Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2001) Dirtyz válasza Bikeman (#1999) üzenetére

Dirtyz
(PH! addikt)

Igen, erre gondoltam én is, csak rossz névre emlékeztem... :B

Védd a fákat, egyél hódot! Eladó full cover blokk 4890-re http://www.href.hu/x/gx89

(#2002) Jeannie válasza xcbiker (#2000) üzenetére

Jeannie
(senior tag)

Na ha ezt tudom ... :))
Milyet vettél helyette?

(#2003) Integra válasza Jeannie (#2002) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

sose bánkódj jó kis kupakot vettél:)

(#2004) Jeannie válasza Integra (#2003) üzenetére

Jeannie
(senior tag)

Nem azért mert nem lennék vele elégedett, csak amikor kerestem, az volt az első hogy körülnéztem, de sehol nem láttam használtan jó dolgokat, mondjuk alapból fehér sisakot kerestem, most meg elárasztotok vele :) De a linkelt sisak tényleg klassz és megéri az árát :))

Ma is rájöttem néhány dologra:
- hátszél mint olyan nem létezik, ha megfordulok szembeszélben, akkor is legfeljebb lökésszerű oldalszél lesz belőle
- kanyarban nem árt lassítani :DDD
- este, úgy néz ki, a legtöbb közlekedő számára a piros lámpa nem parancs, hanem javaslat. Értem ezt autósra, gyalogosra egyaránt :(

(#2005) sekli válasza Jeannie (#2004) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

amit irtal a szellel, ez fizikailag is konnyen leirhat jelenseg, a nullvektor ugyanis meroleges minden vektorra...:D

[ Szerkesztve ]

(#2006) xcbiker válasza Jeannie (#2002) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

ilyet: [link]

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#2007) fasyrt válasza sekli (#2005) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Najo, de ha nullvektorról beszélük, akkor szembeszél sincs... ;]

(#2008) sanyixXx válasza Jeannie (#2004) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

este, úgy néz ki, a legtöbb közlekedő számára a piros lámpa nem parancs, hanem javaslat. Értem ezt autósra, gyalogosra egyaránt

bringával én nappal se nagyon állok meg...

I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.

(#2009) venember83 válasza sanyixXx (#2008) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Futarokra nem is vonatkozik se lampa, se tabla se semmi :DDD Csak a teged orzo angyalnal ne legy gyorsabb :P

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#2010) Jorus válasza Jeannie (#2004) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szentem a te sisakod jobban néz ki. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#2011) sanyixXx válasza Jorus (#2010) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

kis nyalizós :DDD

(#2012) Kephamos

Kephamos
(őstag)

Most értem haza. 30km, végig szembeszél. :U Kifárasztott.

(#2013) Integra válasza Jeannie (#2004) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a bringás se különb, hidd el, sőt, a bringás engedi meg csak igazán magának hogy piroson átmenjen, letér jobbra, go2 zebra, átteker, vissza balra és teker tovább..
hányszor látom ezt naponta a városban.
bicófutároknál ez menü alapból

(#2014) Jorus

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megjött a stucnim. :)

[kép]

Nagyobb képek: [link] és [link] és [link] és [link]

[Szerkesztve]

(#2015) Integra válasza Jorus (#2014) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

cool:)

(#2016) fasyrt válasza Jorus (#2014) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Márcsak az ágyú hiányzik róla... :D
Jó kis masina.

(#2017) Jorus válasza fasyrt (#2016) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És ha jól megnézed, lecseréltem a fehér kötegelőket feketére. :DDD

(#2018) rii válasza Jeannie (#2004) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

régebben, mikor elmentünk egy 30-40 km-es útra tekerni, és ''oda-felé'' szembeszél, nagyon vártuk már, hogy visszaforduljunk, de a várt hátszél elmaradt (:

akárkivót'tevótá

(#2019) fasyrt válasza Jorus (#2017) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Van rajta kötegelő? ;)

Hol lehet bukókat felpróbálni?

(#2020) xcbiker

xcbiker
(PH! addikt)

Holnap jön valaki Kisnána OX-re?

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#2021) Kephamos

Kephamos
(őstag)

Jeannie! Te honnan rendelted a kesztyűt? Honnan tudjam, hogy mekkora kell?

(#2022) Kephamos

Kephamos
(őstag)

Nagy a csönd a topikban. :U
-------------
Ma én is majdnem lezúztam magam az erdőben. :DDD Feltekertünk egy kissebb dombra, a tetjén láttam, hogy az aljánál egy nagyon jó kis kanyar van, frankó vályúval, amit a bicajosok alakítottak ki. Mondom, megnézzük milyen az a kanyar. Kiderült, hogy sokkal élesebb, mint amilyennek látszik. A felénél járhattam, mikor éreztem, hogy ezt nem fogom megúszni, így egy megfelelő pillanatban kiengedtem a bicajt a kanyarból és megálltam egy fa előtt vagy 10 centivel. Lehet, ha nem 4.5 bar-on lévő Kbix nomad 2.0-val, megyek akkor sikerül, mindenesetre nem adtam fel, Jövő héten megint megpróbálom. :)

(#2023) Integra válasza Jorus (#2017) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ha most kritizálni kéne a bringádon, akkor őszintén csak azt tudom mondani hogy a foxnak egyszerűen hányadék szine van:))
ettől még tuti jó és faszán szuperál, de akkor is hányadék a színe a száraknak:DDD

(#2024) venember83 válasza Integra (#2023) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hat igen, erdekes parositas az a rozsaszin v mittomenmilyenszinu elso telo a feketevel, de annyira allat bringa, h egye fene, elnezem ezt az egyetlen hibajat :DDD
Meg ugye Jorus bringaja szent es kritizalhatatlan :))

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#2025) Integra válasza venember83 (#2024) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a faszt:DDD
jorus van annyira egosita hogy bírja a kritikát:))
szóval ez a villa szín valahol a hányadék szürke meg az intim türkiz bugyi kék közötti, absz feminin közötti, absz borzalmasan gány szín között van....
és mivel jorus is azon kevesek közé tartozik aki bírja a kritikát ezen a ph fórumon, remélem hamarosan lecseréli valami pasi színű villára!:)

(#2026) sekli válasza venember83 (#2024) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

rozsaszin...? :DDD muti, hol...?

[ Szerkesztve ]

(#2027) Integra válasza sekli (#2026) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

vénember ahogy a neve is tükrözi már VÉNember, színvak:DDD

(#2028) EQMontoya válasza Jorus (#2014) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te, ez chopper? :DDD (boccs, peace, nem vok hive a dhzásnak)

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#2029) venember83 válasza Integra (#2027) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szinteveszto :DDD Kulonben tenyleg az vagyok :B Ja, en is keknek lattam, de olyan lagy kek, h mar szinte rozsaszin :P Minek elemzem en a szineket, nem ertem....Inkabb Jeannie mondja meg, nok sokkal jobban latjak a szineket, retinajuk vhogy erzekenyebb mint a ferfiake, whatever... Bugyikek a legjobb megfogalmazas, asszem.

Idezek: rozsaszin v ''mittomenmilyenszinu'' s utobbin volt a hangsuly, maskor boldba teszem csak miattatok!

Atugorhatsz autos topikba is, olvasni meg tudok, ezert varom valaszod, meg azt is elnezem, h nem hasznalsz nagy betuket.

mod: Jo, nagy kepeken tenyleg abszolut szurke/kek, de a bevagott kepen szvsz bugyikek.

mod2: minel jobban nezem annal jobban tetszenek a Hayes fekek :W

[Szerkesztve]

(#2030) EQMontoya válasza venember83 (#2029) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha Jeannie-re bizzuk, akkor vagy pasztel lesz, vagy bézs, vagy homokszinü, vagy barackszinü, de még véletlen se olyan szin, amit az én infós agyam felfogna :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#2031) venember83 válasza EQMontoya (#2030) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem baj, akkor legalabb ti normalis latasu emberek is megtudjatok milyen az mikor mas szint mondanak mint amit latsz ;]
Szoval hajra Jeannie, varjuk a kommentart!

[Szerkesztve]

(#2032) fasyrt válasza EQMontoya (#2030) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Hát ez sztem kőkeményen szürke, bármit magyaráztok is bele. :D
Bugyikék szín nincs, de kék színű bugyi van, amit tévesen bugyikéknek neveztek, ami ugye kék. :)

[Szerkesztve]

(#2033) sanyixXx

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

ja és ha a kollegina nyilatkozna a színéről, akkor értelem szerűen RGB számokban is kérjük, hogy az igazán kockafejűek is értsék ;]

(#2034) sanyixXx válasza Jorus (#2014) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

fasza kis bringa, da teló színe tényleg bleh:)

viszont azt mondd már meg légyszi, hogy miért carbon távtartók vannaka csodastucnid alatt? grammozol? :DDD

(#2035) Integra válasza venember83 (#2029) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

tudtam én:DDD
amúgy tényleg rusnya
fekete szár kúúl lenne vagy a hófehér hozzá:)

(#2036) Sianis válasza Kephamos (#2021) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bemész egy bringás boltba és felpróbálod őket. Aztán ami passzol, nos az a te méreted. :)

Sianis

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#2037) Jorus

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jáhájj, éjszaka mennyi ideje van egyeseknek fórumozni. :D

Integra: a teló kiválasztásakor nekem nem volt szempont a színe. :) Ellenben ami számított: az egyik legjobb mozgású, és legmerevebb villa a piacon, tág határok között állítható csillapítás és kompresszió, titán rugó, alacsony beépítési magasság (kisebb, mint a szimplavállas Shermanomnak volt :D), kis tömeg (mindössze 3.000 gramm a súlya, ami összevetve egy szimplavállas Travis 3.600 grammjával igen tiszteletreméltó :D). Mindezek mellett igen, csukaszürke. Én sem vaqgyok elalálva a színétől, de az tetszik benne, hogy a Fox annyira laza, hogy aszongya, hogy csináltunk egy király villát, kit érdekel, hogy oan a színe, mint egy betonteknő? :DDD Amúgy akkor fogom lecserélni, ha lesz hasonlóan alacsony beépítési magasságú, 200 mm-t mozgó villa kisebb súlyben, merevebb felépítéssel. :)

venember83: rózsaszín? :DDD Már miért lenne kritizálhatatlan? BikeMag-on is kérdeztek ezt-azt, de miután elmagyaráztam, hogy mien elvek vezéreltek, mien prioritással, elfogadták az érveimet. :)

EQMontoya: nem is chopperes a geoja. :) A Shermanommal például laposabb volt a villaszög, mint a Fox-szal, tehát azzal choperesebb volt, mint most. Ojj, ez nem is DH gép. :D Se a felszereltsége, se a váz geometriája, karakterisztikája nem lenne alkalmas DH-ra.

sanyixXx: ebből van otthon vagy 20 darab, és nem volt kedvem venni alut, csak azért, hogy passzoljon a képbe. :DDD

(#2038) Jancsi

Jancsi
(fanatikus tag)

Ha már ti hordtok bukót követeljétek meg azoktol is akikkel tekertek. Én ezt nem tettem meg :O Valami rettentes a tudat hogy én én rángattam el biciklizni és most eszméletlenül fekszik az út mellett. Eddig úgy fest hogy megússza egy komolyabb agyrázkódással és 3 nap korházzal. A legolcsóbb legsz@rabb bukó is elég lett volna ahogy hogy zsörtölődve felkejen, hogy a p|csába eltört ez a sz@r, lehet jobban izzad benne a feje mint egy Giro-ban vagy egy Cratoni-ben, de a barátai nem izzadnak hogy mi a franc van vele és hol vannak már a mentők ( nem tudom hogy a francba jöttek, de keresztüljöttek az egész városon és úgy is kiértek a várostol 10-12km-re alig több mint 10perc alatt :R )
Ha nem tul tapasztaltakkal mentek tekerni az elején egy rövidke rutin oktatással kezdjetek.

(#2039) sanyixXx válasza Jancsi (#2038) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

hajjaj, nagyon hullanak a bringások mosatanában :( az tapasztalatlanabbakra tényleg oda kell figyelni.
de vegyük ezt a dög meleget is számításba. tompa mindenki. tessék rendszeresn pihenni meg inni tekerés közben. és az autósok is bambák, légkondi meg red bull ellenére is.
csak óvatosan!!

Jorus: szólj, ha akrsz néhánytól szabadulni. nekem nincsenek szép spacereim. de tudok cserébe alut adni:)

[Szerkesztve]

(#2040) Kephamos válasza Sianis (#2036) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Csak én Kelly's-ta akarok és azt sehol sem lehet felpróbálni, kicsiny városunkban, mert sehol sem láttam még. És azt tuskóságnak tartom, hogy felpróbálom valahol és aztán rendelek a netről egyet. :D Ápropó! Múltkor láttam valami nagyobb bicajboltot a belvárosból a pláza felé vezető úton. Jártál már ott, milyen lehet?

(#2041) sekli válasza sanyixXx (#2033) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

a szurke/keke/bugyikek/mittudomen szinu also behemot cucc az RGB:97;134;144 (#618690)
a rozsaszin/arany/rez/mittudomen szinu szar az meg RGB:162;170;123 (#a2aa7b)

csak, hogy legyunk konkretak egy HW forumon...:)

[ Szerkesztve ]

(#2042) Kephamos válasza sekli (#2041) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Fogadjunk, képes voltál megnézni GIMP-el. :DDD

(#2043) Sianis válasza Kephamos (#2040) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Felejtsd el őket! Nem foglalkoznak komoly kerékpárokkal. Inkább gyere el a Szalag utcára az Örökös KerékVár-ba. Nagyon rendesek, jó sok cuccuk van! Szerintem még az is lehet, hogy lehoznek neked pár Kelly's-t és felpróbálod őket.

Sianis

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#2044) sekli válasza Kephamos (#2042) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

ugyanmar, photoshoppal...:DDD

lattam egyszer egy bringan, olyan nyerget, aminek a csoveben volt egy kis teleszkop..., nagyon mokasan nezett ki, jo az valamire...? :)

[Szerkesztve]

[ Szerkesztve ]

(#2045) rii

rii
(PH! nagyúr)

ma voltam tekerni
elmentem a 6 főút felé, savoya-park mellett.
majd a vízmű szörnyű építményeinél dobtam egy farost és megfordultam.
lágymányosi hídnál aszonta a hátsó kerék, hogy:

[kép]

majd aztán meg azt hogy:

[kép]

lehúzództam, mondtam dekirály, minden van nálam, belső, meg gumilefeszegető, kerékleszed, gumibetesz, de a külsőnek mintha nem lett volna tartása, nem is értettem miért, alig bírtam a felnin rajtatartani, folyton ''lecsúszott''. a felnin belülről levő gumiszalag meg le volt szakadva, úgy kellett visszterítgetni azt is .

nagynehezen rajta tartottam a felnin a külsőt, majd elkezdtem pumpálni, 30 belenyomtam, majd visszatettem a kereket a helyére, majd megint kb 60-at, ekkor megint egy ujjabb nagy
[kép]

kisélretében elszállt a pótbelsőm is. pedig még csak annyi levegő se volt benne, hogy el lehesen vele gurulni egy benzinkútig. nem volt más hátra, egy hosszú gyaloglás elé néztem, a lágymányositól a jaszai mari térig.

ahogy elindultam, szinte egyből megállt mellettem egy PKCS (profi kerós csávó) és egy másik PKCS (profi kerós csaj) és megkrdezték tudnak-e valamit segíteni.

mondtam, hogy a pótbelsőm is aszonta', hogy ''szevasz''. Meg lehetett látni, hogya vékony gumiszalag kint ficereg. Megnézték, és azt mondta, hogy szigszalaggal le lehetne ragasztani a gumiszalag helyét, majd mondtam, hogy a külsővel is valami gond van, mert eléggé könnyen ''lejár'', és ekkor vettük észre, hogy a külsőben levő drótszál elszakadt :)

no ekkor mondták ez reménytelen így, megköszöntem, hogy megálltak, majd elhajtottak, de utána megint jött egy kerós pár, és ők is megálltak, és mondta a srác, ha belső kell, akkor tud adni. Mondtam, hogy a külső is meghallt. Tök rendesek voltak:)

végül is kb egy óra séta alatt hazaértem. Legközelebb két külső, két belső, és két gumiszalaggal megyek kerózni (:

[Szerkesztve]

akárkivót'tevótá

(#2046) rii válasza sekli (#2044) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

macskakő (:
azt elég szar állva végigtekerni, de ülve még szarabb ..... (:

akárkivót'tevótá

(#2047) sekli válasza rii (#2045) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

a ket kulso eleg jol fog mutatni rajtad uszogumikent...:)

[ Szerkesztve ]

(#2048) rii válasza sekli (#2047) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

jajj, nem ... :) mindig hátizsákkal megyek, úgyhogy abba teszem majd :)

akárkivót'tevótá

(#2049) sekli válasza rii (#2048) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

nohat..., de akkor meg kell facsarni, azaz ossze kell hajtani, vagy valami, mert az a 26''-os cucc ketlem, hogy normailisan belemenne egy normalis taskaba... ez igy normalis...? :U

[ Szerkesztve ]

(#2050) rii válasza sekli (#2049) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

nem tudom, hogy normális-e, még sosem próbáltam ilyet.

akárkivót'tevótá

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.