Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#21001) amargo válasza ludsimon (#20998) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

IPC-1 töltő is nagyon állat!

De, ha nagy leszek én egy maha c9000-re szavazok be.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#21002) KaraDani válasza ludsimon (#21000) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Ebbe mi a poén? :U Ennyivel mentem simán már többször is mindkét Crossal, meg a régi outival is...

(#21003) ludsimon válasza KaraDani (#21002) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem látod? ;]
Autópályán. :DD

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#21004) KaraDani válasza ludsimon (#21003) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Hát az autók mennyiségéből nem ;] Amúgy ez meg már csak hülyeség kérdése, hogy kiementek autópályára :)

(#21005) ludsimon válasza KaraDani (#21004) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Leállósáv, meg szalagkorlát középen csak autópályán van.
Vagy csak Magyarországon nincs ilyen autóút? ;]

[ Szerkesztve ]

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#21006) JColee

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

üdv
ma ellopták a bringámat a BME E épülete előtti bringatároló mellől. Ha valaki egy hirdetésben ráakadna, értesítsen.
váz: Magellan Polaris (2005ös, matt) 0466660050A218-S
merev fekete villa
deore integrált hajtómű
alivio váltók
shimano pd-m520 pedál
novatec agyak
bike+ acrobat pro felni
michelin xcr road külső

különösebb ismertetőjele, hogy van rajta egy katicás csengő (ha le nem szerelik), a stucni és a kormányszár kifakult a napon, de a stucnin maradt az ujjlenyomatom

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#21007) Hasaggymeg válasza rétisün (#20975) üzenetére

Hasaggymeg
(senior tag)

Nekem ilyen(vagy nagyon hasonló) volt az első biciklim.1989 nyarán,ára 2300lej=1,3havi fizum. :K Persze sárvédők meg egyéb felesleg nélkül.

"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde

(#21008) Hasaggymeg válasza JColee (#21006) üzenetére

Hasaggymeg
(senior tag)

:((

"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde

(#21009) KaraDani válasza JColee (#21006) üzenetére

KaraDani
(őstag)

:( :O

Szerk.: ide is rakd fel mindenképp

[ Szerkesztve ]

(#21010) Hasaggymeg válasza ludsimon (#21000) üzenetére

Hasaggymeg
(senior tag)

60-al már én is mentem Pilisszentlászló-ról erszkedve Visegrád felé. ;)

(#21011) KaraDani

KaraDani
(őstag)

Akik értenek hozzá: ennyiért megéri ez a teló? Máshol 29 alatt nem láttam, szerintem ez jó lenne nekem. Mennyire bonyesz ennek a házi cseréje, vagy szerelők mennyit kérnek el kb érte?

Más: nem tudna valaki esetleg 24 órásra valami körülményekhez passzoló lámpát kölcsönadni? Teló után nem marad most még egy 20 asom egy Myo XP-re, meg nem is szeretnék ennyit költeni rá egyenlőre, máskor nem használnám ki.
Amúgy mi az a fényerő, ami már megfelelne a célnak? Eléggé idegesítő, hogy nincs valami rendesen használt mértékegység: 1000 candela pl mire elég kb., és ez lumen ben mennyinek felel meg kb?

[ Szerkesztve ]

(#21012) venember83 válasza KaraDani (#21011) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Olcsó megoldás lámpára: tartod a tempót valaki után a sötétben. :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#21013) KaraDani válasza venember83 (#21012) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Naja, ha a gyorsabbak között lennék, ez még működne is. De mivan, ha senkinek se bírom tartani a tempóját? :D ;]

[ Szerkesztve ]

(#21014) blazsey2 válasza JColee (#21006) üzenetére

blazsey2
(őstag)

Hogy száradna le a keze :((( 1995-ben a pár hónapos Schwinn Csepel full aliviós bringámat fújták meg a zárt tárolóból.Együttérzésem.

GO KIMI!THE BEST!!!

(#21015) Hasaggymeg válasza KaraDani (#21013) üzenetére

Hasaggymeg
(senior tag)

Közvetlenül elötte mész nem engedve ,hogy előzzön. :DDD

(#21014) blazsey2...amíg van felvásárló az "ócsón szerzett cuccra" addig lesz aki "megszerzi"."Leesett a kamionról" dolog is csak áltatás,a lopás az lopás! :(( Mikor mondtam valakinek,hogy nem megvenni kellene tőle hanem feljelenteni (most nem csak bringára gondolok!!!!) kivétel nélkül teljesen hűlyének néztek. :(((

(#21016) Hasaggymeg válasza KaraDani (#21004) üzenetére

Hasaggymeg
(senior tag)

Mérted is vagy csak sacc/kábé,mert úgy már mindenki ment 90-el is.

(#21017) ludsimon válasza JColee (#21006) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az nagyon érdekelne, hogy mivel zártad le?

(#21018) ludsimon válasza KaraDani (#21013) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, na..
Azért láttam, hogy hogy tekersz. :K

(#21019) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztetek egy 'L'-es váz hány colosnak felel meg? 17?

(#21020) fidig válasza ludsimon (#20993) üzenetére

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

De azt tudod, hogy mi lesz a Polskiból, ha átmegy rajta az úthenger.... Pors(ch)e..:)

A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)

(#21021) Xantomas válasza Bikeman (#20991) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Anyagtechnológiai oka van, hogy miért nem szabad muffolt acél vázat hegeszteni. nem véletlen, hogy sokáig, miért muffolták, és keményforrasztották, hegesztés helyett, és miért készül más csövekből egy modernebb, hegesztett váz.
Bár ha bírja, akkor bírja, de biztos nem napi rendszerességgel használod.

(#21006) JColee
BME... híresen a legtöbb bringát lopják el onnan országszerte. A mai napig nem értem, hogy miért hagyják ott az emberek. A csepeli nem idén nyáron barnultjaink oda mennek napi beszerző körútra.
Mennyi bicajt elloptak, és mennyien nem tanulnak belőle...
Sajnálom, de ez már tényleg merő butaság volt. :(

[ Szerkesztve ]

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#21022) Ariadne válasza JColee (#21006) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Azt hiszem, javasolnám az első hszbe beírni alapigazságként, h a BME épülete, illetve plázák, bevásárlóközpontok előtt _soha_ nem kötünk le bringát, kivéve azt a meglehetősen valószerűtlen esetet, amikor kifejezetten új gazdát szeretne találni valaki a bringájának...

Le volt írva itt is jó párszor, h BME elől ipari méretekben lopják a bringákat a kamerák ellenére. Sajnálom nagyon, h így történt... :( Valahol tényleg jelezni kellene időnként, h tudjanak róla minél többen, mert persze egyébként senki nem gondolná, h ilyen veszélyes hely bringailag...

fpeter07: Milyen márkából? Mert márkánként változik azért, h melyik mekkora...

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#21023) ludsimon válasza Xantomas (#21021) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A csepeli nem idén nyáron barnultjaink oda mennek napi beszerző körútra."

:DD :(((
Sajnos így van.

(#21024) JColee

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

nos a lakat volt a hunyó az fix, sajna csak egy spirállal volt lekötve
azt persze nem tudtam, hogy ennyi a bringalopás a BMEn, de minden nap tanul valami újat az ember (jól kezdődik az egyetem)
ez nem teljesen az egyetem előtt volt, inkább a területén, de bárki bemehet sajna

eléggé a szívemhez nőtt, vele voltam júliusban a svédországi túrán...

[ Szerkesztve ]

(#21025) ludsimon válasza JColee (#21024) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem jó iskola kezdés. :( :(((

(#21026) venember83 válasza fpeter07 (#21019) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyártótól függ. Általában 18, tudtommal.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#21027) JColee válasza Xantomas (#21021) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

most már nem kell fikázni, tudom, hogy nem szabad otthagyni

A mai napig nem értem, hogy miért hagyják ott az emberek.
ott volt dolgom, kevés volt az idő, és egyébként is, mit csináljak, ha egyszer az a hülye gondolatom támadt, hogy bringával megyek megírni a buzeráns fizikafelmérőt?

Ariadne illetve plázák, bevásárlóközpontok előtt _soha_ nem kötünk le bringát ezzel vége is annak a listának, amire bringát lehet városban használni

[ Szerkesztve ]

(#21028) venember83 válasza JColee (#21027) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sajnos igen, lassan sehol nem lehet otthagyni. Munkahelyre se járnék bringával, ha nem lenne kapuval zárt udvar, meg azon belül is egy épület, hogy ne legyen szem előtt a bringa. Szar egy világban élünk.

(#21029) KaraDani válasza Hasaggymeg (#21015) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Vagy beülök valaki elé vázra ;]
Mértem, megnyaltam a jobb mutató újjam álló helyzetben és lemértem a szél sebességét, ezután elindultam felgyorsultam majd megismételtem ezt a mérési műveletet menet közben, hozzáadtam a mért értékhez a szembeszelet, és levontam a fújtatásom által keltet előre irányuló légmozgást, és így kijött, hogy 67 el megyek :)

Amúgy múltkor Csömörön Dechából hazafelé jöttem lefelé 66,67 et, röhögtem is, hogy de szép az első 3 számjegy, ördögien jól megyek ;]

(#21030) ludsimon válasza venember83 (#21028) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos.

A rendőrök pedig magasan leszarják, ha bringalopást jelent be valaki. :(

(#21031) JColee válasza ludsimon (#21030) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

laza 5 órát vártam :((
mer a gépjárműlopás az elsődleges, persze volt kb 10 perc az egész :(((

(#21032) ludsimon válasza KaraDani (#21029) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Amúgy múltkor Csömörön Dechából hazafelé"

Azt a helyet ismerem. :))
Az a szabadföld út igaz?

Kipróbáljam mennyit megy ott az enyém? ;] :DD

[ Szerkesztve ]

(#21033) KaraDani válasza ludsimon (#21032) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Nem ha a csömör felirat alatt nézed, ott van szabadság út, asszem az volt. Na azért izomból tekertem rá, nem volt olyan extra nagy lejtő, vagyis meredek, csak rövid.

(#21034) ludsimon válasza KaraDani (#21033) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ejj.
Az most így nem ugrik be, de lehet jártam már arrafelé.

(#21035) dave93

dave93
(őstag)

Hi all!
Milyen jó nyereg van 5k alatt?
Néztem ezt: [link]
meg ezt: [link]
Milyen minőségűek?
vagy esetleg ez: [link]
Köszi :R

(#21036) KaraDani

KaraDani
(őstag)

Jah jártam ma bringabutikban, Black Jack nincs, viszont van 42 es és 47 es Smart Sam. Jónak tűnik nekem, csak ebből egy szett nem 5k lenne hanem 8 :( Amúgy van valami tapasztalat vele? Nekem szimpi a minta.

(#21037) fpeter07 válasza Ariadne (#21022) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Caprine Greenway a bringa, a vázon csak az van hogy M.

(#21038) Jofi81 válasza fpeter07 (#21037) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Nekem L-es Greenway-em van, de nem tudom, hogy az hány collos. De ha megmondja valaki, hogy mit kell mérni, akkor lemérem neked.

(#21039) venember83 válasza Jofi81 (#21038) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudtommal középcsapágy és nyeregcső-felső cső közti távolság.

"Ha a kerékpár hajtótengelyének közepétől a nyeregvázcső tetejéig mért távolság pl. 48cm, akkor az a váz 19"-os." - forrás

E szerint tévedtem betűjelzéses méret ügyében, 19-20 col az L

[ Szerkesztve ]

(#21040) KaraDani válasza Jofi81 (#21038) üzenetére

KaraDani
(őstag)

itt kiválasztod a geometry fület, és ott az S/T t kell lemérned. 1"=2,54cm

[ Szerkesztve ]

(#21041) Zewa válasza dave93 (#21035) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Ez is legfőképpen a falhasználástól illetve a bringától függ. :K
Nyeregnél is azt tudom javasolni mint a többi kis értékű bringás cuccnál. Csak akkor rendelj netről ha más is jön különben jobban megéri betérni egy helyes boltba és körülnézni, kiválasztani...... :)

Bringádat sajnálom, tudom mit érzel. (1éve vitték el az én kecskémet!) :(
Ha értékesebb bringa vidd magaddal! Én ha a te helyedben lettem volna akkro suliba viszem magammal. Ma pl a Mc Donald's ba is felvittem az emeletre.. :)

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#21042) fidig

fidig
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ejj, de jó...holnap irány a Fertő tó...s pénteken indul a körmenet...biztosan ázni fogunk vmelyik nap, úgyhogy alaposan felkészültem...:) már nagyon várom...

A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)

(#21043) Jofi81 válasza KaraDani (#21040) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Köszi az infokat, de akkor már nagyjából meg is válaszoltátok a kérdést: 19-20".

(#21044) Meme válasza dave93 (#21035) üzenetére

Meme
(fanatikus tag)

wtb akció van a nagykerben nézd meg azokat!
a 7-8-9ks nyergeket most 4-5-6k ért meg lehet venni.

Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!

(#21045) dave93 válasza Zewa (#21041) üzenetére

dave93
(őstag)

Bringám: [link]
Felhasználás? Semmi extra. Erdőben, vagy városban bicikli úton. Más cucc nem kell, ezt is csak azért vagyok kénytelen venni, mert a kutya ma szétrágta a gyárit. :((( Pedig az is teljesen jó volt nekem.

Meme: Melyik nagykerben, milyen nagykerben? :R

[ Szerkesztve ]

(#21046) Meme válasza dave93 (#21045) üzenetére

Meme
(fanatikus tag)

ha tudsz nagykerben vásárolni...

ezt csak azért mondtam, mert a kereskedő kolegát néha megfeledkeznek az ilyen akciókról, és extra hasznomkulcsal adják a cuccot.
menj be a kedvenc/legközelebbi/akármi kerékpárboltba, és kérdezz utána.

Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!

(#21047) dave93 válasza Meme (#21046) üzenetére

dave93
(őstag)

Ok, köszi, igazából a legközelebbi azt hiszem az Árkádban a Ridebike. Hol érdemes még nézni? XVI.kerületi vagyok, valami boltot tudtok errefelé vagy Zuglóban?

(#21048) Ariadne válasza KaraDani (#21036) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Elég sokan használnak smart samet montin, annyit tudok. Panaracer, Maxxis, valami más nem volt? Rücskös Maxxisokat láttam ebike-on óccsóért.

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#21049) venember83 válasza dave93 (#21047) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Menj Vácra Meme üzletébe. :)

(#21050) dave93 válasza venember83 (#21049) üzenetére

dave93
(őstag)

Ja, hogy innen fúj a szél :DD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.