Hirdetés
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Billentyűzet gondom van
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
üzenetére
tipp, az oszlopok között is lehetne minden második más színű árnyalat, mert sok helyen összefolynak az oszlopban lévő szövegek, ezt meg lehet spékelni a korábban említett középre-rendezéssel..

név-oszlop lehet lehet keskenyebb, ezen spórolt helyet más oszlopnak oda lehetne adni..
-
helkis
veterán
válasz
üzenetére
alakul!

esetleg középre lehetne rendezni minden oszlop adatát, sok helyen eléggé összefolynak a dolgok..

illetve kéne egy "to do list" mármint hogy miket szeretnél megcsinálni..

hátha tudunk még hozzátenni..
valamint ha lehet ötletelni, akkor felhasználóra, kártyára, procira jó lenne szűrni/rendezni a listákat..

-
-
joshua7
veterán
válasz
üzenetére
Föltoltam pár eredményt, az egyiknél viszont elírtam a driververziót. Majd javítsd ki pls 9.10-re.

Na, most látom, a 8800 Ultrá-hoz meg berakta a GS GLH-jét. Oda a fölső kellene.
Illetve a HD4850 06 tuning listából a 17150-es eredmény törölhető, mivel a 17640-es frissítés. -
kriszbon
őstag
válasz
üzenetére
He na most felment, nem tudom hogy előtte miért nem ment fel, mert minden úgy volt ahogy írtad, kivéve a Ph-s üzenet száma elé tett jel nem (#) ezt mos lehagytam.

Hmm lehet hogy ez végett nem ment fel előtte, vagy még mást sem csináltam akkor jól.

Ja a driver verzió meg lemaradt hogy 10.3-as de mindegy mert a képen rajt van. -
helkis
veterán
válasz
üzenetére
szvsz kéne egy gyűjtő oldal az új/régi linkeknek (ne a szabályzatból kelljen kihámozni, esetleg aláírásba is betehető..), vagy ha még van hely, akkor a toplista kezdőoldalára be lehetne rakni..
nyugodtan üzenőfalazhatsz, legalább lesz infó, ha valakinek nem stimmel valami, pár szót írhatnál a jelenlegi rendről, listábakerülésről, milyen átalakítások mentek végbe, mire lehet még számítani, stb..

esetleg a listafeltöltési oldalt lehetne ph-közeli szinekkel hangulatosabbá tenni

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Billentyűzet gondom van
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Assetto Corsa Rally
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

egy próbaverziót fent hagyhatnál, aztán ha nem jobb akkor mehet majd egy másik path-ban valami jobb..