Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#27001) Xantomas válasza Ariadne (#26998) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

3-4 éve olvastam róla, ami az olyan víztartókhoz kell, amin egy kis betöltő nyílás van. Citromsavas tabletta, amit a benne levő vízbe kell tenni, állni hagyni, termel egy kis co2-t, majd a szívócsövön keresztül kiönteni, utána kiöblíteni az egészet.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#27002) fpeter07 válasza Narancs (#26972) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem sulikezdéskor volt valami a hátammal, gondolom a bicajozás miatt. Valahogy betett neki. Mondjuk az se kizárható ok hogy maga a suli miatt, mert egész nyáron nem volt semmi bajom :D Akkor gyakorlatilag nem tudtam lehajolni :((

(#27003) Baltazár84

Baltazár84
(újonc)

Két jó tanács a kollegáknak

"A profik fejvédőt viselnek, az amatőrök nyakmerevítőt."
"Inkább a sisak álljon hülyén, mint a tolószék vagy a koporsó."

Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés.

(#27004) Xantomas válasza Baltazár84 (#27003) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv köreinkben!
Megfontolandó első hozzászólás volt, bár szerintem egyik topiklakónak sincs sisakhiánya. :)

(#27005) fpeter07 válasza Xantomas (#27004) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

*szerényen és csöndben megbújik a sarokban smiley*

[ Szerkesztve ]

(#27006) Xantomas válasza fpeter07 (#27005) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Mi a vércsoportod? Mennyit alkoholizálsz? Lehet, hogy jó lesz a májad! :))

Nah, ilyennel nem illik szórakozni. Csak óvatosan tekeregj, de mindenképp szerezz be egy fejfedőt, vagy növessz raszta hajat, és hordjál rá kapucnit.

(#27007) amargo válasza fpeter07 (#27005) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

5-10e ft egy sisak, ne ezen múljon.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#27008) Tamoo

Tamoo
(Arcképgyáros)

ha már itt tartunk nem érdekel vkit egy rohamsisak? :U

[ Szerkesztve ]

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#27009) Baltazár84

Baltazár84
(újonc)

nekem egy fullface sisakom van, de lekéne cserélni már rendes kerékpáros sisakra. Néha hülyén érzem benne magam amikor tömegbe tekerek. :D Meg nem is vagyok DH-s ember.
Inkább túrázok Meg versenyezgetek hobbi szinten.

(#27010) KaraDani válasza Baltazár84 (#27009) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Mit versenyezgetsz Fullface sisakban? :D

(#27011) Baltazár84 válasza KaraDani (#27010) üzenetére

Baltazár84
(újonc)

Ne nevess. :DD 2szer voltam eddig. Viszont idén meglátogatóm(nám) a a Bükk és a Mátra maratont és a 24órás versenyt is. DE csak ha a pénztárca engedi. Hétvégente meg mindig tekerek majd valamerre. Imádom a természetet. :DD

(#27012) ludsimon válasza Meme (#26982) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meme, megmondom Neked őszintén, nekem nem jön be ez a 'fél lábas' megoldás. :(

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#27013) Meme válasza ludsimon (#27012) üzenetére

Meme
(fanatikus tag)

nem vagy vele egyedül,de nekem nincs ellene semmi kifogásom.
tudják ott a cannondale-nél, hogy mit csinálnak.
meg ha lefty-vel 4x -oztak, akkor ez a merev villa simán birja a városi használatot.

Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!

(#27014) Tamoo válasza Meme (#27013) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

én azt furcsállom hogy nem törnek ezek el

(#27015) fpeter07 válasza Xantomas (#27006) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

0-as vagyok, nem szoktam alkoholt fogyasztani

Ahogy ki süt a nap és megjő a tavasz veszek egyet, valami szép pirosat :K

(#27016) Ariadne válasza Tamoo (#27014) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Itt 2:12-től és 2:40-től látszik, Cedric Gracia alatt, 4X versenyen, ha ezt kibírja... :D
Meg tavalyelőtti Gázlóról, remélem nem sértek vele személyiségi jogokat:
egy két három kép.
Nekem nem tetszik mondjuk, de azon a szép fekete jószágon mégis jól mutat.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#27017) Tamoo válasza Ariadne (#27016) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

akkor is félnék vele :DDD nekem egy recon vagy netalántán reba tökéletesen megfelelne

(#27018) KaraDani válasza Baltazár84 (#27011) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Félre ne érts, én csak azon nevetek, hogy hogy a viharban lehet full face sisakban egy teljesítménycentrikus versenyen levegőt kapni :)

(#27019) Thulcandra válasza Baltazár84 (#27011) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

" Imádom a természetet. "

Díjazom! :R

[ Szerkesztve ]

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#27020) ludsimon válasza Thulcandra (#27019) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyönyörű képek, köszönjük, hogy megosztottad velünk!

Lassan már sok lesz a koponyafej.
Majdnem benéztem. :D
Nem akarsz magadnak egyéni avatart?

A feltételeket elvileg tejesítetted.

[ Szerkesztve ]

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#27021) rétisün

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hadd idézzem a régi viccet:

"imádom a természetet!

azok után, ahogy elbánt veled?" :DD

persze ez nem Baltazár84-nek szól :N csak az ő hsz-ről jutott eszembe

bazinga!

(#27022) Thulcandra válasza ludsimon (#27020) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

Akartam. "Elzavartak" azzal, hogy keressek másikat. Majd ha látok mást ami tetszik megpróbálom újra.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#27023) tekeyagd válasza amargo (#26988) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

nevicceljünk,semmi... ;)

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#27024) rétisün

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ludsimon: a múltkor linkelted a fekete 105-ös váltót...."véletlenül" találtam a bikemagon újan, féláron....igaz, hosszúkanalas, de ennyi pénzért nem volt szívem otthagyni :DDD

bazinga!

(#27025) ludsimon válasza rétisün (#27024) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mennyi volt az a félár?
Én már nem tudom mennyi volt az, amit linkeltem.

(#27026) rétisün válasza ludsimon (#27025) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ehhez képest bőven a fele, ehhez képest más picit több..arra viszont én sem emlékszem, mennyi volt amit linkeltél, valószínűleg ahhoz képest már nem annyira volt jó bolt a postával együt 8000 ft-os ár.

bazinga!

(#27027) ludsimon válasza rétisün (#27026) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aha, már nem tudom.

Én meg a Neuzert meg már kezdem sajnálni. :(
Sajnos elég rozsdás már, szegényke nem ezt érdemelné.

De amíg ilyen az idő, addig nem ér semmit, mert úgy is 1 kör után ugyan olyan lesz.

(#27028) Baltazár84 válasza rétisün (#27021) üzenetére

Baltazár84
(újonc)

És ha baltával faragtak belőlem embert ezért csúfolni kell:D

Ma voltam vásárolni és nem tudom mért egy rézbőrű indián csak úgy ráült a cangámra. Mondtam neki hogy no-no ez az ennyim erre azt mondta nekem csak azt akartam tudni hogy kényelmes.
Ezalatt az idő alatt már szorosan átölelve volt nálam a bicigli. Viszont nem birtam ki hogy ne mondjam meg neki hogy már nálatok van a bmx-em amit 6 emberkeszerű légy elvett töllem 7éves koromban.

ez a mi világunk meg ami mögötte van.

[ Szerkesztve ]

(#27029) rétisün válasza ludsimon (#27027) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tavaszi szünetben szétszeded, aztán egy kis kromofágozás, rozsdátlanítás után lefújod valami szépszínűre (bár a festéksprayben kapható színek száma nem sok válogatást tesz lehetővé), jó alaposan, akár lakkozhatod is, aztán mindjárt nem lesz rozsdás.
sajna ez a havas, latyakos nedves idő ezzel jár. én is csak a dolgozóbajárós bicajt hajtom (1.-én még bicajoztam, de azóta nem :O ) szegény kapja is rendesen.
a másik meg várja vissza a kerekeit (visszavittem egy kis utáncentírozásra, küllőfeszítésre), hogy tovább szundizhasson a garázsban, várva a bicajozós időt...

Baltazár84: nekem anno a "szputnyik" típusú szovjet félverseny(!) bicajomat lopták el, a hely jellegéből gyaníthatóan nem azévben lebarnult "emberek"

[ Szerkesztve ]

bazinga!

(#27030) ludsimon válasza rétisün (#27029) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem a vázról van szó. :)

A váz az nem rozsdál, a váltó, hátsó fogaskerekek, meg a hajtómű annál inkább. :O

(#27031) Xantomas válasza ludsimon (#27030) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Zsír zsír zsír! Jó sok!

Amúgy ilyenkor télen alap, köszönhetően hogy mindent ész nélkül sóznak.

(#27032) ludsimon válasza Xantomas (#27031) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a baj, hogy nekünk nincs itthon olyan zsír, ami ne ilyen szutykos, koszos lenne.

Valahol venni kéne tiszta, átlátszó zsírt.
Csak nem tudom hol.

(#27033) rétisün válasza Xantomas (#27031) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sóznak? itt ebben a mi kis városkánkban újbban nem sóznak, hanem ilyen apró kőzúzalékot szórnak...nem keveset, sztem még júniusban is azt hallom, ahogy az elsőkerék felveri a vázra :(((

bazinga!

(#27034) Xantomas válasza ludsimon (#27032) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Spar, felvágottak, nagy tégelyes, kilós disznózsír :D

A zsír csak vicc volt.
Vegyél flakonos lánc sprayt, és hazaérkezés után mindig fújd le vele

(#27035) ludsimon válasza rétisün (#27033) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó is lenne, ha mindenhol csak sót használnának.

Ezen a szakaszon 2 napja leszórtak ilyen sz.rdarabokat, nem tudom másnak nevezni, de én is ki vagyok tőle akadva.
Homok, meg valami kő keverék, az is biztos, hogy az ott fog maradni egész tavaszig, vagy tovább is, mert szvsz a kutya nem fogja feltakarítani. :(((

(#27036) amargo

amargo
(PH! addikt)

RITCHEY WCS törés

Na ettől azért félek!

[ Szerkesztve ]

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#27037) Ariadne válasza KaraDani (#27018) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Halkan meg kell jegyeznem, nekem már megfordult a fejemben a gondolat, hogy beáldozom az oxigénhiányt egy full face sisakért. Ööö, úgy három hete történt, de hamar elmúlt. :D

mindenki: Két kérdés:
1. Tudtok olyan üzletet, ahol jól centríroznak valahol itt Bpen? Hatalmas nyolcasok vannak szegény montim kerekeiben...
2. Ha van valakinek eladó régebbi, egyszerű bringás kompjúútere, lehet megvenném. A Velo8-asom és a tartója is összetört a bukáskor, de amilyen egyszerű jószág, lehet van valakinek ilyesmije elfekvőben.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#27038) amargo válasza Ariadne (#27037) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Hi, Cateye - Cc-mc100w - Micro Wireless egy ilyen érdekelne?

(#27039) rétisün válasza amargo (#27036) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

asszem ilyemsire célzott valaki itt még régebben, hogy jobban bízik a carbon cuccokban, mint az ilyen végtelenségig kikönnyített alu alkatrészekben...

[ Szerkesztve ]

bazinga!

(#27040) Dirtyz válasza amargo (#27036) üzenetére

Dirtyz
(PH! addikt)

Mindennapi életképek a Probike szervízből... Nem vagyok benne biztos, hogy a WCS stucni nem külső behatásra (egy jó nagy firka) tört el.

Garmint Te árultad, elkelt már..?

Védd a fákat, egyél hódot! Eladó full cover blokk 4890-re http://www.href.hu/x/gx89

(#27041) tekeyagd válasza amargo (#27038) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

nekem is van egy ilyen.
licit visszafelé? :DDD

(#27042) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy ki olyan elszánt rajtam kívül, hogy ma munkába bringával tekert be?

Csak azért érdekel, mert kíváncsi vagyok mások, hogy védekeznek a hátsó rész elrozsdásodása ellen.

[ Szerkesztve ]

(#27043) amargo válasza Dirtyz (#27040) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Remélem az FSA-nál ez nem szokás..

Igen én árulom és még nem kelt el a Garmin.

tekeyagd: Igazából mind a két óra csak megőrzésre/eladásra van nálam :)

[ Szerkesztve ]

(#27044) rétisün válasza ludsimon (#27042) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerinted ki jár még itt bicajjal dolgozni/suliba? :DDD

én leginkább a láncon vettem észre (nem örülök neki, karácsonyra kapott a dolgozóbajárós bicaj új hajtást, kompletten) de azzal talán elbír az olaj, meg a napi használat

[ Szerkesztve ]

bazinga!

(#27045) Dirtyz válasza amargo (#27043) üzenetére

Dirtyz
(PH! addikt)

Nüvire gondoltam..., nem kell, nekem is van egy eladó, csak azért kérdeztem, viszik-e, de látom , még nem...

Védd a fákat, egyél hódot! Eladó full cover blokk 4890-re http://www.href.hu/x/gx89

(#27046) tekeyagd válasza amargo (#27043) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

áhá

akkor Ariadne!
Amargo által linkelt óra új elemekkel + 1 pár tartalék elemmel 7000ft-ért eladó neked! :C

(#27047) Ariadne válasza amargo (#27038) üzenetére

Ariadne
(őstag)

amargo, tekeyagd:
Hmm, hmm, alakul. :D Ami a gondom, hogy a wireless fajták elvesztik a jelet sokszor, úgy hallottam, azt meg nem szeretném.

mod: És ezzel nem az árat akarom lejjebb srófolni. :D
mod2: Ez a Hass, alkoss, kapaszkodj képtár, amit linkeltél amargo, nagyon ász. :) Itt böngésszük és derülünk rajta. Eddig a DH géppé alakított Kelly's Magnus a mélypont, azt hiszem. :DDD A Probike-os Dénes gyűjti gondolom, ő ment végi párosban egysebességessel a 24h-n.

[ Szerkesztve ]

(#27048) ludsimon válasza rétisün (#27044) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ajjaj, az még szerinted egészséges, hogy csak mi ketten vagyunk ilyen megszállottak? ;]

A lánc az nekem konkrétan nem!
Csak száraznak tűnik, majd meg kell olajozni, és kész.
A hátsó fogaskerekek viszont nagyon csúnyán rozsdásak lettek ezalatt a tél alatt.

[ Szerkesztve ]

(#27049) rétisün válasza Ariadne (#27047) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mondjuk az én wirelessem nem cataeye, csak egy flightdeck, de még egyszer sem botlottam bele ilyesmibe....de lehet, hogy észre se vettem ..... :D

és ezzel nem az árat akarom visszasrófolni :N

ludsimon: hát, az enyém 3 hete van fenn, de eddig száraz idő volt, szóval csak ne rozsdásodjon

a kona hirdetésére írt egy leányzó, ő is mindenhová bicajjal jár :K szóval vele együtt vagyunk vagy 3-an :D

és naná, hogy egészséges :C

[ Szerkesztve ]

bazinga!

(#27050) KaraDani válasza Ariadne (#27037) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Nekem egy konzol nélküli Velo8 am van, ha tudsz szerezni esetleg konzolt, ingyen odaadom.

rétisün: Trolly vezeték alatt közvetlenül, vasuti vezetéktől pár méterre próbáltad? ;]

Ennyi helyen bolondul meg, szóval montira terepre szerintem mindegy.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.