Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
-
TCr
veterán
-
Piftuka
veterán
válasz torma1981 #37321 üzenetére
"Azért nem kell az Uh7707 - et leírni. Amit írtál a bevilágítás egyéni hiba volt a tv-nek."
Egyéni hibának azért sem nevezhetjük, mert a cimborám példányával - a jelek szerint - teljesen egyező mértékben jelentkezett a TCr által vásárolt készülékben is.
Amellett ez a technológia sajátossága. A fekete inkább szürke, ha pedig nincsen szerencséd, akkor egy olyan modellt fogsz ki, ami még nagyon "felhős" képet ad. (Ha szerencséd van, akkor olyat, ami kevésbé.) Ezen nincs mit vitatni.
"Azért ez az IPS panel nem olyan szar mint leirtátok."
Nem kedvelem a "ferdítéseket". Nem írtam olyat, hogy az "IPS panel szar".
Kérlek, olvasd el alaposabban, hogy mit és hogyan írtam a 7707-ről, vagy a 8507 és 950V-vel szerzett tapasztalataimat!
Emellett nekem aztán pláne nem kell magyarázkodnom, mivel ~tizenegynéhány éve különféle CCFL és IPS paneles készülékeket nézek. És nyugodt szívvel ajánlok bárkinek egy-egy jobban sikerült IPS paneles készüléket, ha az illető el tudja fogadni annak, a fent említett technológiai sajátosságból fakadó hátrányait.
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
blakey
titán
válasz torma1981 #37321 üzenetére
Nem azt írták, hogy sz.r hanem, hogy van jobb is és ezzel kár vitatkozni, ez tény. Nekem is van IPS paneles tv-m, de sötétben nagyon alul marad a VA paneles tv-től. Ettől eltekíntve együtt lehet vele élni.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz torma1981 #36508 üzenetére
Én monitornak használom és remek - ez a legfontosabb, tv-nek viszont nem annyira jó választás, persze később már nem lesz ilyen probléma hiszen többnyire a jóminősgű tv-k már UHD-k lesznek.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz torma1981 #36066 üzenetére
Pontosan így van, nem kell kizárni egyiket se.
HagaNRG Most készült egy PH-s teszt az új jelöltedről.
Genji Online vételnél 14 napig otthoni környezetben tesztelheti, majd akár indok nélkül is visszaviheti a terméket.
Palki Nem rossz, de nézd meg itt . [link][ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz torma1981 #36066 üzenetére
Mert azoknak aki feketet is szeretnenek latni annak nem valo az ips.....persze tudom vesz ma mar az lg is va-t,(h aki azt keres esetleg megis toluk vegyen tv-t),de az vadaszni kell a palettaban es meg azon belul is.....
Nalam nem jatszik,mint gyarto....ennyi.
Plusz nagyon haragszom a Sony-ra is,mert nagyon ugy latszik szamomra,h bealldozta a va panelt az oled oltaran.(vagyis hanyagolja es tolja az ips-t amit valszeg az oled miatt volt kenytelen ekkora mennyisegben megvenni.....)
Plusz ez meglatszik eladasban mar nalunk is topik szinten,mert minimalis az idei kerdezo,igy valszeg vasarlo is....amit ertek is,mert En sem tudnek ajanlani olyat amire penze is van az atlag magyarnak. Hasonloan kapufa ez mint a samu gorbe tv-jei....gyartjak persze csak nem kell senkinek.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
varmi2
nagyúr
válasz torma1981 #36024 üzenetére
Csak a káva színe, és a talp színében különböznek.
(#36025) Ablakos
Igen, természetesen kell szemüveg. Ird be ide a keresőbe, kiadja, hogy melyik samu szemüveget szokták venni ehez.[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
KD6-3.7
őstag
válasz torma1981 #35878 üzenetére
Persze, mivel gyengebb.
Nalam senki egy budos szot sem szolt, hogy mi ez a fos kep a tv-n. Az atlag felhasznalonak ez is teljesen tokeletes. Senkit sem erdekel a hatter, hogy mennyi a kontraszt arany meg a nitek... fu de nagy a TV, de jo a kep azt csokolom. Tudom ez egy szakmai oldal, topic vagy mi, de mar sokazor tulzas. -
virkir
veterán
válasz torma1981 #35873 üzenetére
Ezért kérdeztem mire, milyen arányban lenne használva.
A válasz a FHD volt amire akármilyen felskálázást veszel mindig a natív felbontás lesz a jobb.
Nem véletlenül lett nálam hálószobai TV HD mert azon a zasszony néz sd adást altatónak nappliba meg FHD mert az meg mozis TV.
Aztán árban sem mindegy, mivel az ajánlott UHD-k bőven 300k felett vannak szemben az említett FHD-k 2-250k-s árával."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest