csak nincs időm rá 
vezetéstechnika: "ívre tenni,lapon fogni, néha-néha utána vakolni"
(#151) urban racer válasza Integra (#144) üzenetére
csak nincs időm rá 

Hát nekem inkább mtb kellene. Eddíg a Merida K-8 jön be a legjobban, ma megnéztem élőben is és az tetszett úgy ránézésre és az elég strapabírónak is tűnt. Állatkodnui nagyon nem akarok, csak a hely síkság erdőben meghajtani egy kicsit. Miért jó, illetve nem jó a K8?
Még eldöntöm hogy melyikből kérek 3at ebből vagy a kettővel későbbi hsz.ben szereplőből.
Remélem addigra kiveszik akcióból és még ''kellemesebb'' ára lesz 
Amugy eza nyerek nevetségesek, soha nem vennék ilyet, tényleg elvetemült, testi egészségüket a bringázért áldozóknak való. Na meg az áraik...és akkor egy gyorscsatt kinyitással lenyulják az első otthagyáskor.....
....
Ezek a kivágott nyergek nekem semmi jót nem sugalllnak, még cska láttam ilyet, de szerintme idegesítő lehet hogy a szerszám beleesik oda nem? 
Na ééésss?::DDD
(#154) (Kolombusz) válasza dragonfx (#153) üzenetére
Gatyában kell tekerni.

Azért nem hiszem, hogy ilyen nyereggel a boltbajárós bringát szereli fel az ember. 
Amúgy az ilyen kivágottakkal én is szemezek egy ideje. Pont múlt héten próbáltam ki a még anno a trekking bringámhoz vett Selle Royal Gel nyerget a montimon, de katasztrófa volt. Egyszerüüen nem tudtam úgy beállítani, hogy ha a két farokcsontom a párnákon pihen, akkor ne nyomjon elöl, vagy ne csússzak elööre. Persze tudom, hogy direkt trekkinges ülööpozícióhoz tervezték, de azért egy kicsit többet vártam tööle. Amúgy maga a gél tényleg kényelmes, csak ott középen ahol nem kéne ott éreztem hogy nyom. Ugyhogy visszacseréltem a régi lapos nyergemre.
A kivágott nyergeknél meg nem hiszem hogy beesik a vágatba a bráner, mert ugye a gatya nem engedi. Csak annyi a szerepe, hogy nem nyomja a prosztatát meg a lent futó ereket. Csak az ülöögumókat támasztja, ahogy kell.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Na, mi az, senki sem lát el tanácsokkal egy újrakezdő bringást?
Hali
Így a tegnapi CM után megjött a kedvem a bicózáshoz...
Valaki tudna nekem segíteni teleszkóp ügyben? A vázam a legkisebb kormányizével rendelkezik. Valami kis olcsó kéne vagyis 10k-nál többet nem nagyon szánok rá.
Ha valaki tud segíteni előre is köszi!
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

sr suntour xc60 keress rá ebikeon is talán fentvan, azt szokták venni ilyen 10ezer környékén és van 1colos meg 1,1/8 fejcsőhöz is szóval neked is jó a bicódba tuti
Kephamos én szivesen segitenék de ezekhez a bicókhoz nem értek
a sram cuccok jók olcsóban is általáűban ennyit tudok
[Szerkesztve]
( : no woman no cry : )
(#159) (Kolombusz) válasza Kephamos (#152) üzenetére
Hétköznapi használatra, nagyon enyhe terepre (gyk. földúton normál tempójú tekerés) megfelelő. Azonban ha nagy a súlyod, akkor a felnik a fantasztikus magyar utakon elég hamar nyolcasokkal lesznek tele.
Javaslom neked a következő oldalt: [link]. Itt mezei userek irják le a tapasztalataikat mindenféle bringáról.
Valamint másodjára megkérlek, hogy ne offold a topicot azzal óránként, hogy up, jaj senki nem segit, mert marhára zavaró és felesleges.
(#160) Kephamos válasza (Kolombusz) (#159) üzenetére

Ismerem az oldalt és pont a kérdéses termékeről nem esik szó.
Köszi rákeresetem neten de nem találtam újjat 
Ha még valakinek van jó ötlete azt elfogadom 
Valaki mondta, hogy kisméretes a kormányizém 
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

igen, ezt néztem ki én is elsőre és pont ez a gondom nekem is, hogy alul nyom végig
most írt vissza a srác, megyek ki hozzá valamikor dunakeszire a boltjába aztán segít mindenben, nyereg ügyben, ki is próbálhatom etc...
(#163) tr00p3r válasza urban racer (#149) üzenetére
áááá, nehogy azt hidd. nekem az előző XT-t is ez kezelte. bár most egy kicsit gázosabb nálam, mert az Attack-ból is a 8 sebességes volt nekem. a a mostani hátsó rendszer meg ugye 9 sebességes.
amúgy ahogy nézegettem az X.7 és az Attack egy és ugyanaz. annyi a különbség, hogy az X.7 1:1-et húz, míg az Attack 2:1 és így Shimano kompatibilis. az XTR váltókart én is csak azért mertem megvenni, mert postaköltséggel volt 115 Euró, ami azért baráti a 42K-s nagykerárhoz képest. az ebike-on is azt írják, hogy 25.000.- / db az ajánlott kiskerár. bár az ebike-al nem szeretek példálózni, mert vmiért nem tetszik nekem.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
Az mán rossz lehet, ha abba a kis résbe beleesik. 
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
szia,
jó az avatarod. rég nem szóltál már hozzá a topikhoz.....
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
Köszi, Ich bin Jack Sparrow. 
Az elmúlt másfél, két hét elég húzós volt munka fronton, 13-14 órákat kattintgattunk, így kicsit hanyagoltam a fórumokat.
Plusz CM-ről is elkéstem, fél 5 után kezdtem inalni a többiek után. 
[Szerkesztve]
hasonlít...
hát a meló überalles! 
én sem voltam ott a találkán és az induláson sem. tiszteletünket tettünk a CM 9 kilóméterén a fiammal és a sógorommal.
Buda Maratonra valaki a hétvégén? [link]
én megyek
kicsit rosszul van belinkelve:S
http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége
szia,
pedig ha itt megnézed a linket ami a Buda Maraton részleteihez visz, akkor jónak kéne, hogy legyen....[link]
de szar iframe-kkel van megoldva az oldal, ezért nem hozza be jól
na mind1, nem lkezdek el itt html-ről beszélni inkább xD
http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége
(#173) urban racer válasza tr00p3r (#169) üzenetére
Ottleszek. Amúgy meg kedden lesz...
(#174) tr00p3r válasza urban racer (#173) üzenetére
jaja. a hosssszúú hétvégére értettem. miben indulsz? félmaraton vagy az egész? én valószínűleg csak ''túra-táv''-ra nevezek. így is eléggé fáj már a jobb térdem....
[Szerkesztve]

HELP. hogy kell leszedni a pedál hajtókarját? Konkrétan a fogaskerék oldalit kéne hogy meghuzam a csapágyat tartó menetes bizbaszt.
Lehúzóval próbáltad?
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Gyász, közben neten találtam ahol írják hogy lehuzóval kell leszedni. Akkor lehet az nem lessz jó ha leverem kalapáccsal 
Lehuzót hol lehet kapni? Kerékpár szaküzletben van?
Most láttam vaterán is van... de az gondolom lassú neked...

Jaja, jó lenne gyorsan. Ezt hívják egyébbként hajtómű-lehúzónak?
Hááát, h kerékpárboltban találsz-e, azt nem tartom valószínűnek.
Üzletpolitika...
De ha van 1 kis kézügyességet és tudsz heggeszteni, akkor magadnak is tudsz csinálni. 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Annak hívják, de a jó minőségű elég drága. Én nem igazán éri meg venni, mert ugye hányszor használod egy évben, egyszer, max. kétszer. Ezért érdemesebb elmenni egy szervízbe, ahol megcsinálják.
Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

Ez pl. nem rossz, és nem is olyan drága, ha szeretnél egy sajátot.
[link]
[Szerkesztve]
Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX
Srácok!
Nincs vkinek otthon elfekvőben/eladó sorban egy 7-es sorhoz való, csavaros felfogatású váltója?
Van nálam egy szet ien guma tesztre: [link]. Nem köll vkinek jutányos áron 3 heti használat után? (Még vigyázhatok rá.
)
országúti vagy monti?
I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.
fehérvár tele van bringással. tuti van valakinek. két anyából van amúgy összetákolva, de háziag nem nyerő összerakni.
testbike trágya.
amúgy jónak tűnik a bicó. szerintem az igényeidet simán kielégíti. ha meg jobb kell, akkor lehet kicsit költeni rá 

Uj avatar uj szerep? Mi a helyzet Jorus, felcsaptál gumisnak?

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
szia,
nekem egy ilyenem van felesleges. azért nem kell már, mert az új integrált hajtókarhoz másfajta szerszám kell. ha érdekel szólj.![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070425/ice_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Váztáskát keresek mégpedig a váz kormány részéhez. Egyenlőre sehol nem találtam, de fix, hogy létezik, mert a CM-on láttam egy párat. Ha valaki találkozik ilyen megoldással a neten, vagy valamelyik bringás boltban, jelezze nekem! ...egyenlőre hülyén néznek rám mindenhol.
A GT vázra nem lehet máshova feltenni.![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070425/karakoram-vazt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Köszi!
[Szerkesztve]
gerincnyujtoterapia.hu
ilyen nem jó? vagy ez a vázgeometria miatt nem lesz jó? ![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070425/ST_250_R.jpg_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
vagy egy ilyen talán?![[kép] [kép]](http://www.himalaya-taska.hu/images2/kerekpar/vaz3.jpg)
Ezek mind a nyeregcsőhöz valók. ...és van belőlük az üzletek polcain rogyásig. A kormánycsőhöz kellene. (és nem is a kormányra)
gerincnyujtoterapia.hu
az rendben van, de ha fordítva teszed fel nem fér oda esetleg?
Hááát, nem szeretnék ''sufni'' megoldást. Biztosan létezik ilyen, hisz' láttam, de egyenlőre még a neten sem találok. Az üzletekben ahol eddig kérdeztem, nincs ilyen. Jó lenne, mert kulcs, teló, személyi, píz beleférne.
gerincnyujtoterapia.hu
Nehem, a tesztmotyókat eddig sem kellett visszaadni, pláne a tesztgumikat. Nehéz lenne eladni a nagykerben gondolom. 
nekem akkor szólj, amikor rajtad marad egy teszt SID és ki akarod dobni. 
Olee-től kaptam a Bikemag fórumon 2 komplett WTB kereket Michellin külsővel kb 2 éve. ő keresett meg, pedig én csak érdeklődtem a minőségük után a fórumon. aztán jött a privát, hogy ingyen
átvehetem őket tőle, ha elmegyek érte.... volt bennük 200 km kb.
[Szerkesztve]
Na, ez eddig a legjobb megoldás: [link]
Nemhiába, a hollandok tudnak valamit a bicsózásról. De hogy' kerül ide hozzám?
[Szerkesztve]
gerincnyujtoterapia.hu