Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvagyok
senior tag
-
g.papp
csendes újonc
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, és megtetszett az LG 43LH570V smart tv.
Általános elvárásaim vannak, tv/film nézés 43" körüli méretben.Szeretném kikérni a véleményeteket, ez ~120.000Ft körüli áron jó vételnek számít-e, illetve mit ajánlanátok.
Próbálkoztam az "LG LCD és LED TV-k" topicban, de sajnos nem érkezett válasz az ott feltett kérdésemre[ Szerkesztve ]
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok!32"-os Televízió vásárlása előtt vagyok Majd a UPC Műholdas adását valamint az "ASTRA" szabadon fogható adásait szeretném rajta nézni valamint DVD lejátszót.Milyen Televíziós készüléket javasoltok?Nézegettem a "GABA" valamint a "NAVON" termékeit is.Az ár szállítással együtt 75000 Ft.Laci.
[ Szerkesztve ]
Soha többé ...
-
tibyke
tag
sziasztok,
nagyjabol visszaolvastam ezt + a sony + az LG topikot, igy kicsit kepbe kerultem, de azert egy kis segitseget szeretnek.
eddigi 40"-es (LE40C650) samsung tv-t tervezem lecserelni valami kozep/felso kategorias, 43"-es (ennyi a max. hely), sikkepernyos FHD/UHD keszulekre. a tavolsag, ahonnan neznem, max. 3m, inkabb 2.5.
eloszor az LG 43UH668V-t neztem (a magic remote miatt, MM only), ami meg szoba johetne: sony androidos XE8005/XE8305/W755C/W855C, illetve valami 6-7 szerias samsung.
ki mit javasol? szeretnem az esszeruseg keretein belul kimaxolni a 43"-es meretet.
amire foleg hasznalnam: iptv, xbox, filmek.koszi, ha segitetek a dontesben.
t
-
savoo
addikt
válasz {MET}Con13 #35987 üzenetére
A 630 nem való játékra a magas input lagja miatt.
-
HKorn
veterán
válasz CosmoBacsika #35992 üzenetére
Ha találsz egy jót olcsón nekem is szólj, mert pont ilyet keresek én is
Amúgy én nagyjából a LG vonalra jutottam ki 55LH630V és 55UH605V a jelenlegi kiszemeltem.
Run&Ride
-
CosmoBacsika
tag
Sziasztok!
Egy ajánlást kérnék.
Jelenleg egy 37LG5000-est hajtok, de lassan csereérett lesz.
Akkoriban úgy voltam vele, hogy már a 37 col is nagy, de rá kellett jönnöm, hogy a következő tévém ziher, hogy 55-60 colos lesz.Ebben a méretben tudtok ajánlani?
Gyártó mindegy.
FHD, de inkább 4K (hosszú távra (8 év, a mostani is ennyi idős) már nem érzem szerencsésnek az FHD-t)
3D nem kell.
Smart jöhet.
Főleg TV, alkalmanként játék.
Inkább alsó árkategória.köszi
-
amadeus11
senior tag
válasz {MET}Con13 #35987 üzenetére
Ha neked az a Pana nem felel meg a Samsung se fog. 4K tévén akarsz full hd adásokat nézni és azt hiszed attól szebb lesz a kép, mert a tv 4k felbontást tud? Hát pont hogy rosszabb lesz. SD-t meg ne is akarj rajta nézni, a legtöbb full HD-én is büntet. Játékra akarsz 4k tévét? Gondolom akkor a százezres videó kártyát már beszerezted. 180 ezerért jelenleg nincs jobb tévé annál a Panánál. Barátkozz meg vele!
There is a star
-
Whitealert
tag
Sziasztok!
32"-os TV-t szeretnék vásárolni. Hálószobai használatra lenne, így sokat lenne sötétben nézve. Ezért inkább VA panelesben gondolkodom. Ha jól emlékszem a samsung készülékekben VA, az LG-ben IPS panel van. Azt IPS-sel az a gondom, hogy nagyon gyenge a feketéje.
Erre gondoltam:
UE32K5100
LG tartalékterv:
32LH530VAz lenne a kérdésem, hogy meg tud-e erősíteni valaki benne, hogy ilyen felhasználásra megfelelő-e ez a tv? Esetleg valami alternatíva? (visszaolvasva pár oldalt nem találtam mást.)
-
HKorn
veterán
LG tv-k esetében nekem most nem egyértelmű, hogy a direct led, vagy az edge led a jobb.
Aszongyák, hogy az IPS panel eleve gyengébb feketéjére még rátesz az edge led, vagy ezek már, olyanok, amik tudják szabályozni a ledek fényerősségét?
Run&Ride
-
{MET}Con13
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik tévét lenne érdemes megvenni?...vagy is az egyik az már megvan,de nagyon azon a döntésen vacillálok, hogy vissza küldöm és kicseréltetem.
A kettő tévé amiről szó van, egy PANASONIC TX-50DS630E FULL HD 3D LED TV
a másik pedig egy SAMSUNG UE50KU6000 ULTRA HD SMART LED TV.
A távolság mindkét tévénél megfelel a szobámban, csak nem tudom eldönteni hogy mennyire adná vissza a Ultra HD kép azt a minőséget egy átlag Magyarországi tv csatornán, vagy egyáltalán látnám-e a javulást a FULL HD mellet az említett tv-csatornákon?
Igazából több mindenre szeretném használni, szeretném átlagos tv nézésre, játékra, és házimozizásra is.
Nektek mi a véleményetek a SAMSUNG UE50KU6000-ról?...nem tudom hogy milyen képre számítsak.
A PANASONIC képmegjelenítésével nem igazán vagyok megelégedve.
Azt nagyon megköszönném ha olyan valaki segítene, akinek netán talán van ilyen készüléke, vagy aki komolyan ért hozzá.
Válaszokat előre is köszönöm.{MET}Con13
-
Dave567
addikt
válasz superg #35824 üzenetére
és (#35826) kornelka:
Majdnem minden tévés topicban van össze foglaló Lg, Samu, Sony, itt meg kapod a választ, hogy melyiket érdemes venni, és át mész abba a topicba, és le is tudod ellenőrizni, mert valakinek nem egyértelmű.
De ha már tudod, hogy Te Sonyt akarsz venni, akkor menj át a topicjánba, és nézd meg melyik ajánlott. -
HKorn
veterán
Így megy ez a mai világban.
Amúgy miért van az, hogy alig találni teszteket /review-kat TV-kről, de még külföldi oldalakon se?
Eddig akármelyik kiszemelt TV-t re kerestem rá, alig találtam bármi cikket róla.
Run&Ride
-
TA68
őstag
Csak a kategórián belüli legolcsóbb tévéi készülnek Vestel belsővel.
Nem új dolog ez, hogy némelyik Panában más belső van. Még a képcsöves időszakban a 100 Hz-es tévéiben DAEWOO belső volt, Samsung képcsővel.(#35974) djculture
Mint a Hegylakó, csak egy maradhat. Ha majd a Samsungot, Sonyt, LG-t is a Vestel fogja gyártani, na akkor lesz vége a világnak....[ Szerkesztve ]
-
-
superg
senior tag
-
djculture
félisten
Most rákerestem tényleg a Panasonic is az , meg az Akai meg a Hyundai meg az Orion és a tescos Technika is [link]
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Van filléres is de nem feltétlenül, gaba is olyan volt már neki VA paneles tv-je is amit nem tudott kinaitól venni csak az LG valami régebbi verziót eladott nekik. Persze ezt se árulták itthon.
. Sajnos itthon a noname márkékból csak az olcsót nyomatják. De van pl az emlitett vestel márkának 4k smart tv-je is. Vestel 65UB9100 ami kurva jó minőség csak itthon nem árulják.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz djculture #35969 üzenetére
Nem a tartósság a fő baj, hanem az ótvar képminőség a filléres panelnak hála, amit sikerül beleszerelniük.
A 10E Ftos kínai okostelefonnak se az a baja, hogy nem bírja ki egy évig, hanem hogy, olcsó, gagyi kijelzőt, meg SoC-ot tesznek bele, szoftverről nem is beszélve.
Run&Ride
-
djculture
félisten
Nincs ezekkel tartósági baj csak egyeseknek márka fétisük van az a helyzet. Faternál a legelső lcd tv is egy LOGIK nevű csoda volt 2006 körül 2013-ban lett lecserélve. Szoftvere ami nagyon gagyi az összesnek, meggondolatlan megoldásokkal, de meg lehet szokni.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Én is ezt tapasztalom. 3 éve használunk egy 32"-es Vortex Led tévét (49k volt akkoriban), és még mindig tökéletesen működik. Persze kép- és hangminőségben, anyaghasználatban, szolgáltatásokban, stb. közelébe se ér a 49LH630-nak, vagy akár az U2311H-nak, de rendben megy, ráadásul nem is keveset.
Augusztusban bement a nappaliból az egyik szobába másodlagos készüléknek. Plusz ezen rögzítek minden olyan TV adást, amit vágni, konvertálni akarok, vagy csak máshol szeretném megnézni. Ugyanis nyers .TS formátumban rögzít pendrive-ra, vagy HDD-re, és ezeket a file-okat bárhol máshol is tudom használni. Az LG-ről, meg a többi nagy márkáról ez nem mondható el, ők szépen letiltják a rögzített anyagok megtekintését/szerkesztését más eszközökön.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
dh66e
veterán
Az én meglátásom szerint nem tartósságra gyengébbek ezek a tévék.Van egy Medion a hálóban 3 éve, semmi baja. Kép minőségét tekintve nagyon elmarad egy márkásabb cucctól az olcsó panel és a szolgáltatások tekintetében szoftvert nem fejlesztenek ezekhez.Tévézni viszont megteszi ezért az árért.
Egy év után márkás készülékek is bekrepálhatnak szóval ez nem mérvadó.Természetesen az ajánlott a sok év gari a készülék meghibásodás ellentételezéseként. -
TA68
őstag
válasz #94529552 #35958 üzenetére
"Annyi előnye van, hogy most olcsó, de drága lehet, ha egy év után elromlik, mert a tartóssága kérdéses szerintem."
Így igaz.Ezeket az olcsó TV-ket a Westel (török szutyok) gyártja különböző néven. Most karácsonyra vett a szomszédom egy Telefunkent és el volt csodálkozva, hogy ugyan az a menüje, mint a két éve vásárolt Orionnak.
-
törölt tag
válasz spgabor #35953 üzenetére
A Gaba csak 12 hónap garanciás. Annyi előnye van, hogy most olcsó, de drága lehet, ha egy év után elromlik, mert a tartóssága kérdéses szerintem. Kb. Orion, Technika, Blaupunkt, Skyworth, Vortex, stb. noname kategória, egy kaptafára készülő gyenge kivitel. Esetleg kérdezd ezekről a tv szerelőket[link].
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
LG 6-os széria a Samsung 6-ossal van párban, vagy inkább a Samu 5-ös szériájával?
Run&Ride
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a következő TV-kel kapcsolatban?
GABA GLV-3203
LG 32LX300C
Samsung UE32J4000A Gaba érdekelne a legjobban, mert az ára ugyanannyi kb, mint a másik kettőé, viszont az már FullHd felbontású. Minőségre milyen? Akinek lesz a TV, neki semmi extra funkció nem lenne lényeg, viszont azért lenne jó a FullHd, mivel a csatornák nagy része már így jön.
Köszi előre is a segítséget!
Üdv:
spgabor -
Arnoux
tag
Sziasztok
Játékra (PS4 és PC) szeretnék 32 colos full HD tv-t venni. A fő szempont a legkevesebb input lag.
Mit ajánlotok? Az alábbi linken van egy leszűrés a paraméterekre
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/f:kepatlo=79-83,full-hd/?orderby=1 -
superg
senior tag
válasz lalyoska #35950 üzenetére
Lehet itt jobban értenek hozzá Phillips tv topik
-
lalyoska
tag
Közben valahogyan átállítottam, hogy 8MHz helyett csak 1 MHz-et hangol a helyek között, így már minden bejön, már csak a csatornasorrendet nem tudom állítani!
[ Szerkesztve ]
-
lalyoska
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Philips 4101 tévénél ha megtörtént minden csatorna behangolása, hogyan tudom megváltoztatni a sorrendet?? Mert sehol nem találom, ráadásul hogy lehet az, hogy behangol 108 csatornát 120 helyre, vagyis egy csomó köztes szám üres marad???
A másik gondom, hogy szerintetek mitől van az, hogy a szobánkban lévő LG LED tv minden állomást behangol, míg az előszobában a Philips pl. az M4,M5 adókat nem találja sehol? Mindkét tv-n digitális kábel tv van.
Köszi, aki segít! -
D.Orion
veterán
válasz superg #35947 üzenetére
Elő példák, hogy nem a coll/távolság a lényeg, hanem a szolgáltatott kép minősége, a kamera amivel rögzítették, a zoom mértéke.
Szüleimnél a nappaliban van egy ~120cm-es Samsung tv.
NHL-t tudjuk nézni majdnem 4 méterről, úgy, hogy látszódik a korong, el lehet olvasni a mezszámokat és neveket.
Hazai jégkorong meccset M4HD-n(nevetséges) 2-2.5méterről nézzük, mert nincs zoom a kamerán, pocsék a csarnokok világítása, ótvar kamerával dolgoznak, ja és itthon a jég se fehér.
Ugyanez igaz egy focimeccsre is.
Nem csak a tv méretén múlik, pláne sportnál. -
7s26c
őstag
krx21 djculture szomorú. a hulladékos okfejtéssel egyetértek. 4 évente elromlanak vagy cserélődnek. ráadásul a fogyasztói társadalomra épített üzletpolitika nem foglalkozik azzal (miért is tenné) , hogy pl. hazánkban(is) nem mindenki tud non-stop tévét, telefont, mosógépet cserélni
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
djculture
félisten
Már most sincs jó vége elég utána olvasni az indiai vagy afrikai elektronikai hulladék telepeknek. Már gyerekek szedik szétfele a cuccokat napi 12 órában és hiába irják rá hogy egy tv-ben nincs higany meg egyebek attól még az ezzel foglalkozók megbetegednek.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Fogyasztói üzleti modell. Ezért hoz ki minden évben új jelzésű és kinézetü TV-t minden gyártó... Régen csak akkor volt új típus, ha volt érdemi fejlesztés is. Ennek amúgy nem lesz jó vége, gondoljatok bele, mennyi elektronikai hulladék keletkezik évente. (telefonok, számítógépek, TV-k, stb.)
-
7s26c
őstag
olvastam egy elemző cikket, miszerint azért kell mindig valamivel előrukkolni , mert amúgy nem cserélne a derék vásárló. teljesen jó volt a szemének a full hd, vonakodtak is sokan. viszont ha már csak 4k van , és a szomszédnak már az van.....
-
-
djculture
félisten
Olyan a 4k mint az okostévé ha kell ha nem lassan azt fogsz csak kapni.
Utána meg jönnek a hírek hogy meghekkelték a tv-t egy vírussal mint itt is volt hír a ph!-n.
Rohadt jó lehet ha hazamegy az ember pihenne nézne valamit a tv-ben erre kiírja hogy fizess be ennyi meg annyi lét ide akkor feloldom a zárást.[ Szerkesztve ]
-
-
krx21
nagyúr
Hát majdnem... A helyzet viszont az, hogy lassan már csak az alsó kategóriában van fullhd tv...
Tehát mint én is nem azért vettem 4K-t Tv-t mert amúgy nagyon vágytam volna a még nagyobb felbontásra, hanem mert a megcélzott kategóriában már nem volt fullhd...
Még indén vannak( 2017) kifutó fullhd modellek, de szép lassan abszolút a belépő szinten lesz csak.
És a baj, hogy a belépő szint minden kompromisszumával együtt... -
Elims
veterán
Virkir,Tegla,Superg: Köszi szépen!!Nem is nagyon voltam a cserén.Úgy voltam vele,hogy megkérdezem tőletek és ha hatalmas különbséget írtok elmegyek a panasonic-ért.De így...
Köszi mégegyszer! :-)
DjCulture: Én mki szavára nagyon adok,de a tiédre különösen figyelek.. :-)
"Nem hiszem hogy ez a ps4 pro sokáig ebben a formában piacon lesz, valószínűleg 1 év és jönni fog egy másik verzió belőle ami megkapja a legújabb AMD chipet."
Na majd ez lesz a szippantyú -főleg ha ps5 néven jön ki-,de ezt sokszor ne ird le,mert komoly port kavarhat. :-) Bár én 2-3évet mondanék.
-
D.Orion
veterán
válasz varmi2 #35927 üzenetére
Azért azt ne mondja már nekem senki, hogy "mozivászon" méret kell 3 méterről. Senki sem vesz még egy panelba sem akkora tv-t, mint ami eme táblázatban van. Egy panel nappalijából átlagban 2.5-3 méterről nézed tévét. Biztos ez az ideális meg a szépen megmagyarázott, de ez nettó pazarlás. Köszönöm szépen a segítőkészséget, de ezt a táblázatot én el is felejtem.
(#35928) Peddy789: Köszönöm.
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #35930 üzenetére
Azt nem csodálom, egymás mellett láttam a két típust otthoni körülmények között és képminőségben a Panasonic volt a nyerő.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Imi1981
veterán
válasz virkir #35925 üzenetére
Csak azért érdekelt mert pont benne volt a panasonic As640 is a kiszemelt tévék között mikor tévét vettem. Csak azért nem a panasonic AS640-et (vagy a Sony w705b-t) választottam mert a 40 colos került annyiba mint a h6400 - ból a 48 colos(igaz ez akciós volt). Pedig nagyon panasonic meg sony párti vagyok de döntött az ár méret arány ☺. Kicsit a fekete mélységével vagyok elégedetlen a 48h6400-on.
-
Peddy789
őstag
válasz D.Orion #35926 üzenetére
Az okos teve dolgot szeritnem nem nagyon tudod megkerulni, nem igazan vannak mar olyanok hogy a teve nagy es jo a kepe de nem okos.
Meg az okos nem feltetlenul az internetezesre van, hanem pl DLNA ami hasznos. Radugod a tevedet ethernetel a routerre amin a pc-d is van (vagy wifi de az sokszor lassu) es a pc-den meglehet osztani mondjuk egy mappat amiben videok vagy kepek vannak, es a tv automatikusan mutatja a menuben es egybol letudod jatszani.
Sok android tv rendszer van mostmar, amire tudsz appokat leszedni stb, de a leghasznosabb szerintem meg mindig a dlna lesz meg a youtube video megosztas esetleg a telefonodrol.[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz D.Orion #35926 üzenetére
Itt egy leírás, a felbontás, képtátmérő, nézési távolság hármas viszonyáról. Nagyon sok az a 3-4 méter. Nagyon mélyen zsbbe kell nyúlnod még a fullhd-ért is.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
D.Orion
veterán
Tiszteletem!
Nagyjából 2-3 hónap múlva eljutok oda, hogy házfelújítás/lakberendezés után "kell" vennem egy TV-t is.
Így elkezdek nézelődni és érdeklődni a témában.
Amikre gondoltam:
Távolság: -A készüléket 3.8-4 méteres távból fogom nézni. Nem tudom ehhez mi az optimális coll méret.Mit is tudjon: -Számomra elég a FullHD felbontás. A szolgáltatók itthon még mindig csak gyerekcipőben járnak a HD anyagokkal. Gépről átlövöm a filmet rá, vagy pendrive-ról.
-Okostévé? Volt dolgom "olcsóbb" 150-170K-s Samsung okostévékkel és gyalázat a support app és böngészés szempontjából. Lehet jobb megoldás lenne egy android box? De első körben lehet nem is kell, mert PC-ről netezek mindig.
-3D nem kell az tuti.Kezdésnek ennyi káosz azt hiszem elég lesz.
-
djculture
félisten
válasz Peddy789 #35922 üzenetére
Ja ahogy irod a ps4 pro hardvere rohadt gyenge. Ez sokszor meg is mutatkozik mert kénytelenek az fps számot felére csökkenteni egy adott játék nagy felbontásos verziójánál meg egyéb barom húzások. Nem hiszem hogy ez a ps4 pro sokáig ebben a formában piacon lesz, valószínűleg 1 év és jönni fog egy másik verzió belőle ami megkapja a legújabb AMD chipet.
[ Szerkesztve ]
-
7s26c
őstag
virkir superg köszönöm szépen!
-
Peddy789
őstag
ez a ps 4 pro tortenet nekem elegge penzszorasnak tunik. Alapbol a ps4 sokkal dragabb, merthogy elvileg 4k jatek. Plussz az emebr tul sokat gondolkodik es akkor 4k TV is kell hozza.
Olvasom hogy keves a jatek ami valoban jobban nez ki a pro-n, es a cneten levo cikk aztirja hogz volt jatek ami rosszabban futott a pro verzion. A jatekok meg neha csak odakurjak hogy 4k support. Meg hogy 4k bluerayt amugy nem tud lejatszani a ps 4 pro
Ez az egesz olyannak tunik nekem hogy jah ha van 500-1000 euro amit eppen nem tudsz mire elkolteni akkor itt az alkalom poroghetsz a f**kamon.
De valojaban meg nincs itt az ideje mivel tul nagy teljesitmeny kell a 4k-hoz, hiszen a videokartya tobbe kerul egy pcbe mint maga az egesz ps4 pro, akkor mirol beszelunk? (tomshardwere a good 4k-ra az nvidia gtx 1080 at irja ami 600+ euro, ps4pro 400 euro)szoval fullhd + ps4 1terra jobb ar ertek aranynak tunik (sony w750)
Aki gondolja cafoljon meg, most koltozok es vennek egy tv+ps4 kombot es ezek a gondolataim egyelore
(persze tiszteletben tartom hogy midnenkinek joga arra koltenie a penzet amire akarja, ezt oszinten igy gondolom, es senkit nem akarok lehulyezni azert amit vesz, mert az az o penze es pont.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Mindenek előtt Boldog Új Évet!
Lenne egy nagy kérdésem ugyanis tv cserén gondolkozom.
Most van egy samsung ue48h6400 amin ps4 és iptv megy.
Érdemes ezt lecserélni egy panasonic 50DS630E-re?
Néha szoktam 3d-s filmeket nézni így az lényeges lenne,de ez mindkettőben megvan.
Lenne a két tv között vmennyi különbség? -
7s26c
őstag
Panasonic Smart tv mp4-hez mpeg-hez nem fűzi hozzá a feliratot. Mkv-hoz és minden máshoz viszont igen. Mi lehet a megoldás? Köszi !!
-
torma1981
veterán
Ez mennyire hihető nem.
-
dh66e
veterán
Jó estét!
Mit lehet ma kezdeni egy 4k-s tévével?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Az lehet, hogy a Samsung K5500-nak nincs 3.5mm-es jack csatlakozója??
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest