Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Na, most, hogy megjött a garanciális cseretermék már lemerem írni (ez a fránya babona):
Szal a Sharkoon FireGlider (közismertebb nevén A4tech XL-740K) egerem két hét után meghalt, szó szerint, semmi életjel, gép se látta már. Vissza is küldtem az iPonba, tulajdonképpen egyből rámondták, hogy kapok egy másikat, de kérésemre levásárolhattam és így örökre megszabadultam attól a förmedvénytől! Hipp-hipp-HURRÁÁ!!Amíg az A4tech nem jön ki vmi új, jófajta egérrel, addig nem veszek tőlük semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest