Hirdetés

Aktív témák

• Tibiajax

nagyúr

válasz venember83 #15237 üzenetére

tavalyi szezonban..

nem tudom... de ez a motivációhiány-fogalmat se szeretem, megmondom őszintén Neked
    mindig ezzel jönnek, és lehet, h hibázok, mert ilyenkor (is) csak magamból tudok kiindulni, de b+ ha én egy világsztár csapat tagja lennék, és meg is nyertem volna előző szezonban mindent, és erre baromi büszke lennék, meg ez meg az, de én nem tudom elképzelni akkor sem egyszerüen, h ne akarjak a következő idényben is (amiért mellesleg tömnek engem, nagy pénzekkel..) úgy játszani, hogy a legtöbbet akarjam nyújtani, hogy odarakjam magam maximálisan.. főleg, egy rangadó alatt, főleg, ahol (most csak a tegnap estét nézem csak, példának) sokezer szurkolóm bíztat ezerrel...
    hát, még belegondolni is örület
    egyedül eto'o ment oda, és rázta a kezét feléjük, h gyerünk, bíztassanak még, a többiek még ezt sem, mondjuk...
    eto, zanetti, lucio, stankovic, meg talán még sneijder. ennyi, akikkben látom most is a tüzet. de ez kevés
    nem tudom, ezek a saját gondolataim, lehet, az inter profijai ezt már másképp gondolják ezt az egészet már, hiszen persze, a picsájuk is tele van már pénzzel, biztos (-nak gondolják) a helyük, stbstb...

viszont, ha meg tegyük föl, ők mégis motiváltak és akarnak győzni, mennek, hajtanak, akkor viszont máshol van a hiba, mert ez a játék, amit tegnap meg az mult hetekben nyujtottak, ez lófasz

szóval én mégis Benitezre tennék... Gyenge.

Aktív témák