Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
-
zolynet
veterán
Inter - Tottenham 4-3
egyik csapatnak szégyen, Inter, 4-0ról,
másik csapatnak gratuláció h abból a szarból felálltak -
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz #15087 üzenetére
rooney az mu-ról
szélsőséges esetben még úgy széthullhatnak mint a liverpool... -
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #15089 üzenetére
Tudom, direkt túloztam.
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra #15086 üzenetére
Ez nem is kérdés, az olasz foci majd akkor lesz jó, ha egyszer nemzetközi szinten feltámad a Milan meg a Juventus. Egyszer. Ha. De a németek már nem tudom mióta nem jutottak el BL-ben az utolsó fordulók egyikéig, na jó, kivéve a Bayern, de azokat nem számoljuk, túlságosan kilógnak a szövetségi ligában szereplő csapatok sorából.
Kedves AS Roma drukker: nincs minden olasz csapat nyakig adósságban, egyeseknek új stadionra is futja, méghozzá nem bankkölcsönből. Tudtommal, remélhetőleg nem tévedek.
-
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz #15087 üzenetére
mindenki a saját sírját ássa. az angolok is meghalnak a sztárságban, az utánpótlás nevelés meg döcög.
lehet, hogy a bundesliga nem a leglegleg, de elbattyogunk hétvégén, dugig a stadion és egyre komolyabb meccseket látunk, miközben a klubok sem mennek tönkre, nicsen veszélyben egyetlen egy sem. addíg nyújtózkodnak, amíg a takarójuk ér és abból próbálják a legjobbat kihozni.
bár most nagyon számoljuk, hogy rooney-t hogy tudnánk megvenni.. elől nistelrooy-rooney páros.. kitömjük a bayernt is meg a bvb-t.. mondjuk eladjuk a fél csapatot hozzá.. -
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz #15085 üzenetére
jaja, meglesz még egy nap az is. talán
legalább legyen már önkritikád és lásd be, hogy az olasz foci a béka segge alá kerül szépen lassan.. bár ezzel az avatarral nehéz lesz, vágom.
szánalmas kis provokációs kísérleted pedig kudarcba fulladt. olyan vagy mint egy kis pukkancs -
zolynet
veterán
válasz
venember83 #15077 üzenetére
Rossz volt nézni, értékelhetetlen amit műveltek.
-
Integra
titán
tegnapi gólok
bár a roma alázásról sajnos nincsen. -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15080 üzenetére
Szerintem elegük van a második helyekből.
Majd megy Ranieri az Interhez, váltja a spanyolt.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Ranierit elcsábíthatnák igazán. Ja, hogy jó edző kéne...
-
lvnt
őstag
Most fog jönni az a rész, hogy Serie A második helyezett szintű (sőt!) csapat ellen esett ki idén a Debrecen a BL-ből, és amúgy is tizedannyi pénz van itt a fociban.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
majd Ibra megoooldja.....
-
venember83
nagyúr
Jaj, ez a Milán borzasztó volt. Ha már csapat nincs, dinamika nincs, akkor legalább egy edzőt hozzanak, hogy taktika legyen.
-
Integra
titán
most nézem, basszus, majdnem botlott a bayern...
sajnos megint megúszták..arsenal is szépen odatette magát
-
lvnt
őstag
Találós kérdés: csak a Kolozsvár lőtt eddig gólt, mégis a Bayern vezet 2-1-re. Mivel magyarázható?
-
-
lvnt
őstag
Saját magát csinálja ki a Milan.
-
pohár
félisten
anyám borogass...
a Real meccsen a 3500€-s VIP részleg is fullon van, de sok pénze van valakinek
-
Integra
titán
remélem lesz a real-milan a meccshez nézhető link...
-
Integra
titán
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
válasz
venember83 #15055 üzenetére
igen
már összekuncogtunk a kollégával, hogy x vagy bukta, akkor elszabadul a pokol -
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #15051 üzenetére
ez ilyen: "tanultam, tanultam, mégis megbuktam" dolog... magyarázza a bizonyítványt... az egy dolog, hogy szerencse is kell, de folyamatosan nem lehet balszerencséje már ennyire egy csapatnak... főleg, hogy kis(ebb) csapatok ellen is sorban kikaptak/ikszeltek, ahol szerintem elvárható lenne, hogy ilyen múltú csapatnál a kispados játékosok is 80%-os teljesítménnyel simán arassanak... benne lehet a sok balhé is most a dologban, hogy "gyengék" a játékosok (esetleg nincs akkora összhang), de ilyenkor illene az edzőnek olyan rendet tenni a fejekben, hogy amikor a pályára lép a csapat, akkor minden más megszűnjön és tegyék oda magukat 110%-al...
bízok azért benne, hogy ez csak ilyen rossz időszak, de akkor is sz@rul néz ki egy ilyen kaliberű csapat a tabella végén... mondjuk a német első osztályban is érdekesen néz ki a felállás
-
Integra
titán
válasz
venember83 #15051 üzenetére
azért 6 ponttal még mindig jobbak mint a schalke...
-
venember83
nagyúr
válasz
mephi666 #15050 üzenetére
Vezetőként nem szeretnék ilyen tanácstalan, nem tudom részt tartalmazó nyilatkozatot olvasni, az tuti:
Roy Hodgson: – Nem tudom, hogyan veszíthettünk el egy olyan meccset, amelyen legalábbis egyenlő partnerek voltunk. Kibírtuk az Everton rohamait az elején, feljavultunk játékban, de kaptunk egy gólt. A második félidőben néha letáboroztunk az Everton térfelén, jó támadásaink voltak, erre kaptunk egy hatalmas gólt. Nem értem, az élet miért ilyen kegyetlen hozzánk... A csapat jól játszott, ehhez képest semmit nem kaptunk a fáradozásainkért. Őszintén hiszem, hogy jól játszottunk, és így kell dolgoznunk, ha előre akarunk lépni. Sajnos egy újabb rossz napon vagyunk túl, és nem sikerült jó eredménnyel bemutatkoznunk az új tulajdonosoknak. Szomorú lenne, ha a szereplésért csak én vinném el a balhét, tekintve azt, hogy a fiúk nem nyújtanak rossz teljesítményt."
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #15049 üzenetére
vannak, de szerintem az a fő gond, hogy (az elmúlt években) többen mentek el, mint jöttek... pl. mascherano, x alonso, hyppia (ő öreg, de szerintem fix pont volt a védelemben) elment... jönni pedig jött: maxi rodriguez (akinek nagyon örültem) és joe cole... aztán kb ennyi... torres meg megint nagyon sérülékeny és sajnos többet lábadozik, mint játszik
szerintem kulcsfontosságú emberek hagyták el a csapatot, akik meg jöttek, eddig nem sokat villogtak... szinte minden posztra kellene +1-2 stabil játékos, mert az idő a csapat ellen dolgozik: folyamatosan kezdenek majd kiöregedni az alapjátékosok és frissítgetni kellene...
-
mephi666
nagyúr
úristen... nemrég még mérgelődtem nagyon, hogy az angol bajnoki meccseket a digisport adja, de az ilyenek után már kezdek örülni, hogy nem látom ezt a nagyüzemi szenvedést...
hihetetlen... így nem nagyon kell álmodni bajnoki címről, bl-ről meg európa ligáról sem... majdnemhogy a kiesés ellen kell küzdeni... ezúton köszönöm a digitv-nek, hogy nem láthatom ezeket a meccseket... majd, ha elmegy szépen hodgson és lesznek szívesek pénzt áldozni játékosokra, akkor átmegyek olyan szolgáltatóhoz, ami közvetíti a meccseket... addig meg marad a szöveges összefoglaló... jobb így az idegrendszeremnek...
-
venember83
nagyúr
Végre játszott a Juve: [link]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #15042 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Szégyen hogy ilyen magatartással csk lehet.
-
Tibiajax
nagyúr
Rudolf szép gólt guritott a Romának. Jóvan.. ügyes a srác.
Tetszik nekem ez a Koman-Rudolf-Dzsudzsák-Szalai qvartett, nem tudom, Ti hogy vagytok vele
-
Barell
senior tag
Ma összefutottam egy régi ismerősömmel a lottózoban. Töltötte ki a tipmixet és megkérdezett:
- Mi lesz a Milan Chievo meccs?
- 3-1majd el is köszöntem mert szaladtam vissza dolgozni. 10 perce rám írt MSN-en:
jani gyerek
*télleg
*3-1 lett
*a milan
*honnan tutad?Így legyem ötösöm a lottón...
-
-
Integra
titán
na ma megállítjuk a mainz-ot!!!
-
Integra
titán
-
lvnt
őstag
válasz
mephi666 #15024 üzenetére
Nem azt mondták, hogy magasabban jegyzett? Az szerintem nem egyenlő az általában elég nevetséges FIFA-rangsorral.
Szivicsnek pedig nagyon örülök. Ezzel szvsz megint ő az NBI legjobb vezetőedzője. Kíváncsi lennék, mit tudna az egyik élcsapattal. Debrecen, Videoton például.
presbazsi: Csak október 20-án fog megjelenni az új világranglista. A mostani szeptember közepén készült.
-
mephi666
nagyúr
szivacs-mester visszatér kecskemétre
ilyen csertői/urbányi után nagy lesz itt az öröm...
(kicsit félek azért, mert a következő meccsek kemények lesznek és bárhogy alakulhat a teljesítmény...)
ui: egyébként finn-magyar meccsen csomószor említették, hogy a világranglistán a finnek előttünk vannak... megnéztem és a legutóbbi frissítés szerint mögöttünk vannak vagy 10 hellyel... mit is beszéltek akkor?
-
VINIKOR
senior tag
Finn - Magyar: 1:2 videó összefoglaló: [link].
-
Tomics
addikt
-
MPowerPH
félisten
Néztem az összefoglalókat... A montenegrói Mladen Bozovic valami óriási meccset abszolvált. Az angolok örökre megjegyzik a nevét, az biztos. Utoljára Kahn -tól láttam ilyen teljesítményt még 2002-ben. Itt az összefoglaló. Nem lehetett neki gólt lőni, nagy respect.
De az se semmi, amit Gerrard művelt. Óriási passzokat adott, ezt senki nem tudja utána csinálni.
-
mephi666
nagyúr
féltem a 2. félidő vége felé nagyon... amikor pedig az utolsó percben megindultunk, arra gondoltam: "b@ssza meg a kutya, lehetne már végre nekünk is olyan szerencsés a végjáték, mint amikor a svédek elleni meccsen ibra bemákolt az utolsó másodpercen egyet" ...aztán, ahogy erre gondoltam, a második nekifutásból dzsudzsák nem bemákolta, hanem gyönyörűen berakta a hosszú sarokba... nemondjam: a pulzusom volt vagy 150 ekkor
akadtak azért hibák is a meccsen bőséggel, de becsülendő, ahogy megnyomtuk a végét... innentől kötelező lesz itthon is elrakni a finneket, a kisebb csapatokat meg megtömni ezerrel... de a kötelezőn kívül a svédektől is pontot kell szerezni és a hollandok ellen is támadószelleműen kiállni
az arányunk meg szvsz. nem rossz: 10meccs lesz, eddig 4-ből 3-at hoztunk és még 6 hátra van... végre nem csak matematikai eséllyel kell számolni (habár kezdődött már hasonlóan selejtező, de hátha most nem úgy alakul, ahogy általában)
-
lvnt
őstag
Szép volt, fiúk!
Nem gondoltam volna, hogy ennyi meglepetést tud okozni még mostanában a válogatott. Utolsó pillanatban lőtt gól... Mentálisan nagyon rendben vannak most.
-
Integra
titán
hujjjj, 1:2, nem semmi
bár ha jól láttam a finnek 0 ponttal indítottak, 94. perc a győztes gól, majdnem sikerült elbaltázni..igyekszem kritikus lenni.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
venember83 #15002 üzenetére
A Sport1 adta. Én is az első félidőt finnül néztem, mire ráleltem magyar kommentátorral
-
venember83
nagyúr
Nagyszerű ez a három pont! Csak így tovább. De hogy miért nem volt képes egyik televízió se adni a meccset...
-
RootRulez
félisten
Gratulálok a Magyar válogatottnak! Szép volt fiúk!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- YouTube
- Elektroncsöves Hi-Fi
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 Ti 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RX 7700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Eladó "Upgradelt" MSI Thin GF63 12VF
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest