Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
joshua7
üzenetére
Nos, a tesztet egy olyan windowson futtattam, ami egy másik gépből lett átrakva(időhiány miatt). A teszt során kb 5ször hibával állt meg a teszt(ati vga driver nem válszolt majd helyreállt), aztán egyszer sikeresen lefutott, és ezt az eredményt dobta(meg is örültem, elmentettem, aztán felraktam ide). Természetesen nem vagyok olyan hülye hogy miután ennyi időt itt töltöttem a ph-n, hackelem az eredményeket. Egyébként a gpu-z is bugzott, és sokminden más is, voltak ott gondok rendesen, csak mivel kezeim közé került egy i7, ezértkaptam az alkalmon és teszteltem. Ha kell tudok küldeni képet a konfiogról, és egy ph-s kollégától vettem, szóval ő is tudja bizonyítani, hogy valóban van/volt i7-em.
Subaruwrc:
Az hogy miért ilyen eredények jöttek ki, azt nem tudom, nem is foglalkoztam vele, örültem, hogy egy viszonylag magas pontszámot dobott, és versenyképes a többi eredmény között.
Ha jól tudom, akkor i5 esetében az uncore fix(szóval nem lehet állítani a szorzót.), az x58a-ud5-ben amiben teszteltem, lehet állítani az uncore szorzóját ha jól emlékszem 12x és 42x között. Azért ennyi az órajel szerintem, mert mivel először tuningoltam i7-et, próbáltam az i5höz hasonlóan belőni.Ha az eredmény ebben a formában nem felel meg, mert bugos, akkor természetesen ha lesz rá ismét alkalmam, akkor újrafuttatom, friss oprendszer mellett és linkelem az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Tudományos Pandémia Klub
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest