Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz gaszkonyi #34998 üzenetére
1 tuneres tv-k esetében így működik a rögzítés, ha fontos, hogy felvétel közben mást nézz akkor 2 tuneres tv-t kell venni, egyébként másik bemenetre lehet menni és filmet nézni csak a csatornaváltás nem működik illetve kikapcsolt állapotban is van felvétel rögzítési lehetőség.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gaszkonyi
csendes újonc
Üdv !
LG 50LF652V tulajdonos vagyok. Igazából semmi gondom vele.
Illetve műsor felvétel külső tárolóra csak úgy lehetséges ha azonn a csatornán maradok??
Ha ez így van akkor ez komoly probléma. Próbáltam előre programozni de az adott időbe oda pattant arra a csatornára és el indult a felvétel.
Azt kérdezném ez tv baj vagy szolgáltató függő??
A válasz jó privibe is esetleg márkatárs?? -
F-ECT$
titán
Nagyszüleimnek keresek TV-t, a lehető legegyszerűbb funkcionalitással kizárólag TV nézésre. Méretben a 108 cm-es lenne ideális, árban 150e Ft a felső határ, de ebbe jó lenne ha beleférne 4-5 év garancia is (akár a TV legyen 4-5 év garis, akár lehessen hozzá 2-3 év kiterjesztett garanciát venni.)
Nekem egy 43W755C-m van, ezt akár el is tudnám képzelni nekik (bár a sok okos funkció tök fölösleges bele), viszont 170e környékén látok csak.
A fentiek fényében milyen típusok most az ajánlottak?
Esetleg tudhatóak már a Black Friday-es akciók?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek melyek azok a modellek, amelyek az alábbi kritériumoknak illetve felhasználási céloknak eleget tesznek:
- 55"
- FHD
- SD illetve HD adások nézése
- FullHD filmek pendrive-ról (később HTPC-ről)
- 24p támogatás
- 280.000 HUF (kiterjesztett garanciával együtt ennyi)Segítségeteket előre is köszönöm!
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
BBéci
legenda
válasz reflxx #34992 üzenetére
Általában igen, de éppen az ilyenek miatt sem lennék hajlandó IPTV-t beengedni a házamba. A másik ok a DVB-C jobb képminősége, ami a kényelmesebb, egy távirányítós kezelhetőséggel együtt eléggé sokat nyom a latban.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Smart tv távirányítójára ráprogramozható STB távirányítója, hogy ne kelljen 2 távirányítót használni?
Philips 43PUH6101/88 - Telekom iptv stbKöszi!
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Vélemény erről a tv-ről?
[link]
120ért gari nélkül, alig használtan hozzá tudnék jutni.Köszi!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Yany
addikt
-
Yany
addikt
Sziasztok,
HDMI 2.0 mennyire kell UHD tv-khez. Ha nem olyan a csatlakozója, mivel rosszabb a szitu?
Samsung KU6640 széria ajánlott?Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
-
blakey
titán
Attól lesz passzív 3D. Nem javítják, mint írtam az összes LG ilyen, persze csak 1 mm körüli mozgás az elfogadott, ha több akkor próbálkozz a azervízzel. Nálam kb fél mm a mozás. Ha nem tetszik akkor másik márkát kell választani.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Szinte az össze LG ami nálam volt ilyen volt, az LF5800 is ilyen csak ott nincs polarizált réteg és nem marad felhős.
-
blakey
titán
"Normális", így van összerakva, azt is figyeld meg, hogy a portörlés felhősödést okozhat, bekapcsolt képernyőnél óvatos törléssel eltűntethető.
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy LG 32LF650V típusú tv amit letöröltem és közben vettem észre,hogy a képernyője pár millimétert benyomódik és utána vissza.Ez normális?Mitől lehet ez?
Üdv: feri 1
-
csbalint
csendes tag
Sziasztok.
Mamámnak kellene egy új tv a nappaliba és érdeklődni szeretnék, hogy ne fussunk vakvágányra.
32 colos fér csak el sajnos a 40-es már túl nagy lenne, és mivel a családban régebben csak panasonic ( nekem még mindig megy kb 7-8 éve) újabban pedig csak sony-k vannak amikkel meg van elégedve mindenki ebből a két márkából próbáltam szemezgetni, de ha van értelmezhető samsung, lg stb, attól sem zárkóznék el de még soha nem volt semmilyen termékükkel tapasztalatom személy szerint.
A keret minél kevesebb lenne ugye , nincsenek túl nagy igények, a régi képcsövest váltaná.
Amiket így első körben találtam, nem tudom, hogy ezek közül valamelyik jó lehet-e a sony-k kicsit drágábbak ahogy néztem, de mindenképp megvárnám a black friday-t vagy a karácsonyt amikor le lesznek akciózva remélhetőleg.
panasonic-32ds503e
PANASONIC TX-32CS600E
PANASONIC TX-32DS600E
sony-kdl32wd759Válaszotokat előre is köszönöm.
Bálint.[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
Hali!
43W755C valami kivetni valo? Esetleg mas 40-43" kozott?
HyperX
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Van valakinek Panasonic TX-40DS400E tv-je?
Ismerősöm most vett egy ilyen készüléket és annyi baja van vele, hogy a pendrive-ot nem találja amikor beledugja a tv-be. Amikor beledugja a készülékbe akkor kiírja, hogy csatlakozott az eszköz de fogalma sincs, hogy hol tudja elindítani a pendrive-on lévő filmet. Esetleg valaki tudna segíteni?Köszi.
-
Gaben01
őstag
válasz amadeus11 #34974 üzenetére
És a két általatok is már többször ajánlott Sony közül melyiket? A herzek vonatkozásában mit kell nézni? Vannak olyanok, amikre 400Hz van írva, ez olyasmi, mint régen a pmpo watt számok a hifi tornyok esetén? A Sony esetén például azt látom, hogy: Mozgás javítása XR 1000Hz, de nekem ez nem sokat segít.
A KU6400 esetén nem találok herz adatokat, úgyhogy jó lesz ez a keresgélés.
Át kéne olvasnom a topik összefoglalót,de valamiért nem akar megnyílni.[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
amadeus11
senior tag
válasz Gaben01 #34972 üzenetére
A Sony-t javasolnám. Persze jobb képet nem fogsz látni, mint a plazmán volt. Nálam volt egyszerre egy hasonló plazma és W755 és pariban vannak. A mozgásmegjelenítést is be lehet állítani úgy, hogy hasonló legyen. 50 herzes tévét ne vegyél, a rossz mozgásmegjelenítés miatt akadozások lehetnek, "lélektelen" jeleneteket láthatsz.
There is a star
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék LED Tv-t vásárolni, 130-am lenne rá. A lényeg hogy 40"-nál nagyobb legyen. Smart funkció nem szükséges, de nem is kizáró. Full HD bőven elég, Xbox One-hoz lenne még használva. Milyet lenne érdemes venni?
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a samsung plazmám megindult a becsíkosodás lejtőjén és ha nem javítható, kénytelen leszek új tv után nézni. A keret 300k és 55" a megcélzott méret. Játék nem lesz, tv nézés és filmek, 3D jöhet,de nem lényeges, youtube már fontosabb, a gyerekek sokat használják. UHD, 4K és társai nem igazán hoznak izgalomba, inkább legyen fHD, de szép képe legyen. Plazmákkal képben voltam, led/lcd fronton teljesen tájékozatlan vagyok.
Olvasgattam a topikot, a Sony 55W755C és 55W809C amit többször ajánlotok (nem tudom melyik a jobb), de a múltkor láttunk élőben egy Samsung 49" KU6400-et, anyának szimpatikus volt.
Ti mit ajánlotok?http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
blakey
titán
válasz Zalaym #34969 üzenetére
A Hisense jó tévéket gyárt, nálunk még nem elterjedt, szerintem bevállalható ha jó áron van.
-
Zalaym
tag
Erre lenne itt valakinek válasza?
-
béke
aktív tag
válasz varmi2 #34967 üzenetére
Bakker ezt gondolom én is azóta kísérleteztem de sehogy sem fog össze jönni....
Megoldás: vagy 5.1-es soundbar persze itt is jó volna tudni hogy a hdmi támogatja e de még a gyártó honlapján sincs információ ilyesmikről és kb. min. 60-70K, a másik pedig egy komplett házimozi ami szintén min. 50-70K és ott sem biztos az usb 5.1 dts hang lejátszás, harmadik egy 5.1 hanggal rendelkező mini pc és szerintem ez a legcélszerűbb a későbbi (4K-s) filmek lejátszására is és ez meg van kb. 30-40K-ból.!
Köszi azért a választ.Ha tv-t vennék akkor mi az alternatíva manapság? Én személy szerint szeretnék 3D-t de csak is passzív-ot és ebből már csak 1 típus kapható ha jól tudom az LG jóvoltából igazából ezt nem is értem...
Illetve valaki tudja azt hogy Smart vagy Android rendszerű tv-n lehet-e letölteni kezelni a Horizon Go-t!!Alá írás :)
-
bipet
tag
Sziasztok sony w 857c jó tv vagy nem az igazi választás. Min 55" kellene
-
béke
aktív tag
Sziasztok, nem találtam erre a kérdésre segítség kérésre külön topicot így itt kérdezem meg hátha.
Van egy LG43LF5400-as Tv-m aminek:
2db HDMI
Komponens
ScartSajnos nem tudom nincs információm róla hogy valamelyik hdmi is tudna e kezelni soundbarokat de nem is azt szeretnék igazából hanem 5.1-et szeretnék kicsalni valahogy.
Van egy Ősi LG házimozim 5.1 amin csak scart és rca kimenetek vannak de ezek közül csak a scart Ki/Be csati alkalmas a Tv-n lévő Scart szintén Ki/Be csatijával kommunikálni.Nos ezeket úgy nagyából kisakkoztam a fejembe de a kérdésem valójában az lenne hogy:
Usb-FullHD 5.1-es Film elíndít---majd az LG házimozim 5.1-es hangot scarton keresztül feldolgozza?!
Esetleg ha usb-s módszer nem működik,Strong Mediabox hdmi-ről tv-be, tv-ről scart csatival, házimoziba voálá??!Remélem Nagyából értelmezhető mit szeretnék
Van egy Logitech 5.1-em is itthon de azt nem tudom hogyan lehetne tv-re varázsolni pc-nélkül!Alá írás :)
-
Batyops
aktív tag
válasz borg25 #34961 üzenetére
Szia!
Ha 300e. forint a keret abból 60-as Uhd szerintem nem lesz. Ennyiért még az 55-ös is necces. Főleg ha mondjuk filmnézésre kell. Én 299-ért vettem egy Ku6400-at amit a tesztek alapján ár érték arányban elég jónak mondanak én meg is vagyok vele elégedve a full hd anyagok is jól néznek ki rajta ,viszont nekem játékra kellet az alacsony input lagja miatt arra nagyon jó. Filmezésre már csak elmegy kategoria kb. A panelje 50hz-es és a 24p.lejátszást sem támogatjaJa netflix van és youtube támogatás is a NAST-nem tudom azt se tudom mi az .. Igazából amik már tényleg jók minden tekintetben azok ebben a méretben olyan 5-600 ezer forint.[ Szerkesztve ]
-
sewente
tag
Sziasztok!
43"-os LED TV-t készülök vásárolni. LG, Sony vagy Samsungra gondoltam.
Legyen Smart és Wifi képes.
Maximum keret 220.000 Ft.
Milyen típust ajánlanátok ebben a kategóriában?Illetve ha TV műsorokat szeretnék rögzíteni háttértárra, ahoz milyen plusz eszközökre lenne szükségem?
Előre is köszi a válaszokat!
-
borg25
senior tag
Sziasztok!
300eFt környékén milyen 55-60” közötti TV-t tudnátok ajánlani, lehetőleg UHD felbontással. Fontos, hogy kezelje a NAS-t. Netflix, youtube támogatás is jó lenne, más okostvfunkció nem érdekel, ha van van, ha nincs, nincs. Egy Panasonic Vierra plazmát váltana.
Látom picivel lejjebb a SONY KDL szériát ajánljátok, de az csak FHD, ha lehet inkább UHD-t vennék. 300 környékén már lehet jót venni igaz? A válaszokat előre is köszönöm. -
ADAM1337
nagyúr
Úgy érzem kezdem megtalálni feature-ben is gazdag variánst ami megfelel a kitételeimnek.
Viszont ez a hz kérdés nem tiszta a philips-nélPHILIPS 43PUS6501/12 UltraHD Android Smart Ambilight
Ő lenne a kiszemelt.
Pro/kontra esetleg van valami tv teszter oldal ?
Ami részletes persze, nem szubjektív tesztre gondolok itt. -
flash-
veterán
szerintetek melyik tv rendelkezik jobb képminőséggel?
LG 32LH530V vagy Samsung UE32J5100
-
pizzas84
tag
válasz DoItYourself #34952 üzenetére
Magyarországra van állítva, magyar nyelvvel, Budapesti időzónával. Most beszéltem Invitelékkel, írtam levelet is nekik, azt mondták utána néznek. Azért két másik hálózatról működik, de az inviről két külön routerrel se. Valami ott van náluk. Lehet modem? Csak az nem lett még kicserélve...
-
DoItYourself
addikt
-
pizzas84
tag
válasz DoItYourself #34950 üzenetére
Megtaláltam köszönöm. De nekem most a Dlink routerrel jó az idő és a dátum is a routeren. Csak a tv-re nem szinkronizálja át.
-
pizzas84
tag
Sziasztok.
Van egy Smart tech smart tv-m ami wifin keresztül csatlakozik egy Dlink routerhez. Internet van mindenhol(gépen, telón,számítógépen), a probléma hogy a tv-n nem frissíti az időt és a dátumot, hiába van net kapcsolat. Vissza vittem a tv-t, az üzletben frissített, itthon mobilnetről telón keresztül wifi hotspottal szintén frissít. Cseréltem routert, az előző tplink volt most dlink de egyikkel se frissít. A netem inviteles kábelnet.
Mi lehet a probléma szerintetek? -
Milka 78
nagyúr
válasz Casoli #34922 üzenetére
Na szóval Sharp 48CFE4042E.
A Tuner okés,megfelelően erős.A Digi kábelt szépen veszi hiba nélkül dekóder nélkül.
Menü jobb mint vártam és bár egyszerű mint a faék,de legalább logikus,relativ gyors és áttekinthető.A 3 éves Philips,Panasonic,Samsung,menüjét megeszi.
Usb-t nem próbáltam,de a manual szerint tud time shift-et és 1 hétre előre programozott felvételt is.
a hangja kifejezetten jó az ilyen belépő szintű tv-hez képest.
A Panel tudja a 24p-t,viszont ez a active motion 100 nyomát sem látom,ez bizony kőkemény 50hz-es panel.
A TV képe szép (HD) adás,sőt jobb mint számítottam rá.Analóg adást viszont ne nézzünk rajta,mert sírva fogunk fakadni olyan homályos
Médialejátszóval (ősrégi Hyundai) elég jól muzsikál,bár itt már látszik,hogy ez belépő szintű panel.Gyors mozgásokra néha érezhetően beszitál a kép és ha a film Grain effektes az bizony látszik a képen.Mivel 121 cm így az összes kisebb hibát felnagyítja a 106-os-hoz képest.Érzésem szerint a zajszűrő olyan mintha nem is lenne.
Mondjuk még szórakozok vele be sem lőttem a képet rajta és még a médialejátszóval is szórakozok,így még nincs vége a sztorinak.
Hozzáteszem laikusként írok,nem értek hozzá[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz errorcode06 #34942 üzenetére
tehát megint egy telefingott befőttesüveggel egyenértékű konvertálós történetről van szó
ez olyan mint amikor a telefon csengőhangjánál régen be lehetett kapcsolni a 3D Surround hangzást EGY hangszóróval
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
-
kishajagos
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, max. 100 ezer ft-t tudok rászánni, smart 3d nem lényeg, minőség illetve játékra kellene, természetesen fullhd. Samsung, LG-ben gondolkozok. Mit ajánlanátok. 32" felettire gondoltam.
Telefon:+36 70/678-1219
-
Ri-Go
újonc
Sziasztok!
Az év végéig szeretnék beszerezni egy PlayStation 4 Pro konzolt, minőségi UHD TV-re nem telik mellé (hacsak nem ismertek ilyet 150000 Ft környékén), így inkább egy HD TV-re gondoltam.
Reményeim szerint, nem lesz nagy veszteség számomra, hogy "csak" Full HD kijelzőn fogok játszani, mivel PlayStation 4 Pro-nak megvannak az előnyei egy 1080p TV-n is (több és részletesebb effektus, szebb textúrák stb.), ráadásul a szobám méretéből adódóan, szerintem nem lehet akkora méretű TV-m, amin a 4K felbontás látványosan érvényesülni tud (kb. 40 hüvelyk, vagy egy picivel több lenne az ideális). Mivel elsődlegesen játékra szeretném használni, ezért az alacsony input lag egy igazán fontos szempont számomra.
Még csak most volt időm arra, hogy kicsit beleássam magamat a témába, de még nagyon laikus vagyok. Így a segítségeteket szeretném kérni egy megfelelő TV megkeresésében, kiválasztásában. Találtam egy készüléket, ami elsőre egészen jónak tűnik (Sony KDL-40WD650 LED LCD televízió), szerintetek jó választás erre a célra, vagy nagyon rossz helyen keresgélek?
-
varmi2
nagyúr
Aki 50w755c-t akar venni az emagon megteheti, akciós!
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
aeduss
csendes tag
Sziasztok milyen tv támogatja a HTML5 ös formatumot. Smart tv ről lenne szó mert nem tudok nézni filmezz.eun filmeket... 1 hónapja vettem samsungot és az nem támogatja keresgetem mindenhol hogy milyen tvt vegyek de semmit se találok
-
junpet
tag
Sziasztok!
Szüleim nagy bánatára megdöglött az utolsó szürke doboz is. A hozzáértőkhöz szeretnék fordulni:
Tudnátok mondani néhány 32-es modellt, ami megéri az árát? (nagyobb nem fér el) Köszönöm! -
daara
aktív tag
Sziasztok
Két samu tv eggyik 5 másik 6 széria nemtudom mennyivel jobb pixelsürüsége elvileg a duplája a 6-osnak
Shaarpról gőzőm sincs milyen lehet..tanácstalan vagyok80-90 az ár kb. tudotok jobbat ajánlani? melyiknek lehet szebb a képe sony bravia 90.000ft ár samu ugyan ebbe a kategoriába?
-
Lacy6
senior tag
válasz Casoli #34926 üzenetére
Azt tudom, csak a design miatt tetszik.
Inkább a képminőség érdekelne, hogy mennyire jó.
Amúgy hallottam olyat hogy felesleges 4K TV-t venni mert még alig van 4K tartalom és csak rosszabb lesz a kép. TV adásoknál a Full HD-s TV-nek sokkal szebb a képe mint a 4K-nak.
Ebbe van igazság?[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Erről a TV-ről van valakinek véleménye?
Eléggé megtetszett, de nem igazán találtam róla semmit.
Jól gondolom, hogy annyira új hogy kevés infó van róla?
A Samsung 6-os szériája mennyire sikerült jól?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #34923 üzenetére
remekül rácsesztem a figyelmetlenségem miatt, ugyanis rémlett, hogy szabványos vesa furattávolságokat használ, gondoltam király, simán megy fel a Panasonic helyére a falra. most szembesültem vele, hogy nem szabvány csavarok kellenek hozzá, és 20 rongy körül van a gyári állvány, amivel fel lehet rakni, hogy pusztulnának el
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
pont ezért vagyok kíváncsi. van már itthon egy 43" W705C, az meglepően kellemes egyébként. a plazma egy 42" S30, középkategóriás 2D tv (egy G vagy GT 30-ra mindig is kíváncsi voltam), de 2012 környékén elég erős modellnek számított.
-
hoffman_
nagyúr
udv,
leirom, mert miert ne, hatha valakinek kapora jon. vegigbongesztem a topicot 50" fullHD temaban, Sony teren, az lett a vege, hogy holnap elhozok egy 755C-t. (2+3 ev garival 208-ert dobja most az argep, nagy oromomre pont tegnap kerult fel. bar sovany vigasz a 160k koruli osszegre akciozott W805C helyett par hete, de ez van).
egy 42" Panasonic fullHD plazmat valt, kb az utolso kiadott szeriajuk, 210cm nezesi tavolsagbol, egyszerre meglesz mindketto, ugy fest, szoval nagyon kivancsi leszek a kulonbsegre egymas mellett
[ Szerkesztve ]
-
rx8pencz
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok,főleg filmeket néznék rajta külső vinyón vagy pendrivon keresztül, illetve tervezek majd hozzá venni a jövőben egy játékkonzolt is (valószínűleg az új PS4-et ami majd natívan támogatja a 4k-s játékokat). Ezért gondolkodok 4K képes TV-be,s a megcélzott méret valahol 108 és 123 között van (tudom ez elég nagy szórás,de nem ez a szempont az elsődleges).
Szóval ami a kérdésem lenne,hogy mennyire gázak a belépő szintű 4K TV-k ilyen 160-180 ezer FT környékén? Illetve ha ezeket nem ajánlatos venni,akkor mely típusokat ajánlanátok?
Smart TV,illetve 3D egyáltalán nem kéne,ami kéne:
-4K
-normális képminőségKöszönöm előre is a válaszotokat!
PSN: istone94
-
trialboj
őstag
Valamiért nem nyílik le az összefoglaló topik
Nem tvzek hosszú évek óta a minősíthetetlen adások miatt, de mivel már jó ideje itt van ez az okos tv dolog, kíváncsi vagyok hogy merrefelé fejlődik. Mikor berobbantak akkor mindenhol ezt tolták, de egyre kevésbé reklámozzák, ha jól tudom most a 4k a divat (reklámban).
Az érdekelne, hogy milyen extrákat tud nyújtani, ami pl magyarországon is élvezhető, pl elméletben van netflix rá, ami király lenne, de magyar tartalom nélkül, nem tökéletes. Van bármi olyan előnye ami miatt megéri ilyet vásárolni? Néztem pár yt videót de egyik sem volt túl profi, és semmi olyasmit nem mutatott, ami miatt megérné költeni rá.
Köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
avlisz80
tag
Sziasztok!Tudom lerágott csont de főleg ps4-hez és filmhez a mostani 46f6500as Samu helyett 55"-ba valami ötlet javaslat???
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy 49-55 col-os LED TV közül melyik lenne a legjobb választás. Olyan 250-320 ezer Ft lenne a rá szánt összeg és inkább a képminőség lenne a fontos, nem a smart funkciók meg 3D.
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
DoItYourself
addikt
válasz Casoli #34901 üzenetére
Van még egyáltalán jó Sharp tévé, vagy már csak a név van, a tartalom kínai bóvli?
170-ért pl. van Sharp AQUOS LC-55CFE6352E, ez milyen lehet?55"-ban van más ajánlott a Sony W755-ön kívül, ha az olcsóbbakat nézem? 180e körül láttam LG55LB630V (IPS? az se jó, azt írjátok), vagy van még ennyiért Philips 55PFH5500, vagy Pana TX-55C320E. Vagy az összes hulladék?
Megfordult a fejemben, hogy nem a hálóba veszek egy újat, hanem a nappaliba egy nagyobbat. A jelenlegi Pana plazmát (2008-as HD ready alapmodell) meg beviszem elalvós tévének.
A smart tulajdonságok nem különösebben érintenek, mert ezek felárának a feléből egy S905 lejátszó lazán kijön, és bőven eleget tud. De ha jól értem, amelyik tévé alapmodell, smart nélkül, ott már minden bóvli.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest