Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Én sem vitázni akartam.
Csak nem leszólni, mert még mindig erősebb, ugyan akkora fogyi mellett. Az AMD a csúcskategóriába 2 GPU-s kártyákat csinál, amivel nincs is probléma, mivel árban és fogyiban is ugyan ott van. Ezt kellene tudomásul venni már.
Az NV is csinálna multi gpu-s megoldást, de ők maximum a GTX560-as GPU -val tudnák megoldani. Itt nem 2GPU vs. 1GPU van, hanem VGA vs. VGA. 
Én már jó ideje 2GPU -val nyomom, nem látom hátrányát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC 3 év garanciával
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- ASUS ROG-ASTRAL-LC-RTX5090-O32G-GAMING
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak nem leszólni, mert még mindig erősebb, ugyan akkora fogyi mellett. Az AMD a csúcskategóriába 2 GPU-s kártyákat csinál, amivel nincs is probléma, mivel árban és fogyiban is ugyan ott van. Ezt kellene tudomásul venni már.
Az NV is csinálna multi gpu-s megoldást, de ők maximum a GTX560-as GPU -val tudnák megoldani. Itt nem 2GPU vs. 1GPU van, hanem VGA vs. VGA.