Nagyon sokan azért csinálnak fehér fixit, pláne Budapesten, mert a porfestőnél az a legolcsóbb. Fehér 6500 ft homokkal együtt, fekete 7200ft, többi 10E ft körül. Nekem a BKV-ikarus korlát zöldre azt mondták hogy 9700 ft. Azóta várja hogy elvigyen, de pár helyen már leverődött róla a lakk, és picit rozsdásodik a váz.
rétisün, Miért nem polírozod le, és viszed el eloxáltatni? Kb ugyan annyiban lenne, mint a porfestés+homokfújás, és az alunak szerintem igen is jól áll a fényesség, rajta átlátszó színes fólia matricákkal. A Soroksári úton, a Beöhy utca környékén van egy nagyobb elox üzem, ahol vállalnak kerékpár vár eloxálást is.
A natur francia név már foglalt, szóval azt nem adhatod neki becenévként 
Tegnap Szadáról tekertem a Pálvölgyi csepkőbarlanghoz naplementében fotózni a sziklákat, és onnan vissza XVI. kerbe. Szégyen szemre a Szépvölgyi úton, a Virág Benedek utcától már toltam fölfele az egysebit, mert a keskeny útszakaszon már kezdtek gyűlni mögöttem az autósok. (na meg én is hulla mód kifáradtam mire oda fölértem)
Viszont megint átléptem a 2 héten belül a minimum 1000km-es küszöböt 
Megint csak megállapítom, hogy nincs jobb érzés, mint 2 piros villogóval hátul, 65km/h fölött gurulni lefele, és vígan beintegetni az általad kielőzött Suzukiba.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"