Új hozzászólás Aktív témák
-
wrn
csendes tag
Szasztok arcok. Talán lerágtátok már a csontot az USB rate dologról X7 sorozat szintjén, de én mégis visszahoznám. Nemrég vettem meg az X750F-em, nagyon királyságos, pontos, gyors, stbbis, csak a fránya 8ms - 125hz - nem akar feljebb menni semmmmilyen behatásra. Ez pedig nem jó, mert csúnyán észrevehető a játékokban.
Írtam az a4tech-nek, de akkor még nem vágtam az USB problémát így csak szaggatásra panaszkodtam. Pár óra múlva válaszoltak (!!!) és nyomta a George, hogy biztos rosszul raktam fel a driver-t blabla. Jah, lehet hülye vagyok.
Majd kutattam és kiderült a mouserate, mouserate switcher, stb progikkal (usbport.sys), hogy nem megy 125 fölé, viszont alá igen. Tehát a patch-ek működnek, csak valami leszabályoz hardweresen szerintem. Leírtam a gondot megint George-nak, azóta semmi gyors válasz nem jött.
Valaki mondjon már nekem jó hírt. ''Igen meg lehet oldani, így és így...''
Hála és csá
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest