- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végűl XL-750F lett.. mert nem figyeltem oda rendesen.. Mondtam,hogy BF-et szeretnék.. hozta is a csávó.. asszondja van két szinben.. a láng mintás, meg egy ilyen szürke-fekete kombó..(egész elegáns).. mondom jó.. legyen az utóbbi, az nem olyan kirivó...
Aztán itthon vettem észre a dobozon, hogy ez nem BF, hanem csak F.. nah mindegy.. felhívtam őket.. asszondja kipróbálták anno, ugyanolyan anyagból van a borítása.. háát kicsit kételkedek.. valahol majd megtapizok egy BF-et, ha sikerül.. monduj nem gáz ez se.. az én játékos tudásomhoz bűven elég
Felbontás: ezzel még én is játszadozok.. COD2. egyenlőre úgy néz ki, 1200DPI, és nem is tom játékban mekkora érzékenység fog bejönni..
Az 1600 ugyanezen már túl izgága.. mozgásnál nem rossz.. gyors, de célzásnál már nem annyira.. vagy csak szokni kell..Amúgy egész jó.. nekem is bejön, bár nincs nagy tapasztalatom minőségi egerekkel.
Az előző egerem csak egy sima egyszerű optikai volt..(az is a4tech)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest