Csomagot nehogy küldjetek bármikor is a magyar postával! Itt egy kis eset okulásul.
Meghirdettem a régi kerekeimet, jelentkeztek rá Miskolcról. Kérdezte, hogy okés-e a post. mondtam, hogy igen. Megkérdeztem a postán, hogy mennyi a pár kerék feladása. Mondták, hogy 890. Örültem, hogy olcsóbb, mint a futár, hát be is csomagoltam a kerekeket és másnap fel is adtam őket épségben. Pontosabban adtam volna, mert hát 1490 forintra emelkedett egy nap alatt az ár...Hazamentem a maradék pénzért, majd feladtam a kerekeket. Megint kiemelném, hogy épségben!
Másnap utalt a srác, de 500-zal kevesebbet. Kicsit morogtam is, mert még a posta is több volt 600-zal.
Ma felhívtam a tagot, hogy minden rendben van-e, megjött-e a kerék. Mondta, hogy igen, de az egyik fel van ütve kicsit és szakadt volt egy küllő, azért utalt kevesebbet. Így utólag még azt is mondom, hogy korrekt volt a srác, mert a kialkudott árat elutalta. Mondjuk egy küllő cseréje nem nagy pénz. Mondta, hogy nem volt nyolcas a szakadt küllős kerékben, pedig ugye ha használatkor szakad el, akkor nyolcas is kerül bele. Úgy nézett ki, mintha elvágták volna a küllőt.
Kicseréltette a küllőt, megcsináltatta a felnit és most minden rendben, csak a magyar postát fogom minden alkalommal leköpni, ha előtte elmegyek.
Ráadásul a postára már nem tudom ráverni, mert megjavíttatott mindent a keréken, nekem meg csak eredeti állapotukban vannak fotóim a kerekekről. Ráadásul egy értékbiztosítás is volt a kerekeken 10000 forintig (igaz majdnem a dupláját érik), mert azt mondták, hogy azt még ingyen hozzá lehet csapni a csomagomhoz.
Vagy vajon elég a kettőnk szava, hogy ráverjünk valamit a postára?
a kerekek eredetiben:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[ Szerkesztve ]
I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.