- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Autós kamerák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley3
tag
Sziasztok!
Van egy Thonet & Vander Kugel BT hangszóróm, és lenne egy "problémám vele" ha egyáltalán probléma.
(Eredetileg amúgy MC-SHF120-at akartam, de mit ad Isten már nem kapható)
Még eléggé bejáratós a cuccos, (a felvételen sincs nagy hangerőn,csak a mély láda dübörög) így nem tudom hogy köze lehet-e hozzá, de sokszor előfordul hogy pukkant zene közben, hol a jobb hol a bal oldalon, és többször is csinálja, van hogy eléggé meglepően a semmiből. (néha meg is ijeszt, annyira a semmiből jön )
Rövid videó róla (zene most radom volt)
Hallgattam rajta Mozartot vagy Beethoven-t flac-ban, azok jók voltak emlékeim szerint, azokban annyira nincs mélyebb rész, viszont más alatt, pl: a Hardwell számai alatt (ez is Flac) pl pukkan nem is kevésszer :/
Mi lehet a gubanc? Gyári kábelével is próbáltam meg a Xonar DX-hez kapottal is én ugyanúgy csinálta...optikaival majd nappal még ránézek.
Ötlete valakinek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged