Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
Tibiajax #15295 üzenetére
Az eredmény igen, rég volt ilyen "simázás", a játék is, azt se tudom, mikor láttam ilyen focit, most nézem másodszorra az ismétlést
(amúgy kötelező győzelem, így kell ezeket behúzni
)
Ezzel az eredménnyel őszi harmadikok vagyunk, ha csak tartjuk ezeket az eredményeket, akkor nyáron irány Európa!
De természetesen bajnokok leszünk
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Tibiajax #15291 üzenetére
sajnos a brillírozás elmaradt.. gyenge ez az Ajax most.. csikócsapat, a PSV kitermelt két-három világsztárt is időközben, akik köré épitenek csapatot, igaz, Affelay most a télen már megy, az azért gyengülés lesz ott is
az Ajaxnak meg marad (megint) Suarez, aztán, annyi.. többit még el sem viszik mások, mert annyira sem jok.. régen az Ajax erről volt híres, h szedték széjjel állandoan, mert futoszalagon hozta a tálenteket.. ezek most, sajnos nem azok -
-
volcano
tag
válasz
Latissimus Dorsi #15292 üzenetére
az nem piskóta
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Ibra meg gólöröm közben lesérül?
A gól egyébként szép volt.
-
Tibiajax
nagyúr
este Ajax - psv....
érdekes lesz
remélem, brillíroznak majd a srácok, és fog még utánna maradni erő a keddi, kirakatcsapat elleni bl-meccsre...
nagyon remélem -
Integra
titán
válasz
bagyulajuve #15288 üzenetére
papi (
) jól megmondta, én se tudnám szebben megfogalmazni
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #15288 üzenetére
A legnyilvánvalóbb módja ennek más focit játszani, de ez kb. megvalósíthatatlan. A másik lehetőség meg olyan stadionokat építeni, amikbe öröm bemenni kb. bármikor s így odaszoktatni a fiatalokat.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #15286 üzenetére
Ezen jót nevettem
Felesleges elmennie Svájninak Németországból, máshol nem tisztelnék úgy, mint egy félistent. -
Integra
titán
az inter 30 milkót ajánlott schweinsteiger-ért..
-
Napfénysüti
nagyúr
Azért arra kíváncsi leszek hogy mit nyújtunk majd tétmeccseken komolyabb ellenféllel szemben. Mert szép hogy ilyen tétnélkülin lazán verünk egy Litvániát de semmi jelentősége nincs.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #15275 üzenetére
Szerintem egy közepesen jó "hazai hülye" is jobb, mint egy hiperszuper külföldi sztárkapitány
És Egervári úr azért nem annyira rossz szakmai szempontokból szvsz -
Vladi
nagyúr
válasz
venember83 #15275 üzenetére
Kivárjuk. Készítheted a szívókát.
-
Vladi
nagyúr
Azért mostmár van csapat, Dzsudzsák is fickándozik.
Egervárit ki szidta? Jöjjön csak elő! -
baluka26
veterán
Végre szerethetően játszottak a magyarok!
Szép volt, bár lehetett volna egy kicsit több gól.
Szegény kapus Dzsudi lövésénél -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15270 üzenetére
Pont tegnap láttam más oldalon. Azt hittem behalok. Hogy lehet ilyen sután rúgni? Ez szerintem az év bakija. Mondjuk már a kapus se volt semmi
Ja és ha jól emlékszem ez 0-0-nál volt és a hosszabbításban a másik csapat rúgott egyet amivel tovább is mentek. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #15269 üzenetére
Az észak-írországi srác is nagyon ügyesen oldotta meg.
-
L|zsidoboz
őstag
Nem tudom volt-e már a topikban: lol
-
baluka26
veterán
Puskás-díj jelöltek.
Linus Hallenius-é szerintem a legnagyobb gól ezek közül. -
baluka26
veterán
Juvéba még el is tudnám képzelni Dzsudzsákot talán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra #15262 üzenetére
ne viccelj már..
tudjuk, milyen középpályások vannak, megvették most ezt a mascerántot, azt se kellett volna, de tulajdonképpen belefér, meccs végére vagy kupameccsre mondjuk jó.nem tudhatjuk azt sem, mik a hátsó szándékok. lehet, masceranot mégse akarják sokáig, és őt már a helyére hozták, franc tudja
Guardiola-ban lehet bízni azért, aki nem kell neki, azt nem is kéri, és nem is veszik meg neki.
valamiért ő kell neki, majd kiderül, hogy/hova akarja beépítenivenember ehh, ezt sztem inkább hagyjuk
a csapat nagy része még mindig selfpower
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #15263 üzenetére
Menjen inkább a Júvéba sIntert alázni, nemde?
-
Integra
titán
ezt olvasva hirtelen a szívemhez kaptam, hogy a balázs megy 4,5 évre a barcához...
de sajnos nem
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15254 üzenetére
Elnézve a teljesítményét sikerült átvenni a trónt. Ezt a mozdulatát még Jackie Chan is megirigyelné. Rögtönzött talpas mellkasmasszázst alkalmazott szegény megfáradt Alonson.
-
baluka26
veterán
válasz
L|zsidoboz #15254 üzenetére
Sanszos, bár az arca alapján még bunkóBommel úr is meglepődött ezen
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Napfénysüti #15250 üzenetére
Meg akarta nyugtatni Van Bommelt, hogy nyugodtan visszavonulhat, megvan az utódja.
-
lvnt
őstag
válasz
venember83 #15251 üzenetére
Ja, igazából átrepülni akarta szegény Alonsót, csak nem tudott elég lendületet venni...
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #15250 üzenetére
Japán focirajzfilmekre gondolhatott...
-
Integra
titán
válasz
venember83 #15243 üzenetére
de johngg vagy majohngg követőkre akad szépen lassan..
-
venember83
nagyúr
Remélhetőleg Zlatan is kap vagy 5 meccses eltiltást utólag, akkor lenne szép és kerek a történet.
-
zolynet
veterán
na végre a mi Márkónk is megkapta már 1x ami járt neki már régóta: Ibra vs Materazzi
tudom nem szabad kárörvendeni, de ez már járt egy ideje -
Creative997
őstag
Teljesen egyetértek abban hogy Benítez nem való az olasz bajnokságba. Annak ellenére hogy spanyol, égnie kellene benne a tűznek, de az angol évei után elpuhányodott. Valami megváltozott benne az évek alatt. És ha nincs meg az a lelkesítési erő, amit láttunk a Liverpoolnál az utóbbi időkben, akkor egy Intert, amely majdnem mindent megnyert az évben, szinte lehetetlen lesz gatyába rázni. Főleg egy Mourinho után.
A másik meg buzIbra, hogy törne le a lába az ilyen megmozdulásai miatt.
Igaz hogy másodsorban Interes vagyok, de ezzel a lagymatag játékkal jobb is ha nem nyernek, márpedig nem fognak, Benítez leigazolásával ez borítékolható volt. Ment volna a Juveba
Sneijder így nem lesz aranylabdás (Robbenről és a Bayernről ne is beszéljünk), tuti spanyol lesz. -
L|zsidoboz
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15237 üzenetére
tavalyi szezonban..
nem tudom... de ez a motivációhiány-fogalmat se szeretem, megmondom őszintén Neked
mindig ezzel jönnek, és lehet, h hibázok, mert ilyenkor (is) csak magamból tudok kiindulni, de b+ ha én egy világsztár csapat tagja lennék, és meg is nyertem volna előző szezonban mindent, és erre baromi büszke lennék, meg ez meg az, de én nem tudom elképzelni akkor sem egyszerüen, h ne akarjak a következő idényben is (amiért mellesleg tömnek engem, nagy pénzekkel..) úgy játszani, hogy a legtöbbet akarjam nyújtani, hogy odarakjam magam maximálisan.. főleg, egy rangadó alatt, főleg, ahol (most csak a tegnap estét nézem csak, példának) sokezer szurkolóm bíztat ezerrel...
hát, még belegondolni is örület
egyedül eto'o ment oda, és rázta a kezét feléjük, h gyerünk, bíztassanak még, a többiek még ezt sem, mondjuk...
eto, zanetti, lucio, stankovic, meg talán még sneijder. ennyi, akikkben látom most is a tüzet. de ez kevés
nem tudom, ezek a saját gondolataim, lehet, az inter profijai ezt már másképp gondolják ezt az egészet már, hiszen persze, a picsájuk is tele van már pénzzel, biztos (-nak gondolják) a helyük, stbstb...viszont, ha meg tegyük föl, ők mégis motiváltak és akarnak győzni, mennek, hajtanak, akkor viszont máshol van a hiba, mert ez a játék, amit tegnap meg az mult hetekben nyujtottak, ez lófasz
szóval én mégis Benitezre tennék... Gyenge.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15235 üzenetére
hát, most így utólag azt mondom, jobb lett volna, ha inkább oda megy..
az Internek borzasztó keménykezű, tudatos ember kell, mint amilyen a portugál volt. ahol egy Materazzi, Stankovic meg hasonló arcok vannak, oda nem jó ilyen puhány emberket, mint ez a Benitez. neki ilyen angol vagy más közép/kisebb csapatok kellenek.. egyszerűbb emberekkel
nem tudok egyszerűen másra gondolni, tudom, könnyű az edzőt szidni persze mindig, de basszus, ugyanez az állomány volt tavaly is, és hogy játszottak, meg most is, és hogy játszanak.. erőlködnek, nem futnak, 5 embert tudok kiemelni, akik most is odarakják magukat, többi gyengede meglátjuk még, messze még az idény vége
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15233 üzenetére
ja mert úgy volt, h Benitez a Juvéhoz megy?..
az ui-hoz: no comment...
-
Tibiajax
nagyúr
no akkor, a lényeg, röviden, tömören: Benitez, tünj el.
Viszont:
Pastoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ő az én emberem, jövö héttől Palermo-meccsnézés, ezerrel
mintha csak magamt látnám, ááááá. első látásra szerelem
Pastooooreeeee -
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #15230 üzenetére
Hát jah.
-
Bibby
addikt
válasz
venember83 #15227 üzenetére
Ami favágást itt foci címén előadnak, az gyönyörű.
-
venember83
nagyúr
Pandev kiprovokálta Abate második sárgáját, most meg Ibra - Materazzi csúcstalálkozó. Vicces azért, hogy csak egy sárgát kapott Ibra, amiért nyújtott lábbal ugrásból beleszállt szegény védtelen Materazziba úgy, hogy labda már sehol. Nem kár egyikért sem. Ha nem lenne ott Ibra, tán még egy fokkal szimpatikusabbnak találnám az AC Milánt a másik milánói ellenfélnél, de így...
-
vans?
őstag
Micsoda golt lott a Valencia
-
venember83
nagyúr
Ni már, ma van az Inter - Milan is.
-
venember83
nagyúr
Mourinho nélkül ez csak a szokásos Real.
-
Integra
titán
kemény ez a 2 messi gól..
[link] -
Tibiajax
nagyúr
Lááááációóóóóóóóóóóóóó
szép amugy az új lazio-mez.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15217 üzenetére
kinnt voltál?
néztem a lelátót, hátha.. -
venember83
nagyúr
Megvolt az ünneplés is. [link]
-
Integra
titán
válasz
venember83 #15215 üzenetére
áhhh b+ ne is mondd, most értem haza, gyalázatos volt
csoda hogy nem 6-ot kaptunk... egyszerűen kínos volt és az sem magyarázat, hogy már a b csapatunk is alig van, annyi a sérült.. az első félidőben nálunk csak a dortmund volt kínosabb, hogy még szarabban játszottak mint mi, simán kaphattunk volna 4-et már az első félidőben..
ilyen trágya meccset idén még nem láttam.
de ők legalább összekapták magukat és beszenvedtek kettőt..
most fog hiányozni az eladott pontok, bayern ellen is nyerni kellett volna.. -
venember83
nagyúr
Te ex-PH házisárkány, mit csinál ez a Hamburg?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #15213 üzenetére
jó lenne megint a magyar bajnokságban látni
-
venember83
nagyúr
Százéves a Nagyváradi AC: [link]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997 #15210 üzenetére
vvvazze...fasza
akkor esti foci ugrott, nekem iskrva katalón (:p) kormány..
-
venember83
nagyúr
válasz
Creative997 #15210 üzenetére
Katalán.
-
Creative997
őstag
Asszem nov 29-én hétfő este nem megyek be órára, inkább 50 méterre tőle a kocsmába nézni a Barca-Real-t, AMIT a katalón választások miatt toltak el vasárnapról, LOL
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15208 üzenetére
Elnézve mindkét csapatot, fociünnep lesz...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #15206 üzenetére
Hétvégén Juve-Róma...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15206 üzenetére
nem, köszi
a man city - manu viszont nem volt rossz, pedig 0-0 lettnap vicce meg: Barcában Krkic viselte ma este a csaptkapitányi szalagot..
-
venember83
nagyúr
Ezt a Brescia - Juve meccset remélhetőleg nem nézi senki. Mert azt az embert jelen pillanatban nagyon sajnálom.
-
Integra
titán
válasz
venember83 #15204 üzenetére
hujjj, na majd most szállnak rá a magyar dubai-t megjárt "én sosem voltam" playboy nők..
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra #15202 üzenetére
Tibiajax: Lassítja, de eddig nem volt jobb opció Amauri és Iaqui kidőlésével. Most hátha formába lendül Iaquinta, és akkor Quaqliarellával jó duót alkothatnának. Egy félidőre most is jó még Alex, és remélem, hogy jövőre is marad, főleg a jelenlegi helyzetben, amikor még mindig csapat szinten elég sok gólt ő lő.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15201 üzenetére
hűha...
amugy Melo nem olyan rossz, olyan mint a Milanban a brazil bekk, Silva.. fiatal, erős.
a többi nekem nem. Buffont leszámítva, egyik sem. dehát ezt már leírtam.
Del Pierot játékos-edzőnek (mert ő is csak lassítja a csapatot már), aztán nézzenek szét a piacon, adják el a sok léhűtőt, a bejött lovéból meg lehet valami mást kezdeni.
Dzsudzsák nem lenne rossz, megvehetnék, gagyi psv-ből legalább kerülne egy nevesebb klubbaez a gyenge Parma is.. Crespoval mit erőlködik már, futni alig bír. ha beáll, egyel kevesebben vannak. be kell látni, öreg már
nem igaz, h nincs az utánpótlásnál ott se valami fiatal ígéretesebb gyerek/gyerekek -
Integra
titán
válasz
venember83 #15199 üzenetére
ez a hír honnan? ezt nem olvastam. furának tűnik elsőre ott elképzelni.
rá ragadna a színészkedés meg a hiszti... -
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #15198 üzenetére
Lesz játék, visszatér sérüléséből Chiellini, Traoré, Melo, sőt, Amauri is.
Amúgy szerintem új Juve épül, csak jelenleg nincs pénz sok poszt kulcsemberrel való feltöltésére, így szépen lassan történik a változás. Először a védelem középső része lett megerősítve, lett még egy megbízható kapus, aztán jött a középpálya közepe (Aquilani), és jobb szélre Krasic, csatárnak meg Quagliarella. Már csak a védelem széleit kellene acélosabbá tenni, plusz jobb oldali középpálya, mert Pepe sok mindenre nem jó.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- YouTube
- Elektroncsöves Hi-Fi
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 Ti 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RX 7700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Eladó "Upgradelt" MSI Thin GF63 12VF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest