- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Epson nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #15237 üzenetére
tavalyi szezonban..
nem tudom... de ez a motivációhiány-fogalmat se szeretem, megmondom őszintén Neked
mindig ezzel jönnek, és lehet, h hibázok, mert ilyenkor (is) csak magamból tudok kiindulni, de b+ ha én egy világsztár csapat tagja lennék, és meg is nyertem volna előző szezonban mindent, és erre baromi büszke lennék, meg ez meg az, de én nem tudom elképzelni akkor sem egyszerüen, h ne akarjak a következő idényben is (amiért mellesleg tömnek engem, nagy pénzekkel..) úgy játszani, hogy a legtöbbet akarjam nyújtani, hogy odarakjam magam maximálisan.. főleg, egy rangadó alatt, főleg, ahol (most csak a tegnap estét nézem csak, példának) sokezer szurkolóm bíztat ezerrel...
hát, még belegondolni is örület
egyedül eto'o ment oda, és rázta a kezét feléjük, h gyerünk, bíztassanak még, a többiek még ezt sem, mondjuk...
eto, zanetti, lucio, stankovic, meg talán még sneijder. ennyi, akikkben látom most is a tüzet. de ez kevés
nem tudom, ezek a saját gondolataim, lehet, az inter profijai ezt már másképp gondolják ezt az egészet már, hiszen persze, a picsájuk is tele van már pénzzel, biztos (-nak gondolják) a helyük, stbstb...viszont, ha meg tegyük föl, ők mégis motiváltak és akarnak győzni, mennek, hajtanak, akkor viszont máshol van a hiba, mert ez a játék, amit tegnap meg az mult hetekben nyujtottak, ez lófasz
szóval én mégis Benitezre tennék... Gyenge.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Epson nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest