- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
én pont úgy csináltam, hogy belőttem gépet max procira, sajna le kellett osztani, mert 500as hardcore ramok nem bírták 540 felett nagyon, s. szinkronban így még -250 mhzen volt proci.
szal leosztottam memet, + levettem szorzót procin, fel FSB 320ra, így a proci a végét járja, és a mem is elérte leosztva a kb. vég MHZet.
Eddig auto-n hagytam időzítést, magától asszem valami 3-4-4-7et lőtt be.
először le 2.5re, majd így folyamatosan: 2.5-3-3-5re (vagy 6ra, de asszem 5). (amíg indul a gép, de sose akadt meg).
Mivel úgy gondoltam ez elméletileg eléggé jó időzítés, nem mentem lejjebb)
nálam ennyi volt... Ha lenne 600as DDRem, akkor tudnám syncronban futtatni 9es szorzón procival , és úgy hajtani, de így muszáj volt leosztani...
Szal 600as DDR ramot veszek szivesen de az szerintem nagyon nagyon sokba lenne.
ezeket a ramokat 15k/512ért vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest