Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#43001) Xantomas

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Ajánlom simon figyelmébe ezt a GIF-et:

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#43002) ludsimon válasza Xantomas (#43001) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindjárt elmegyek. :DDD
Na nem úgy, most rengeteg mindent el kell intéznem, szurkoljatok, hogy sikerültjön, most indulok, aztán remélem végzek hamar, mert utána 5-kor mennék amargo-val tekerni.

Egyébként hol találtad?

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#43003) Xantomas válasza ludsimon (#43002) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Itt. Azért nem kicsit látszik, hogy az az SSC P7-es LED-je csak 80lm/W-ot tud, míg a CREE MCE 180-at. Van egy kis technikai lépés a kettő között.

(#43004) Muton válasza Meme (#42986) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

értem. szóval akkor egy ilyen bicaj mellé mindig készíteni kell szerviz-költséget is :D

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#43005) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha már a rugóstagokról esett szó. Milyen minőségi sorrend áll fenn az RS rugóstagok között? Bar, Ario, Monarch? S azokon belül? :F

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#43006) Oracle

Oracle
(senior tag)

No itt elakadtam :D kép ezt a gyűrűt le kéne szedni és a mellette lévőt felrakni na de hogy szedjem le ha egyáltalán le lehet :F meg egy csöppet vágni kell a teló nyakából is

(#43007) venember83 válasza Oracle (#43006) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A teló nyakából szerintem ne vágj, inkább távtartó gyűrűt tegyél a kormánypipa alá vagy fölé. Ki tudja, mikor lesz egy hosszabb homlokcsővel rendelkező vázad...

A telóról a gyűrű eltávolítható, ha a gyűrű és teló közé benyomsz egy vékonyhegyű csavarhúzót, s kalapáccsal beütögeted. Utána csavarhúzó kihúz, ellentétes oldalon ugyanez, majd egy negyed fordulattal megfordítod a telót, és ott is ugyanez, aztán ismét ellentétes oldalon, s így mész körbe, amíg ki nem lazul a gyűrű. Az új gyűrűt, pedig az itt látható módon erőszakolhatod fel a telónyakra. Egyéb kérdés?

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#43008) Oracle válasza venember83 (#43007) üzenetére

Oracle
(senior tag)

szuper meg is van :C :R az nem baj hogy picit össze lett verve az a gyűrű? mert elég nehéz ráerőszakolni.

(#43009) venember83 válasza Oracle (#43008) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Remélhetőleg csak minimális felületi karcolásokat okoztál szegény gyűrűnek. Amúgy úgyis majd összeszereléskor kerül összehúzásra az teló-gyűrű-csapágy kombó.

(#43010) Oracle válasza venember83 (#43009) üzenetére

Oracle
(senior tag)

látszik rajta az ütögetés nyoma sok apró horpadás, de szerintem nem gáz mert nem fog golyó futni rajta, csak a csapágyra kell felfeküdni oda meg rendesen felfekszik.

(#43011) dqdb válasza Xantomas (#42942) üzenetére

dqdb
(őstag)

Részemről az őrültség kimaradt, de a "szabványlámpa" kiegészítőkkel együtt befigyelt. Egész "gyors" voltam, csekély 5 hónap telt el a gondolat és a rendelés között ;]

[ Szerkesztve ]

**** COMMODORE 64 BASIC V2 **** 64K RAM SYSTEM    38911 BASIC BYTES FREE

(#43012) KaraDani

KaraDani
(őstag)

(#43013) venember83 válasza KaraDani (#43012) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És ez akár most pár perc múlva, hazafele menet is előfordulhat bárkivel.

(#43014) ludsimon válasza Xantomas (#43003) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szabad tudni, hogy akkor most Te milyen lámpát szeretnél véglegesen?

Nem titok, én még mindig egy Mickey Mouse-ra vágyok, mérés és számolás alapján 800 lumen-t tud valós méréssel.

Vagy még két MC-E ledes (370lm/@350 mA) 350mA 2*2= 1400mA meghajtással, 1500 lumen -100 lumen a hőnövekedés miatt, úgy ~ 1300-1400 lumen valós érték jön ki.

Ezeket már Li-polymer aksikkal kellene hajtani, egyrészt azért, mert könnyebb a Li-ion-nál ugyanakkora mAh mellett.

Ilyet megépíteni, ultra brutál lenne. ;]

Régebben beszéltük Jancsival privátban erről a témáról.

Elmélkedés ON:
800 lumen és 1400 lumen között ~ 600 lumen különbség van, ezt pedig már kompenzálni lehetne egy 'olcsóbb' lámpával már majdnem ugyan ott lennénk, csak azért egy ilyen batár állatot a fejen tartani... ;]
Vagy a Mickey Mouse megy a fejre, ez meg a kormányra, ez se rossz ötlet.
De persze ez annak éri meg, aki nem épít lámpát.
Elmélkedés OFF.

[ Szerkesztve ]

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#43015) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Senkit nem szeretnék elkeseríteni a hozzászólásommal, de én közel 2 hete rendeltem Hong-Kong-ból öcsémnek valamit és még mindig nem jött meg. :(

(#43016) Tamoo válasza KaraDani (#43012) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

:Y

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#43017) Muton válasza KaraDani (#43012) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ezért is célszerű figyelni a környezetet, távolabb is. bár ilyen állattal szemben az sem lehet elég :(

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#43018) peugeotmate

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Látom, hogy most egyre többször esik szó a melegítő cuccokról bringázás terén. Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki tudna ajánlani egy olyan hosszú szárú nadrágot ami megfelelő bringázáshoz? Mert pl. most olyan tréningatyám vannak, amik minduntalan belelógnak az elülső tányérba. Nem kell kifejezetten bringás nadrágnak lennie és a vízállóság sem szempont, viszont miután hazaértem, azt sem akarom, hogy csurogjon belőle a víz az izzadtságom miatt. Max. 10 ezer forintot gondoltam érte...
Köszönöm előre is a válaszokat!

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#43019) fpeter07 válasza KaraDani (#43012) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na jó, ezt nem kellett volna elolvasnom. :(

(#43020) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt elfelejtettem:

Ha erősebbet fékezek, valami kattan a kormánynál. Mi lehet ez?

(#43021) Oracle

Oracle
(senior tag)

Na elkészült a mű :C végül bevittük Meméhez, mert a bowdenezést teljesen újra kellet csinálni(tök más méretek kellettek) és azt itthon nem tudtam, kapott nyakgyűrűt meg szép új nyeregcsövet (most akciós 3800ft :R ) ezzel jobban érzem magam mint a 10cm-es szűkítővel. Képeket holnap rakok fel. Idővel majd felújítgatom a régebbi alkatrészeim kicsit könnyítek rajta de csak ésszel fő szempont a merevség strapabírósság :)

[ Szerkesztve ]

(#43022) Tamoo válasza fpeter07 (#43020) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Stucni meg van "szorítva" rendesen? Esetleg villanyak "kotyoghat".

(#43023) fpeter07 válasza Tamoo (#43022) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Előbbi biztosan. A villanyakkal tudnék mit kezdeni vagy bízzam inkább profira? A fékpofacsere már egész jól megy. :D

(#43024) venember83 válasza fpeter07 (#43023) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tedd az ujjad a homlokcső aljára, ahol találkozik a homlokcső a telónyakkal. Húzd be az első féket, és mozgasd előre-hátra a biciklit. Ha így érzed az ujjaddal, hogy a telónyak és a váz viszonylag külön életet él, akkor itt lesz a bibi. Talán megoldja a problémát a stucnin lévő csavar meghúzása, de talán kormánycsapágycsere.

(#43025) Meme válasza fpeter07 (#43023) üzenetére

Meme
(fanatikus tag)

stucni alatt a fejcsapágyat érti.
ha az rendesen össze van huzva, akkor 2 lehetöség maradt:
-fék kotyog
-teleszkóp kotyog

Ezt a hsz-t már az új és saját házikomból irom, már csak a káoszt kell megszüntetni :U

[ Szerkesztve ]

Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!

(#43026) venember83 válasza Meme (#43025) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, nem. A káoszt csak uralni kell. Megszüntetni hiábavaló próbálkozás. :) Sok boldogságot az új lakban.

Haibike-okat végül hoztok Csillebércre?

(#43027) Meme válasza venember83 (#43026) üzenetére

Meme
(fanatikus tag)

a haibike-ot még nem kérdeztem meg, eurobike-on volt a forgalmazo...

már várom a sok uj fincsi cuccról a hireket, katalogusokat...

Szevasztok bogyókák! - Kerékpáros kérdések jöhetnek!

(#43028) Tamoo válasza Meme (#43025) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

úgyúgy, azt értettem :D

(#43029) Ba cy lus

Ba cy lus
(PH! addikt)

Annyira rossz, hogy kimarad 12 nap tekerés, és az ember szinte teljesen elszokik tőle. :( Igazából már 3-4 nap is elég, hogy érezhetően ne tudjam ugyanazt a tempót, 2 nap még jó azt hiszem.
Sebaj, holnap megveszem a hajtóművet (90-es évek beli 105-ös, de teljesen új állapotban van, egyáltalán nem volt használva, a lánctányér mindenesetre más, fekete színű), aztán kíváncsian várom, legközelebb mi fog kipurcanni a bringámon. Még lesz egy oktatástól szabad hetem a jövő héten, jó lenne megint formába lendülni. :)

(#43030) venember83 válasza Ba cy lus (#43029) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az embernek több lábon kell állnia, legyen több bringád. :))

(#43031) Jofi81 válasza Ba cy lus (#43029) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Épp tegnap nézegettem, hogy szobabiciklit már háromezer forinttól lehet venni. :)

(#43032) amargo válasza KaraDani (#43012) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Direkt nem linkeltem - engem kicsit elgondolkodtatott..

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#43033) venember83 válasza amargo (#43032) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

S mire jutottál? Beruházol egy Panzerbe bringa helyett? :)

(#43034) Xantomas válasza ludsimon (#43015) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

DX szerint a rendelésemet már be is csomagolták, szóval vagy ma, vagy hétfőn fel is adják. A többi már a légiposta, és a magyar posta dolga.
[link] névnapi ajándék egy barátnőmnek ;] Évek óta rágja a fejem egy korbácsért.

(#43014) A "Sima" egy LED-eset, nincs szükségem a miki egérre. Amúgy a fényáram számítása nem csak attól függ amit írsz. Hatalmas a veszteség a vezérlőn, a lencsén, stb. Ha lesz időm, leírom.

[ Szerkesztve ]

(#43035) Xantomas válasza amargo (#43032) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Szintén. :(((
Nekem vacsi közben mutatták, de ez sajna olyan dolog, amit nem tudunk kivédeni, bármit csinálunk. Az ilyen őrültekkel egyszerűen nem lehet mit csinálni.

(#43036) rétisün válasza Xantomas (#43034) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mindig tudtam, hogy egy főiskola/egyetem (főleg a kollégium, de ez téged nem érint) fura világ, de ennyire :Y

más: csak óvatosan a zúzós lefelékkel, mert aztán ti is így jártok....

bazinga!

(#43037) Xantomas válasza rétisün (#43036) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

?

(#43038) rétisün válasza Xantomas (#43037) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

korbács ? ! :Y

bazinga!

(#43039) amargo válasza venember83 (#43033) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Meg kellett keresnem mi is az a Panzer, bár sejtettem :)
Semmi ilyen - rotten.com-on nevelkedtem -, csak segít éberen tartani.

Xantomas: Kivédeni, persze nem lehet mindig mindent, ezért szeretem a természetet, mert ott nem kell ennyi mindenre figyelni, leginkább csak a magad hülyeségén múlnak a történések - persze ott is jöhet bármi.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#43040) x123456 válasza venember83 (#43033) üzenetére

x123456
(fanatikus tag)

lánctalpasra gondolsz? :)

(#43041) ludsimon válasza Jofi81 (#43031) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez komoly?
Mert én is szeretnék venni, de azt gondoltam 20 alatt nem lehet venni.
3k-sat linkelnéd kérlek?

(#43042) Jofi81 válasza ludsimon (#43041) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Én is ezért nézegettem tegnap. Tessék, találsz még olcsóbban is! :D

(#43043) Ba cy lus válasza venember83 (#43030) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Van egy másik (régi hauser monti, hi-ten acélos nehéz fiú), de az jelenleg nincs üzemképes állapotban, rendbe kellene hozatni. Még semi-slick gumival is egy teljesen más világ, mint az outi. :)
Mondjuk ha nem kellene mostanában annyit az outira költenem, akkor talán maradna keret a montira is. :U

(#43031) Jofi81:

Edzés szempontjából nyilván nem rossz, de én már azt sem bírom megcsinálni (normál bringával), hogy elmegyek a ligetbe, és ott tekerek körbe-körbe, valami iszonyat unalmas még az is. :)

[ Szerkesztve ]

(#43044) Jofi81 válasza Ba cy lus (#43043) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Én is unalmasnak képzelem, nem is próbáltam még sosem. De arra gondoltam, hogy közben lehetne esetleg filmet nézni, vagy valami sorozatot. Úgy talán kevésbé lenne egyhangú. :)

(#43045) Ba cy lus válasza Jofi81 (#43044) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Eszembe jutott, de koncentrálás szempontjából nagyon nem nőies az agyam, egyszerre egy dologra tudok koncentrálni jól. Ha filmnézés közben tekernék, akkor már nem lenne élvezetes a filmnézés. Ahhoz kényelmesen el kell helyezkedni. :)

(#43046) Xantomas válasza rétisün (#43038) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

;)

(#43047) ludsimon válasza KaraDani (#43012) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Atya Úr Isten! :Y :Y :Y :Y Ezt meg se kellett volna néznem.

Most néztem meg, hát ez elképesztő, ráadásul ahogy láttam teljesen kivédhetetlen volt, most mi a f.szt tudott volna csinálni?

Legfeljebb leugrik a bringáról, de ki a fene számít ilyen hülye barom állatra. :Y :Y

Áhh, ezen nem tudom magam egyhamar túltenni.

Lecsukták, én agyon ütném, szó szerint a legdurvábban megkínoztatnám ami valaha létezett.
Nem a cigányokat kell szídani, mert jó, igaz általában a cigány 90%-a lop, de az ilyen vétség elkövetése szerintem sokkal nagyobb büntetést érdemel.

Ahogy látom ez egy városban történt, úgyhogy outival, főútvonalon, mellékút vonalon még biztonságban van az ember. :D

[ Szerkesztve ]

(#43048) Oracle

Oracle
(senior tag)

a képek amiket ígértem, bocs a minőségért de most csak telefonnal tudtam fotózni.

kép 1.
kép 2.

Tök furi menne vele, mindent hepe-hupát kivasal :DD meg a nyereg magassággal vagyok bajban mert beállítom ráülök, ugye picit össze megy és alacsonynak érzem, emelek rajta de menet közben alacsonynak érzem.

(#43049) ludsimon válasza Oracle (#43048) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép, asztalos csinálta azt a beépített szekrényt? Nagyon szép. :DDD

Visszatérve a bringára.
Na ez nagyon durván ütős lett! :Y :R

Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem személy szerint sokkal jobban tetszik a fekete szín a fehérrel szemben.

Az előző az semleges volt, ezt meglátva meg már vágyok én is egy ilyenre. :D

[ Szerkesztve ]

(#43050) Oracle válasza ludsimon (#43049) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Fogalmam sincs, munkahelyi szekrények :D

Én ahogy megláttam ezt a vázat, jött az érzés hogy na ez kell enyéééém!!! és szerencsére úgy néz ki a bringa ahogy elképzeltem :) A fekete másik oka, hogy van egy fehér "fapados" egysebi és van egy fekete hitech bringám :DDD

Mindenki: A kormánycsapágy alsó felére lehet külön porvédőt kapni?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.