5 szintén zenész, M3-on azért néha szoktam nézni régi filmeket "sorozatokat" pl. Derrick, de nekem a fő téma a sport, minden egyéb csak akkor, ha nincs épp engem érdeklő sport adás egyik csatornán sem

De félre ne érts, nem pártoskodom egyik szolgáltató mellett sem ellen. Nálam van jelenleg MindigTv, UPC és tányéros Digi előfizu is. Örülnék, ha egyre lenne koncentrálva a sport csomag, de akkor bilibe lógna a kezem, szóval 2 előfizut mindenképp meg kell tartsak, várom melyik lesz az a kettő

Új hozzászólás Aktív témák