- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrn
csendes tag
Szasztok arcok. Talán lerágtátok már a csontot az USB rate dologról X7 sorozat szintjén, de én mégis visszahoznám. Nemrég vettem meg az X750F-em, nagyon királyságos, pontos, gyors, stbbis, csak a fránya 8ms - 125hz - nem akar feljebb menni semmmmilyen behatásra. Ez pedig nem jó, mert csúnyán észrevehető a játékokban.
Írtam az a4tech-nek, de akkor még nem vágtam az USB problémát így csak szaggatásra panaszkodtam. Pár óra múlva válaszoltak (!!!) és nyomta a George, hogy biztos rosszul raktam fel a driver-t blabla. Jah, lehet hülye vagyok.
Majd kutattam és kiderült a mouserate, mouserate switcher, stb progikkal (usbport.sys), hogy nem megy 125 fölé, viszont alá igen. Tehát a patch-ek működnek, csak valami leszabályoz hardweresen szerintem. Leírtam a gondot megint George-nak, azóta semmi gyors válasz nem jött.
Valaki mondjon már nekem jó hírt. ''Igen meg lehet oldani, így és így...''
Hála és csá
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest