-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Update: 7028
E8200@4056Mhz MSI 8800Ultra HD OC.If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Update: 7082
E8200@4080Mhz MSI 8800Ultra HD OC.If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz TomBoy1986 #1350 üzenetére
Ha nem performance mod van, nincs vegosszeg. (csak kulon a GPU es CPU score)
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
A 8-as szeriat meg "veletlenul" kifelejtettek...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
Brumi˘, ki lehetne boviteni a listat egy Ageia PhysX / Geforce PhysX oszloppal?
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
Hany kapuval szamol a 2-es CPU test-ben Geforce PhysX-el? (mondjuk dual core es quad procival)
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz deicide #1494 üzenetére
Ageia kartyaval, szamol a CPU es a PhysX gyorsito is, az NV-s Geforce PhysX al pedig csak a VGA. Nincs semmi emulalas. (readme-ben valahol le van irva, hogy a tesztek mire alapulnak)
Valaki tudna adni egy valaszt a par hsz-al elobbi kerdesemre? Sajna nem tudom kiprobalni a Geforce PhysX-ot de kivancsi vagyok hany kapuval szamol igy a VGA...
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz PowerBuldog #1508 üzenetére
Koszi a valaszt.
Mar csak az nem vilagos, hogy miert nincs erdembeli elteres egy quad es egy dual core kozott a CPU Test2 ben. (feltetelezve, hogy quad-al 7kapuval szamol). p87 CPU test2 eredmenye E6750@3800 132.32 steps/s, DeSanto Q6600@3440 CPU test2 131.66 steps/s, viszont kozel 50%-os elteres van egy Q6600 es E8200 kozott, a quad javara annak ellenere hogy joval kisebb orajelen jart. (Geforce PhysX nelkul, szinten ket eredmenyt neztem a listabol: P6491, P5989)
Atnyalazva ezt is, mar vilagos, hogy a Geforce PhysX nem veszi at a szamitasokat a CPU-tol (legalabbis Vantage-ben), hanem csak pluszba szamol 3kaput... De akkor mi van a dual core es quad CPU test2 eredmenyekkel?
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz TomBoy1986 #1510 üzenetére
Igen, azokrol.
(amit linkeltel, ott 4kapu van)If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz TomBoy1986 #1513 üzenetére
Igen, de az NV ugy harangozta be a Geforce PhysX-et, hogy majd teljesen atveszi a CPU-tol a fizikai szamitasokat. Azert is kerdeztem, hogy az uj NV driverrel hany kapu van a 2es test-ben dual es quad procival, mert ez a resze nem volt vilagos szamomra. De nezd meg a kepet, hogy volt eredetileg.
Ezt az egesz NV-s driver sz@rsagot atultettek a Vantage-be, gyakorlati haszna semmi. A GPU score-ban pedig egyaltalan nem latszik pedig a fenti link szerint, ott is kene..."The utilization of the AGEIA PPU can be switched off and the result will still be approved as a default result. GPU physics performance will not be a part of this test as GPU physics capabilities are tested in GT1 and GT2."
Szoval a "GPU physics capabilities" semmit sem valtozott a Geforce PhysX turboval? Gyonyoru...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Regebben en is felvetettem ezt a dolgot, akkor Brumi˘ helyrepakolt, hogy jol van ez igy...
Amugy kivancsi vagyok az OC team-ekre... Eddig nem volt erosseguk a VGA tuning, CPU-ra gyurni meg nem nagy kunszt... (nem kell komolyan venni, csak vicceltem)
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz Laraxior #1722 üzenetére
Pedig egy Ultratol nagyon szep eredmeny. Foleg ha a VGA alapon volt. Ennyit javult volna a driver? Nezd meg a listan VinoRosso eredmenyet a quad + GTX-el vagy az en G80U-s eredmenyem.
Na jo, az a "nagy javulas" max 1-2 FPS plusz lehet, de legalabb javult...[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
Egy kis javitas: P6827 E2180@3.2Ghz HIS HD4850 Catalyst 8.8 Beta. A GPU-Z rosszul irta ki a mukodesi frekvenciakat. (700/2100)
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
Rantottam egy keveset a procin de sajnos 3.7-en trottlingolt a CPU tesztekben s vissza kellett vegyek a feszbol. (pedig a hofokok rendben voltak, borda kezratetelre alig langyos. WTF )
P6969 E2180@3.5Ghz HIS HD4850 (700/2150)
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
válasz Barett 50cal #1830 üzenetére
Kar nyaggatni Brumi˘-t . Ha lesz ra ideje, szerintem update-el. (tobb eredmenyed is volt egy nap alatt. No offence, de en sem frissitenem a listat percenkent...
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz Barett 50cal #1832 üzenetére
Ezt oltasnak szantad? Jobb ha most lekattansz rolam me morcos vagyok... Inkabb rakj fel egy uj eredmenyt.
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
válasz SzlobiG #1881 üzenetére
Ha a magas orajel plusz FPS-eket tudna kipreselni a GX2 SLI-bol, akkor elhuzhat rendesen. (Bar ketlem, mert az Ultran a GPU score-on alig javitott, hogy az E8200 3Ghz vagy 4Ghz-en ment). Ahogy lattam, a VGA tuning nyom legtobbet az eredmenyen. Persze illik az izmos proci is, nem vitas...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz Szabi790612 #1900 üzenetére
A multi GPU-s listan keresgeld magad.
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz janos666 #1902 üzenetére
Fenéket ugyanaz. Hany kapu van igy a 2-es CPU tesztben?
S fizikat szamolna a jatektesztekben? A Vantage leirasban ott van, hogy csak a CPU szamolja a fizikat PhysX-es driverekkel is. (fuggetlenul attol, hogy ki-be van kapcsolva) Az Ageia gyorsito sem szamol a jatek tesztekben.If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest