Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
Degeczi #21896 üzenetére
Megvan a hiba, a telefon korul van a baj, valoszinuleg keves neki, szanekosan kis hangeron probaltam az este, mert nem akartam meglepni magamat, meg a szomszedokat egy kis ejfeli zenelessel
A notebookrol poccre indul ahogy bekapcsolom, vagyis onnan 2mp kb, de az normalis ugye.
Mondjuk oke, hogy studio cucc, de epp ezert vettem a G3-ast mert ezen mar van RCA is, nekem csak telorol fog majd melohelyen menni a kis cucc....kis...azt hittem kisebb
Mindegy majd hozzaszokom, hogy nagyobb hangeron inditom, benn nem gond ha hangosabb -
Devid_81
félisten
Sziasztok!
KRK Rokit G3 van-e itt valakinek?Ha igen akkor lenne egy kerdesem
Megerkezett a hangfal, (Rokit 6 G3) csak erdekes, hogy RCA (unbalanced) bemenetre kotve bekapcsolastol kb 10mp utan mukodik csak, addig csendben van.
Sot ha kap jelet bemeneten akkor nem is akar megszolalni, csak ha lehuzom a kabelt, majd vissza.
Ez mind ilyen?Vagy csak en fogtam ki valami zuroset? -
kelzsoca
félisten
-
Erik0120
újonc
Sziasztok!
Egy hozzáértő válaszára lenne szükségem kérlek csak privátba egy rövid üzenettel tisztelj meg.
Előre is nagyon nagyon szépen köszönöm!A kérdés egyszerű.
2.1 speaker vásárlását tervezem a jövőhéten azon belül :
Edifier S530D 2.1
vagy
Edifier C3 2.1A kérdés pedig ez lenne : Tudás alápján sokkalta jobbnak számít az S530D vagy bőven jó teljesítményt nyújt a C3-as is. (mivel árban óriási a különmbség.... ezért is kérdezek)
Nem házibulira tervezek.....
Mikor edzek akkor menne de szeretnék szép minőségi hangot és kellemes mélyt.....(House, minimal, electro..) plusz HD filmeket nézegetek néha néha ..... 5.1 felejtős.... kicsi a szoba és a speakeret nem lehet elrendenzi.Privátba pls
köszönöm szépen
-
TibChee
tag
válasz
chester99 #21881 üzenetére
Én rohadtul nem vagyok audiofil, és a 2.1 létezését sem tartom alaptalannak, azonban volt "szerencsém" hallani egy ilyet, és rém gagyi. Nyílván a beállításoktól és az elhelyezéstől is sok minden függ, de a "mély" az valami vicc volt. Hangereje végülis volt, de mindennek lehet nevezni, csak basszusnak nem. Tényleg mintha valami műanyag dobozban zörgöt volna valami.
Személyes véleményem, hogy baromi ronda, és gagyi a kinézete is. Ízlések s pofonok, de akinek tetszik... Szóval ez a Genius szerintem is felejtős, a másikről nem tudok nyilatkozni. -
törölt tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Miért van az,hogy amikor kikapcsolom a számítógépem majd ezt követően kikapcsolom a Genius hangafalamat [link]az erősítőn lévő kapcsolóval, akkor a billentyűzetemen felvillan a NUM-Lock ledje egy pillanatra pedig a számítgép már korábban leállt, és a billentyűzeten is elaludt minden led,de pont akkor amikor a hangafalat kikapcsolom felvillan a NUM Lock led a billentyűn...Mi okozhatja ezt vajon.
-
fi:zi'k
nagyúr
Fostex PM03D és PM04D hangfalakról milyen tapasztalatok vannak? Újonnan kb mennyiért mennek/mentek?
-
gabor222
tag
Üdv!
Egyik ismerősöm nemrég vett egy Media-Tech MT3134 hangszórót. USB-n keresztül kap áramot és amikor be van kapcsolva hihetetlen mód zúg. Ezzel lehet valamit csinálni ?
-
Gordiann
őstag
Köszönöm
T20 egy kicsit sok árban nekem most.
Viaskodik bennem hogy szorítok helyet az asztalon egy sokat emlegetett Genius 1250-nek.
Csak ez az Edifier pont elférne a monitor alatt. Nem különösebben zavarva a helygazdálkodást. -
Gordiann
őstag
Üdv!
Edifier MP250 tipusú hangszórót néztem ki, a pénzkeret 10k Ft körüli.
Egy asztali géphez kellene, kis hangerőhöz, zenéhez, de a helytakarékosság fontos. Ezért is tetszett meg ez.
Van valami ilyen soundbar max kb 15k-ig, ami ajánlható azért a jellege ellenére is?
Vagy valami kis méretű másféle hangszóró max 15k-ig...?
-
aram01
nagyúr
válasz
HUAFBANDITA #21869 üzenetére
nekem is pont így van
-
B1T3
addikt
válasz
HUAFBANDITA #21869 üzenetére
Ha jól látom, a Logitech Z906 80 ezer forintba kerül. Abból már nem csak „egy kis pöcs” 2.0 cuccot lehet venni.
-
HUAFBANDITA
tag
Mit háborúztok már a márkákon? Adott típusok jók ár/érték arányban, tökmindegy a "márka". Saját tapasztalat alapján a Genius 1255A (1250B, 1255B) pc mellé zenét!!! hallgatni tökéletes az áráért. Filmre pedig a Logitech Z906 szintén jó választás. Zenére alkalmatlan, ahogyan szerintem egy kiadós mozizásra egy kis pöcs 4-5"-os sztereó pár is alkalmatlan!
-
TibChee
tag
válasz
dudika10 #21865 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, ezért soha nem is állítottam, hogy van. Sőt, abszolút nem is vagyok vájtfülű.
Habár egy 30-40k-s szett kétség kívül komolyABB, mint egy 10k-s, ezt szerintem ténykényt kezelhetjük. Legallábis árban mindenképp egy lépcsőfokkal több.Egyébként eddigi tapasztalataim szerint a Genuis nem kifejezetten neves márka, a termékpalettájuk az olcsóbb szegmensben tanyázik, így a "prémium minőség" és a "Genius" ritkán fordulnak elő egy mondatban.
Persze itt közel sem erről van szó, de számomra akkor is kicsit meglepő a dolog. -
dudika10
veterán
válasz
TibChee #21864 üzenetére
Különösebb kommentár nélkül idézném magam:
[link]
[link]Az általad felsorolt rendszerek egyike sem nevezhető komolynak, tehát azt hiszem megállapíthatjuk, hogy referenciád nem nagyon van (ne izgulj, az emberek nagy része így van ezzel, de ez csak egy állapot, amin adott esetben könnyedén lehet változtatni, amihez persze nem árt, ha az ember Bp-i.).
Az egy dolog, hogy a pici csipogó jobban elfér, de a fizika törvényeit nem könnyű megszegni. Piciben jó hangot csinálni nehezebb (adott hangminőség mellett a miniatürizálásért sokat kell fizetni).
A két genius közt nincs lényegi különbség, az adatokat pedig minden esetben el lehet felejteni.
A megadott adatok közül ami használható (általában) az a méret, kábelhossz, szín. A "teljesítmény", "frekvenciaátvitel" és egyéb a valóságot semmilyen formában nem írja le. -
TibChee
tag
válasz
dudika10 #21863 üzenetére
Igazad lehet.
Ami azt illeti, eddig csak komolyabb(nak nevezhető) 2.1-es rendszerekhez volt szerencsém, legutóbb egy házibuliban egy Logitech Z-2300 adta a talpalávalót (ami nem mai csirke, de), nekem személy szerint tetszett a hangja. Illetve a saját Z906-osom is elég brutálul szól (persze az én igényeimhez mérten), pedig elég pöcsömnyiek a satelitek a mélynyomóhoz képest. Illetve van egy régi Genius SW-HF5.1 5000 szettem is, ami ránézésre talán komolyabbnak hat, mint a Z906 (legalábbis a center és a két front), ellenben mégsem említhető egy napon a kettő (persze nem is konkurensek, nem is azért mondom).
Esetemben innen jön a gondolat, hogy a 2.1-nek van értelme.Logitech-et pedig a "márkahűség" miatt vennék (van vagy 10 cuccom, olcsó(bb) és kifejezetten drága is, szinte mindenféle perifériából), mert nagyon elégedett vagyok a termékeikkel, és még jól is mutatna egy szintén ettől a cégtől származó periféria.
Illetve esetemben még a 2.1 mellett szól, hogy a kisebb satelitek jobban elférnének az asztalomon. (Persze ez egy nagyon egyéni dolog.)
Mondjuk kezdenek ezek a Genius-ok is megtetszeni. A 1250B és a 1255B között van valami lényegi különbség? A gyártó honlapja szerint előbbinek kicsit kisebb a frekvencia tartománya (70HZ~20KHz vs 20Hz~20KHz) és nincs rajta áramtalanító kapcsoló, ellenben nekem színben jobban bejönne.
-
dudika10
veterán
válasz
TibChee #21862 üzenetére
Miért nem veszel egy értelmes sztereo párt?
Milliószor leírtam már az összes problémát ami a 2.1-es vacoknál előfordul, most nem írom le még egyszer, de nincs semmilyen szempont, ami racionális választássá tenné akármelyiket (ebben a kategóriában pedig aztán főleg), aki mást mond, hazudik (olyan jól meg tudta győni magát, hogy jó választás volt, hogy ezt meggyőzően még mással is el tudja hitetni).
Egy Z313 kis túlzással dobozostul elfér egy Genius 1255B egyik felében. Mit gondolsz, egy akkora mélynyomó, mint amekkorával ezeket a kis logitech tejfölösdobozokat árulják, tud értelmes mély hangot kiadni magából? Segítek, nem.
Hogy egy olcsóbb sztereo pár ne lenne előrelépés a TV beépített csipogóiról? Hatalmas marhaság.
A távirányítóról le kell mondanod, a két bemenet viszont nem olyan ritka, gyakran az előlapra tesznek egy line-in-t, amire MP3 lejátszót, telefont tudsz gond nélkül csatlakoztatni, ide számítógépet is dughatsz, csak a kábelt fogod nézegetni folyton, ahogy kilóg a doboz elejéből.
Más:
Át kéne nevezni a topikot, a címben a 2.1 félrevezeti az embereket. -
TibChee
tag
válasz
foosballfun #21857 üzenetére
Sajna nekem is ez a gyanúm, 2.0/2.1-es szetteknél eleve elég ritka a több bemenet még a drágábbaknál is, komolyabb (több hangszórós) rendszer meg abszolút nem kell ebbe a picike szobába (meg a nappaliban már ott figyel egy Z906, azzal teljesen elégedett vagyok, minden szempontból, nem kell másik).
Akkor lehet maradok a TV/monitor csipogóinál, az nem kerül semmibe.
-
TibChee
tag
válasz
foosballfun #21851 üzenetére
Legfőképpen lájtos tévénézésre elalvás előtt, ezért a hangerő nem annyira szempont. Esetleg valami netrádiót hallgatnék PC-ről, ehhez kellene a másik bemenet.
Játékra ott van a G35-ös fülesem, filmezni viszont a nappaliban szoktam, ott meg egy Z906 adja a hangot.Egy 2.0-ás szett is szóba jöhet, bár az talán akkora előre lépést (vagy ha úgy tetszik, változást) nem jelentene a TV beépített csipogóihoz képest.
A külön, távirányítós erősítő nem opció, annyit nem szánnék az egész műveletre. 10k körüli (de mindenképpen 15k alatti; tényleg egy nagyon picivel lépném csak túl, ha megéri) összegben gondolkodom. -
foosballfun
tag
válasz
TibChee #21847 üzenetére
Szia!
Mire használnád? Film nézés, zene hallgatás, játék? Én a helyedben nem vennék 2.1-et.
Korábban egy Genius 5.1-et használtam, és nagyon meg voltam vele elégedve, egészen addig, amíg nem néztem meg pár filmet egy Edifier r1600t-vel. Elsőre kicsit fura volt, hogy a robbanások nem ütnek, de minden másban lepipálja magasan az 5.1-et, pedig az elvileg direkt filmre van kitalálva. És ez csak film, zenében pedig egyértelműen labdába sem rúghat mellette.
A távirányító más téma. Egyes Microlab hangfalakhoz van vezeték nélküli távirányító, illetve már az új Edifier R1600T III-hoz is (bár ezt nem tudom hogy lehet-e már itthon kapni).
Én a helyedben egy Genius 1250B-t vagy egy 1255B-t vennék, és hozzá néznék egy külön távirányítós előerősítőt, amit később más hangfalakhoz is tudnál használni, ha később szeretnél tovább lépni. -
mcs
veterán
válasz
TibChee #21849 üzenetére
Én is 523ra váltottam 323ról, és egyáltalán nem bántam meg.
Ahhoz képest, hogy néhány wattnyi különbség van a mélynyomóik között, az 523 jobban tolerálja a nagyobb hangerőt, és nem is annyira búgós a mélye. Igazából csak 50-60 Hz alatt nem boldogul igazán, de ennek kiadására csak a 623 és 906 képesek, ami már nem éppen azonos árkategória, és főleg az utóbbi. -
TibChee
tag
Láttam 15k-ért (egészen pontosan 15.138 Ft-ért, de azon a kicsin már nem szőrözök.) 523-asat is. Megéri vajon ezt a felárat?
Nem tervezem hangosan bőgetni, tényleg csak a TV-m csipogóit szeretném kiváltani, egy picike, kb. 8m^2-es hálóba kellene.
Bőgetésre ott van a nappaliban a Z906, annak lehet adni.
-
mcs
veterán
válasz
TibChee #21847 üzenetére
10ért elfogadható a Z323, de hangos bőgetéshez ki kell cserélni a reflexcsövét egy masszívabb darabra, ugyanis az alap annyira hosszú és vékony a láda méretéhez képest, hogy röfögő hangot ad ki magából basszusosabb zenéknél.
Ezt nem csak a sajátomnál, de a Media Marktban szabadon kirakottnál is megfigyeltem. -
TibChee
tag
Üdv!
Egy olcsó (10e Ft körüli, de olyan 15k alatt kellene maradni) 2.1-es szettet szeretnék, 2 bemenettel és valamiféle távirányítóval, de gyanítom ilyen nem nagyon létezik, én legalábbis nem találtam...
Ellenben két szett van, ami már majdnem közelít ahhoz, ami nekem kellene. Az egyik a Logitech Z313 a másik meg a Z323.
Javítson ki valaki, ha tévedek, de a kettő között a leglényegesebb különbség, hogy a 313-ason a hangerőszabályzó külön kis konzolon kapott helyet, míg a 323 esetében a bal hangszóróban. Illetve előbbinél nincs lehetőség a basszust állítani (csak a hangforráson), míg utóbbinál a mélynyomó hátulján is meg lehet ezt tenni.
Illetve a 323-ashoz jár kábel is, míg a 313-ashoz nem. (Az meg igazán részletkérdés, hogy az egyiken JACK a másikon meg RCA bemenet van.) Az az 5W RMS-beli különbség sem tűnik vészesnek, még a 25 vs 30 esetében sem.Ehhez képest sok helyen 2-3k különbség is van a kettő között, amit kicsit sokallok, mert olyan nagy difi nincs a kettő között, vagy tévednék?
Aqua-ban most 9k a 313 és 10k a 323. Ez esetben egyértelműen a 323 a jobb vétel, igaz? Vagy valami más?
A TV/monitor csipogóit szeretném kiváltani (emelett jó lenne, ha a gépre is rá lehetne kötni, de ez nem olyan lényeges szempont, ahogy a távirányító sem létszükséglet, de azért jó lenne) vele. Számtalan Logitech termékem van, amit tökéletes megelégedettséggel használok már évek óta, így maradnék ennél a márkánál, de más is szóba jöhet.
Javaslatok? Vagy vegyem meg a Logitech Z323-at 10k-ért, ennyiért úgysem kapok jobbat?
-
kelzsoca
félisten
(#21836) MIG21
(#21841) PuMbAKöszi, mondjuk ez a modecom nem igazán szimpatikus, eddig egy microlab hangszórókkal felszerelt 5.1-es rendszerem volt (ami már 8 éves) ezt váltanám le.
(#21846) B1T3
Igen, mindenképpen sztereót szeretnék, egy mac minire lenne kötve.
-
stigma
addikt
válasz
foosballfun #21843 üzenetére
~ 15-20nm-es szobába kellene, amit kimondottan néztem az a 2.1-es illetve a B77-es típus, ami ugye a hivatalos honlapon is eléggé újnak tűnik.
Megpróbálok tesztet keresni és lehet kipróbálom majd.
Köszi azért a segítséget.
-
foosballfun
tag
válasz
stigma #21842 üzenetére
Szia!
A 2.1-et felejtsd el szerintem. Még jóval magasabb kategóriában sem az igazi egy 2.1.
Ezek a Microlabok még elég újak, nem igazán van tapasztalat velük. Ha szeretsz kockáztatni, be lehet vállalni, lehet még jobbak is mint a Genius. A Genius mellett szól, hogy több embernek van már ilyen, és nagyjából elégedettek vele.
Amúgy ezek a hangszórók úgy 10-15 m2 szobába valók. -
stigma
addikt
Hi, kíváncsi vagyoka véleményetekre, mivel pár hsz-el feljebb kikértem milyen 2.0/2.0-et érdemes venni, írtátok erre a legjobb megoldás 15k-s körben a Genius HF1250B-s hangfal..
Viszont ha össze kéne hasonlítanom és egy picit hozzátennem a Genius-hoz mennyire érné meg az alábbi pár Microlab hangfal?-MicroLab B 77 => Genius+5k
-MicroLab B 73 => genius +4k
2.1:
-MicroLab FC 530U => Genius +15kMicoLabról olvastam már erre mit mondtak mennyivel lehet jobb a Genius-nál?
Segítséget köszi lőre is.
-
Devid_81
félisten
Ha nem irtok erre semmit, abbol egy KRK 6-os lesz hamarosan
-
törölt tag
-
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
Mac mini mellé keresnék normálisabb sztereo rendszert, a keret ~30 ezer forint körül lenne.
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Eris 5" vagy KRK Rokit 5-6 szeru hangszorot szeretnek venni.
Egyikhez sem ragaszkodom.
Amire kell, eleg sokat vagyok a cegnel kulonbozo helyeken, ahol egyedul dolgozom (karbantarto)
Es valami kellene aminek azert szebb hangja van, es csak 1 hangszoro...tudom ennyi penzbol millio felet lehetne venni, de fontos, hogy csak 1 aktiv hangszoro legyen, nem lesz dobalva, de napi renszerrel lesz ide oda rakosgatva, szoval ezert gondoltam vmi jo minosegu stuio hangfal kellene nekem.
Eredetileg a KRK 6-ost neztem ki, csak nem tudom megeri-e a penz tobbletet, vagy sem
Eris 5" 109 font (UK)
KRK 5" G3 124 font
KRK 6" G3 154 font.Ha van barmi egyeb otlet, azt szivesen latnam!
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Genius SP-HF2020-ról?
Valakinek esetleg tapasztalata vele?
Hasonló árban ennyi bemenettel ajánlani tudtok valamit?
Egyszerû itthoni jazz, blues, kevés klasszikus zene hallgatásra lenne.Üdv Laci
-
B1T3
addikt
válasz
aram01 #21826 üzenetére
80 ezer forintos 5.1 rendszerből már csak jobb hangzást hoztak ki, mint egy 10 ezres 2.0 cuccból.
Nem tudom, milyen arányban áll a zenehallgatásra és a filmnézésre fordított idő, de ha olyan árban vásároltál volna egy 2.0 hangfalat, akkor lehet, hasonlót mondanál a Z906-ra is.
-
stigma
addikt
Hali, érdeklődnék 2.0/2.1-es hangfalat szeretnék venni, 20-25 nm-es szobámba kellene legfőképp zenehallgatásra és filmezésre.
Sajnos csak alacsony költségvetésből tervezem dolgozni, így olvasgattam és az általatok írt ajánlás az alábbi:
- GENIUS SP-HF 1255B
- GENIUS SP-HF 1250B
- Modecom HF- 24/32/40 (ezeket már nem biztos hogy be tudom szerezni)2.1(ezt itt nem találtam ajánlásnak)
-GENIUS SW-HF2.1 1700Lényegében annyi lenne még olcsón sikerülne egy Asus Xonar DG-t szereznem ehhez kellene nekem egyenlőre, de későbbiekben tervezek egy DS/DX-es hangkártyát venni.
A hangfal ára max 15k-t szánnék ki mit mond.
Mostani Logitech z523-al nem iagzán vagyok megelégedve sajnos.Segítséget előre is köszi.
-
válasz
anytime #21805 üzenetére
Oké a notebookon a mikrofon bemenet hangerőszabályzója milyen állásban van, amikor ezzel mikrofonnal használod? Valahogy ki kéne deríteni ezt a mic boost kérdést, Win7-8-on a jobb alsó sarokban lévő hangszóró ikonon jobb egérgomb, Rögzítőeszközök, zöld pipás Mikrofonon kettős klikk, Jelszintek. Felső sáv a mikrofon jelszint, alsó a mikrofon erősítés.
-
aram01
nagyúr
válasz
foosballfun #21821 üzenetére
nem rossz, de nekem valami ilyesmi kéne
-
aram01
nagyúr
srácok tudtok valami normális boltot ahol lehet,emberi áron hangfal állványokat venni?
-
aram01
nagyúr
semmi bajom sincs vele csak egy állványt szeretnék de a srác csak hangfallal együtt adja, még így is megérné.
csak azért kérdeztem hogyha hozzájutok,melyik hangfalat adjam el -
aram01
nagyúr
napi hülye kérdés: 1250b-t érdemes lecserélni erre: [link]
-
Zola007
veterán
Megoldótt úgy néz ki, bár nem tudom mitől, mert tegnap óta semmit sem csináltam vele
Bekapcsolás után jó, lehet hogy valami beragadt beállítás volt
mindegy, bár csak így működne minden -
Agyzuzo
addikt
válasz
Zola007 #21806 üzenetére
Teljes driver gyalu és újratelepítés volt már? Én valami szoftveres gebaszra tippelek, lehet újra kéne húzni a rendszert, a Win7 hangkezelése néha teljesen behülyül, nekem olyat csinált már hogy "mono"-ra tett mindent, a vezérlőpult - hang - hkártya beállításokkal kellett molyolni + a hangkártyám saját beállításaival és visszaállt a rend egy újraindítást követően.
-
Zola007
veterán
Srácok, remélem van valakinek ötlete az alábbival kapcsolatban.
Adott tesóm gépe, ami korábban teljesen normálisan szólt, de tegnap feltűnt, hogy fel van cserélődve a bal és a jobb sztereó csatorna az alaplapi kártyán.Valamikor az elmúlt 1 hónapban történhetett vala gebasz, mert akkor még hallgattam rajta az egyik kedvenc zeném, ami csak a bal csatornával indít elég hosszan és most is ennek kapcsán tűnt fel a jelenség.
- nem kábel
- nem a hangkártya drivere
- nem program vagy lejátszó, mindenhol így szól
- rádugtam az USB-s Creative X-fi-t is, de azon is fordítva szól a 2 csatornagugli megvolt, ritka probléma és más sem nagyon talál rá megoldást
nekem több ötletem már nincs, valaki találkozott már ilyesmivel? -
anytime
őstag
válasz
schawo #21787 üzenetére
Szia!
Valoszinuleg amikor a harmas rca csatlakozast hasznaltam, akkor a TV-vel lehetett a gond. Ezt a kabelt ugye a notin nem tudtam kiprobalni, hisz azon csak egy jack bemenet volt, amihez hasznaltam az erositohoz kapott rca (2 eres piros - fekete) - jack kabelt.
Szoval nem mondanam, hogy az erosito kimenetevel gond lenne, csak valszeg a TV nem volt okes hozza.
Oszinte leszek, nem tudom, hogy a nekem valo hangfalnak milyen bemenete(i) lesznek / lehetnek, nem ertek hozza
, de azt tudom, hogy a mostani gagyi rca - jack kabellel biztosan tudnam hasznalni
"Milyen jelszintet ad le a mikrofon" - hat ez passz, de megnezem, hogy mi a miki tipusa.
Nem nevetni.
HOLLYWOOD FM-8051
Frequency response: 50-15000 Hz
Carrier frequency: 174,1 - 179,3 Mhz (UKW/VHF)
Output power: 10 mWRemelem, tudtam segiteni.
Igen, a noti mikrofonbemenetebe. Most egy BOSE Mini mikrofonbemenetet hasznalunk atmenetileg, de ezzel azert nehez tulkiabalnia a lanyomnak a hifit, csak ha nagyon lehalkitja
Ezt a boost dolgot nem ertem sajnos, nem tudom.
Melyik is lenne az a vonali bemenet a notin? A miki bemenet mellett, mar csak egy fullhalgato kimenet van, ezek azok, amelyek jack meretuek.
Amit tudtam irtam, barmi masra szukseged van, ird es sasolom.
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest