Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz19td
csendes tag
válasz schawo #19693 üzenetére
http://www.hangkepstudio.onlineuzlet.hu/erosito/multimedia/taga-harmony-intone-2-1-zenei-rendszer/
Innen rendeltem ! Remélem jó vétel lesz ,meg nekem 73ba lesz ,egyéb okok miatt... Nagyon korrekt ez a webshop amúgy ,nagyon segítőkészek és gyorsak.
Régebbről ismertem őket ,mivel a házimozimhoz is innen rendeltem egy Taga Harmony tsw-200at!TK
-
krisz19td
csendes tag
http://www.taga-audio.com/catalog,product,id,170,multimedia_audio_2.1_speaker_systems_intone_2.1
Nekem egy ilyenhez sikerül holnap hozzájutnomTK
-
behemót
csendes tag
Hazahoztam az Ayra 5.öt. Így elsőre egész más élmény minden zene, mint bármi mással amivel eddig hallgattam. Bár még trükközök kicsit, hogy hol lenne a legjobb helye a szobában, de eddig csak pozitív élmény. Először nem ekkora keretet szántam zenehallgatásra, de kezdem úgy érezni hogy nem fogom megbánni hosszútávon.
-
zsocy
őstag
Bár itt mindenki minimum a Genius 1250/55-öt ajánlja olcsó hangszórónak, és kijelenti hogy az alatt nincs élet, azért félve megjegyzem hogy Bodz kolléga egy ilyen csodát vett a laptopja mellé, legalábbis a fenti post-ja alapján.
Ha neki jó volt, lehet anyudnak is jó lenne... Vagy akár az is amit linkeltél. -
MIG21
tag
Sajnos annyi pénzért csak "prüntyögőt" kapsz..
Én azt tanácsolnám, hogy inkább gyűjts még egy kis pénzt hozzá (vagy dobjátok össze más családtaggal a pénzt), mert egy Genius SP-HF1250B nagyságrendekkel szebben szól. Ez a belépő kategória, ez alatt nem érdemes hangfalra költeni.[ Szerkesztve ]
-
Sir81
aktív tag
Hali!
Anyumnak szeretnék karácsonyra egy 2.0-ás hangfalat nem kell semmi extra, nem DJ a Muti, de azért ratyis se legyen és legfőképp ne zúgjon kikapcsolt állapotban.
Felső határ 4500 Ft. -
>Deego..
senior tag
válasz Jamcsabi #19678 üzenetére
Nem vagyok annyira szakértõ, s eddig nem is nagyon foglalkoztatott és fog foglalkoztatni a téma.
De az LG 27MA73D tv-ben levő hangszórót nyugdíjaztatnám egy komolyabb cuccal.Rca csatlakozó legyen rajta.
Esetleg ez megtenné?
www.220volt.hu/Edifier+X220+2.1+hangfal+szett" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
>Deego..
senior tag
2.1 hangfalat szeretnék venni.
Tudnátok ajánlani pár "minőségi" darabot?
Max 20k-t szánnék rá." Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
tipuka
addikt
-
B1T3
addikt
válasz tipuka #19664 üzenetére
Köszi a tippet, konkrétan ez az RCF Ayra 8 eddig elkerülte a figyelmemet. Igazából egy darabig (legkorábban vizsgaidőszak végéig ) sajnos úgysem érek rá hallgatózni, szóval lehet, addigra már Mackie MR8 Mk3 árban lesz újra, de mindenképpen meghallgatom majd. Amikre kíváncsi lennék jelenleg (ezen a 8"-es RCF-en kívül), az a Mackie MR8 Mk3 (157800 HUF), KRK RP8 G2 (141800 HUF), Prodipe Pro 8 V2 (107500 HUF), M-Audio BX8 D2 (89900 HUF). Meg referenciának egy hasonló árú 5"-est is beköttetnék, bár jelenleg nagyon hajlok a nagyobb membránméret felé.
Elsősorban arra vagyok kíváncsi, mennyivel hallom előnyösebbnek az MR8 Mk3-at és a KRK-t, mert arányaiban nagy felárról beszélünk az utóbbi kettő 8"-eshez képest; bár bízom benne, indokolt a magasabb ár.
Alapvetően a nem a lehető leglineárisabb frekvenciaátvitellel nem lenne gondom, ha ez az erőfitogtató mélykiemelés nem a közép és magas gyengeségének a kompenzálása miatt történne, bár úgy látom, szerencsére az Mk2-höz képest ez bőven javult.Egyelőre úgy tűnik, nem lesz nehéz dolgom, mind van a Friendly House-nál, ráadásul éppen náluk mind a legkedvezőbb árú.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz tipuka #19666 üzenetére
vedd már meg, könyörgöm
rosszabb vagy mint én, csak drágább a játékszerMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tipuka
addikt
Most 1 kis árcsökkentésen esett át a RCF Ayra 8, most néztem az friendlyben. Az Ayra 5-s nekem nagyon tetszett, szerintem meg kellene hallgatnod az Ayra 8-st 131k-rt párban. Az se lehet rossz, gondolom én ?!
-
zolikaDB
veterán
A hangforrast is lehet taviranyitoval valasztani, ugy, mint a bemenetet (pc, usb, kabeltv stb)! Jo lesz a fejhallgato vagy majd ha bevalik, egy kis DAC!
-
Zola007
veterán
válasz Agyzuzo #19659 üzenetére
így van, scart -> rca + video adapter 500 ft
nekem is van valahol egy, anno azzal tettem ki a hangot a hifireMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Degeczi
nagyúr
válasz Agyzuzo #19657 üzenetére
mai TV-ken nagyon gyakori, h csak digitális optikai hangkimenet van, az RCA a képcsöves típusok idején volt jellemző, ma már ritkán látni (az oka az is, h a digitális adásokkal 2-nél több csatornás hangra is van mód, és azt digitálisan érdemes kivezetni)
valóban, a SCART megér egy próbát, azon ott lehet
-
Agyzuzo
addikt
válasz sickoface #19658 üzenetére
De, SCART-on menni fog szerintem, elvileg kétirányú.
Nekem is Samsungom van (igaz régebbi) és azon van stereo RCA, mert úgy kötöttem az erősítőre. Fura, hogy pont ezt hagyják le róla, több értelme van, mint a SCART-nak.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
sickoface
tag
válasz Agyzuzo #19657 üzenetére
nekem Samsung van, azon sincs csak input.
megnéztem ezen az lg-n is csak optikai és fejhallgató kimenet van. bár én sem értem, hogy a sok szar csatlakozó mellé miért nem fér el. smarttv... a scart kétirányú, arra vmi kompozit átalakító vagy az úgy nem működik?
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
-
Degeczi
nagyúr
válasz zolikaDB #19654 üzenetére
jobb híján a fejhallgató kimenetre
(ami valszeg azzal jár, h amikor mégis a TV saját hangszóróit szeretnéd használni, ki kell húzzad a TV hátuljából. Ha ezzel nem szeretnél vacakolni, és amúgyis jobb minőséget szeretnél, akkor veszel egy olcsó DAC-ot, amit a TV optikai kimenetére köthetsz) -
zolikaDB
veterán
Modecom MC-HF120 berendelve
A nagy oromben majd elfelejtettem: ezen mire fogom tudni radugni? -> m.lg.com/hu/televiziok/lg-42LA620S-smart-3d-tv[ Szerkesztve ]
-
behemót
csendes tag
A másik dolog, hogy mennyire lenne rossz ha kezdetben nem állványon hanem az asztalon lennének? Nyilván jobb lenne állványon, de remélem azért így is élvezhető lesz. Mik a tapasztalatok?
-
csyo
senior tag
sziasztok!
Behringer Truth B3030A PÁR (2db) 28 ezer forintért
.
Szerintetek megvegyem? Kb 80 ezer forint korul mozog normál esetben...
Jó ez a cucc? Mi a véleményetek erről?jelenleg Behringer MS 40-em van, barátnőmnek pedig Edifier 1600T
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
behemót
csendes tag
Köszi a tippeket, remélem azért megoldható a kérdés a szoba méretei ellenére is és nem fogja rontani az összképet ha már rászánom a lóvét a technikára.
-
behemót
csendes tag
Na úgy érzem megvan a kiszemelt, az RCF Ayra 5. Meghallgattam és meggyőző volt, nekem a mackie mk3nál is jobban tetszett. Most már csak az lehet kérdéses, hogy a szobámban hogy fog szólni. Elég kicsi, kb 10-12 négyzetméter, de legalább nem négyzet alapterületű. Arra gondoltam, hogy hosszabb falakkal állítom párhuzamosra a monitorokat meg berakok egy szőnyeget, hogy növeljem a felületeket, ezenkívül nem tudom mi lehetne még fontos.
-
Zola007
veterán
válasz Jamcsabi #19639 üzenetére
hogy ez hogy nem jutott eszembe!
várjunk csak... de, eszembe jutott.
olvastam mind a 3 egész véleményt a tulajoktól, a többiek csak tesztek és közvetett infó alapján ajánlgatták. ezért volt kicsit gyanús, hogy az ajánlottak között van, mert ténylegesen kevesen vettek a fórumról.arra lettem volna kíváncsi, hogy van-e itt olyan aki hallotta szólni is és esetleg volt hasonló negatív tapasztalata és van füle és eszköze is hozzá - nem pedig tuc-tuccal nyomtat alaplapin - mert akkor kizárnám a képből, semmi kedvem lutrizni ha feljebb lépek
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
M-Audio Studiophile AV40 V2 hangfalról mi a vélemény? 30k-ért hozzá tudnék jutni, és filmezéshez lenne tv mellé + egy fiio hangkártya.
üdv!
-
Jamcsabi
tag
válasz Zola007 #19638 üzenetére
Számos vélemény olvashattunk már róla itt a fórumban. ---> kereső
-
Zola007
veterán
nézegettem gugliban a kisebb monitorokat és megakadt a szemem egy Behringer MS40 terméklapon lévő véleményen:
link
lapközepe, van 2 negatív kritika isHa MS40 tulaj van itt valaki, legyen szíves pro / kontra véleményezze hogy mi a helyzet ezzel a modellel, mert ajánlottak között van, de itt és a német/angol amazonon sem volt tőle mindenki elragadtatva
M-audio AV40 hogy viszonyul hozzá?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
zolikaDB
veterán
Na most ez érdekes. Az MC-HF60-as olcsóbb az Aquában, mint a 120-as? Kérdés: mi a különbség a két szett membránja között? A 120-asnak miért van olyan kúpja?
Bib kollega, mióta megvan, változott a hangja? Milyen mélyei vannak? Te mire használod s mekkora szobában van neked?[ Szerkesztve ]
-
-
PuMbA
titán
válasz #63761920 #19604 üzenetére
Hát nem tudok Ha lesz időm elmegyek majd máshova, sőt inkább előtte felhívom őket, hogy nem-e csak kamu szövegeket írnak a honlapjukon
" az ország legsokoldalúbb termékkínálatával, szakképzett, segítőkész és "friendly" eladóival vár Téged Budapest szívében. Ha Te is a technika és a zene megszállottja vagy, ki szeretnéd próbálni a legjobb eszközöket, vagy egyszerűen csak márkafüggetlen és hiteles válaszokat keresel technikai kérdéseidre, mostantól mindezt egy helyen megtalálod. Nézz be hozzánk, mi mindíg szívesen látunk! "
Még mindig fetrengek a földön
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz dudika10 #19616 üzenetére
nem más véleménye alapján választok, mert akkor minek mentem fel pestre meghallgatni ezeket a mókákat? 1 picit szerintem mindenki ad a másik véleményére. sokan akkor el se mentünk volna meghallgatni a boltba XY hangfalat, mert jó az brummogós skorpóis vagy milyen emlbémájú logigagyi és ennyi. csak szerintem jó pár évig nem fogok venni másik stúdio monitor párt, így valamennyire érthető, ha itt "remegek", mert tudom , hogy jó, de mi van, ha még se. amúgy sikerült megszülni a döntést, azaz MK3 lesz, meg mellé 2,5méter 2RCA kábel. előtte a perselymalacot megszámolom.
-
gammarius
csendes tag
Sziasztok! Létezik olyan 2.1-es hangfalszett ami vezeték nélküli távírányítóval rendelkezik? 20-30k közötti lenne rá a keretem. Előre is köszi!
-
Chereiose
addikt
Sziasztok! Egy gyors és fontos kérdésem lenne, mivel karácsonyra szeretnék venni egy hangfalat a gépemhez.
Szóval 10-15 ezer Ft között keresek, nem vagyok egy nagy hang igényű, néha szoktam zenét hallgatni, videókat nézni, igazából ezekre kellene, ha játszom, akkor arra van headsetem, tehát nem kell egy 5.1-es nagy hangzás. Kinéztem egy logitech-et, ami árban pont megfelelne, s azt hallottam, hogy nem egy rossz darab. Erről lenne szó.
Szerintetek ez jó az én céljaimra, vagy van ilyen árkategóriába jobb is?[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
Tudom hogy nem ide tartozik, de ha már minőségről beszélünk, akkor mi az az 1440p youtube megint újít valamit?
-
mike710
aktív tag
Sziasztok. Filmezésre szerintetek Modecom MC-SHF120U vagy Behringer MS40? Tv-re lenne kötve közvetlenül. Melyiknek jobb a mélye?
-
dudika10
veterán
válasz HUAFBANDITA #19575 üzenetére
Csak azért nem, mert a szobám akusztikailag annyira korlátolt, hogy a 8040-et választanám, és pont maradna még egy Lavryra. De az is lehet, hogy a 8240-est kellene választanom. Mivel mostanában nem fenyeget az a veszély, hogy valaki ad nekem 800k-t hangcuccra, még nem gondolkodtam rajta, melyik lenne jobb választás (és a 8240-el nincs szinte semmi tapasztalatom sajnos), viszont abban teljesen biztos vagyok, hogy akusztikára sokat kellene költenem.
Viszont azt továbbra se értem, hogyha nem tudod definiálni, hogy 5x jobban szól, akkor mit jelent az, hogy nem éri meg az árát, mert biztos nem szól 5x jobban?
Mindegy is, túltárgyaltuk.(#19583) tipuka: nem értem, hogy az én és más véleménye miért befolyásolná a döntésed.
Nincs semmi baj az MK3-mal (a 2-vel van, de azt már sokszor sokmindenki leírta, és ennek ellenére akinek tetszik, használja egészséggel), ha az tetszik, hát vedd meg azt. Amíg nem hallgatsz hosszabb ideig jobbat, addig nem hiszem ,hogy hiányérzeted lenne. Ha viszont más véleménye alapján választasz, akkor nem biztos, hogy boldog leszel valaha is...Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
MIG21
tag
-
Agyzuzo
addikt
válasz zolikaDB #19612 üzenetére
Totál látatlanban (én is nézegettem ezeket) - én azt mondanám, hogy a HF60 hangképe az lehet elég "diszkós" lesz, mert 8 colos membránnal jó középtartományt biztos nem fogsz kapni. Tehát ha a dübörgés a lényeg, akkor az a befutó, de lehet a HF80 v. HF120 az hosszú távon fogyaszthatóbb hangképet produkálna. De ha van valakinek személyes véleménye, az jöhet.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
zolikaDB
veterán
Ugy a hetvege ota dontottem el, h vmi nagyobb membranos 2.0 lesz. 2.1-ben ennyiert nincs normalis, studio monitorert meg nem adok 80-90k-t. A Tangent szett is kamu volt, mert ugye mar nincs belole. A cel a szep, tiszta hangzas es tobb/erezheto basszus, mint a T20-ban, ami azert szepen szol. Es normal hangeron is elvezheto legyen. (Micsoda prioritasok, ugye? Z2300 utan!!! )
Ezek szerint Angliabol 25e HUF-ba lenne a Solo 6C?
Itthon a PCLandot nezegettem Modecom ugyben. Amik szoba jottek:
- MC-HF60, 8"-os, 20 kilo a 2 doboz, nem tudom, 20nm-re indokolt-e, az ara kellemes - 39k
- MC-HF120, ez 6.5", ugyanannyi az ara
- MC-HF80, a legkisebb, 33k
Tetszik a kivitelezese, az, h elol van a reflexnyilas (fal elott lesz a hangszoro), igenyes. A hangja kerdeses Zola majd beszamol! Apropo kollega, neked melyik modell van? A hangeroszabalyzoja fem? (Legalabbis a recezett resz?)
A lenyeg az lenne, h zene, film, koncert alatt meglegyen minden, ami kell, minden hang ugy szoljon, ahogy elvarhato.Genius-ok ekkora meretben ha jol tudom (1250X, 3000A) nincsenek ujonnan, Microlabok meg nehezen beszerezhetoek.
-
MIG21
tag
válasz Zola007 #19607 üzenetére
Nem a nettó árát néztem, a bruttó ára is ebben a boltban a legalacsonyabb. (Akkor jár az ember a legjobban, ha az Amazonról rendeli, ráadásul ott most kedvezmény is van rá.)
A csomagolást azért is kinyithatják, hogy a gyártói jótállási jegyet vásárláskor lepecsételjék.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
szerintem ugyanúgy 42.000, ne a nettó árat nézd
másrészt az bontott termék, szóval valami csak volt vele
"Csomagolási állapot: Eredeti csomagolás kinyitva, sérülés nélkül
Áru állapota: használatlan"[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz AMDFan #19593 üzenetére
Én meg a 6,5" híve vagyok, ami egy optimális átmenet. A Genelec meg tudja csinálni jól a 8-asokat, de belépő kategóriában a 6,5" jobb tud lenni. Az is jóval lejjebb tud menni, mint a 5"-os, de még nem lesz nehéz a membrán, könnyű megfogni, nem búg annyira, mint sok olcsó 8"-os.
Még a középkategória alján is a dual-6,5-est választottam inkább, az egyesíti a 8-asok és 6,5-esek előnyeit. A hifim meg 3 db 6,5-essel megy le 25 Hz F3-ig.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest