Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végűl XL-750F lett.. mert nem figyeltem oda rendesen.. Mondtam,hogy BF-et szeretnék.. hozta is a csávó.. asszondja van két szinben.. a láng mintás, meg egy ilyen szürke-fekete kombó..(egész elegáns).. mondom jó.. legyen az utóbbi, az nem olyan kirivó...
Aztán itthon vettem észre a dobozon, hogy ez nem BF, hanem csak F.. nah mindegy.. felhívtam őket.. asszondja kipróbálták anno, ugyanolyan anyagból van a borítása.. háát kicsit kételkedek.. valahol majd megtapizok egy BF-et, ha sikerül.. monduj nem gáz ez se.. az én játékos tudásomhoz bűven elég

Felbontás: ezzel még én is játszadozok.. COD2. egyenlőre úgy néz ki, 1200DPI, és nem is tom játékban mekkora érzékenység fog bejönni..
Az 1600 ugyanezen már túl izgága.. mozgásnál nem rossz.. gyors, de célzásnál már nem annyira.. vagy csak szokni kell..Amúgy egész jó.. nekem is bejön, bár nincs nagy tapasztalatom minőségi egerekkel.
Az előző egerem csak egy sima egyszerű optikai volt..(az is a4tech
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hollow Knight és Silksong
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC - Asus B450 + Ryzen 5600x + 32GB DDR4 + Sapphire Radeon 6700 XT NITRO+ (SOK GARI)
- Nintendo Switch 2
- piaggio vespa et4 ( papírok nékül )
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2.6 GHz / 32 GB RAM / 512 GB SSD / Radeon Pro 560X 4 GB
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)