Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Megvan az az eredmény aminél feljebb nem akarok menni. Óvatos duhaj vagyok, a max. tuning sosem érdekelt. A Procit is megránthattam volna 3840-re, de nem akartam. Ez a 10730p is úgy gondolom fémjlezi a 260-as széria erejét, de leginkább a BFG-nél végeztek jó munkát.
Bírta volna tovább is, mert csak 75% ventifordulatig toltam, és itt is max. load 65 fokos volt a GPU a tesztek alatt. Mindenképp olyan eredménnyel akartam képviseltetni magam ami lehetőség szerint a mindennapokban is használható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bírta volna tovább is, mert csak 75% ventifordulatig toltam, és itt is max. load 65 fokos volt a GPU a tesztek alatt. Mindenképp olyan eredménnyel akartam képviseltetni magam ami lehetőség szerint a mindennapokban is használható lenne.