Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
Nem kimondottan a V apropójából értettem, hanem úgy zusammen.
Tapasztaltabakkal nem szoktam vitába szállni, pusztán a gyakorlat mondatja velem. Szomszéd alapórajeles 4770k-ja mellett volt vagy féltucatszor tesztelve a 280x, nem láttam semmit olyasmit ami a 32k-s procinál akár 5k-val többet megérne.

Firestrike benchekben is ugyan azt hozza mint a húzott i5-ökkel, persze amikor az AMD/FX joggal le van szólva a témában, az leginkább a minimum fps értékek miatt van. Megint más kérdés, hogy ugye a játékidő talán ha huszadában találkozik az ember a min fps jelenséggel.Sok topicban/ottani benchekben ami világít, hogy a 780/290 magassága az, ahol látványosan "nem hajcsa" ki.
Amennyiben nem durrantanak valami nagyot AMD-ék APU vonalon a köv. 1-2 évben, magam is kékülni fogok.
Remélhetőleg a kupakolós kabaré addigra megszűnik.Kössz a frissítést btw!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélhetőleg a kupakolós kabaré addigra megszűnik.