Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
Üdv. all!
Rég jártam erre, idő hiányába. Ma volt egy kis időm meglesni mit is tud a masinám.
Az eredmény: Q8400@3,8 + Sapphire 5830 Xtreme @ 970/5200A prociba még lenne, de a laptól már ez a 475-ös fsb is szép szerintem.
-
Brumi˘
addikt
Kis újítás az oldalon:
- Hall of Fame kategória, ahová a tuning kategóriák legjobbjai kerülnek.
(még üres lista, de joshua7 majd tesz elenne)- A feltételek fülön, ha joshua7 nevére kattintotok akkor egy listában látható lesz
az összes eredménye. (ez a lista sem teljes még)Úgy néz ki a 3DMark 2011-es oldalt is mi (főleg joshua7) fogjuk csinálni, hamarosan neki állok majd az alapjának.
-
Brumi˘
addikt
Kis változás a lista szerkezetébe:
- 1 GPU tuning részlegen új 1. kategória, HD69xx és GTX580 kártyáknak
- Multi GPU tuning részlegen külön lettek szedve a 2 és több (3/4) GPU-s listákHa valami eredmény rossz helyen van vagy valahol hiba van továbbra is joshua7-et keressétek!
-
Brumi˘
addikt
Új proc, új alap eredmény: q8400 + inno 8800gt oc
-
Brumi˘
addikt
válasz
lorcsi4
üzenetére
Akkor még egy olyat is légyszi amin cpu-z memó fül is van. Amúgy a feltételeket a felkerüléshez itt megtalálod.
-
Brumi˘
addikt
Bekerült az 1. hsz-be az új oldal címe.
-
Brumi˘
addikt
Az oldal elköltözött! Új címe:
-
Brumi˘
addikt
válasz
ShadowLord
üzenetére
Physix off és akár mehet is majd a listára.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Lambswool
üzenetére
Lehet kicsit nyers voltam, de ilyen vagyok. A topicba ha rákeresel megtalálod a hosszabb eszmefuttatásokat, még akkorról amikor elkezdődött a physix láz. Én akkor viszonylag sokat foglalkoztam vele és tapasztalatból (sok sok teszt) tudom hogy kb szart se számít ha csak 1 kártya van a gépbe, kivéve vantage-ba ahol megrúgja a cpu scoret. Annak idején körbenéztünk külföldi listákon is és mindenhol így megy szal itt is így fog. Persze van ráció abban is amit te írsz, de ez a lista arra lett kitalálva, hogy legyen egy kb képünk melyik kártya milyen teljesítményt nyújt más és más gépekbe.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Lambswool
üzenetére
Akkor próbáljuk még 1x. Nem elfogadott az physix használata mert fals eredményt ad. Nem a videokari tényleges teljesítményéről kapsz képet. Szerintem ez elégé nyilvánvaló hogy physix-től nem lesz gyorsabb egy játék sem annyival mint amennyit vantage a hatalmas cpu score növekedés miatt hozzátesz. Szal nem lesz physix engedélyezett amíg én döntök a lista sorsáról. (és ez így lesz még egy jó darabig)

-
Brumi˘
addikt
válasz
rayman2006
üzenetére
A cpu score lehetetlen, még physixel is (simán elírtad szerintem). Am a végére kapott pontszám jónak tűnik. De az aláírásomba ott a lista linkje ott nézelődhetsz még.
-
Brumi˘
addikt
válasz
antisocial
üzenetére
A listára kerüléshez ezeknek 1 képen kéne szerepelni. (és nem úgy hogy összevágod ezt a két képet)
-
Brumi˘
addikt
Na mostmár tényleg jo lenne ha befejeznéd. A neked kellő topic meg itt van...
-
Brumi˘
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
Lehet hülyeséget beszélek, de ha aktiválja a 4 magot akkor a proc neve egyből x4 b50 lesz, ilyen proc meg nem létezik tudtommal. Szal ezt a trükközést már kapásból ki lehet szúrni. Az x3-asok 4magosítását nem vágom, de szerintem ott is ilyesmi lehet a téma.
Ha mutatsz ezen a listán 1 alap eredményt is 7900gs-sel amin +4 pixel shader be van kapcsolva és teszem is fel a mókolt 4 magosokat.
-
Brumi˘
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Tök jó eredmény, csak a listára nem fogsz vele kerülni.

-
Brumi˘
addikt
A vantage lista visszakerül a jól megszokott kerégvágásba, a többi 3dmarkról leveszem a kezem...
-
Brumi˘
addikt
Minden lista felkerült és elérhető egyenlőre a vantagetoplista.extra.hu címen.
-
Brumi˘
addikt
A lista állapotát és alakulását ebben a topikban követhetitek nyomon, észrevételeket is oda várom.
-
Brumi˘
addikt
A vantagetoplista.extra.hu oldal a mai nappal mint vantage toplista megszűnik. A tárhelyen egyenlőre egy beta állapotú phtoplista lesz fent. Amint meglesz a .hu-s domain ez a lista törölve lesz és ott fogtok mindent megtalálni. Addig kis türelmetek és megértésetek kérem.
-
Brumi˘
addikt
Egy újabb alap eredmény, ez esetben egy Sapphire HD4850. (most nem teszem fel magam mert nem érek rá
)Hova lett a listáról a 4830-as eredményem?

-
Brumi˘
addikt
Egy kis alaporajeles HD4830 eredmény. Fel is tettem magam.

-
Brumi˘
addikt
Micro update:
Javitottam az 1 gpu/1. kategoria 2. helyét, mert dupla magasságú volt a sor. Ha van még valami ilyesfajta hiba szóljatok és megheggesztem azt is. A hibákat most kivételesen privátba kérem.

-
Brumi˘
addikt
Elnézést mindenkitől, hogy egy ideje nem volt frissítés, de nincs időm rá mostanába.
Az oldal frissítését megosztom Subaruwrc kollégával, és a továbbiakban ketten fogjuk tovább csinálni, remélhetőleg nagyobb ráéréssel. -
Brumi˘
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Simán meglehet a 970mhz-es mag órajel. Csak 2 dolog kell hozzá: szárazjég/ln2 + vmod. Gondolom ilyen 1,6V+-szal érték el, ami nem művészet, csupán pénz kérdése. A te karindnak is tudsz egy kis pluszt adni vmoddal, ha érdekel pontosan mit hova akkor dobj meg egy privivel és segítek.
-
Brumi˘
addikt
Update: (#3176-#3344)
TomBoy1986 (3870, 4830)
Nikkel10: képfeltöltés.hu miatt most kimaradsz
Barney™ (GTX 295)
BR4D (9800GTX, GTX 285)
butcher eu (4870)
beteg (GTX 295 SLI)
hakos1987 (4870)
Kötelező (4850, 8800GT)
B4l!nt (8800GTX)
audi100td (8800GT)
Dark KillerX: képfeltöltés.hu miatt most kimaradsz
Zsubi (9600GT, 9800GT)
Foglalt név (3850, 8800GTS): 8800GTS gyártóját írd majd meg légyszi! (kivételesen jöhet privibe is)
Vitus (3870x2)
tzsolesz: képfeltöltés.hu miatt most kimaradsz
jucye (9800GT)
Mi5i (4830)
Erdei88 (GTX 260): a kártya gyártóját írd majd meg légyszi! (kivételesen jöhet privibe is)
mephi666 (9600GT)
Aggregátor (4670)
Killer man (2600XT)
gamekiller01 (4870x2) a kártya gyártóját írd majd meg légyszi! (kivételesen jöhet privibe is)Egyszuszra most ennyi. Majd holnap beteszem még a maradékot.
-
Brumi˘
addikt
Sry srácok, de suliba sok a szar. Sajna nekünk nincs vizsga szünet de a félévi szivatás megy, és van dolgom bőven. Ha lesz időm akkor nekiállok. Addig türelem.

-
Brumi˘
addikt
Update hétvégén lesz ha minden okés, mert az asztali gépembe nincs proci. 14"-on meg nem az igazi weblapot szerkeszteni.
-
Brumi˘
addikt
Update:
Seikai: VGA gyártója???
tzsolesz
BR4D
Kötelező
Dark KillerX
Dózer
Cickánykoma
diablo1984: a kép ebben a formában (nem látszanak a vidkari órajelei) nem lista képes.
Aggregátor: sokszor elmondtam már türelmetlenkedéssel nem sokra mentek...
sniper elite
gyiku
Arkar
Achill3uS
Terentius
NFree: még jó hogy befrissítettem mielőtt feltöltöttem, így már az új eredményed ment fel.
-
Brumi˘
addikt
Update:
Tibord
subaruwrc
Zsubi
joshua7 -
Brumi˘
addikt
válasz
Szabi790612
üzenetére
Milyen memória 6gb? Mert a táblázatba a videokarik memója van. Az meg tudtommal 2x4870x2 esetén 2x2gb. De szóljatok rám ha tévedek.

-
Brumi˘
addikt
Update:
Zsubi
Lauda
Szabi790612
ityam1. hsz-t majd megírom és a feltételeket is frissítem az oldalon.
-
Brumi˘
addikt
Update:
Zsubi ×2
Havajava
Lauda
sniper elite
joshua7 x2@ityam, Szabi790612: az eredményeitek nem tudtam felrakni mert a kepfeltolto.hu se szeret engem.

Közérdekű: A magyar képfeltöltő oldalak sokszor nem műxenek, ezért kérnék mindenkit hogy az imageshack.us oldalt vegye igénybe ha meg kívánja velünk osztani az eredményeit.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Szabi790612
üzenetére
Reklamálni meg máshol kellene...
Már sokszor elmondtam hogy ha van időm csinálom. Lehetőség nem szolgáltatás... 
-
Brumi˘
addikt
Update
DeSanto
Zsubi
Dózer
booz
Bugyibuci
pengegyerek
joshua7És egy nagy kérés a végére: A képfeltöltés.hu-t kéretik hanyagolni, mert már nem sokáig bírom cérnával hogy fél órákat várok mire bejön a kép...
-
Brumi˘
addikt
Update:
beteg
GjonRambó
Brumi˘ -
Brumi˘
addikt
Megnyöszörgettem még egy kicsit a rendszerem, de sajna nem lett az enyém az 1. hely a 2. kategóriába. 9213 pötty.
-
Brumi˘
addikt
Update:
aya
Laraxior
ityam
Cosmic Gate
No Mad
GjonRambó
redXIII
Brumi˘ -
Brumi˘
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
MSI karik alapon nem annyira tuningosak. Enyém se ment mod nélkül 655 főle...
Kapott egy kis hűvös szellőt az ultra. És egész jót alakított.
9157 pötty. 
-
Brumi˘
addikt
válasz
pengegyerek
üzenetére
Hol nincs tuningos toplista? Szemecskét tessék kinyitni, csipát kitörölni és egyből látni fogod... -
Brumi˘
addikt
Update:
AtG
Cosmic Gate (×2
)
s-men
ImI87
Pipapapi
schwartz
batnor
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(link az 1. hsz.-be vagy az aláírásomba)

Látom mégis elfogadták az eist-es screent.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mekkora blama, kötekszem, majd én is leírom rosszul.
Hol nincs tuningos toplista? Szemecskét tessék kinyitni, csipát kitörölni és egyből látni fogod...