- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley3
tag
Sziasztok!
Van egy Thonet & Vander Kugel BT hangszóróm, és lenne egy "problémám vele" ha egyáltalán probléma.
(Eredetileg amúgy MC-SHF120-at akartam, de mit ad Isten már nem kapható)
Még eléggé bejáratós a cuccos, (a felvételen sincs nagy hangerőn,csak a mély láda dübörög) így nem tudom hogy köze lehet-e hozzá, de sokszor előfordul hogy pukkant zene közben, hol a jobb hol a bal oldalon, és többször is csinálja, van hogy eléggé meglepően a semmiből. (néha meg is ijeszt, annyira a semmiből jön )
Rövid videó róla (zene most radom volt)
Hallgattam rajta Mozartot vagy Beethoven-t flac-ban, azok jók voltak emlékeim szerint, azokban annyira nincs mélyebb rész, viszont más alatt, pl: a Hardwell számai alatt (ez is Flac) pl pukkan nem is kevésszer :/
Mi lehet a gubanc? Gyári kábelével is próbáltam meg a Xonar DX-hez kapottal is én ugyanúgy csinálta...optikaival majd nappal még ránézek.
Ötlete valakinek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest