Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Rover623
üzenetére
Rendben...tudom, hogy én csesztem el, hiszen sok eredményt még én rögzítettem be így...

De fenntartom: nem korrektek azok az "alapórajeles" LGA1366 eredmények, amelyek 50%-os QPI tuning mellett születtek...
P.S.:
Ha a helyzet nem változik, kérem a lista szerkesztőit, hogy a nevemre való hivatkozásokat távolítsák el az oldalról...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rover623
üzenetére
Ha nem érdekel az orb minek vezeted a listát ? ez nem orb..
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Rover623
üzenetére
Szia rover
Érdekelne egy eredmény: [link] csak az a gond vele hogy xp és 4gpu...és mégis bent van egy listában.[link]
Lehet elcsúszott a szemed felette.Tudom van hogy gpu-z kijelzi xp alatt a 4gpu-t, ha 2 megy csak.
De 2db 7950gt se toll ennyit. futuremark kereső -
-
balazs_t
tag
-
pappen
tag
válasz
Rover623
üzenetére
Szia!
A listák processzorok szerinti szétválogatása szerintem is felesleges.
Azt viszont meg lehetne oldani, hogy a listákat VGA és CPU típusok szerint lehessen szűrni? Szerintem így jobban összehasonlíthatóak lennének az eredmények, mivel listán belül vannak pl. gt, gtx stb. VGA-k és Intel, AMD 1 és több magos CPU-k is.Üdv.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Rover623
üzenetére
MERTHOGY A TÍZPRÓBA ÖSSZETETT VERSENYSZÁM...
Akárcsak a 3DMark, ahol legalább 2 fontos szempont (CPU+VGA) is van!!
Najó van még pár kisebb is 
mert szüksége van rá a kártyának és a rendszeren futtatott játékoknak.
Én ezt nem állítanám
Szerintem aki játékra most 4 magot vesz, azt már akkor át******ták amikor kijött a boltból 
Ráadásul aki ilyen konfigot vesz, nagyobb eséllyel vesz alá komoly, tuningolható alaplapot, jobb hűtést...
Szüksége is lesz rá, mert 4 mag fűt, nem 1-2.
-
törölt tag
válasz
Rover623
üzenetére
"szitu nagyjából olyan, mintha a tízpróbázók közé bekeveredne néhány "normál" sprinter, vagy nehézatléta és miután alulmaradtak a versenyben, elkezdenének reklamálni: hogy lehet hogy nem ők az elsők, pedig ők gyorsabban futottak, nagyobbat dobtak mint a dobogósok?
Hát úgy, hogy a gyorsan futó csóka valszeg ráejtette a lábára golyót és hasbaszúrta magát a gerellyel, a nehézatléta pedig lerombolta a gátakat és eltörte a rúdugráshoz használt rudat."
ROTFL
Engedd meg, hogy felhasználhassam ezen szövegedet, mert ez valami fenomenális. És pontosan lényegretörő

-
Stalker-2572
veterán
válasz
Rover623
üzenetére
1. Most a pontok alapján van valahogy összeállítva. G80 és G92 pl össze van mosva

2. "kötelező GPU-Z kép"
3. cache nem szól bele a pontszámba, viszont a stepping beleszólhat a tuningba. Legalább látnánk, hogy milyen steppingű/reviziójú cuccok után érdemes kutatni.Nem hiszem, hogy ez nagy bonyodalmat jelentene, csak ötlet volt, hogy hova lehetne még fejlődni

-
prmcsk
addikt
válasz
Rover623
üzenetére
Bocs az újabb hsz.-ért, de lejárt az idő....
3DMark05 = tuningeredmény...A 3DMark06-os tesztnél is ugyanennyin ment a ram....
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Rover623
üzenetére
én és over csak kivitelezői kisegitők vagyunk

Bio és Muréna csinálta a frissitést, de valamilyen oknál fogva eltüntek (biztos megvan rá az okuk) és már nem csinálják, ne nekünk tegyél szemrehányást, én megmondtam h nincs rá időm 1 hónap után, én spec az aktuális pass-okat se tudom. de azzal kéne megbeszélni aki elvállalta és most fel van szivódva, hogy mi lesz a lista jövője. btw rendes tőled h még igy is folytatod
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- ASUS Zenbook 14 Flip UN5401QA / 2.8K OLED / Ryzen 7 5800H / Radeon Vega 8 / 16GB RAM / 1TB SSD
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

további kitartó munkát a toplista szerkesztéshez... 

értem .... végülis mindegy, jó az ott

Na megy egy PÜ
Gondolkozz el ezen egy kicsit 
Najó van még pár kisebb is 

A jövőhéten már lehet h a másik G92vel jelentkezem