Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#32001) Tamoo válasza hakos1987 (#31999) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Tessék: ITT találsz HAC5 manual-t. Magyart.

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#32002) hakos1987 válasza Fáraó (#32000) üzenetére

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

hát van egy elvileg normális kereskedő, aki ráadásul a szomszédom is... hogy én oda többet nem megyek, az biztos, teljesen igaz mondás, hogy üzletben nincs barátság... a gepida crs300 bicajom nála vettem. Még nyáron megdöglött a telója, utána kaptam egy cseredarabot, amivel nem is lett volna gond, ha nem eresztett vna le mindig (levegős volt....). Állandóan járkáltam felfujatni hozzá, mindig hitegetett, hogy majd jön a telóm.... aztán kiderült, hogy a nagykerbe valaki lenyúlta.... utána jött több hónap hitegetés, hogy hoznak helyette másikat. 1.5 hete sikerült végre kicserélniük.... fél évig szenvedtem egy hibás teleszkóppal, amit kb 5X vittem be 2 napra, hogy majd megszerelik, uh elég volt belőle egy életre.... neten ha megrendelem nem csak olcsóbb, ingyen hozza a futár is, aztán kész. Sajnos még pár dolgot nem tudok szétszedni a bicajon (monoblokkot, agyat, telót), de idővel valahogy meg akarom tanulni, mert én bicajboltot nem akarok többet látni... jah meg úgy adták vissza a telót is, hogy fura volt, hogy a fék egyik oldala alig akar mozdulni. szétszedtem, egy gramm zsír nem volt rajt, fém a fémen... hát mondom ilyen profikat?!:F
így már remélem érted az álláspontomat:)

Tamoo: faya vagy, napok óta keresgélek, Te meg csak úgy idelinkelgeted az orrom alá:DD

[ Szerkesztve ]

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#32003) KaraDani válasza Ariadne (#31998) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Beszélgethettek itt is nyugodtan, minket nem zavar :D Nah vitaindításnak feldobom, hogy ma este ki mosogat? ;]

(#32004) Kickass válasza csibor (#31967) üzenetére

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

Annyibol nem kapsz normalis dirt gepet, meg ahogy irtak is azzal turazni vicces lesz, ezen egyebkent se sporoljatok vagy inkabb ne vegyetek, feldolgoznia is konnyebb lesz neki is meg neked is mint azt, hogy egy erre alkalmatlan gep miatt osszetori pl az arcat mert szimplan kitorik a villa alola peldaul. Hidd el tudom mirol beszelek, az en szuleimnek se lehetett kellemes 1x evvel ezelott mikor egy erre alkalmatlan drotszamar miatt a traumatologiara kerultem 2 hetig pedig nem is ugrottam nagyot. Persze az eses ettol fuggetlenul is benne van de ha bekovetkezik az legalabb ne a canga hibaja legyen.

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#32005) CHIPman válasza Ariadne (#31986) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így is lötyög. :DDD Hátra nem kéne, csak előre.
szerk.: Mit kéne keresnem? Valami kiálló csavarlyukat a telón?
Amúgy SR Suntour van rajta, abból az XCT.

[ Szerkesztve ]

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#32006) Tamoo válasza CHIPman (#31985) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

nagyon nem jó ötlet, nem tudom milyen van a 2006-oson, de a legalapabb suntour vagy rst. Ne rakj rá, mert elfogod törni, vagy megrepeszted. Ez tuti.
Ja, xct.. ne rakj rá akkor se :) egy olcsó tárcsafék meg nem lesz jobb mint a V-fék

[ Szerkesztve ]

(#32007) Ariadne válasza KaraDani (#32003) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Ejj, de rátapintottál a lényegre, ez fontos pont, amíg nincs mosogatógép a háznál. :D Csak nem tapasztalatból beszélsz? :P

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#32008) venember83 válasza Ariadne (#32007) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mosogatógép megléte esetén is fontos, elég drágák a mosogatógépbe való tabletták... :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#32009) Ariadne válasza venember83 (#32008) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Ha viszont összeveted azzal, hogy a gép által x összegből elmosogatott cuccokat te mennyi idő alatt mosogatnád el, és ez idő alatt ha dolgoznál, mennyit keresnél, már egyből olcsóbb lesz a mosogatógép. Ideális esetben. :) Na jó, most már hátsón leszek rúgva a sok offolásért.

on: Végre sütni kezd talán a nap, vagy ilyesmi, remélem nem ázott szét teljesen a Börzsöny... Holnap meglesem a Les-völgyet - ha délután nem jövök a topikba, akkor beleragadtam a sárba, ha megszikkadt a talaj pár nap múlva, jövök. :D

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#32010) amargo válasza Ariadne (#32009) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Ezt magyarázd el egy környezet tudatos embernek is, mert a pénz nem minden.
Nálunk ezért is tiltottak ezek az eszközök, no meg két személyre minek mosogatógép?

Akkor eddig úgy néz ki, hogy pénteken kijönne lámpát tesztelni?

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#32011) CHIPman válasza Tamoo (#32006) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem, köszi. 3 éve nincs rajta pofa cserélve, de még mindig orra tudok bukni vele.
Az a baj még, hogy nem tudom úgy húzni a hátsó féket, hogy ne menjen rá az ujjamra. Tudom, hogy nem kéne ennyi holtjátékot hagyni neki, de valószínűleg kopott már a pofa. Lehet, hogy most, ahogy megyek zárat venni a helyi boltba, veszek pofát is.
Markolatból milyet ajánlotok? Kezd kopni az Author. Meg kormányrúd is kéne(csúnyán elkopott a zártól), abból mit vegyek?

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#32012) KaraDani válasza Ariadne (#32007) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Ááá, dehogy :DDD Bár mostanában hetente nálunk alszik keddenként anyukám mert jár föl pestre suliba, ilyenkor jellemzően mániákusan segíteni akar valamit, mert hogy mi sokat dolgozunk, így általában mosogat. Az meg hát az én részem, mert az én anyukám csinálja :P

(#32013) Ariadne válasza amargo (#32010) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Van az a munkamennyiség, ami mellett a konyhába sem jut ki az ember, csak egy-egy éjszakai kávé erejéig... :( Egyébként pedig úgy tudom, kevesebb vízzel elmosogat, mint egy ember. :)

Jelentkezem, és lehet hozok egy embert még ( :) ).
Ha HHH mászás, az nekem kicsit lassan menne most direktbe aszfalton :B , oda külön kellene mennem a Guckler felől, de persze azt meg tudom oldani, szóval nem gond.

KaraDani: Nos hát akkor örömmel látom, nem csak nálunk problémás ez a kérdés. :D Viszont ilyen frappáns megoldásunk nekünk sajnos nincs. Bár igaz az én anyum is ha megjelenik csak látogatóba, akkor is úgy kell kicsavarnom a kezéből a mosogatószivacsot. Az anyuk már csak ilyenek. :)

[ Szerkesztve ]

(#32014) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma itthon maradtam, de nem unatkoztam, biciklit szereltem, pontosabban az öcsémét.

A szokásos kis helyre pofozás. Hátsó kerék centrírozás, hátsó fék beállítás, első fék beállítás, hátsó váltó az konkrétan olyan 'jól' be volt állítva, hogy nem kapcsolt fel a 7-es fokozatba. :Y
Megcsináltam neki, meg lötyögött a kormány is, a csapágyak alul nem voltak rendesen a helyükön, ezt is orvosoltam, és jól meghúztam a csavart.

A hátsó fékkel mit össze kínlódtam...
Azt hamarosan cserélni kell neki rajta, mert egy akkora sz@r, hogy az nem igaz.
Egyszerűen beállítani nem lehet, mert olyan 'ügyesen' lett megtervezve a képen jelölt drót darab, hogy nem a szokásos módon, oldalt, szépen egyenesen megy el, hanem az egész a fék test MÖGÖTT, vagyis össze vissza gyárilag hajlítgatva!! :Y :Y :W
Természetesen valami noname sz*rság.

Így kéne kinéznie, de nem így néz ki, hanem mögötte megy el, össze-vissza hajlítgatva.

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#32015) Xantomas válasza ludsimon (#32014) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Drót darab... Az konkrétan egy rugóacél szál :D

Szóval hogy is volt az, hogy nincs szar V fék? ;)

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#32016) Tamoo válasza CHIPman (#32011) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Itt egy videó a fék-hez [link]
Markolat annyi van, mint csillag az égen... attól függ mennyit szánsz rá-melyik tetszik-milyen célra kell...
Kormánynál a nagy kérdés. Egyenes jobb neked vagy hajlított...+ persze szintén, hogy mennyit szánsz rá...

(#32017) dqdb válasza Ariadne (#32013) üzenetére

dqdb
(őstag)

Hehe, jó, hogy dumáltatok róla, így eszembe jutott, hogy be kellene pakolni a mosogatógépbe, mert elfogytak a tiszta tányérok :P Amúgy sokkal kevesebb vizet használ el, mint egy kézi mosogatás. Másik nagy előnye, hogy megfelelő tablettát használva (az összes sok-az-egyben már ilyen) olyan szép csillogósra mossa az üveget, amilyet kézzel nehéz kivitelezni. A tabletta drága, de akkor kell venni, amikor akciós, én évek óta mindig egyet fizet kettőt kap akcióban vásárolok be.

amargo: részemről sajnos nem jó a péntek. Ha a "kinek nagyobb" versenybe a hátsó lámpákat is beveszitek, akkor szívesen kölcsönadok egy ilyet tesztelésre. Az eredményt ellenben nagyon várom, mert - bár egy ideje már tervezem, de - most már tényleg kellene egy olyan első lámpa is, amivel nemcsak látszom, hanem látok is.

**** COMMODORE 64 BASIC V2 **** 64K RAM SYSTEM    38911 BASIC BYTES FREE

(#32018) amargo válasza Ariadne (#32013) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Persze tudom milyen, amikor nincs ideje az embernek. Napi 10percet rászán az ember nincs egy halom mosatlan - írom ezt úgy, hogy nálunk barátnőm mosogat, mert jelenleg tanuló és munkanélküli státuszban van. Lehet, hogy kevesebb vizet fogyaszt, de áramból többet eszik és több veszélyes hulladék is keletkezik utána. Ezeket, mint informálódás írtam le.

Ezért írtam, hogy bárhol lehet ahol sötét van :)
Azt nem szeretném, hogy szét húzzon a csapat, mert annak nem látom értelmét.

dqdb:
Remélem, hogy nem derül ki "kinek nagyobb", de melyik fényesebb az kifog! :)
Szerintem hátsó lámpa is jöhet. Én is keresgettem egy ideig melyik legyen.

[ Szerkesztve ]

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#32019) Ariadne válasza amargo (#32018) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Jó lenne olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó, szerintem nem lehetetlen. De persze akár ismételni is lehet. :P

(#32020) ludsimon válasza Ariadne (#32019) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igeeeen!
Ma már mehetek a Scottal! :C :R
Megyek a rendelt cuccokért a vihar utcába.

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#32021) Jofi81

Jofi81
(őstag)

A 180 centimhez ugye a 20"-os váz lenne a megfelelő?

(#32022) KaraDani válasza Jofi81 (#32021) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Milyen bringafajtából?

(#32023) Jofi81 válasza KaraDani (#32022) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Ja, bocs! :B Erről lenne szó.

(#32024) KaraDani válasza Jofi81 (#32023) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Crossból jó lehet szerintem, nekem 22" es van és 191cm vagyok. Várd meg azért hozzáértőbbek véleményét, de szerintem a 18" már túl kicsi lenne.

(#32025) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Intersportban láttunk valami sprayt, amit ha belefújsz a kerékbe, kitölti a kerék helyét. (tube less vagy mi a neve) Kérdésem az lenne hogy ez mennyire éri meg?

2 bicikli ugyanannyiba kerül: első, nem manitou hanem RS Recon telóval
Másik

Első akciósan 200k, második 150k. Melyiket választanátok? :)
Tesómnak nem tetszett a recon :D Na mind1, ha 2 év múlva is lesz ilyen szintű akció, meg lesz a választottam :K

(#32026) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alumínium és acél váz között érezhető a súly különbség? Tekerés közben van valami differencia a 2 között? :F

Emeltem meg már acél és alu vázat egyszerre, de számottevő különbség nem volt közöttük súlyban. De a 2 bicikli felszereltsége is teljesen különböző volt.

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#32027) Ba cy lus válasza Vasinger! (#32026) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Úgy tudom, hogy acélból is tudnak ugyanolyan könnyűt csinálni (és csinálnak is), mint aluból. Alumíniumot inkább a merevsége miatt kedvelték meg versenyzők, bár lehet ez is csak afféle tévhit. :)

Acél ötvözetek ellenben sokkal inkább hajlamosak rozsdásodásra, mint alumínium. Bár acél és acél váz között is van különbség, éppúgy ahogy alu és alu váz közt is.

[ Szerkesztve ]

(#32028) hakos1987 válasza dqdb (#32017) üzenetére

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

egy ilyet én is felajánlanék tesztelésre, csak sajnos elég messze lakom. Kíváncsian várom az eredményeket, remélem azért képekkel is szolgáltok majd:)

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#32029) detroit17

detroit17
(kvázi-tag)

a mai nap pihi :K amúgy is fáradt vagyok érzem hogy a lábaim is fáradtak egy kicsit tényleg nem árt a pihenés.

(#32030) Vasinger! válasza Ba cy lus (#32027) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem, gondoltam, hogy itt is vannak minőségbeli különbségek. De én úgy általánosságban kérdeztem.

De ami nem fér a fejembe, hogy az alu ugye egy könnyű fém, az acél pedig egy szénnel edzett vas (ha jól emlékszem általánosból :D) Szóval, nem fér a fejembe, hogy mitől merevebb mégis az alumínium sokak szerint?

A rozsdásodás meg csak akkor jön be, ha lekopik a festék róla, mert az védőréteget képez az oxigén ellen és megakadályozza a korróziót. Vagy nem? :F

(#32031) FixY67 válasza Meme (#31965) üzenetére

FixY67
(senior tag)

Három nap, öt bolt, hatféle válasz... ezek után mégis mit gondoljak?
A legszebb, amikor három különböző típusról kérdezem a kereskedőket és mindháromról volt aki azt mondta, hogy felejtsem el. Persze mindig másik. És persze mindenki azzal a felkiáltással, hogy ő ért hozzá, a többi az tutira hülye mindenhez, csak le akarja húzni a tudatlan vásárlót.
Szerinted véletlen, hogy már valóban nem hiszek senkinek?
Első körben csak kérdezősködtem, szó nem volt hitetlenkedésről, csak vissza-visszakérdeztem, ha valamit az előző helyen másképp hallottam.

Az is érdekelne, miért panaszkodik szinte az összes boltos arra, hogy milyen sok munkájuk van, és hogy alig jut idejük érdemi dolgokkal foglalkozni a sok e-mailben érdeklődő miatt, akik végül nem vesznek semmi, csak az idejüket pazarolják. Vajon véletlen, hogy a mailben érdeklődők végül máshová mennek? Hát nem tudom...

(némileg sarkosan fogalmaztam, nem volt mindenhol szó szerint így, de a lényeg szinte mindenütt hasonló... próbáltam tájékozódni, hátha van egy-két pont amiben kettőnél többen egyetértenek. Eddig még nem találtam ilyet.)

-----
Az meg külön szám, hogy az egyik budapesti kereskedő valószínűleg itt van a fórumon, de még arra sem volt képes, hogy megemlítse ezt az apróságot. :DD

...

(#32032) FixY67 válasza amargo (#31970) üzenetére

FixY67
(senior tag)

Köszi, az esztergomi vonalon ezért rámszóltak... :(
(belógott a vége az ajtóba)

...

(#32033) Ba cy lus válasza Vasinger! (#32030) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ezt érdemes elolvasni:
[link]

(#32034) Vasinger! válasza Ba cy lus (#32033) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm, majd este elolvasom, ha lesz időm. Így elsőre, ez az amit kerestem, remélem meg fogom találni benne a választ, amit keresek.

:R

(#32035) Ba cy lus

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ilyen nincs, ma esti bringázásnak lőttek, mert a gumimnál a szelep körül kiszakadt. Teljesen jól tartotta magát, most akartam pumpálni, erre észrevettem, hogy elkezd ereszteni, ahogy benyomtam a szelepet! :( Franc esne bele, hogy ilyen trágya minőséget eladhatnak. :W

(#32036) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megjöttem, megvan minden.

Berguson
Első benyomások:
Legalább 10 bringa lakatolva a korláthoz, és olyan bénán találták ki a korlátot, hogy csak a vázat lehet oda zárni!
Megyek le, és valami hatalmas tömeg fogad, nagyobb mint ha a sarki ABC-be mentem volna be. :Y
Legalább 4 eladó dolgozik.
Várakozok, várakozok, közben szívom magamba a látnivalót, és amit lehetett hallani.

Most jön a lényeg!
Egy 40 év körüli férfi zárat kér.
Rendben, hozza az eladó.
Oda hoz egy kis fika sodrony zárat(majdnem kifakadtam, és felröhögtem, ez szaküzlet?), és lenyom egy ilyen szöveget:
"...és ez a zár ugyan olyan jó, mint a 6000Ft-os."
Na itt majdnem beleszóltam, de inkább csöndben maradtam. :D :DD :DDD :))
Én 10mp-re nem merném (ezzel amit ajánlott) még a Neuzert se otthagyni. Vegyük csak példának az én záramat, ami fűrészelés álló, és elvileg erővágó álló.
A sodrony zár pedig kb. 10mp (!) elvágni egy kombinált fogóval! :Y

Meme, nagyon kell már Budapestre egy normális kerékpárszaküzlet és szerviz, mert egyszerűen borzalom amik itt vannak!

Na elkezdek láncot szerelni. :K

(#32037) ludsimon válasza FixY67 (#32031) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valószínűleg azért kaptál mindenkitől más választ, mert az összes Budapesti ismertebb szervizben dolgozó, hülye a szakmában.
Memének pedig higgyél, végig jártam már ezt az utat.
Az lett az eredménye, hogy Budapestről Vácra hordom mindegyik bringám.

[ Szerkesztve ]

(#32038) JColee válasza ludsimon (#32037) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

ne haragudj, de te biztos sokkal jobban "értesz" témához

[ Szerkesztve ]

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#32039) ludsimon válasza JColee (#32038) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt tapasztalatok beszélnek, nem reklámot akarok csinálni, ezek pusztán nyers tények!

Mellesleg!
Én 10 perc alatt hallottam ezt, meg még egy hülyeséget...
Ha betévedsz Meméékhez, ott egy elsütött marhaságot nem hallasz!
Ez is tapasztalat, voltam náluk majd' egy teljes napot. :K

Szólás szabadsága van, sajnálom ha nem tetszik..

[ Szerkesztve ]

(#32040) fpeter07 válasza ludsimon (#32036) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végülis lépcsőházban, vagy olyan lakás pincéjében bármivel kilakatolhatod, úgyis ellopják ha nagyon akarják. Unokatesómnak pl eltűnt a csocsóasztala (pincéből). Ezért van neki is itt a garázsban a kerekese, vszínüleg inkább azt vitték volna a csocsó helyett, vagy egyik kézbe azt, másikba ezt.
Persze ha normálisak az emberek, akkor nincs semmi gond, még akár zár se kell. Csakhát ez ritka.
Egyébként semmi vita, jobb az U lakat a simánál. Már csak ha az árára nézel akkor is láthatod :))

(#32041) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a szerszám valami hihetetlen!
2 perc alatt betoltam rendesen a helyére, a másikkal 1 nyamvadt csappal szenvedtem fél óráig! :Y :R
Holnap délután suli után felavatom a láncot, és a nyári időszámításnak köszönhetően először tudok menni fél 8 ig biciklizni. Szombat óta nem voltam 50 km feletti távon, már alig bírtam.

Még valami, feszegettem a határokat a Conti Sport Contact gumijaimon.
Toltam neki rendesen, de ez a kanyar nem sikerült neki 25-el. :D
Jó, de azért, mert fékeztem egy keményet dőlés közben. Tudom, nem kellett volna. :DDD

(#32042) Oracle válasza ludsimon (#32041) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Csak nem eltaknyoltál? :DD

JColee: Nem beszél hülyeséget Ludsimon :N én is lementem Vácra Meméhez és nem bántam meg végig ott lehetsz a szerelésnél, látod mi történik a bringáddal Gyuri(a szaki) pedig keni-vágja a bringaszerelését oda-vissza :K

[ Szerkesztve ]

(#32043) ludsimon válasza Oracle (#32042) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Áhh
Szerintem dőlés közben nem lehet taknyolni, nekem szerencsére nem sikerült. :D
Tényleg, téged érdekelt a lámpám fényereje, pénteken este Te ráérsz?
Szerintem ha rá érsz érdemes lenne összefutni a többiekkel is. Nagyját már ismerem, nagyon rendes, szimpatikus bringások, mint Te. :D

Ez a nagyját egy kicsit bunkó volt, de most hírtelen nem találtam rá más kifejezést. :B

Ni-ni, nőtt a Scottnak egy arany foga. :DDD

Köszönöm mindenkinek az ajánlást, irtó egyszerű volt patent szemmel a munkálat. :Y :R

(#32044) Xantomas válasza ludsimon (#32037) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Inkább csak azért mondanak mást a szervízben, mert mindenkinek megvan a saját tapasztalata, preferenciái. Ha bemész egy BMW márkaboltba, ne várd hogy jót fog mondani egy Peugeotról, miután rákérdeztél hogy mit ajánl.

Memééknél is ott van a szűk keresztmetszet, mert nem foglalkoznak outikkal, de az is igaz, hogy tényleg csak az csinálja náluk jobban aki már kézrátétellel gyógyítja a biciklit.
Minden éremnek két oldala van, ezt ne feledd.

Vasinger! CrazyBiker shop
Egy gyönyörű fekete cruiser bicikli áll a bolt előtt.

[ Szerkesztve ]

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#32045) Vasinger! válasza Oracle (#32042) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vácon melyik boltban dolgozik, melyik boltról van szó, ha megkérdezhetem? Mert én Vácon lakom, biztos voltam nála(luk).

Xantomas: Jah, hogy az. Hetente többször is járok oda, az osztálytársammal. Ott tervez venni 4 ipari csapágyas kazettás agyat. Ott valóban értik egyébként a dolgukat. Össze nem vethető mondjuk, egy wilkerrel, ahol le sem szarnak téged....

[ Szerkesztve ]

(#32046) Oracle válasza ludsimon (#32043) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Őőőő mikor is lesz a pénteki tali és hol?

Vasinger! Crazy Biker

[ Szerkesztve ]

(#32047) FixY67 válasza Xantomas (#32044) üzenetére

FixY67
(senior tag)

Ok, hogy a BMW szerviz nem mond jót a Peugeotról, nade ha mondjuk egyforma gyertyákat (van még ilyesmi a mai motorokban? :DD) használnak a motorba, akkor legalább azokról mondjanak közel egyformát...

...

(#32048) ludsimon válasza Xantomas (#32044) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ehh
Mert az outi egész más tészta... :DDD
Meg ha jól rémlik Gyuri outis. :D
De majd jön Meme, és kijavít.

Vigyázzál, nehogy egyszer bezárjon előtted Meméék boltja. :D

[ Szerkesztve ]

(#32049) Tamoo

Tamoo
(Arcképgyáros)

Térdszorítót/rögzítőt használ, vagy használt már valaki?
Erősen gondolkozom, hogy ki kéne próbálni, csak nem tudom milyen/melyik lenne jó...

[ Szerkesztve ]

(#32050) detroit17 válasza Tamoo (#32049) üzenetére

detroit17
(kvázi-tag)

Megfogadtam a tanácsodat!!
3 nap edzés 1 nap pihi:))
és így tényleg többet lehet fejlődni mint ha csak 1-szer pihensz 1 héten??

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.