Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#151) urban racer válasza Integra (#144) üzenetére

urban racer
(tag)
LOGOUT blog

csak nincs időm rá :(((

vezetéstechnika: ‎"ívre tenni,lapon fogni, néha-néha utána vakolni"

(#152) Kephamos válasza illusiON (#122) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Hát nekem inkább mtb kellene. Eddíg a Merida K-8 jön be a legjobban, ma megnéztem élőben is és az tetszett úgy ránézésre és az elég strapabírónak is tűnt. Állatkodnui nagyon nem akarok, csak a hely síkság erdőben meghajtani egy kicsit. Miért jó, illetve nem jó a K8?

(#153) dragonfx válasza tr00p3r (#138) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még eldöntöm hogy melyikből kérek 3at ebből vagy a kettővel későbbi hsz.ben szereplőből.
Remélem addigra kiveszik akcióból és még ''kellemesebb'' ára lesz :DDD

Amugy eza nyerek nevetségesek, soha nem vennék ilyet, tényleg elvetemült, testi egészségüket a bringázért áldozóknak való. Na meg az áraik...és akkor egy gyorscsatt kinyitással lenyulják az első otthagyáskor..... :DD ....

Ezek a kivágott nyergek nekem semmi jót nem sugalllnak, még cska láttam ilyet, de szerintme idegesítő lehet hogy a szerszám beleesik oda nem? :D

Na ééésss?::DDD

(#154) (Kolombusz) válasza dragonfx (#153) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gatyában kell tekerni.

(#155) regent válasza dragonfx (#153) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Azért nem hiszem, hogy ilyen nyereggel a boltbajárós bringát szereli fel az ember. :)
Amúgy az ilyen kivágottakkal én is szemezek egy ideje. Pont múlt héten próbáltam ki a még anno a trekking bringámhoz vett Selle Royal Gel nyerget a montimon, de katasztrófa volt. Egyszerüüen nem tudtam úgy beállítani, hogy ha a két farokcsontom a párnákon pihen, akkor ne nyomjon elöl, vagy ne csússzak elööre. Persze tudom, hogy direkt trekkinges ülööpozícióhoz tervezték, de azért egy kicsit többet vártam tööle. Amúgy maga a gél tényleg kényelmes, csak ott középen ahol nem kéne ott éreztem hogy nyom. Ugyhogy visszacseréltem a régi lapos nyergemre.
A kivágott nyergeknél meg nem hiszem hogy beesik a vágatba a bráner, mert ugye a gatya nem engedi. Csak annyi a szerepe, hogy nem nyomja a prosztatát meg a lent futó ereket. Csak az ülöögumókat támasztja, ahogy kell.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#156) Kephamos válasza Kephamos (#152) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Na, mi az, senki sem lát el tanácsokkal egy újrakezdő bringást?

(#157) Sipi16

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Hali
Így a tegnapi CM után megjött a kedvem a bicózáshoz...
Valaki tudna nekem segíteni teleszkóp ügyben? A vázam a legkisebb kormányizével rendelkezik. Valami kis olcsó kéne vagyis 10k-nál többet nem nagyon szánok rá.
Ha valaki tud segíteni előre is köszi!

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#158) illusiON válasza Sipi16 (#157) üzenetére

illusiON
(PH! addikt)

sr suntour xc60 keress rá ebikeon is talán fentvan, azt szokták venni ilyen 10ezer környékén és van 1colos meg 1,1/8 fejcsőhöz is szóval neked is jó a bicódba tuti

Kephamos én szivesen segitenék de ezekhez a bicókhoz nem értek :D a sram cuccok jók olcsóban is általáűban ennyit tudok

[Szerkesztve]

( : no woman no cry : )

(#159) (Kolombusz) válasza Kephamos (#152) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hétköznapi használatra, nagyon enyhe terepre (gyk. földúton normál tempójú tekerés) megfelelő. Azonban ha nagy a súlyod, akkor a felnik a fantasztikus magyar utakon elég hamar nyolcasokkal lesznek tele.

Javaslom neked a következő oldalt: [link]. Itt mezei userek irják le a tapasztalataikat mindenféle bringáról.

Valamint másodjára megkérlek, hogy ne offold a topicot azzal óránként, hogy up, jaj senki nem segit, mert marhára zavaró és felesleges.

(#160) Kephamos válasza (Kolombusz) (#159) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Ismerem az oldalt és pont a kérdéses termékeről nem esik szó.

(#161) Sipi16 válasza illusiON (#158) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi rákeresetem neten de nem találtam újjat :(
Ha még valakinek van jó ötlete azt elfogadom :)
Valaki mondta, hogy kisméretes a kormányizém :D

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#162) Integra válasza Eastman (#145) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

igen, ezt néztem ki én is elsőre és pont ez a gondom nekem is, hogy alul nyom végig
most írt vissza a srác, megyek ki hozzá valamikor dunakeszire a boltjába aztán segít mindenben, nyereg ügyben, ki is próbálhatom etc...

(#163) tr00p3r válasza urban racer (#149) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

áááá, nehogy azt hidd. nekem az előző XT-t is ez kezelte. bár most egy kicsit gázosabb nálam, mert az Attack-ból is a 8 sebességes volt nekem. a a mostani hátsó rendszer meg ugye 9 sebességes.

amúgy ahogy nézegettem az X.7 és az Attack egy és ugyanaz. annyi a különbség, hogy az X.7 1:1-et húz, míg az Attack 2:1 és így Shimano kompatibilis. az XTR váltókart én is csak azért mertem megvenni, mert postaköltséggel volt 115 Euró, ami azért baráti a 42K-s nagykerárhoz képest. az ebike-on is azt írják, hogy 25.000.- / db az ajánlott kiskerár. bár az ebike-al nem szeretek példálózni, mert vmiért nem tetszik nekem.

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#164) Jorus

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A városi libakergető: [link]
Meg az Enduro: [link]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#165) Jorus válasza dragonfx (#153) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az mán rossz lehet, ha abba a kis résbe beleesik. :DDD

(#166) tr00p3r válasza Jorus (#164) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szia,

jó az avatarod. rég nem szóltál már hozzá a topikhoz.....

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#167) Jorus válasza tr00p3r (#166) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi, Ich bin Jack Sparrow. :)

Az elmúlt másfél, két hét elég húzós volt munka fronton, 13-14 órákat kattintgattunk, így kicsit hanyagoltam a fórumokat. :) Plusz CM-ről is elkéstem, fél 5 után kezdtem inalni a többiek után. :B

[Szerkesztve]

(#168) tr00p3r válasza Jorus (#167) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hasonlít...

hát a meló überalles! :DDD
én sem voltam ott a találkán és az induláson sem. tiszteletünket tettünk a CM 9 kilóméterén a fiammal és a sógorommal.

(#169) tr00p3r

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Buda Maratonra valaki a hétvégén? [link]

(#170) raczger válasza tr00p3r (#169) üzenetére

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

én megyek:D kicsit rosszul van belinkelve:S

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#171) tr00p3r válasza raczger (#170) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szia,

pedig ha itt megnézed a linket ami a Buda Maraton részleteihez visz, akkor jónak kéne, hogy legyen....[link]

(#172) raczger válasza tr00p3r (#171) üzenetére

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

de szar iframe-kkel van megoldva az oldal, ezért nem hozza be jól:) na mind1, nem lkezdek el itt html-ről beszélni inkább xD

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#173) urban racer válasza tr00p3r (#169) üzenetére

urban racer
(tag)
LOGOUT blog

Ottleszek. Amúgy meg kedden lesz...

vezetéstechnika: ‎"ívre tenni,lapon fogni, néha-néha utána vakolni"

(#174) tr00p3r válasza urban racer (#173) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jaja. a hosssszúú hétvégére értettem. miben indulsz? félmaraton vagy az egész? én valószínűleg csak ''túra-táv''-ra nevezek. így is eléggé fáj már a jobb térdem....

[Szerkesztve]

(#175) Kephamos

Kephamos
(őstag)

Na, senkinek semmi tanácsa?

(#176) pweisz

pweisz
(senior tag)

HELP. hogy kell leszedni a pedál hajtókarját? Konkrétan a fogaskerék oldalit kéne hogy meghuzam a csapágyat tartó menetes bizbaszt.

(#177) fero02 válasza pweisz (#176) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehúzóval próbáltad?

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#178) pweisz válasza fero02 (#177) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Gyász, közben neten találtam ahol írják hogy lehuzóval kell leszedni. Akkor lehet az nem lessz jó ha leverem kalapáccsal :D
Lehuzót hol lehet kapni? Kerékpár szaküzletben van?

(#179) Sipi16 válasza pweisz (#178) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Most láttam vaterán is van... de az gondolom lassú neked...

(#180) pweisz válasza Sipi16 (#179) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Jaja, jó lenne gyorsan. Ezt hívják egyébbként hajtómű-lehúzónak?

(#181) fero02 válasza pweisz (#178) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hááát, h kerékpárboltban találsz-e, azt nem tartom valószínűnek. :U Üzletpolitika...

De ha van 1 kis kézügyességet és tudsz heggeszteni, akkor magadnak is tudsz csinálni. ;)

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#182) Bikeman válasza pweisz (#180) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Annak hívják, de a jó minőségű elég drága. Én nem igazán éri meg venni, mert ugye hányszor használod egy évben, egyszer, max. kétszer. Ezért érdemesebb elmenni egy szervízbe, ahol megcsinálják.:)

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#183) Bikeman válasza pweisz (#180) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Ez pl. nem rossz, és nem is olyan drága, ha szeretnél egy sajátot.

[link]

[Szerkesztve]

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#184) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Srácok!

Nincs vkinek otthon elfekvőben/eladó sorban egy 7-es sorhoz való, csavaros felfogatású váltója?

:R

(#185) Jorus

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van nálam egy szet ien guma tesztre: [link]. Nem köll vkinek jutányos áron 3 heti használat után? (Még vigyázhatok rá. :D)

(#186) sanyixXx válasza fero02 (#184) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

országúti vagy monti?

I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.

(#187) sanyixXx válasza pweisz (#180) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

fehérvár tele van bringással. tuti van valakinek. két anyából van amúgy összetákolva, de háziag nem nyerő összerakni.

(#188) sanyixXx válasza Kephamos (#160) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

testbike trágya.
amúgy jónak tűnik a bicó. szerintem az igényeidet simán kielégíti. ha meg jobb kell, akkor lehet kicsit költeni rá :)

(#189) Thyb válasza Jorus (#185) üzenetére

Thyb
(senior tag)

Uj avatar uj szerep? Mi a helyzet Jorus, felcsaptál gumisnak? ;) :P

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

(#190) tr00p3r válasza pweisz (#180) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szia,

nekem egy ilyenem van felesleges. azért nem kell már, mert az új integrált hajtókarhoz másfajta szerszám kell. ha érdekel szólj.

[kép]

(#191) Eastman

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Váztáskát keresek mégpedig a váz kormány részéhez. Egyenlőre sehol nem találtam, de fix, hogy létezik, mert a CM-on láttam egy párat. Ha valaki találkozik ilyen megoldással a neten, vagy valamelyik bringás boltban, jelezze nekem! ...egyenlőre hülyén néznek rám mindenhol.

A GT vázra nem lehet máshova feltenni.

[kép]

Köszi!

[Szerkesztve]

gerincnyujtoterapia.hu

(#192) tr00p3r válasza Eastman (#191) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ilyen nem jó? vagy ez a vázgeometria miatt nem lesz jó? [kép]

(#193) tr00p3r válasza tr00p3r (#192) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy egy ilyen talán?
[kép]

(#194) Eastman válasza tr00p3r (#193) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek mind a nyeregcsőhöz valók. ...és van belőlük az üzletek polcain rogyásig. A kormánycsőhöz kellene. (és nem is a kormányra)

gerincnyujtoterapia.hu

(#195) tr00p3r válasza Eastman (#194) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az rendben van, de ha fordítva teszed fel nem fér oda esetleg?

(#196) Eastman válasza tr00p3r (#195) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Hááát, nem szeretnék ''sufni'' megoldást. Biztosan létezik ilyen, hisz' láttam, de egyenlőre még a neten sem találok. Az üzletekben ahol eddig kérdeztem, nincs ilyen. Jó lenne, mert kulcs, teló, személyi, píz beleférne.

gerincnyujtoterapia.hu

(#197) Jorus válasza Thyb (#189) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nehem, a tesztmotyókat eddig sem kellett visszaadni, pláne a tesztgumikat. Nehéz lenne eladni a nagykerben gondolom. :D

(#198) tr00p3r válasza Jorus (#197) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem akkor szólj, amikor rajtad marad egy teszt SID és ki akarod dobni. :DDD
Olee-től kaptam a Bikemag fórumon 2 komplett WTB kereket Michellin külsővel kb 2 éve. ő keresett meg, pedig én csak érdeklődtem a minőségük után a fórumon. aztán jött a privát, hogy ingyen :Y átvehetem őket tőle, ha elmegyek érte.... volt bennük 200 km kb.

[Szerkesztve]

(#199) Eastman válasza Eastman (#194) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

Na, ez eddig a legjobb megoldás: [link]

Nemhiába, a hollandok tudnak valamit a bicsózásról. De hogy' kerül ide hozzám?

[Szerkesztve]

gerincnyujtoterapia.hu

(#200) tr00p3r válasza Eastman (#199) üzenetére

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem is drága ;)
itt megveheted [link]
aztán posta.... jobbat nem tudok.

esetleg még ilyen van:[link]

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.