De akkor is röhely... voltam már 110 kiló is, most 91, és akkor is állva raktam, és soha semmi baja nem lett, igaz akkor Shimano hg50-es (erre nem merek megesküdni, de sztem az, mert akkoriban az volt a legolcsóbb), 1000Ft-ért, és simán bírt kb 30E km-t, és nem szakadt el, ahogy a pc10 se, a montin.
Sőt, álandóan állva raktam vele a Bécsi út - Kiscelli tempom távolságot, amikor azért jutott rá elég erő.
Tuti valami gyenge példányt kaptam ki. Már kezdek félni, mert a fixire is Sramot raktam, nikkelezett PC-1-et, de lehet inkáb veszek 2 db drabális BMX-es láncot, és azt fűzöm össze.
(#12010) becuszabi Pedig nekem is ezt mondta anno a szervízes ismerős, hogy így kell beállítani a lánc hosszát. Azt nem írta, hogy össze is kell patentolni. 
Ennek a beállításnak egyetlen hátránya van, mégpedig az, hogy a váltó rugói sokkal hamarabb mennek tönkre, viszont feszesebb lesz a lánc, és nem veri össze annyira a láncvillát, nem sérülhet a lánc. Verseny körülmények közé így kell, de városba, felesleges, mert nem egy olcsó mulatság a váltó cseréje.
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"