Reprivát szintén. 
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Reprivát szintén. 
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
annyit dícséred a Magellánt, lassan kezdem magam kényelmetlenül érezni, hogy a Magellán Corvusomat átépítettem egy Merida Speeder vázba....
persze azért más is cserélődött, de akkor is
[ Szerkesztve ]
bazinga!
Hello 40 be nem fog menni max valami nagyon rossz minösége,de egy picivel hosszabb akkor pl a KELLY'S RESULT és ezért legalább márkát kapsz egy belépő színtű bringa alap felszeretlségel.űVagy használt jármüvet nézel ott bele lehet nyúlni.

Köszi! Használtat nem akarok, de valami gagyit sem, úgyhogy akkor lehet megpróbálom valahogy kiszorítani...
Hát ez tényleg az alja,és ez egy jó bringa de szerintem ebben az 50K kategoriába azért lehet találni cangát,az ajánlott darabnak az az elönye,hogy nagy 28" kerék tehát lehet vele tépni,viszont maszív felépités tehát bírja a rosszabb minöségű útat is.

ééés igen! eladtam végre a BMX-em és megvettem a Dura Ace 7801 fékváltókarjaimat

ps.: igen, tudom, buzi vagyok.
[ Szerkesztve ]
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
erről van itten szó?
ha összerakom a trekking/outi/cyclocross nagyon hibrid bicajomat (Shimano Sora '00 (ST-3300) fékváltókarokkal
), az egész bicaj nem ér ennyit 
nem tudjuk, buzi-e vagy
inkább csak balesetmentes használatot hozzá 
[ Szerkesztve ]
bazinga!

bezonybezony, arról
nyilván nem ennyiért jutottam hozzá
köszi a jókívánságokat
(amúgy kb 3hét múlva érkeznek hozzá a rokonok... Dura Ace lánc, Dura Ace első-hátsó váltók, Sram Rival fékek...fini lesz
)
[ Szerkesztve ]
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember

Köszi mégegyszer!
Nem annyira sürgős, van időm jól meggondolni a dolgot! De ez egyelőre szimpatikus. 

Huhh, akkor nagycsaládos leszel.
Szééééép lesz. 
[ Szerkesztve ]

csak még mindig a csóré merida vázra mindezt
de nembaj, tél végére összekaparom a pénzt egy újra
pont akartam kérdezni, hogy milyen bicajra mennek ezek a jó kis cuccok.....egyébként meg mér, mi a baj a meridával? én is merida vázra költöztettem a bicajom 3 hete, szóval kiváncsi vagyok....
[ Szerkesztve ]
bazinga!

Most jut eszembe... arra nemkaptam választ hogy akkor szerintetek megéri 44k-ért a Caprine Forest? 
Ahogy nézegettem boltban 60-62k magasságában kezdődik 
A munka az nem farok, így effektíve állhat napokig is

Haverommal tervezzük, hogy még a nyáron körbetekerjük a Balatont. Hogyan tudnánk a legolcsóbban és a legkevesebb tervezéssel megúszni? Úgy 2-3 nap alatt szeretnénk körbenyomatni.
Úgy elég kényelmes lesz, általában 1 nap alatt szokták megkerülni.
Még a DH gépemmel is egy nap alatt kerültem meg - bár kibírtam röhögés nélkül.
Onnan érdemes kezdeni, ahonnan és ahova van rendesen vonat naponta többször is, tehát mondjuk nem Csopakon, hanem Füreden, vagy Chiofokon, esetleg Keszthelyen. Aztán figyelembe véve a tervezett napi letekerendő km-eket kinéztek vmi szimpatikus kempinget vagy panziót. A kör 220 km körül van, tehát eszerint lehet kalkulálni. Egyébként neten elég sok leírás, túraajánlatban szerepel a Balaton kör, ott is vannak jó tippek, ha 2-3 napot terveztek.
[ Szerkesztve ]
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Mi is megcsináltuk egyszer így a páromékkal.
Megterveztük a napi távokat és hogy hol foglaljunk szállást.
Egész jól sikerült.
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.
Gyuri gépe végül totál kuka lett?
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

Elképzelhető hogy javítható lenne, de inkább megpróbáljuk gariztatni.
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.
a kólás gépet? felmostál benne? 
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

CC gépekkel vágnánk neki. Az egy napos körtől félünk, így szerintem két nap alatt fogjuk körbetekerni. Általában kb mennyi pénzt kérnek el a kempingekben egy éjszakáért?
250 - 2.000 Ft között éjszakánként általában. Csekk disz!
[ Szerkesztve ]
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

köszi a gyors válaszokat mindenkinek! 
(#10024) Hasaggymeg válasza Max3l (#10013) üzenetére

A képen látható felszereltséggel minden képpen!
[ Szerkesztve ]
"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde
(#10025) Max3l válasza Hasaggymeg (#10024) üzenetére

Oks
Még most fogják összeszerelni a nagykerben, csak akkor már nem viszik el a csepeli raktárba 
A munka az nem farok, így effektíve állhat napokig is

mint márkával, semmi bajom, csak ez egy tényleg csóré 880-as váz, carbon villával...az új vázam is merida lesz, csak annak a csúcs váza: Merida Scultura evo 907
persze csak ha minden jól megy
ha mostanában cserélnéd a vázad, akár még vevő is lennék a "tényleg csóré 880-as váz"-ra, de a jól emlékszem az még nem mostanában lesz.....
bazinga!

abszolút semmi bajom vele, egyáltalán nem lealacsonyításnak mondtam, csak a Dura Ace cuccokhoz képest
amúgy év vége felé lenne aktuális, DE már oda van ígérve egyik nagyonjó barátomnak, akinek álma egy országúti,úgyhogy valami 10ezer ft körüli áron fogok megválni tőle... 
[ Szerkesztve ]
remélem egy-két hónapon belül sikerül olyan formában összerendezgetni a bicajaimat a mindenféle elfekvő alkatrészekkel, amilyen már nekem is megfelel, szóval egy ilyen váz-bizniccel amugy sem várnék addig..... ezért is írtam feltételes módban. ha pedig el is ígérted, akkor természetesen a barátodé az elsőbbség. 
bazinga!

nah mesélj milyen lesz a bringád? legapróbb részletet is!

Milyen kormánymarkolatot ajánlotok? Lényeg, hogy olcsó legyen, tartós (egy szezont azért bírjon ki) és kényelmes, mert néha fáj a csuklóm.
Illetve szarv sem ártana a kormányomra. kormányszarvnál milyen szempontokra kell odafigyelnem?

Szarvakat pont most nézegettem meg vettem, van rövid meg hosszú és mindegyiken belül van egyenes meg hajlított.
Nekem a rövid egyenes, de befelé hajlított változat jön be, és óccsót kerestem, szóval 2000 pénzért vettem egy pár kőnehéz Tacx márkájút a Ridebike Árkádban, és teljesen elégedett vagyok vele, boldogan élünk. A márkás, pl. Ritchey cuccok jóval drágábbak, 4-5k körül, és az elegánsabb feliraton túl tudtommal csak a súlyukban van eltérés. Az meg akár száz gramm is lehet egy párnál... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Nem cikizni a Ricsi szarvakat..... 
Holnap kora délután??

Jóvanna, csak savanyú a szőlő, mert nem akartam most költeni rá.
Na meg valahol tényleg pofátlanság két-háromszor annyit kérni egy Ricsiért, mint egy noname-ért, könyörgöm, csak egy szarv...
Egyszer majd biztos veszek rá Ricsi bácsis cuccot, csak azt a fajtát, amit kinéztem (valami Ergo nevű) sehol nem lehetett kapni, szerintem csak virtuálisan létezik, ezért dühömben megvettem a legolcsóbbat. És lőn jó. 
Oké, mondj egy időpontot.
[ Szerkesztve ]
Azért a TACX sem noném ám. Nagyon fasza görgőket, kulacstartókat és kiegészítőket csinálnak. Egy TACX görgő egy vagyon.
Nekem is ERGO van:
Szerintem olyan 3 óra körül a Múzeumnál?
[ Szerkesztve ]

Nekem Kona markolatom van, kényelmes tartós, de nem a legolcsóbb. 3k körül vettem még régen, de megérte az árát.

Épp ilyet kerestem égen-földön, csak Pro változatban. 
3 óra, ott leszek. 
privát

Feljebb emeltem az ülést, hogy igazán jó legyen, csak így nyomja a cerkát. Mit csináljak? Csúsztassam előrébb a nyerget?

a dőlésszögén állíts! tehát az eleje dőljön picit lejjebb és úgy elméletileg jó lesz.
(#10041) Hasaggymeg válasza Kephamos (#10039) üzenetére

Az nyeregnek a nagy könyv szerint vízszintesen kell állnia és olyan magasan ahol még a sarkaddal pedálozva nyújtott lábbal éppen eléred,általában a kormány magasságában,sportosabbaknál(like moi
)fennebb.(És még ha amolyan istenesen is el lennél látva a természet által,a cerkát nem gyürjük magunk alá bringázás közben
)
"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde
Sziasztok ki mit tervez hétvégére? Nekem a héten a tetű idő miatt semmi nem jött össze remélem ma tudok menni egy kicsit legalább!

Nekem a héten háromszor is sikerült kifogni 4-5 óra jóidőt.
Lehet ma nyomatok még én is egy karikát, itt a környéken. Vagy lehet elemgyek Tokajba, bár nem valószínű.

Talán egy Kaposvár-Fonyód, vagy Kvár-B.lelle táv sikerül.
De addig még kell egy kicsit csempéznem, glettelnem. Lehet csak holnap érek majd rá.
"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)
Gyerekek használjuk ki amig lehet ha más nem egy órácskára ki kell mozdulni......
Én soha nem szoktam piacra járni,de ma önként vállaloom,hogy elmenjek addig is kerekezek.....Mert a héten csak a szobába tologattam a bringát...
Kimostam a bringás cumokat,és unalmamban fültisztitó pálcikával tisztogattam a váltóm... 

Elvileg ezekben a percekben készül el a bringám. Indoklás (hét közepére volt ígérve): fogaskereket kellett cserélni, mert 3 fog ki volt törve
lehet ideálisabb lenne egy cross-trekking bringa nekem
, elképzelni nem tudom, h mit csinálhattam vele, pont a fogas kerekek lettek volna "kínaiak" rajta? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Let's begin, de gozaimasu!

A napokban vettem egy Shimano hátsó agyat, made in China.
Lassan nem tudsz olyan dolgot venni ami nem kínai.
Mi több anyós hozott Tunéziából arab kendőt, un. salt.
Nekem is egyet meg asszonynak is egy női fajtát. Már ezek is kínai gyártmányúak.
Érted, Tunéziában nincs eredeti 
[ Szerkesztve ]
"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)

LOL
Let's begin, de gozaimasu!