Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#451) ngabor2 válasza Kephamos (#450) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

single speed... magyarul nincs váltó :D néha én se értem, hogy miért kell mindent lerövidíteni, különösen, ha nem vér-bicajosoknak ír valamit az ember :U

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#452) Sipi16 válasza fasyrt (#448) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Ha már ott vagy és meg akarod venni a bicót akkor jól nézd át!!! A láncnál nézd meg a vázat. Ha sok helyen látszik, hogy le van kopva a festék. Akkor lehet, hogy használták már. És gondom te is újat szeretnél ezért figyelj erre!
Ha valaki tud még ilyen tippeket az ossza meg velünk.

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#453) Tüzi válasza Sipi16 (#452) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eldőlés nyomok pedálon, kormányon, ülésen. Agyakat meg kell nézni nem-e recseg, hajtóművet is, meg a fék. Más baja nem nagyon lehet. Alunál nincs-e megrepedve az elejénél a heggesztés. Ahol a teló tubusa, és a váz találkozik.

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#454) Pinya007

Pinya007
(fanatikus tag)

Nézegettem neten sisakokat, már 5,5k-tól lehet kapni. Rovarhálósat láttam 7-8k körül. Nekem hasznos lenne egy ilyen, amerre tekerni szoktam elég sok a bogár.
Bogárhálóval kapcsolatos véleményeket, tapasztalatokat írjatok légyszi ha van! :R

Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)

(#455) Sipi16 válasza Pinya007 (#454) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Tudsz adni egy pár sisakos linket? Nekem is kell vennem egyet a közeljövőben.

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#456) Pinya007 válasza Sipi16 (#455) üzenetére

Pinya007
(fanatikus tag)

Persze:
[link] Ez tetszik, ára is elfogadható.

[link]
Ennek a formája nagyon bejön, csak nem írja, hogy lenne benne rovarháló.

[link]
Ebben van rovarháló és jó árban is van, lehet ez lesz a befutó! :)

[link] itt is nézegelődhetsz, meg van biztos még sok bolt, de nekem a távolság miatt Veszprémben vagy Fehérváron lesz a vásárlás.

[link] Nézegelődni itt is tudsz, de ami nincs raktáron arra valószínű, hogy sokat kell várni, vagy nem is fog már megérkezni.

[Szerkesztve]

Nekem fejem nagyon szokott izzadni, nagy különbség van a különböző szellőzőnyíláskialakítások között? Melyik jobb: a több kisebb, vagy a kevesebb nagyobb
nyílás?

[Szerkesztve]

(#457) Sipi16 válasza Pinya007 (#456) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi a linkeket. Én a másodikba nem látok rovarthálót pedig jól néz ki.

(#458) Integra válasza Pinya007 (#456) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az legyen a legfontosabb, hogy a fejedre hogy passzol hosszanti és oldal irányban, illetve, hogy hátul agyalapnál mennyire tudod pontosan rögzíteni a bukót.
cratonik pl nagyon jó csavaros rögzítő rendszerrel vannak szerelve, olyasmi mint anno a puma disc cipője volt

(#459) tr00p3r válasza pweisz (#438) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ment válasz :B

sisak ügyben:

engem ez a Cratoni Zethos mentett meg tavaly! nem olcsó ugyan, de nekem megérte.
[kép]

[Szerkesztve]

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#460) Pinya007 válasza Integra (#328) üzenetére

Pinya007
(fanatikus tag)

Honda RN01 váltóműről találtam képet: [link]

Ez a 80.000 dollár nagyon durva. Ez biztos? :)

(#461) Integra válasza Pinya007 (#460) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ja, frankón.
a 2005-ös modell volt már 70.000 dollár, az idei meg valszeg már 85-90ezer körül lehet, de passzolom, mert a 2007-es gépről még nem sok minden találtam, nagyon szűkszavúak vele kapcsolatban.
kíváncsi vagyok hogy vajon valóban ez a bele a szerkezetnek, mert nem hrc oldalról van az tuti:)

(#462) Pinya007

Pinya007
(fanatikus tag)

Jól néz ki ez a sisak, most néztem bringám, hátsó kerékben elég nagy 8-as keletkezett az idei összesen 50 km-es túrámtól. Elkezdtem centírozni, de csak nem lett jó, aztán nézem egyik küllő el van törve.
Úgyhogy olcsó mez és nem túl drága sisak lesz vételezve. Eljött a sima falú alu kerekeim cseréjének ideje úgy érzem, bár még garis a bringa. Lehet kicsrélik küllőt, de azzal sem megyek sokra, inkább megpróbálom új kerékbe beszámíttatni.

(#463) Dr. Ernő

Dr. Ernő
(tag)

Frankó kis ''bicajkatalógus'':

[link]

(#464) Integra válasza Dr. Ernő (#463) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egész klassz, már csak kár hogy angolul nincsen meg, bár így is jobb mint a legtöbb amivel eddig találkztam:)

(#465) Pinya007

Pinya007
(fanatikus tag)

Nézegettem felniket és agyakat, gondoltam ha már csere, akkor mindent! :)
Kíváncsi lennék véleményetekre és tippekre!

Felnik:
[link]2900HUF
[link] 4500HUF
[link] 2500 HUF
[link] 5500 HUF

Én nem sok különbséget látok köztük, miben nyilvánul meg különbség egy 3000 Ft és 5500 Ft-os között?

Agyak:
[link] Itt SunRace alu agyat találtam csak, 5000 Ft körül.
[link] Vagy ezt az Alivio-t.

Ami számít, hogy strapabíró legyen, súly nem érdekes, nem számolom grammokat! :)

Másik kérdés: Mivel küllőm tört el, úgy gondolom azokat is érdemes lenne kicserélni, jelenleg valami alap acélküllőim vannak. Küllőből milyet érdemes venni?

[Szerkesztve]

(#466) Integra válasza Pinya007 (#465) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

persze, hármas keresztfonás, aluküllőkkel

(#467) koxx válasza Pinya007 (#465) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Általánosságban elmondható - városi/xc felni - ára függ a súlyától, felületkezelésétől anyagminőségtől ill a gyártótól. Ha nem számít a súly akkor felesleges drágát venni.
a mach IV nem 5500 ft ''csak'' 4400
küllők: DT, Sapim de jók a Bike+ küllői is. 50-100ft/db áron már jó minőséget kapsz.

[Szerkesztve]

"Dedicated to purpose beyond reason"

(#468) salieri.

salieri.
(őstag)

valaki tudna ajanalni valami kenyelmes ulest ? mert mar nem tudom milyet valasszak sajnos :( napi 80 km tekeres mellett nem lehet kibirni annyira kellemetlen a jelenlegi ulesemet mindutt istenitik de egy kalap szamocat nem ert Fizik Cp nisene gel mg palcas borzaszto kenyelmetlen es recseg is

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

(#469) golyani válasza Integra (#466) üzenetére

golyani
(őstag)

alu küllőanyát akartál mondani igaz?

én azért még megnézném a Mach1 210-es felnit is!
[link]

HP Pavilion dv5-1080eh

(#470) Tüzi válasza salieri. (#468) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Selle Italya a Te barátod... Valami Genuine Gel-es, 5-6ezerért kapsz már, (kizárólag a vékony fajtát vedd, ami prosztatavédős fekete párnával rendelkezik a közepén) nekem bejött. Jól is néz ki :) Igaz a titán rudas ''kicsit'' drágább ;)

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#471) sanyixXx válasza koxx (#467) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

45ft/küllő a dt a zöldpontban

I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.

(#472) sanyixXx válasza Pinya007 (#465) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

bikemag aprón nézz szét. most árul egy arc mavic kerámiaperemes felnit, LX Parallax agyakkal. elpusztíthatatlan és csak 20 rugó. újonnan csak a kerámiaperemes felnik kerülnek 30 körülbe és még se küllő se agy...

I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.

(#473) fasyrt

fasyrt
(őstag)

Kicsit elkalandoztam a szűken vett bicaj témáról a biztonság felé... elszomorító. :(
Egyrészt a kozlekedési biztonsággal kapcsolatos oldala: [link] és [link]
Másrészt a lopás elleni védelem: [link], [link] és [link]

(#474) Pinya007 válasza sanyixXx (#472) üzenetére

Pinya007
(fanatikus tag)

Ezek tényleg jól néznek ki! Köszi!! :R
Rámozdultam!

Bár mint mondtad és utána is olvastam, időtállő konstrukció, azért óvatosság nem árt, szóval ha összejön biznisz és szemrevételesére kerül sor, mire kell odafigyelni?
Agy koytogás, felni felületen nincs-e repedés, még valami?

[Szerkesztve]

(#475) Eastman válasza salieri. (#468) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Olvass vissza kicsit! A múltkor kiveséztük az ülés témát, hátha találsz ott egy-kettőt, ami tetszik.

Üdv: Eastman

gerincnyujtoterapia.hu

(#476) Pinya007

Pinya007
(fanatikus tag)

Mostani szimplafalú kerekeim 36 küllősek, ez a Mavic 32, gondolom a jobb minőség miatt ez nem gond.
Az hogy egy agy 8-9-es hátsó fogaskoszorúval szerelt az kizárja, hogy én 7-esemet rászereltessem?

(#477) Tüzi válasza Pinya007 (#476) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elvileg igen... Az új tárcsás agyamra sem megy rá a hátsó 7-es STX RC-m, ezért vehetek 8-asat :) Valszeg nálad is ez lesz.

(#478) Pinya007 válasza Tüzi (#477) üzenetére

Pinya007
(fanatikus tag)

Uhh, ennek akkor jobban utánanézek majd, váltót most nem ''szeretnék'' venni...

(#479) Tüzi válasza Pinya007 (#478) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megint elméletileg, a 7-es fogaskoszorúhoz való lánc jó a 8ashoz. Elvileg a 7es váltó jó a 8as koszorúhoz. Csak másik váltókar kell. Úgy tudom, hogy 9es koszorúra kell vékonyabb lánc. Ahhoz viszont másik váltó, és másik első fogaskeréksor kell. Vagy valami ilyesmi :D

(#480) (Kolombusz) válasza tr00p3r (#459) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy cratoni sisak már az én életemet is megmentette, néhány éves sisak, a tipusát nem tudom, de az biztos, hogy nagyon bevertem a fejem, ha nincs rajtam, ott maradok.

(#481) Pinya007 válasza Tüzi (#479) üzenetére

Pinya007
(fanatikus tag)

Köszi! Most megnyugtattál! :DDD

(#482) ponti_ak válasza (Kolombusz) (#480) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Cratoni Xenon-t viselek. [link] Kényelmes, könnyű felvenni/állítani, egy picit talán lehetne szellősebb.. Szerencsére eddig még nem volt dolga, remélem nem is lesz..

[Szerkesztve]

(#483) golyani

golyani
(őstag)

kérdezném h aki megy bringázni szokik-e vinni zenét, és ha igen milyen fülessel tolja a dolgot?

HP Pavilion dv5-1080eh

(#484) (Kolombusz) válasza golyani (#483) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én nem, mert veszélyesnek tartom, de a thomsonnak vannak ilyen fülreakasztható fülesei, kétlem, hogy azok kiesnének. [link]

(#485) urban racer válasza Pinya007 (#465) üzenetére

urban racer
(tag)
LOGOUT blog

Menj be a Bike-ba(Vp, budapest út, a Gábor majd segít, hogy mire kell, mekkora súly, stbstb)

vezetéstechnika: ‎"ívre tenni,lapon fogni, néha-néha utána vakolni"

(#486) golyani válasza (Kolombusz) (#484) üzenetére

golyani
(őstag)

hát öööö közútra én se mennék így, de olyan helyen, ahol egyedül vagyok, ott belefér sztem.
mondjuk oda jó lenne a CX300, csak az meg nagyon zárt :F
na várjunk még hsz-eket:)

HP Pavilion dv5-1080eh

(#487) Integra válasza golyani (#483) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem szabad, én tiltanám...
életveszélyes

(#488) Dirtyz

Dirtyz
(PH! addikt)

2 napra felmentünk a Mátrába bicajozni, tegnap 36 kilire mentünk 1120 szintet, ma 53-ra 1450-et :)

Ja és nem hallgatok zenét tekerés közben...

[Szerkesztve]

Védd a fákat, egyél hódot! Eladó full cover blokk 4890-re http://www.href.hu/x/gx89

(#489) Sipi16 válasza golyani (#486) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Én egy ''gagyi'' gyári panasonic fülest használok. Úgy a jó ha gyorsan megyek (20-25Km/h) és hallom a szél süvítését. Mert akkor a szirénázó kocsikat és a dudálást is hallom. Ha teljesen leszigeteled a füled abból nagyon csúnya baleset lehet.

(#490) ponti_ak válasza golyani (#483) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Nem szabad, ne is kísérletezz vele.
:(

(#491) EQMontoya válasza ponti_ak (#490) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bicikliúton belefér...

mod: azé hozzátenném, hogy ha más bőrét nem viszem vásárra, akkor nem épp a felelősségtudatomról vagyok hires... :D előzött már meg erdei úton busz jobbról, 1x elütött 1 autó (akkor gyalog voltam), stb. De ezekben az esetekben nem hallgattam zenét :D

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#492) TexT-BoY válasza golyani (#483) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szokik valaki... pályán Sennheiser MX500ast hordtam pályán.. monnjuk ez változó volt.. Mikor NS volt frankon összerakva nyugodtan felvettem és toltam a ridemusicot. Aztán amikor ugymond A-B között utaztam olyankor csak telos headszet fél fülön.. de az se mindig mert zavart ha nem hallok minden zajt, veszélyesnek tartom ha nem lehet hallani a külvilág zajait..
szal okosan a füles témával, semmiképpsem agyabdugós hanem sokkal inkább a nyilt füles a nyerő , az jobban beenegdi a külvilágot.

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#493) Integra

Integra
(Jómunkásember)

nem szívesen mondom, főleg mert itt mndenki vb pro bringás úgy tűnik ;]
de...
teljesen mindegy milyen fejhallgatót használtok, jelentősen befolyásolja az egyensúlyérzéketeket és az itélőképességeteket.
ez nem futás, kocogás, itt 30-40kmh-val tekersz sok esetben.
nem vicces

(#494) TexT-BoY válasza Integra (#493) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2évet bicóztam DS és föleg inkább Dirt szakágba.. bár különösebb eredmények nélkül. Közuton meg jó ha napi 10-mmmmax 20km-et mentem pályán meg napi 6-7óra.. Szóval Dirt.. itélőképesség ohne.. egyensulyérzékben adok igazat neked de csak egy bizonyos szintig.. amikor már 360at ugrassz /amit én sose tudtam csak telotörés árán:D/ akkor már mind1..

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#495) Integra válasza TexT-BoY (#494) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

tudom, te profi vagy, ahogy motorépítésben is meg sok másban, szerintem ne erőltessük a dolgot.. neked bármit is mondani olyan mint halottnak a csók.

[Szerkesztve]

(#496) EQMontoya válasza Integra (#495) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha bringaúton borulok egyet, hát igy jártam :D ezért mondom, ha bringaúton hallgat vki zenét, az belefér...

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#497) Sipi16 válasza EQMontoya (#496) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

És ha jön szembe egy papa a csepel bicóval??? Nekimész és eltöröd a medencéjét??? Akkor már nem vicces a helyzet... Vagyis nem mindig csak magadra gondolj.... Lehet, hogy úgy élvezetesebb de ha mást is veszélyeztetsz akkor már nincs olyan sok értelme.
Nem?

(#498) raczger

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

holnap buda maraton!:D ki jön még?:D gyertek! :DDD

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#499) Pinya007 válasza urban racer (#485) üzenetére

Pinya007
(fanatikus tag)

Köszi tippet! Ismerek 1-2 boltot Vp-ben, de Budapest úti most nem ugrik be. Bike? Ennyi a teljes neve?Jöhet válasz privibe.
Most bikemag-en hírdetett Mavic-okkal szemezek erősen.

(#500) Dirtyz válasza raczger (#498) üzenetére

Dirtyz
(PH! addikt)

Sajna, nem tudok ott lenni, de május 27-i szilvásmaratonra megyek!

Védd a fákat, egyél hódot! Eladó full cover blokk 4890-re http://www.href.hu/x/gx89

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.