Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hobizoli #111699 üzenetére
Nem én "hamisítom" ezeket az adatokat szóval egy másik helyről némi infó? [link]
A televíziós szolgáltatói piacon Magyarországon ma három nagy szereplő van jelen, akik lefedik a 3,4 milliós előfizetői piac 85 százalékát, de egyelőre se a Telekomnak, se a UPC-nek, se - az Invitelt tavaly felvásároló, piacvezető - Digi Magyarországnak nincs érvényes szerződése a TV2-vel a Spíler 2-re. (A legjelentősebb, a vezetékes szolgáltatások piacán a DIGI részesedése 30,1 százalék, a Telekom 26,1 százalékkal, a UPC követett 25,4 százalékkal áll.)
Amúgy ezen adatok alapján az 1,1m előfizető hihetőnek hangzik.
"Sajnos" a Spíler2 nem állt pénteken túl rózsásan
RTL sem érint engem személy szerint, havonta talán 1 filmet, ha nézek rajta, TV2 hasonló kabát. M1, M2, M5 szintén zenész, M3-on azért néha szoktam nézni régi filmeket "sorozatokat" pl. Derrick, de nekem a fő téma a sport, minden egyéb csak akkor, ha nincs épp engem érdeklő sport adás egyik csatornán sem
De félre ne érts, nem pártoskodom egyik szolgáltató mellett sem ellen. Nálam van jelenleg MindigTv, UPC és tányéros Digi előfizu is. Örülnék, ha egyre lenne koncentrálva a sport csomag, de akkor bilibe lógna a kezem, szóval 2 előfizut mindenképp meg kell tartsak, várom melyik lesz az a kettő
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest