Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#50001) beci válasza Tamoo (#50000) üzenetére

beci
(senior tag)

Köszi.
Mindenképp olyan kell,amit pillanatok alatt fel és le lehet venni.
Más!
A hátsó V fékem jobb fékpofája közelebb van a felnihez,mint a bal.Ezt hogyan tudom korrigálni?

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#50002) venember83 válasza beci (#50001) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A bal pillangó rugóerejét csökkented vagy a jobbét növeled, van a fékpillangón alul egy csavart, azt forgatva állítod a rugó előfeszítését.

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#50003) Tamoo válasza beci (#50001) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Amit linkeltem elég jók (nekem is az van montihoz).

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#50004) beci válasza venember83 (#50002) üzenetére

beci
(senior tag)

Megvan,köszönöm.:)
TAMOO. Stabilan áll,nem lötyög?

(#50005) Tamoo válasza beci (#50004) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Stabilan. Nekem legalábbis terepen sem esett le.

(#50006) beci válasza Tamoo (#50005) üzenetére

beci
(senior tag)

Köszi.:)
Akkor beruházok 1re.:)
Amugy van köztetek szombathelyi?

(#50007) dany27 válasza rétisün (#49986) üzenetére

dany27
(őstag)
LOGOUT blog

Na majd akkor megkérdezem az egyik rendőr ismerősömtől!

Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!

(#50008) ludsimon válasza dany27 (#50007) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Haverom is rendőr és igazából nekik ha nem közterületen dolgozik nekik se kell minden szóról szóra tudniuk. :)

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#50009) DemonDani válasza beci (#49999) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HERVIS!

4000 forint, első - hátsó gyorszáras, BBB felirat nélkül!
BBB felirattal boltban 6,5-7000

Nekem BBB "feliratos" van, barátnőm meg Pláza akciós napon vett Hervisest -20% kuponnal 3200-ért... nekem darabja volt ennyi :DDD és tök ugyan az, sőt még jobb a Hervises, kapott mellé imbuszt, meg kisebb átmérőjű kormánycsőbe illesztéket, meg kézzel csavarható állítócsavarokkal van a hátsó szerelve...

Mind olyan mintha karcos lenne, de bent a boltban, megdörzsölöd, 99%ban csak retek nem tartós karc van rajta

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#50010) DemonDani válasza Tamoo (#50000) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C :C (#50000) Tamoo :C :C
elsiklottunk felette ;] valaki keressen, egy ünnephez méltó képet :DDD

asd fgh jkl éáű

(#50011) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nem mertem én eddig ezt a kérdést feltenni.
Lehet túl ámátőrnek tünök,de létezik Budapesten és/vagy környékén olyan útvonal ahol nem nagyon sok az autó (lehet kicsit sok, azt már megszoktam), és járható mondjuk egy 23-ason gördülő merev-vázas kerékpárral is? :D
De most viccen kivül...

Felfogom én technikai edzésnek, hogy kátyút, ágat-bogat, gyökeret kell kerülgetni, de néha olyan jó lenne csak arra figyelni, hogy megyek előre.

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#50012) Tamoo válasza Nyugdíjas (#50011) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Akkor lehet engem irigyelni. Tegnap pl. egy ~40perces szakaszon nem találkoztam se autóval se gyalogossal se bringással csak 2 őzzel. :) Persze ez nem Budapest és/vagy környéke.

(#50013) lorcsi válasza Nyugdíjas (#50011) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

valahol van linkelve a topikban pesti bringás térkép...

(#50014) Nyugdíjas válasza lorcsi (#50013) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Keresgéltem pedig ilyeneket. Na majd ügyesebben hasnyálom a keresőt.

Tamoo: Nem vicces, mert nekem is a legnormálisabb ötletem ezzel kapcsolatban hogy kb kéthetente hazamegyek anyámékhoz kerékpárostól, aztán ott lehet ilyeneket elkövet a jó lapos álföldön :) Nincsen jobb ötletem tényleg...

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#50015) amargo válasza Nyugdíjas (#50011) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

A környékébe Szentendre, Pilis mennyire fér bele?

De közelebbi is van, de én csak dombosat ismerek.. ha az is jöhet?

Esetleg Velencei-tó? ha még ez is játszik..

[ Szerkesztve ]

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#50016) KaraDani válasza Nyugdíjas (#50011) üzenetére

KaraDani
(őstag)

A 2-es szerintem nem vészes autó szempontból. Nem tudom mennyire kell tüköraszfalt, de ha néha kicsit rosszabb rész is belefér, akkor gödöllői dombság akár. Alig van forgalom, és szép is legalább. Meg különböző méretű köröket össze lehet pakolni. Pl nagyon szeretem a Nagytarcsa - Isaszeg- Dány - Zsámbok - Valkó - Gödöllő kiskört, aztán Gödöllőről opcionálisan haza a 3 ason ha elég annyi, úgyis befelé lejt. Vagy ha kell még, Isaszeg felé kerülve. Ha hosszabb kell ezt lehet bővíteni is, pl. Zsámbokról Turára mész, majd Bag, Galgamácsa, Vácegres, Veresegyház, Szada, Gödöllő. térképen Ha még hosszabb kell egy Cserhát kör is nagyon szép. Ha szentendrégi kiverekeded magad, utána a Pilisben van jópár aszfaltos erdészeti út, azok egész jók alapállapotukban, és forgalom általában nincs egyáltalán, mert el vannak zárva.
Nem mondom, hogy ezek mind tüköraszfaltok, de szerintem nem vészesek, én 28 as gumival járok, igaz dísznek van egy szutyok első teló is, ami sokat nem ér :D

(#50017) Nyugdíjas válasza KaraDani (#50016) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Annyira nem vagyok finnyás, a dombok meg kifejezetten jól jönnek, bőven van mit erősödnöm lábra :)

Ez a Gödöllő-környéke dolog elég jól hangzik, asszem azt fogom legközelebb kipróbálni. A Szentendréig kiverekedem magammal van a gond, az a dolog amit odáig épitettek tök jó, hogy van,de ilyen bringával közel járhatatlan, folyton ugrálnom-kerülgetnem kell a repedéseket az uton, és a kivánatosnál hamarabb elfáradok. Persze ez sem baj, csak nem mindig ehez van az enbernek kedve.

Köszi a tippeket:K amargo-nak is:R

[ Szerkesztve ]

(#50018) szatocs válasza DemonDani (#50009) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem ilyen van Hervisből. 2k szokott ott lenni, de ősszel mindig felezik az árát, tavaly kivártam, és 1k-ért megvettem. Szeretem, hogy csak feldobom és kész is, nem kell pöcsölni vele, nagyon jól fogja a klipsz, viszont nagyon gyorsan nem ajánlott vele hajtani, 15km/h felett már a táskámon (vagy hátamon) is van sár.

=== Szatocs ===

(#50019) ludsimon válasza Nyugdíjas (#50017) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is 23-as mereven gördülök és semmi gond nincsen a Szentendrei úttal. Amíg kiérsz Szentendrére szar az út, de ki lehet bírni azt az 1-2 km-t mert utána full jó út következik. :)
Az az egyik favorit nálam.
Én nem szeretem a Gödöllő-dombságot, mert igaz, hogy 5-6 percben 1 autó húz el melletted, de az nem 60-al, hanem sokszor 100+-al..
Már jártam arra többször is és nem igazán szeretem.

[ Szerkesztve ]

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#50020) dqdb válasza ludsimon (#50019) üzenetére

dqdb
(őstag)

Itt ki merne a forgalomban bringázni? És autót vezetni? :)

KaraDani: a főút 2×7 sávos + 2×4 sávos a "szervizút" :D

Amargo: ez nem körforgalom, "csak" kiszélesedik az út az obeliszk miatt.

[ Szerkesztve ]

**** COMMODORE 64 BASIC V2 **** 64K RAM SYSTEM    38911 BASIC BYTES FREE

(#50021) KaraDani válasza ludsimon (#50019) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Hát lakott területen kívül sehol nem 60-al fognak elmenni melletted :D Ennél kevésbé forgalmas tényleg csak a Pilis erdészeti aszfalt van. :K
Mondjuk mindenkinek más az "autótűrő" képessége ezt már beszéltük, nekem pl. a 3 as úttal sincs semmi gondom, amire többen azt mondták, hogy meg ne próbáljam, mert életveszélyes :)

dqdb: autót vezetni minden további nélkül, most az, hogy 8 vagy 4 sávban van dugó, már oly mindegy :D Bicajjal meg csak van értelmes alternatív útvonal az ilyen durván forgalmas részek elkerülésére :U

[ Szerkesztve ]

(#50022) amargo válasza dqdb (#50020) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Spanyoloknál jelzőlámpa van a körforgalomba és érkezési sorrend alapján a kanyarodás - már, ha jól fejtettem meg - persze mindenki minden felé megy.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#50023) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Folytatás itt: Link

Different songs for different moods.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.