Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#23001) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én holnap rendelek 8 darab Eneloopot darabját 570Ft-os áron, de csak nekem. ;] :R

Jó ár mi? :P

A Fenix nagy valószínűséggel a jövő héten megjön, ha nem, az utáni héten.

Addig meg a szar elemekkel használom, de amúgy se lesz rá most nagy szükségem, mert mostanában este elég hideg van.

Arra elég a régi akkujaim is, hogy használjam pár órát, hamar lemerül.

Amúgy csak a jövő hétre 12 cuccot várok. :Y
Aztán lehet 6 jön meg, és a többi meg jövő héten.

[ Szerkesztve ]

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#23002) amargo válasza Jofi81 (#22999) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Szia gondolok Rád. De lehet csak decemberben rendelem meg a lámpát. Addig használom fejlámpát. Továbbá a 100 USD határ miatt nem biztos, hogy kockáztatni kellene a vámot.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#23003) ludsimon válasza amargo (#23002) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

45 USD a vámhatár gift-ként, ezt az ebay tapasztalatok alatt olvastam.

Eddig csak szerencséd volt, hogy nem vámoltak meg.

Én ezért inkább az ebay-t választom, az ebayen gift-ként, és low value-vel adja fel.
Vámolás 0,1% eséllyel, kizárva.

[ Szerkesztve ]

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#23004) Ariadne válasza Xantomas (#22998) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Ha jól tudom, sehonnantól. A 29-es montik speciális monti vázak, rendes montis kerékkel, csak nagyobb átmérőjűvel, rendes (spéci 29-es) telóval. De szóljatok, ha nem jól tudom. :U

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#23005) Jofi81 válasza amargo (#23002) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Igazad van, úgy már lehet, hogy átlépné. Akkor majd megrendelem, nem akarok problémát okozni.Csak utána kell néznem, hogy megy a fizetés a Fenix store-nál, mert PayPal-om nincs. Azért köszönöm!

(#23006) venember83 válasza Xantomas (#22998) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem volt megfelelő szerszáma anno a szervizesnek az összeszereléskor, pedig pont emiatt vittem "profihoz", ezért finoman be lett kalapálva, gond nem is volt vele, amíg működött, de persze a vájatok megszenvedték ezt az összeszerelést. Mivel nem volt kiszedve fél évig, kicsit belegyógyult a vázba, a sérült vájatok miatt meg persze már célszerszámmal se tudtam kiforgatni normálisan, próbálkoztam, de nulla sikerrel. Így maradt egy hegyes szerszám plusz kalapács kombó. Az eredmény meg látható. De kijött. Mostantól pedig csak normális szerszámmal dolgozok, teló olajcseréjén és kerékcentrírozáson kívül más miatt nem viszem szervizbe a drótszamaram.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#23007) amargo válasza Jofi81 (#23005) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

A probléma csak akkor lesz, ha vám is lesz :(
Nem kötelező a paypal. Csak simán kártyával is tudsz fizetni.

(#23003) ludsimon:Akkor viszont remélem, hogy ez megmarad..

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#23008) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kellemes kis csomag. Érdekelne pár uzsorásnak a telószáma, tud valaki segíteni? :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#23009) Ariadne válasza venember83 (#23008) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Hát no nem tudom, up-to-date-e az információ, de úgy hallottam, hogy itt legalábbis nincs szervize a Magura fékeknek, és nehéz hozzá cuccokat szerezni.
Hátha ez segít. :DDD

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#23010) venember83 válasza Ariadne (#23009) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Attól még limitált példányszám, meg aztán pont amire szükségem van, fékek és teló, ráadásul nagyon könnyű és minőségi darabok. Szépségről nem is beszélve. A szervizháttér hiánya nem hiúsítja meg a vásárlást, de a hiányzó kb. hatszáz euró már eléggé.

(#23011) Bikeman válasza Ariadne (#23009) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Ha jól tévedek, akkor a MALI a Magura forgalmazó-szerelő.

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#23012) Ariadne válasza Bikeman (#23011) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Na az pont elég ok arra, hogy ne vegye meg az ember, az ő garanciális ügyintézésükről eddig csak rosszat hallottam...

[ Szerkesztve ]

(#23013) Xantomas válasza Ariadne (#23004) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Nah, ez a lényeg. A Cross bringák is speciális mountik 622-es vázhoz.
Mert ugye van a Fitness kategoria, amik egyenes kormányos outik, a cyclocross az Canti fékes outi. De a cross bringáknak sokszor még a geojuk is más, egy outihoz képest.
Megint más a treking bringák geometriája.

Nézegetem a Gary Fisher 29er-eket, és annyi különbséget látok, hogy a hosszabb rugóúttal rendelkező teló miatt a fejcső rövidebb, mint pl egy 40mm-es telóhoz tervezett váz.
A felni ugyanúgy 622-es (700c).

Csináltam egy képet rajta a Kelly's Exquisittel, és GF Paragonnal. Látszik rajta, annyi a különbség, hogy jobban ejtett a felső csöve. A két kép a hátsó felnihet van igazítva

Kellys
Gary Fisher

63mm-es rugóút helyett 80mm, de képre stimmel a két nyak-tengely távolság. Csak a Fisherben levő Fox teló előrenyúlása nagyobb.

19mm-es felniszélesség helyett 28mm, ami a ballonosabb gumi miatt indokolt is.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#23014) venember83 válasza Ariadne (#23012) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg a 6 csavaros tárcsák, CL kell. :)) Szerviz Romániában sincs, ahogy látom. De ez nem meglepő. :N

(#23015) KaraDani válasza Xantomas (#23013) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Én Crossom is jól boldogul terepen, és még jobban menne egy ballonosabb gumival (lehet azzal, meg egy jó telóval nem lenne nagy a különbség egy 29erhez képest), csak épp nem fér a vázba 40 es nél szélesebb gumi hátul :(

(#23016) Ariadne válasza Xantomas (#23013) üzenetére

Ariadne
(őstag)

A váz egyszerűen más, mint a crossoké, speciális a geója, és pl. a láncvillák távolsága is más, mivel belefér a széles, montis külső. Egy crossba nem. A 29-es montiknak szerintem semmi közük a crosshoz, a kerék átmérő azonosságát kivéve. :N

Önmagában a centiket más márkánál összehasonlítva nem hiszem, hogy mérvadó ereményeket kapsz, mert márkánként is eltér azonos típusú bringánál is, hogy hol mi hány centi hosszú, nézz meg egy Kelly's meg egy Speci montit például, fenn vannak a geó adatok mindkettőnél.

Nézegettem egyszer közelről ilyen 29-eseket, ezek tényleg monti vázak (nem mint a cross, ami nem teljesen monti váz), csak nagyobb kerekekre, ennyi. És olyan furák, emlékszem elsőre csak azt vettem észre, hogy valami olyan nagyon furcsa ezeken a montikon, és aztán jöttem csak rá, hogy a 29-esség miatt. :D

(#23017) Xantomas válasza Ariadne (#23016) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos én még élőben nem láttam 29er-t csak fotókon, de a láncvillák távolságába még bele sem gondoltam.
A lényeg az, hogy iszonyatosan bejönnek, és úgy érzem, hogy pont nekem találták ki.

Csak történelmileg mókás az egész. a 26"-os bringák azért születtek meg, mert a 622-es kerekek nem voltak elég erősek. A mostani gyártástechnológiával már ugyan olyan erős felniket lehet csinálni 622-ben is. Meg is született a 29er.

(#23018) Ariadne válasza Xantomas (#23017) üzenetére

Ariadne
(őstag)

29-es megszállottak bringáját láttam tavaly (Pisztácia néven megy a fórumokon a leggyakorlottabb srác), Börzsönybe menet futottunk össze velük egyszer. Két srácnak is 29-ese volt, jól körbenéztük meg kérdezgettük őket. Imádják és sosem térnének vissza a normál bringához. Mondták, hogy nehezebb lendületbe hozni, tehát erősnek kell lenni hozzá nagyon, de utána a nagyobb tapadási felület miatt puhábban és biztosabban veszi a lefeléket. Felfele viszont azért nehéz. Ennyire emlékszem, de ha a srácot meg tudod találni, biztosan tud mondani sok infót. :K

mod: Meg is van, ez a srác volt az, iszonyú lelkes, dumás csávó. :)

mod: Meg olvastam valahol, hogy a nagy kerekek miatt nagyobbak a legkisebb 29er vázak is, és az alacsonyabb emberek nem feltétlenül tudnak ilyennel menni kényelmesen. De ez téged nem fenyeget gondolom. :) (A cross vázam kicsi egy kicsit, volt szerencsém már ahhoz, hogy a cipőm orra kanyarban hozzáért az első kerékhez (nem voltam belelépve az spdbe), hát kellemetlen...)

[ Szerkesztve ]

(#23019) Dirtyz válasza Xantomas (#23017) üzenetére

Dirtyz
(PH! addikt)

Ha komolyan érdekelnek a 29-es bicajok, akkor kukants be a probike-ba. Ott dolgozik a Dénes, Ő mindent tud a 29er-ek ről. A bikemag-on Ő írta régebben a cikkeket az ilyen bicajokról. Ja, és az imént linkelt "Pisztácia" is elég gyakran megfordul a boltban... :)

Védd a fákat, egyél hódot! Eladó full cover blokk 4890-re http://www.href.hu/x/gx89

(#23020) Jofi81 válasza amargo (#23007) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Akkor is, ha nem dombornyomott a kártyám, hanem csak sima Maestro? Bár ha csak ez a gond, akor csináltatok újat, úgyis lejár januárban.

(#23021) ludsimon válasza Jofi81 (#23020) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ne csináltass azért újat, előszöris próbáld meg, ha nem fogadja el akkor csinálj másikat.

Ismerősömnek is én állítottam be a paypal-t, és neki se dombornyomott, csak egy egyszerű Visa electron. Simán elfogadta, és kipróbálásképp rendeltem is egyet a számlájáról. ;]
Minden rendben történt.
Természetesen visszafizettem neki kp-ben. :))

(#23022) Jorus válasza Xantomas (#22998) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Onnantól 29er, hogy monti, ja. :)

Egyébként, bár a cross gépek kerekei is 622 mm-esek, azokat mégis 28-asnak hívják mifelénk. Egyébként nem rossz gépek, bár a nagy kerekek miatt igen nehezen gyorsíthatók.

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#23023) Jofi81 válasza ludsimon (#23021) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Megpróbálom, aztán meglátjuk. Így a tuti. Bár az electron is többet tud, mint az alap maestro.

(#23024) ludsimon válasza Jofi81 (#23023) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahhoz én már nem értek. :DDD

Mind a kettővel lehet fizetni, aztán kész, nem? :D

(#23025) Jofi81 válasza ludsimon (#23024) üzenetére

Jofi81
(őstag)

A Fenix E20-hoz jár valamilyen tartó, vagy azt külön kell rendelnem?

(#23026) ludsimon válasza Jofi81 (#23025) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semelyik Fenix-hez nem jár tartó.

Az még külön 15USD.

Én már mindent megrendeltem, már csak meg kell jöjjön.

Ma reggel a 8 Eneloopot, még csütörtökön a tartót, és az LD20-at, és mellé egy ilyen speciális diffusert.

Hogy miért is?

Ezért :D :

Így aztán elég brutális szettem lesz.

[ Szerkesztve ]

(#23027) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

hello!

hú de régen voltam itt :B

hogy rakjak el egy biciklit télire, ha csak fedett, de oldalról nyitott biciklitároló van a lházban? bekenjem olajjal? mintha gyerekkoromba ilyesmi lett volna a téli protokoll :U

fenixeseknek mondom, h biztosítást kérjenek, mert nekem az ősszel rendelt lámpám és mountok egy postás zsebében landolt :(((. majd tavasszal újrarendelem. remélem valaki tőle is ellopja ;]

ja, a lezyne multitoolokró van valakinek tapasztalata?

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#23028) ludsimon válasza Muton (#23027) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerencsére nálunk teljesen korrektek a postások.
Semmi nem tűnt el.

Neked, hogy hogy eltűnt?? :F
Nem lehet, hogy az eladó átbaszott?
Mert nem hiszem, hogy mind a 2 dolog eltűnne.
A tartó is, meg a lámpa is.

(#23029) Jofi81 válasza ludsimon (#23021) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Sajnos nem jó a Maestro-m. :( Van még olyan lehetőség, hogy Money Order, de az nem tudom, hogy működik. Inkább majd csináltatok új kártyát, és azzal rendelek.

(#23030) ludsimon válasza Jofi81 (#23029) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én egyedül a PayPal-ban bízok.
Többire biztos nem bíznám a kártyámat. :N

Szerintem akkor csináltass másik kártyát.

(#23031) Muton válasza ludsimon (#23028) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

én a gyártótól rendeltem, az nem szokott ilyet. amúgy egy pufiborítékba rakják az össze cuccot (pl diffúzer, elem, stb) és annyi, h nem adja le a recepción. persze az sem zárható ki, h a recepciós rakta el, de erre kicsi az esély, mert be vannak kamerázva

és ez pont akkor amikor a golf felé kacsingattam. a fentiek biztos ezzel akarták nyomatékosítani az ez irányú rosszallásukat. de lehet, h csak ezzel védtek meg egy hatalmas, maradandó, éjszaki tekerés során bekövetkezendő balesettől :DDD próbálom az utóbbi sulykolni magamba :))

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#23032) Xantomas válasza Ariadne (#23018) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Sokat olvasom a deviantmtb oldalát, én is ott találkoztam először a 29er fogalmával.
Most cserélem le a crosson teljes hajtásrendszert Alivio/Altus kombóról XT-re, tavasszal meg sztem az egész cuccot átpakolom egy 29er vázra ha úgy alakul. (nah meg nem lopják el)

Nah igen, magassággal nincs baj. 21"-os cross váz pont jó a 188 centim mellé :)

(#23019) Dirtyz Benézek, tervezem is, mert minap leltem rá, hogy náluk, és a Vár kerékárban van szinte egyedül terep mintás 622-es kerék, meg 29er masinák.

(#23033) ludsimon válasza Muton (#23031) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor tudom mi történt.

Erről már hallottam!

Szóval 1 borítékba nyomták bele, ráírt a bolt korrekten 80USD-t, (gift-ként 45USD felett vámolnak) persze megvámolták, és erről nem értesített téged a posta, és 2-3 hét múlva visszaküldték a feladónak.

Szólj a boltnak, hogy nem érkezett meg, mert szerintem ők visszakapták, mert Te nem jelentkeztél érte.

Erről az értesítéses hülyeségről már hallottam, és ez egy jó nagy szivatás a posta részéről.

Ilyenkor nekem azt ajánlották, hogy ha nem érkezik meg amit rendeltem 2-3 héten belül, menjek be a postára és érdeklődjek, és nagy valószínűséggel ott lesz.

Szóval szerintem nálad ez történt, meg akarták vámolni, Te nem kaptad meg az értesítést, és vissza a feladónak.

Na ezért inkább ebay!
Ott korrekten alacsony árat, és giftet írnak a levélre. :K :R

[ Szerkesztve ]

(#23034) Meme válasza Ariadne (#23009) üzenetére

Meme
(fanatikus tag)

Ha minden jól alakul lesz Magura szerviz kis hazánkban!
(Nem, nem a Mali)

Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!

(#23035) ponti_ak válasza Meme (#23034) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Ejha, csak nem nálatok..?! Gratula.

ui: a BB7 nagyon jól fog, amióta bekopott, és a beállítása is király, most hogy a kollégád Zoli(?) beállította. :C Most hétvégén egy alkalommal lecsúsztam miatta a nyeregről, mert óvatlanul megrántottam..(miközben figyelni akartam, hogy mozog a Reba - ami az általad szervált PopLock-karral szintén zsír-tufa-MC.. :R... szerencsére a kis baleset nem volt komoly, az utánpótlás nem került veszélybe... :DDD)

üdv: ponti

(#23036) tr00p3r válasza ponti_ak (#23035) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, nem Memé-nél lesz a Magura szerviz.....

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#23037) ponti_ak válasza tr00p3r (#23036) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Aha. Akkor ezt a gratulált visszavonom. :))

De a hálál marad! Nagyon jó most a gép.. :R

(#23038) Meme válasza ponti_ak (#23035) üzenetére

Meme
(fanatikus tag)

én vagyok a Zoli :Y

Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!

(#23039) rétisün válasza Meme (#23038) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bazinga!

(#23040) ludsimon válasza Meme (#23038) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DD

(#23041) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma mentem először ilyen taknyos, hol szakad, hol nem időben.

10 fok van kint a met.hu szerint, amin most rohadtul meglepődtem, hogy megnéztem. :Y

Befelé a suliba 2 pulcsival, kabáttal mentem, hazafele gondoltam biztos melegebb lesz, 1 pulcsiban jöttem végig haza. :Y :Y :Y

Először majd be szartam, úgy fáztam. :DD
Aztán elkezdtem pörgetni magam, olyan 5 perc múlva már nem fáztam, és mire hazaértem, még kellemesen is esett a dolog, remélem azért nem fáztam meg, mert most levettem a pulcsit, és vizes egy picit a pólóm.

Amúgy pont eltaláltam az időt, nagyon jó volt, se befelé, se hazafelé nem esett annyira, csak szemetelt.

(#23042) KaraDani válasza ponti_ak (#23035) üzenetére

KaraDani
(őstag)

A kolega Gyuri :D Még jó, hogy mindketten hoztunk el névjegykártyát is :)

(#23043) ponti_ak válasza Meme (#23038) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

:W Bocsesz. :B :DDD

Akkor viszont a Jani volt az!! (A Gyuri és Zoli is megy már, így 3-4. alkalomra... asszem). .. köszi hogy szóltál, Géza bátyám! :DD

Inkább maradjunk annál, hogy Meme és kollégái (vagy pl: Héj, Te ott...! ..az a legegyszerűbb... ;] :D

Nyáhhh, szörnyen röstellem, de tényleg. Ehh... :B

(#23044) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

EZT OLVASSÁTOK EL!

A biciklijét is eladja. :DDD
Ez különben jó nagy szívatás.
Ilyen miatt eladni a cuccát?
Ki tudja mennyi kár lesz a férfinak.

Mondjuk én férfi szemszögéből nézem. :DD :DDD

KOMMENTELJÉTEK!

Olvassátok a termékek alatti kérdéseket is...

[ Szerkesztve ]

(#23045) Ariadne válasza ludsimon (#23044) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Kamu, esetleg lopott cuccok... :U Szerintem.

mod: Sőt, még ha igaz is lenne, akkor is simán esélyes, hogy jogszabálysértő, mert ha a cuccok a férj különvagyonába tartoznak, akkor nem is a feleségé a cucc, amit elad... De szerintem egészen biztosan kamu.

[ Szerkesztve ]

(#23046) ludsimon válasza Ariadne (#23045) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hááát, a Vatera szerinted engedné?

Tuti nem lopott.

A Vatera minden törvénybe ütköző dolgokat jelent a rendőrségen és rendszeresen ellenőrzik is.

(#23047) Ariadne válasza ludsimon (#23046) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Persze, ezért a kamu szöveg. ;) Innentől fogva a vatera széttárhatja a karját, hogy hát én nem is tudtam, hogy lopott a cucc, nem is tudhattam... Azt nyilván nem ellenőrzi, hogy valóban van férje az illetőnek és tényleg elutazott Ausztráliába. :U

mod: De vedd figyelembe, hogy én szakmámnál fogva paranoid vagyok ilyenekben. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#23048) ludsimon válasza Ariadne (#23045) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mod: Sőt, még ha igaz is lenne, akkor is simán esélyes, hogy jogszabálysértő, mert ha a cuccok a férj különvagyonába tartoznak, akkor nem is a feleségé a cucc, amit elad... De szerintem egészen biztosan kamu.

Jogos, jogos!

Egyik este nézem a Híradót, élő bejelentkezés Sidneyből, és mit látok a riporter mögött? Berci sétál egy nőt átölelve a tengerparton!

Hát igen, elég kamu szaga van a dolognak.
Hogy pont ilyen hülye, hogy ott legyenek, pont abban az időpontban, és a csaj meg pont abban az időpontban veszi észre... :C
Szép kitaláció. :C

Biztos kitalálta valamelyik Vatera tulajdonos ezt a jó kis sztorit, ezzel nem kis összeget bekaszálva. :C

[ Szerkesztve ]

(#23049) ludsimon válasza Ariadne (#23047) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Különben az a Kona amit árul, mennyit érhet HUF-ban?

(#23050) ludsimon válasza Ariadne (#23047) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaaa, és mint olvasom volt pénze TV beni reklámozásra is!

Mekkora kamu az egész!!!! :DD

Azért TV-ben reklámozni pedig nem hiszem, hogy kis pénz lenne. :W
Simán egy Ausztráliai repülőjegy ára. :W

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.