Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15199 üzenetére
én áldásom adnám rá.
már ha számítana, persze...
-
Integra
titán
klose a juvéba?!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15193 üzenetére
á, este megnéztem az összefoglalót.. de hitvány egy forduló volt most
Inter gödörben, sérüléshegyek. Parma olyan gyenge, mint a verébfing, Rudolf nem jutott szóhoz Toni mellett, roma-lazio meg.. láttam a meccs első felét élőben is, borzalmas szinvonal.. ajax, arsenal is kiszoptt
remélem, a köv hétvége jobb lesz. ilyet nem kérek mégegyet -
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #15191 üzenetére
Ő kap +2 gólt a góllövőlistán.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15193 üzenetére
nemtom, de..ezt most én mondtam -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15191 üzenetére
ne bántsd az interest... !
-
venember83
nagyúr
Krasic műesésért két meccses eltiltást kapott, Eto'o vajon mennyit fog?
-
bagyulajuve
addikt
-
baluka26
veterán
Persze, hogy a Chelsea ellen támad fel Torres és a Liverpool
Hát ez fantasztikus....
ManchesterU igazán kikaphatna már egyszer végre...Kezd szépen szorosodni az angol bajnokság. Azért hajrá Chelsea -
Boxer001
veterán
válasz
Creative997 #15184 üzenetére
Hoppá...eddig 2:0 nekik a Chelsea ellen. Még a végén lesz belőlük valami ebben a szezonban.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15185 üzenetére
Összeesküvés szegény Lazio ellen.
Jó kis szoros lett így a bajnokság eleje.
-
L|zsidoboz
őstag
Na, az ilyen olasz játékvezetőket szeretem...
Morganti! -
Boxer001
veterán
Most nézem csak az eredményeket.
Liverpool 0:1-ről 3:1...szép.
Egyet azért lőhettünk volna a PSV-nek.
Man City meg hogy kikapott a Poznantól, vagy hogyishíjjákéktól. -
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #15180 üzenetére
Nagyjából egyetértek.
Amauri úgy ahogy van kukázható, tény. Középpálya nem lesz rossz, nézd meg inkább olasz meccseken, a Marchisio - Aquilani - Melo - Krasic sor nem rossz, sőt, ráadásul középre ott van még Sissoko, és sérülése előtt Martinez is kezdett belejönni a játékba. Pepe jó csereembernek meg robotembernek. Quagliarella se rossz elől, ha nincs egyedül, hátul Bonucci meg Chiellini középen ugyancsak elég jól játszanak, ha akarnak. Már csak a védelem két szélét kellene alaposan megerősíteni plusz egy valódi jó csatár Alex helyére, mert szegény Sanyi már lassú, körülményes, ha a technikájával nincs is baj, elszántság meg valószínűleg több van benne, mint a csapat nagy részében összesen.
Most amúgy nem akartak játszani, ez nyilvánvaló volt, hagyják a francba az EL-t, igazuk is van, csak akkor sem így kellett volna csinálni ezt.
A Zidane-Deschamps-Vieri csapattal ne hasonlítsd össze, akkor volt pénz. Most nincs, cserébe lesz új stadion, és a másodosztályban töltött év sem törte meg kritikus módon a csapat anyagi hátterét, legalábbis nem estek adóssággödörbe. Azonban az biztos, hogy rengeteg a töltelékjátékos és kevés az egyéniség.
A tavalyi csapatnál sokkal többet mutatnak a srácok, csak hát ugye rövid a cserepad, meg a srácok se akarnak mindig.
Delneri: az Inter elvitte Benítezt, aztán hol vannak? Hát a Milan Allegrivel? Roma-Ranieri duó? Sajnos nem volt jobb opció ennél a szemüveges iparosnál, ha meglesz a BL jövőre, akkor tán előbb-utóbb edző és játékos is kerül. Talán.
-
Tibiajax
nagyúr
véget ért a juve-salzburg meccs, 0-0 lett..
megmondom őszintén, most már muszáj kiadnom magamból - venember nem fog tetszeni, bocsásd meg nekem - ez a Juventus, ez egy akkora egy gyenge rakat szar csapat - legalábbis, amit ez a szar Neri csinál ott - de akkora, hogy az valami félelmetes.. most, teljesen függetlenül attól, h a hétvégén sikerült
megverniüklegyőzniük a Milant..attól teljesen függetlenül
fütyült a közönség, már aki kinn volt Torinóban, fütyült ott sztem mostmár mindenki, a világon aki drukkere ennek a csapatnakhihetetlen..
én, abszolut semleges, fociimádó néző, én ezt így látom. Így láttam már ezt jó ideje, mióta a motani keret összejövögetett, kezdve a hosszu haju brazil születésü csatárvivcctől a középpályás nullákon át a z ultrazéró nagyorrú buta Chiellini-ig.. ez egy nulla. ezek a mostaniak nagy jóindulattal cipőtisztítói lehetnének a Deshamps-Zidane-Vieri csaptnak, maximum azok..semmi több. oké, h nincs tudás, nincs képzettség, de legalább hajtanának, probálnának erővel tényleg győzni.. egy liverpool, tottenham vagy barca, tökmindegy, ha nem is megy nekik épp, de hajtanak, látszik h akarnak valamit..
iylet én ma este nem (sem) láttam, sztem vagy Nerit kéne kidobni, vagy az egész csapatot, ahogy van
nekem ez a mai Juve szenvedés.. szenvedés az ő játékukat nézni....---
ja, egyébként történt azért jó is ma velem
, a 4-es viliből a körúton volt szerencsém látni a Bayern buszt
ott volt, vagy 10m-re, csak már nem tudtam kiszállni, mert indultunk. direkt gyors leszálltam a köv megálllonál, h lekapjam, de a szemét busz elfordulhatott a ferenc körútnál másmerre, mert nem jött, francba
de jól nézett kijöttek biztos haza a románoktól
-
venember83
nagyúr
A rohadt életbe! Így kiesni... Legalább akkor a csoportmeccseken játszottak volna a fiatalok, de ennek ebben a formában semmi értelme nem volt. Aztán majd jönnek az alibi-nyilatkozatok, hogy ezért nem ment a játék, sok volt a sérült, meg a többi körítés. Inkább mondanák meg szembe, őszintén az embernek, hogy a Juventust nem érdekli az EL s kész.
-
LucaToni
tag
Hajrá Fc Bayern ti vagytok a legjobbak
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15172 üzenetére
"4-1-es debreceni siker" ez milyen szr már...
-
Integra
titán
hehe
a pool meccs azért jobbnak ígérkezik, vagy még psg-bvb -
Tibiajax
nagyúr
este Liverpool-Napoli meccs
szuper lesz, kiváncsi leszek, mit kezdenek a délolaszok béna liverpoollal
hangulatos, fasza meccs várható -
venember83
nagyúr
Nézem itt bemelegítésnek a francia bajnokságot, épp a Monaco játszik a Girondins de Bordeaux csapattal. Hát, nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, borzasztó a színvonal, a játék, a ritmus, üres lelátók. Most is a csatár tíz méterre maga elé vette le a labdát. Ilyet...
-
venember83
nagyúr
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15154 üzenetére
sokmindenről maradtál le, gálameccs. de hasonlo lesz a 2nd half is, azt hiszem
tessék hallgatni hegyi iván bácsit...
ezegyszer, jol beszél...roooofl. hegyi ivánt rajtahagyták az élő adáson, azt mondja "addig kimegyek egyet cigettázni... ezt levegyem vagy hagyjam még?..."
fail -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15152 üzenetére
Sergio Busquets még mindig ugyanúgy ki tud feküdni.
ne ezt lásd meg már csak kérlek, a meccsben..... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15150 üzenetére
nyertetek, ez a lényeg
amugy meg, Alexen áll a legjobban ez az uj mez -
venember83
nagyúr
Már elnézést, de így kifütyülni Alexet, parasztság felső foka.
-
venember83
nagyúr
Milyen fontos gól.
Oda kell adni a labdát Sanyinak, aztán ő elrendezi.
-
Tibiajax
nagyúr
nna, kis móka után jöjjön az igazi foci! Barca - Sevilla indul!
váááá
jól kezd a Barca, egyenlőre. Hajrá hajrámár 1-0
de istenem, mit csinálnak ezek ott a sevillával... jézus isten
4 perc. kapuhoz szegezés, kivégzés.
hihetetlen...tessék mindenkinek nézni, sómüsor..
-
peterszky
őstag
válasz
Tibiajax #15145 üzenetére
Amúgy igen, Ferencváros - Anderlecht meccsről való
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15144 üzenetére
megnyerted a mezt
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #15142 üzenetére
Majdnem!
Hiányzik róla a BL labda, többet nem segítek
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15138 üzenetére
éééés..nulla-egy
muhaha
megmondom őszintén, kavargattam itt a kakaómat, a srác befejelte, akkorát röhögtem, kilöttyent a kakaó
na, ebből azt szűröm le, h a Juvénak drukkolok ezen az estén inkább...
mod. nem, majd a hülye milannak...... -
Tibiajax
nagyúr
nna. Milan v Juve indul. Kiv leszek....
sajnálom, h Dinho nem játszik -
presbazsi
tag
A magyar U19-es válogatott 2-0-ra győzött Lengyelország ellen, ezzel csoportelsőként jutott tovább az Eb-selejtezők következő körébe.
-
venember83
nagyúr
Lippi mégse vonul vissza?
-
Integra
titán
-
lvnt
őstag
válasz
Szólista #15122 üzenetére
Dzsudzsáknak az idény végén lécelnie kellene onnan. Szvsz bőven kinőtte már az Eredivisie-t. Ebből az eredményből is látszik, hogy nagyon messze van a holland az európai élbajnokságoktól.
Az Arsenal meglepően simán verte a City-t. Végre Bendtner is visszatért. Szép volt ez a nap.
Integra: Persze, tudom én. Az az igazság, hogy ha nem magyarnak születik, már valamelyik nagy bajnokságban lenne stabil kezdő. Szerintem. De természetesen én csak örülök neki, hogy hazánk fia. Főleg, ha végre igazán beindul a válogatottban is. Mostanában látok rá esélyt. Legalább már társai vannak a szép és eredményes játékhoz ott is.
-
Szólista
senior tag
válasz
Szólista #15122 üzenetére
Bocsi
Dzsudzsák
A Feyenoordból kiállitottak egy játékost.A 2.-ik félidöben minden összejött a PSV-nek.
PSV-Feyenoord -
Szólista
senior tag
PSV-Feyenoord 10:0
Kivégzés
Dzsuzsák 2gólt rugott. -
pohár
félisten
gyerünk már Chelsea, kell még egy gól
-
Integra
titán
igen, ennek inkább te örülhetsz mint én, mert a bayern az ősfosjátékkal megúszta és még egy pontott vitt is, én meg morgok, mert legalább hármat vághattunk volna nekik és ez a hiányzó 2 pont azt hiszem még nagyon fog fájni..
na de az ördögi kacaj a részemről is megvan: ma végre előfizettem a műholdas sky-ra, alapcsomag, welt csomag, sport csomag, bundesliga csomag, és egy rakás csatorna hd-ben (főleg a sportok), egy évre, havi 29 júróért, féláras fullos akcióban. lehet útálni, MUAHAHAHAHHAAAAA
-
Integra
titán
háwazeg, örüljön a bayern, hogy megúszta egy lila folttal, mert ezt úgy elbénáztuk...
volt 5-6 olyan helyzetünk.. és persze meglőttük a már szokásosnak mondható és kötelező kapufát is 100%-os helyzeteből..eladott 2 pont volt, nagy kár érte, de mit lehetne erre mondani, mint hogy tipikus hsv..
közben schweinsteiger kispadra küldte rost-ot, lahm meg van nistelrooy-t.. -
presbazsi
tag
"Eldőlt, hogy Székesfehérvár ad otthont november 17-én a Litvánia elleni barátságos mérkőzésnek, amellyel Egervári Sándor szövetségi kapitány labdarúgó-válogatottja lezárja a 2010-es esztendőt."
"Litvánia jelenleg a 48. pozíciót foglalja el a FIFA világranglistáján, négy hellyel lemaradva a magyar válogatottól. A litvánok három mérkőzést játszottak eddig az Európa-bajnoki selejtezősorozat I csoportjában, a cseheket idegenben győzték le 1-0-ra (
), a skótokkal gól nélküli döntetlent játszottak hazai pályán, míg Spanyolországban 3-1-es vereséget szenvedtek."
-
R
senior tag
hsv bay 0:0
-
Integra
titán
ehh, rooney marad a manchesternél, heti 180ezerért.
ez meglepett.ma este pedig hsv-bayern
-
Haart
addikt
DVSC meccset lehet nézni valahol online? Story tv-n kivül?
-
presbazsi
tag
Tegnap elkészült a legfrissebb FIFA világranglista. Magyarország 7 helyet javítva jelenleg a 44. helyen áll. Az EB csoportunkból: 2. Hollandia, 36. Svédország, 78. Moldova, 86. Finnország, 203. San Marino. [link]
-
Integra
titán
válasz
venember83 #15101 üzenetére
ha ez ennyire kemény akkor ok, ráadásul szándékosság szerintem nem volt benne.
na mindegy, bepirult, ez van.
akkor csak pár perc extra hosszabbítást kértem volna, ez a garreth gyerek bevarrta volna a negyediket is!! ugyanoda persze
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- YouTube
- Elektroncsöves Hi-Fi
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 Ti 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RX 7700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Eladó "Upgradelt" MSI Thin GF63 12VF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest